View Full Version : Пречи ли, ако... ?
kvokvokvo
07-13-2008, 09:08
Здрасти на всички ! Значи, интересуваме следното - проблем ли е (чисто от хигиенна гледна точка) момичето да ти прави свирка, ако преди това сте правили вагинален секс ? :oops:
preichetoy
07-13-2008, 09:13
Не мисля.
ами не че е проблем ,ама е по хигиенично да се измие момчето и тогава(мое мнение)
Не е проблем избощно и не е нехигиенично!
ROCKLIFE
07-13-2008, 09:49
+1 :smt079
на мен не ми е приятно.. чесно казано миризмата на гума от презерватива направо ме побърква.. започва да ми се гади и т.н... затова не правя подобно нещо
kvokvokvo
07-13-2008, 11:13
на мен не ми е приятно.. чесно казано миризмата на гума от презерватива направо ме побърква.. започва да ми се гади и т.н... затова не правя подобно нещо
Забравих да допълня, когато се прави секс БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ... дали пречи после... !
preichetoy
07-13-2008, 11:14
Не! Но нали знаеш, че не е хубвао да го правите без презерватив...
CuteBaby
07-13-2008, 11:14
Мисля че не :oops:
angel_love_
07-13-2008, 11:17
Определено няма никакъв проблем ... :)
Saymon90
07-13-2008, 11:20
Не мисля, че има проблем, но на някои хора просто не им е приятно така :)
blackfate
07-13-2008, 11:23
Не е никакъв проблем, че ти духа, а преди това ти си бил в нея ...
Проблем е че си бил в нея БЕЗ презерватив ...
Дори и да не си свършил в нея винаги съществува възможността да стане белята .. по добре не си правете такива експерименти ... Може 1 на 1000 да забременее ... обаче ако тая 1 се окаже приятелката ти става кофти ... В днешно време има всякакви кондоми и оправдания от сорта на "нищо не чувствам", "малък ми е кондома" не вървят ...
kvokvokvo
07-13-2008, 11:28
Дори и да не си свършил в нея винаги съществува възможността да стане белята .. по добре не си правете такива експерименти ... Може 1 на 1000 да забременее ... обаче ако тая 1 се окаже приятелката ти става кофти ... В днешно време има всякакви кондоми и оправдания от сорта на "нищо не чувствам", "малък ми е кондома" не вървят ...
Повече от една година приятелката ми пие противозачатъчни
preichetoy
07-13-2008, 11:30
Повече от една година приятелката ми пие противозачатъчни Никога няма 100 % сигурност. А и не става въпрос само за нежелана бременност.
na men tova ne mi pre4i osobeno ako sexa e bil sus prezarvativ
moqta priqtelka nikak ne si pada po taq ideq za svirka sled sex ili povreme na akta
мисля, че ако тя искаше до сега да ти е направила.. защо не си щастлив с това което имаш :?
kvokvokvo
07-13-2008, 12:03
мисля, че ако тя искаше до сега да ти е направила.. защо не си щастлив с това което имаш :?
Абе кво ми дрънкаш бе, аз просто се интересувам... нищо друго !!! Пък и Колкото до това дали тя е искала - Иска !
blackfate
07-13-2008, 12:07
Добре щом е на противозачатъчни ... значи друго освен "Няма проблем" ще е излишно по темата ...
rozova_lady
07-13-2008, 12:19
не мисля :)
Абе сичко може... и от гъза в устата може... :D :D :grin: :grin: :razz: :razz: :smt096
Girlicious
07-13-2008, 13:34
Абе сичко може... и от гъза в устата може... :D :D :grin: :grin: :razz: :razz: :smt096
Такова нещо приятеля ми ми предложи веднъж и аз директно го отрязах....не бих го направила...а иначе по темата:нямам нищо против
mishaaaaa
07-13-2008, 13:37
Не, разбира се,че не е нехигиенично ако е сескът е вагинален - не е , а ако е анален .... вече нещата са други ...
Та ти си пъхаш "атрибута" в нейното влагалище, какво като после тя ще ти го лапа.(нея трябва да я бърка, не теб)
За мен не е нехигиенично пък незнам.
FairyNymph
07-13-2008, 16:38
Кое му е нехегиеничното?Това са си твоите неща върху неговото нещо..освен ако не те е гнус от себе си..мисля, че ако ти се чувстваш ок докато го правиш значи и вс др е ок.
soul1199
07-13-2008, 16:41
Не! Но нали знаеш, че не е хубвао да го правите без презерватив...+1
baby_inloff
07-13-2008, 16:57
ами не че е проблем ,ама е по хигиенично да се измие момчето и тогава(мое мнение)
+1111111111111111 :-D
Wrathchild
07-13-2008, 17:42
Не е проблем.
DevilWish
07-13-2008, 17:49
Кое му е нехегиеничното?Това са си твоите неща върху неговото нещо..освен ако не те е гнус от себе си..мисля, че ако ти се чувстваш ок докато го правиш значи и вс др е ок.
Съгласна ;) Най-малко трябва от тебе самия да те е гнус ;)