Влез

View Full Version : Имат ли шанс добрите момчета?

str802
07-12-2008, 23:16
Пиша тази тема защото повечето ми приятели и познати и аз самият сме на мнение, че съм прекалено добър и интелигентен, а момичетата не се чувастват сигурни с добри и предпочитат далеч по- "агресивни" момчета. Та моето питане към Вас е има ли все пак такива момичета които да не са съвсем на това мнение? По принцип аз съм красив и според повечето около мен дори излъчвам сексапил. Но проблема е, че съм прекалено добър човек, а да си кажа, че от днес ставам по- лош просто не става. Аз не искам да се променям. Просто това съм си аз. Досега имам само разочарования, свързани с това, че на повечето момичета бързо им омръзвам и оправданието им е, че съм прекалено добър, че за кратки връзки ставам, но не и за нищо повече. Та кажете бих ли могъл да имам шанс в този живот с това което съм в момента или трябва вечно да се задоволявам с кратки авантюри и да си умра в самота.

Моля бъдете искрени и не пишете безсмислени коментари. Ако има момичета които са заинтересувани от портрета ми 8) можете да ми оставите някъкви координати ;)

MiMcHeToOo
07-12-2008, 23:22
Ще ти кажа баналното - "За всеки влак си има пътници!"

dark_angel_7813
07-12-2008, 23:22
Пиша тази тема защото повечето ми приятели и познати и аз самият сме на мнение, че съм прекалено добър и интелигентен, а момичетата не се чувастват сигурни с добри и предпочитат далеч по- "агресивни" момчета. Та моето питане към Вас е има ли все пак такива момичета които да не са съвсем на това мнение? По принцип аз съм красив и според повечето около мен дори излъчвам сексапил. Но проблема е, че съм прекалено добър човек, а да си кажа, че от днес ставам по- лош просто не става. Аз не искам да се променям. Просто това съм си аз. Досега имам само разочарования, свързани с това, че на повечето момичета бързо им омръзвам и оправданието им е, че съм прекалено добър, че за кратки връзки ставам, но не и за нищо повече. Та кажете бих ли могъл да имам шанс в този живот с това което съм в момента или трябва вечно да се задоволявам с кратки авантюри и да си умра в самота.

Моля бъдете искрени и не пишете безсмислени коментари. Ако има момичета които са заинтересувани от портрета ми 8) можете да ми оставите някъкви координати ;)

Ммм аз лично предпочитам добрите пред тези агресивните .... :) и незнам защо си мислиш че добрите момчета нямат шанс :) ПОЗдравяВам ТЕ че си от тях :grin: :grin: :grin: само такива тряя да са повечето :) :) :grin: :grin: :grin:

Blab
07-12-2008, 23:23
Имат ли шанс добрите момичета?

gPa3HuTeJl
07-12-2008, 23:23
Не е лошо да си доб1р.. недей да се променят.Остани колкото се може по "истински"..
СсАаМмОо ТтОоВвАа ЩщЕе ТтЕе ПпОоСс11ВвЕеТтВвАаМм ( стана ми студено нещо )

partychild
07-12-2008, 23:26
i moeto mom4e e dobro...i go obicham bezkraino mnogo ..makar da imame raznoglasiq za gluposti..no tova si e ot inat :-D 6te namerish momicheto koeto 6te te ceni takaf kakavto si ..uspeh :}

stop_looking_at_me
07-13-2008, 02:44
ееее стига бе...
кви са тея изтъркани изрази... "добри"... "лоши"... "агресивни" момчета
аз такива не съм срещала.... всеки човек си има "моменти"
А теб кво те прави "добро" момче?
и сте ми много смешни като тръгнете да се описвате (примери давам, не само от тази тема) ... "излъчвам сексапил"... "мноо съм готян"... "мноу ма аресват пичките" .... бла бла бла
Ти може да си мислиш така... ама момичетата....

kuklichka_bg
07-13-2008, 05:59

+1 ti ko iskash si4ki da sa ednakfi li ?!

x.Ox.O`GoSsIp_gIrL
07-13-2008, 06:04

+1 ti ko iskash si4ki da sa ednakfi li ?!
+ 1

LizZz
07-13-2008, 06:07
Сигурно е имала предвид, че си прекалено добър - постоянно внимаваш да не я нараниш с нещо (което е нормално, де), угаждаш и с квото може.. Просто тръпката при тях се губи..
И аз бях така преди, но нещо ми стана и се промених.. :-o

tigity
07-13-2008, 06:22
budi sebe si! ne se promenqi zaradi drugite she napraish ogromna greshka!az f takia slu4ai iam slednata prikazka "ne se promenqi zaradi nekoi koity ne zaslu4afa" i az haresfam dobrite mom4eta ;) :-)

mArMaLaDkA
07-13-2008, 07:06
Добрите момчета имат шанс,смотаните-не.Прави си изводите.Имаш доста голямо самочувствие,започни да го прилагаш и във връзките си.

Ако има момичета които са заинтересувани от портрета ми 8) можете да ми оставите някъкви координати

..Impulse.bg,Aha.bg,Hot.bg,Gepime.com и т.н :?

sexa_na_kompleksa
07-13-2008, 07:06
Имаш шанс. ;)

DELIRIOUS
07-13-2008, 07:19
естествено,че имаш шанс-просто не си намерил още подходящото момиче :) и по-добре не се опитвай да се променяш :?

DELIRIOUS
07-13-2008, 07:19
естествено,че имаш шанс-просто не си намерил още подходящото момиче :) и по-добре не се опитвай да се променяш :?

str802
07-13-2008, 07:21
Ами смотан определено не съм, освен ако не е смотано да си добро момче... . Всъщност смотано ли е?

sexa_na_kompleksa
07-13-2008, 07:22
Не, не е смотано! ! ! Но ти задаваш смотани въпроси! Просто до сега си попадал на неподходящи момичета! Изчакай малко, ще дойде и твоето време!

mArMaLaDkA
07-13-2008, 07:27
Ами смотан определено не съм, освен ако не е смотано да си добро момче... . Всъщност смотано ли е?

Край ! Променям си мнението ! Самочувствието ти куца ! Или по-скоро самоувереността,не знам кое точно.Не е смотано да си добро момче.Даже е добре.Стига да внасяш малко разнообразие във връзката и да не тичаш постоянно подир г*за на момичето.Аз съм в кофти настроение и имам за цел да се заяждам със всички.Казах нещо и в теб веднага се породи съмнение,дали си смотан.. :shock: Пич,трябва да вярваш повече в себе си

NaNa_SladuRana
07-13-2008, 07:54
те са за предпочитане :)

soul1199
07-13-2008, 08:02
em az li4no si padam po-dobrite mom4enca,ima6 6ans :)

jghgh
07-13-2008, 09:16

Ммм аз лично предпочитам добрите пред тези агресивните .... :) и незнам защо си мислиш че добрите момчета нямат шанс :) ПОЗдравяВам ТЕ че си от тях :grin: :grin: :grin: само такива тряя да са повечето :) :) :grin: :grin: :grin:

ти първа ще се метнеш на врата на първия агресивен, дето срещнеш... аз съм добричка също, ама често търся по-отворени и се занимавам с тях (а после съжалявам, признавам си!)

авторе, не се отчайвай.
добрите момчета също имат шансове, при добрите и тихите момичета.
но признай си, ти искаш някоя отвореничка, красивичка, по-модерничка, не консервативна, да ходи по кафета... нали?
кво да се направи, в пубертета никой не знае кво иска, всеки гледа противоположностите, желанията не са осъществими, искаме много, даваме малко, мислм малко

ще пораснем ще си намерим точния човек..
нз как ми хрумна но реших да го напиша...

аз например имам нужда от добро момче, ама се вълнувам повече от мистър high life дето не му е цялото време своеобно за мен!

как да ти кажа..

и все пак, промени средата си и ще си намериш шанса..
никой през пубертета не е седял сам самичък, приятелка ще си намериш, и ти пожелавам да е като тебе и да си се обичате мноо..

GetNasty
07-13-2008, 09:22
по-скоро не, но пък зависи сред какви момичета търсиш ;)

Whyniser
07-13-2008, 19:41

Не се безпокой.Остани си същия.И по-важното: Не си единствен

GregoryHouse
07-13-2008, 19:44
Ами нормално е за тази възраст но след време търсят точно това което си ти сега...не се променяй...

bebe_s_bazuka
07-13-2008, 20:05
Само едно ще кажа имат шанс.Колко такива като теб момчета съм търсила, но за мой лош късмет не съм намерила.Така, че на се променяй :)

GreenFairy
07-13-2008, 20:12
Добрите момчета... Винаги съм харесвала по-грубите и по-едри момчета, но ето сега съм влюбена в едно момче което е толкова мило, толкова е внимателен, че за мен остава само да се наслаждавам... Добрите момчета имат шанс, стига да си намерят добро момиче ;)

mimsiii
07-13-2008, 20:27
ДОБРО МОМЧЕ !!! :shock: Има ли все още такива ... :grin: :-) Супппееееер ... определено имаш шанс .. онези които са ти казали че нямаш и т.н. просто са били от онези така наречени "ТРУДНО ДОСТЪПНИ КУЧКИ" :razz: :razz: :razz:
И като заключение ще ти кажа :
Don't give up Just Be yourself , Cuz life is too short to be anybody else
В превод :
Бъди себе си , защото живота е твърде кратък , за да бъдеш някой друг ... ;-) :wink:

malka_sladkka
07-13-2008, 20:29
Имат естествено :D :D :D :D Точно такъв ми трябва добричък и много красив :-) :-) :-) :-) :-)

Iv4eTy
07-13-2008, 20:51
Най-важното е да си себе си, а не да се правиш на "лошо момче", защото изобщо няма да си щастлив като знаеш, че дадено момиче е с теб, не заради теб самия, а заради това ,на което се правиш...
За всеки влак си има пътници.

sladkoto_bonbon4e_92
07-13-2008, 21:02

Mmmm dosta stranno..6toto az naprimer sum hodila i s mn lo6i mom4enca :D no i s po dobri4ki..i mai sum za teq po krotkite..po milite.. p.s na KOLKO SI?

DevilWish
07-13-2008, 21:09
Сигурно е имала предвид, че си прекалено добър - постоянно внимаваш да не я нараниш с нещо (което е нормално, де), угаждаш и с квото може.. Просто тръпката при тях се губи..
Съгласна съм :) ;) Тинейджърките сме такива ,че обичаме ние да тичаме след момчето . . . когато стане време за сериозна връзка с зряло момиче ,повярвай всички ще плачат за такова момче ,което ги носи на ръце ;)
Обаче наистина не показвай много на момичетата ,че даваш всичко за тях - не е добър подход ако си с момиче 14-17 години ;)

randomstuff
07-13-2008, 21:10
Ne sa otkazvai, to da sa otkajesh e nai-lesno, prosto qvno vse vse hodish pri edin i syshti tip momicheta che da si na tva mnenie - to koi nema da e, kato za nachalo zemi si razshiri krygozora. Ne vidqh na kolko si godini, prosto shtoto ma myrzi da preglejdam cqlata tema, no i vyv vyzrastta syshto moje da e prichinata

fall_out_girl
07-14-2008, 13:03
За мен да си добро момче е супер...Не е нужно да си агресивен Мачо,за да си имаш момиче...Не,не е нужно,повярвай ми.Аз си падам по добри момчета,но не съм само аз.Ще си намериш момиче.Убедена съм :smt011

amazonkata90
07-14-2008, 15:13
При мен - не. Знам, че сама се прецаквам, занимавайки се с най-големите келемета, но не мога да направя нищо. Обичам риска, обичам някой да кара кръвта ми да кипва. Не на последно място - не си падам и по дългите връзки. Но боли, когато обичаш лошо момче, това не мога да го отрека. И то боли страшно много...

sladur4etyYy
07-14-2008, 16:16
какво ТОЧНО имаш предвид по тва че си ''добро момче''? ако е това, че абсолютно винаги й угаждаш и т.н., не се учудвай , че нещата не стават, тръпката изчезва :? не казвам да не я обичаш,да не ти пука за нея или нещо подобно, но се научи да си интересен и донякъде непредсказуем. това ще ти помогне.

kifla
07-14-2008, 16:27
Хах като за начало пич : Намали малко темпото и спри да имаш чаааааак толкова голямо самочувствие ,може и именно в него да е проблемът ти.Иначе по темата и въпросите ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ .АКо не го мислиш толкова може и да си хванеш някоя ,която да е добра също толкова колкото и ти (щом казваш) и да се заформи нещо .Успех!

NightSky
07-14-2008, 16:40
Аз си падам по агресивни... А добрите ги намирам за страшно сладки 8-)

Mn0go_SexY
07-14-2008, 17:07

Sveta ima nujda ot dobri mom4eta! :-) ne se promenqi. Tezi koito sa te izostavili ne mogat da te ocenqt! Az sam za "THE GOOD BOYS" zavisi [padash li si po loshi momi4eta?]

ivakavlad
07-14-2008, 17:17
по голямата част (подчертавам ПО-ГОЛЯМАТА) от момичетатаси падат по така наречените лоши момчета това е така поради простата причина че те така да се каже са "по-интересни" и се води че им вдъхват повече сигурност

П.П. И да оточня аз съм момче не момиче незнам защо толкова ми бъркате с момиче (все още на съм обърнал резбата моля ви се :D ) и моля без опити да ме убедите че не съм прав защото НЯМА ДА УСПЕЕТЕ!!!!!!!!!!!

AnIcHkAtA
07-14-2008, 17:38
те са за предпочитане :)

+1

Hellster
07-14-2008, 18:25
Пич... Мина времето на добрите момчета.. Сега е модерно за повечето момичета да ходат с грозни момчета, гъзари и биячи.. Аз съм на това мнение. И ако са ти казвали, че ставаш само за кратки връзки, не значи, че това го мислят всички момчета.. ;-) ;-) ;-)

BaiToq
07-14-2008, 18:26
Здравейте,бацета и бацки
в тоя форум!
1.Не ме взимайте насериозно.
2.Гледайте си животите 8-)

По темата:
Глей ся,баце!
Я съм неграмотен,просто момче съм,
ама добрите не вървят ,брат.
Тряя одиш по вървиежни дискотечници,
да се наливаш кат свиня и там на
3-4 водки отиваш да зарибяваш мацки-
така си "лош" да го ева.
На следващия ден каниш момичето у вас,
да му обърнеш хастаря,след 2-3 седмици късате.
Така ставаш още по-лош.
Хвалиш се на "приятелите си" как си скъсал
с жената и как ти е мъчно
и от тъга се напиваш.
Отрязали са те,ама поне си лош.
И така нататък.

Ся ще светна обаче.
Ти си глей живота,прави си
квот си знаеш и по-нататък ще си намериш
готино момиче.Бъди себе си
и чети Коелю като манекенките. :razz:
Ае помисли и после ше ми благодариш. 8)

258
07-14-2008, 21:32
Пич,кфо си се отчаел?Не всички харесват ''лОшИ МоМчЕтА'' :-D

unicorn_f
07-14-2008, 21:40
Разбира се всеки може да обича и да бъде обичан,и за теб ще се намери момиче,някое свястно,а не някоя фукла или глезла... :wink:

plmn
07-14-2008, 21:41
Имат ли шанс добрите момичета?

Да. :)

nyx
07-14-2008, 22:09
а уж си умен...тоест понякога нещата не опират до това колко си умен, а колко си преживял...казаха ти-за всеки влак си има пътници...Ти просто чакай...Повярвай...Чакай...Ак� � успееш да се запазиш същия ще дойде време,когато момичетата около тебе вече ще са големи и в главата им няма да са щуротии а сериозни неща,такива каквито "агресивните" не могат да им дадат...Изчакай още...И ще намериш точната...Тогава ще се види какъв трябва да си в тоя живот... От всяка една връзка ще разбираш все повече и повече за себе си...

mimz_rap
07-14-2008, 22:27
ееее стига бе...
кви са тея изтъркани изрази... "добри"... "лоши"... "агресивни" момчета
аз такива не съм срещала.... всеки човек си има "моменти"
А теб кво те прави "добро" момче?
и сте ми много смешни като тръгнете да се описвате (примери давам, не само от тази тема) ... "излъчвам сексапил"... "мноо съм готян"... "мноу ма аресват пичките" .... бла бла бла
Ти може да си мислиш така... ама момичетата....

+1

Mn0go_SexY
07-15-2008, 11:12
Az pOznavam 1 "dobro" mom4e. i si4ki koito ne go poznavat tolkova dobre mislqt 4e e gei! :-o :-o :-o :-o :-o No kato go opoznaqt razbirat 4e e PROSTO VAZPITAN I E DJENTALMEN!!!! tova e mn vajno ima strashno 4uvstvo za humor , sexy e ama ... nz [!] dneshnite momi4eta sa... NO COMMENT... :x

TheMaggie
07-15-2008, 11:18
Няма да ти оставя никЪкви координати,защото това не е сайт за запознанства,първо.Второ спрете с тези теми по дяолите!!! Вече ставате банални - няма добри и лоши момчета има хора,които се правят на такива.За всеки влак си има пътници и когато му дойде времето ще си намерите половинката.Като толкова искате да си хванете гадната кифла-фешънка,станете лоши момчета - те само на такива се лепят.Пфффф...

Maeva
07-15-2008, 11:24

Така е.Аз лично не бих издържала много с човек, който ми угажда постоянно, едва ли не ме носи на ръце.Когато няма за какво да му се скараш, не е интересно :-D Поне за мен :-P

vamp
07-15-2008, 11:43

Не пич,ако искаш да летиш трябва да имаш криле или да скачаш нависоко.Нямаш шансове!

play_life
07-15-2008, 16:33
Еми и аз харесвам момчета като теб..Имаш шанс просто трябва да намериш момичето което те харесва такъв какъвто си!! А не заради няква там дет те има за бройка да загубиш най-хубавото!! :? :-)

SINDEL
07-15-2008, 16:56
Недей така тъжно, 4овек :) На колко си? 16? 18?
Нормално е да се полу4ава така, ако си горе-долу на тази възраст. Моми4етата около тебе търсят 'лоши мом4ета' заради тръпката и преследването, но това минава с времето. Из4акай още една-две годинки и ще видиш. Никое сериозно моми4е, което иска сериозна връзка и мъж, на когото да може да раз4ита, не би предпо4ело лошия пред добрия. Но докато са малки, добри4ките им се струват ску4ни и им омръзват бързо.
Споко, ще видиш, 4е съм права :)

fc
07-15-2008, 16:59
хмммм как да го кажа "добрите" момчета не са толкова добри колкото смятате...Много малка част , ама много малка са истински "добри".