Влез

View Full Version : Как се запознахте ?

glymo14
07-13-2008, 05:42
Здравейте, нека в тази тема всички да напишат как се запознахте в вашия приятел.Ако може по подробно. :)

П.П. Ако има такава, дайте линк към нея, защотото търсих и неможах да намеря.

kuklichka_bg
07-13-2008, 05:58
ima takiva temi dja dve oFf

MiMcHeToOo
07-13-2008, 07:55
Има 100 такива теми, баси!

soul1199
07-13-2008, 07:59
:)

donkihot
07-13-2008, 08:44
аз пък ще споделя..
според мойто мнение!
един общ фр имаше рд,града е малък познавахме се,но не и ли4но...то4но тогава мом4е със същото име като него ме беше отрязало и някакси още го преодолявах..та на купона се запознахме с милото,но аз мн тъжах по тоя идиот и...ревнах...при което си4ки мом4ета те бяха пове4е от моми4етата по4наха да ме утешават и ест милото и той ме утешаваше,ама пък тогава и той ми направи някво впе4атление ама...на следващия ден си имахме скайповете коментарите в един сайт и до там...затишие пред буря..аз имах доста гаджета в този период,той е имал една...заа която знам и предполагам мн за които не знам...не ме интересуват.. след 6 месеца някъде...аз отивам на бар с неособенно голямото желание...ама преди тва се бях сетила за него и му писах в скайп:" ...ЩЕ ХОДИШ ЛИ НА БАР" нямаше отговор..отивам в бара те се бяха настанили на нашата маса,защото най-добрия ми фр е в тяхната компания и ме беше попитал може ли да седнат,ама аз нз 4е и той ще е там...гушнахме се приятелски..и айде на дансинга...със кой ли не танцувах как ли не се опитах да го привл4ека нищооооо 4ак към 2 4аса като по 4удо...се намерихме ии по4на купона..той е мн добър танцьор,аз също...ии такааа мн време...и аз ве4е си мислех,4е ще ме целуне ама не...никви целувки..и тъкмо ве4е се отказах и...оп....целуна ме! нямате си на представа кво беше 4увството...умрях си от кеф..ама мн бързо свърши целувката..после цяла ве4ер се натискахме,но си мислех,4е той мисли,4 е е само за ве4ерта,а аз бях луднала от доста време...и на следващия ден 4атове...цяла седмица 4атове...никой нищо не споменаваше за ве4ерта освен,4 ее било страхотно преживяване...мн рревах тогава...многоооооо..и петъка ве4е на едно парти в едно кафе..помолих моя най-добър пр да го пита,защото не издържах ве4е...мн го исках..пита го и ме осведоми,4е той също ме хресва и се 4удил дали да ме покани на кафе...е после в 4ата ме покани...и на следващоия ден ве4е ходихме...и така 6 месеца.. :)

krem4et0
07-13-2008, 09:05
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=179332&highlight=%E7%E0%EF%EE%E7%ED%E0%F5%F2%E5