Влез

View Full Version : и моето откровение.. :)

desert_eagle
07-13-2008, 20:04
не търся съвет. просто се питам какво ми става. Никога не съм задоволен. Когато съм заобиколен от момичета - искам още, когато имам пари - искам да имам най-много, ако купувам нещо искам да е най-недостъпното, когато разбера нещо искам да знам всичко за него. 99% от хората с които общувам имат високо мнение за себе си (определям самия мен като здраво стъпил на земята), мислят се за добри в това което правят, но за мен те са просто глутница глупаци, които несъзнателно се страхуват от мен (или пък съзнателно) и винаги оставят аз да вземам решения - това важи и за най-близките ми приятели. по този начин все едно съм сам.. Когато съм с момиче, съм отегчен от това че всички те без значение дали са богати, бедни, образновани, тъпи.. не могат да вържат едно смислено изречение. Когато тренирам в залата не искам да имам просто добро тяло - искам да съм като звяр.
След като си дам сметка, след цялото това искане от моя страна хората започват да ме мразят без да си го признават защото виждат че аз го мога а те не.. Но и това е причината поради която съм сам (това аз съм си го избрал).
Въобще възприемам определени хора като врагове, а други като стадо.. Знам че това не е правилно, но сякаш всяка тяхна постъпка или действие ми е ясно предварително. Спомням си че като малък не бях такъв, в тинейджърската ми възраст просто разбрах че единствено роднините ти ти желаят доброто, и се отчуждих от хората. Мога да бъда с всяко момиче с което поискам в своя град, но не го правя защото определям всички тях като тъпи..

desert_eagle
07-13-2008, 20:13
:)

ell_ownz
07-13-2008, 20:22
ami ot tfa koeto pro4etoh razbrah samo, 4e imash adski visoko samo4ystvie i mai e bez pokritie...ne zabravqi 4e nqma perfektni hora i ti nito si takaf, nito nqkoga she stanesh, a i osven tova ne si popadnal na momi4eta..predstaqm si s kfi si obshtyval...

desert_eagle
07-13-2008, 20:30
:) ето че тук имаме добри психолози. Много "точно" ме определи, за човек който изобщо не познаваш миличка. Забравете :)

gree_girl
07-13-2008, 20:40
Поредния разглезен хлапак ....

h0t_lipS~anD_kisSes
07-13-2008, 20:45
:? Даам .. определен0 имаш 0гр0мн0 сам0чувствие ... не знам дали е с п0критие или без, ама трябва да се пр0мениш! На истина перфектни х0ра НЯМА! Ии да, ти наистина си кат0 приятелите ти (ак0 въ0бще имаш такива!)

DevilWish
07-13-2008, 20:46
Ммм не бих го нарекла "самочувствие без покритие" . . . самочувствие да ,но дали е без или с покритие няма как да кажем ,защото не го познаваме.
Начина ,по който говориш показва на хората голяма доза нарцисизъм /демек "самолюбие"/ . . . Това е хубаво ,защото преди ти сам да се харесваш ,никой няма да те хареса. . . обаче не изграждай кулите около теб прекалено високи и допускай близките си хора повече до теб ;) научи ги и те да могат нещо ,не мачкай по-слабите ;)
Имам чувството ,че само аз те разбрах какво имаш в предвит и се надявам и ти да разбереш мен :)
Успех!

Iv4eTy
07-13-2008, 20:46
Ами не мога да те определям, но по мое мнение просто си презадоволен от всякъде ии вече се чудиш какво да искаш....какво да правиш...
Но да знаеш че това самочуствие пречи адски много. Неможеш просто да подценяваш хората и да си мислиш ,че си над всички. Познавам доста такива хора - със самочувствие от тук до Марс и обратно без никакво покритие... разглезена работа :?

MiLeNcHeToO
07-13-2008, 20:55
ami ot tfa koeto pro4etoh razbrah samo, 4e imash adski visoko samo4ystvie i mai e bez pokritie...ne zabravqi 4e nqma perfektni hora i ti nito si takaf, nito nqkoga she stanesh, a i osven tova ne si popadnal na momi4eta..predstaqm si s kfi si obshtyval...
+1 to4no taka ;-) :wink:

dimanushka
07-13-2008, 20:55
ami spored mene si golqma otka4alka.. bez da se obida6. ama toq na4in na mislene mi e mn stranen

desert_eagle
07-13-2008, 20:56
Ммм не бих го нарекла "самочувствие без покритие" . . . самочувствие да ,но дали е без или с покритие няма как да кажем ,защото не го познаваме.
Начина ,по който говориш показва на хората голяма доза нарцисизъм /демек "самолюбие"/ . . . Това е хубаво ,защото преди ти сам да се харесваш ,никой няма да те хареса. . . обаче не изграждай кулите около теб прекалено високи и допускай близките си хора повече до теб ;) научи ги и те да могат нещо ,не мачкай по-слабите ;)
Имам чувството ,че само аз те разбрах какво имаш в предвит и се надявам и ти да разбереш мен :)
Успех!

Мисля че наистина разбра думите ми.

Iv4eTy не е така, не поставям себе си над другите - те сами го правят. Не очаквам да разбереш. Просто понякога мисля че котката ми ме разбира по-добре от голяма част от заобикалящите. Не бих се определил като човек лятящ из небесата. Точно обратното. Това е действителността около мен. Това че никога не съм достатъчно задоволен, няма пряка връзка с самочувствието ми, прав ли съм ?

splendour
07-13-2008, 21:03
narcis

DevilWish
07-13-2008, 21:03
Мисля че наистина разбра думите ми.

;)

Алооо ,Вие останалата част ,защо го нападате?Познавате ли го?Вие по-добри ли сте от него?Когато Вие напишете бозавата си любовна история /не говоря за всички ,не целя да обидя някой/ всички Ви даваме съвети.Но ако се появи някой ,който не е депресиран ,а просто има достатъчно добро мнение за себе си ,веднага става най-лошия, надутия и повърхностен . . . Не разбирам какво е това мислене? :?

sladkoto_bonbon4e_92
07-13-2008, 21:05
neznam kakvo da kaja..4esno..ne mi idvat nikakvi misli..sorry

desert_eagle
07-13-2008, 21:09
neznam kakvo da kaja..4esno..ne mi idvat nikakvi misli..sorry

не се притеснявай, тъкмо говорех че съм заобиколен от хора без отличаващи се мисли

NeLLy_BaBy
07-13-2008, 21:11
Според мен ти си човек, който се стреми да прави всичко перфектно , но все пак трябва да знаеш, че не всички хора са като теб. Не всички биха могли да постигнат това твое ниво и все пак това не ги прави по-долни.
Научи се да ги приемаш такива каквито са , защото няма чак толкова идеален човек, дори и ти не си идеален. Относно това че другите те поставят над себе си е нормално, тъй като повечето хора като видят някой, който може повече от тях и започва една завист да се поражда на подсъзнателно ниво, започват да те изолират. Лично аз съм била жертва на това. И наистина човек стига до мнението, че може да разчита на близките най-вече, но не бива така да се разсъждава само. Има хора които оценяват човек с качества и потенциал. Малко са , но ги има.

desert_eagle
07-13-2008, 21:19
когато се държиш с човек както трябва, той се опитва да ти се качва на главата. по добре е да ги държа на мястото им, и да се чува моята дума, отколкото да симулирам разбирателство.

NeLLy_BaBy
07-13-2008, 21:28
Да прав си, че има много хора които ни се качват на главата и ние не трябва да позволяваме това, но все пак в зависимост от човека срещу нас трябва да се опитваме да намерим правилния подход на общуване. Не винаги се налага да симулираш разбирателство, когато го няма. Просто се човек трябва да се научи да използва грешките на другите в своя полза.

Still1ME1Still1HERE
07-13-2008, 21:35
От това,което разбрах за теб,установих,че ако станеш химик или физик ще си новия Айнщайн и Стивън Хоукинг взети заедно + още куп други гениални хора :)

Иначе хората около тебе са доста зле.Никой,никога не го приемам за нещо повече от мен.Разбирам,че е по-добър от мен в нещо,но не и във всичко-просто не може да е :) А момиче никога няма да си намериш.Или трябва да си голяяяяяяям късметлия.Не-замислих се пак.Никога няма да си намериш момиче.Живота е тежък...

MiMcHeToOo
07-13-2008, 23:45
Дай да се посмеем. Почти всички в тая тема почнахте да нападате автора. Интересно... А дали ако го видите няма да го поискате и вие? И вие да сте с него, в неговото стадо?

Авторе, браво. Рядко хората си признават с човешки думи това което ти си написал. А още по-малко го разбират. Всички вадят повърхностни изводи от сорта на "Надут си", "Разглезен си" и т.н...

Просто остави - няма смисъл. Винаги ще има някой да е по-ниско от теб и някой, който да е по-високо или поне да се доближава максимално до теб. Надявам се скоро да си в такъв кръг от хора, а не в стадо! ;) Успех!

Maeva
07-13-2008, 23:51
За мен ти си един максималист... Аз не виждам лошо в държанието ти и в мисленето ти :) Трудно би намерил човек, който да мисли по твоя начин..защото тогава няма да си сам.Рядко се срещат хора като теб :)

p0liner0
07-14-2008, 00:06
не търся съвет. просто се питам какво ми става. Никога не съм задоволен. Когато съм заобиколен от момичета - искам още, когато имам пари - искам да имам най-много, ако купувам нещо искам да е най-недостъпното, когато разбера нещо искам да знам всичко за него. 99% от хората с които общувам имат високо мнение за себе си (определям самия мен като здраво стъпил на земята), мислят се за добри в това което правят, но за мен те са просто глутница глупаци, които несъзнателно се страхуват от мен (или пък съзнателно) и винаги оставят аз да вземам решения - това важи и за най-близките ми приятели. по този начин все едно съм сам.. Когато съм с момиче, съм отегчен от това че всички те без значение дали са богати, бедни, образновани, тъпи.. не могат да вържат едно смислено изречение. Когато тренирам в залата не искам да имам просто добро тяло - искам да съм като звяр.
След като си дам сметка, след цялото това искане от моя страна хората започват да ме мразят без да си го признават защото виждат че аз го мога а те не.. Но и това е причината поради която съм сам (това аз съм си го избрал).
Въобще възприемам определени хора като врагове, а други като стадо.. Знам че това не е правилно, но сякаш всяка тяхна постъпка или действие ми е ясно предварително. Спомням си че като малък не бях такъв, в тинейджърската ми възраст просто разбрах че единствено роднините ти ти желаят доброто, и се отчуждих от хората. Мога да бъда с всяко момиче с което поискам в своя град, но не го правя защото определям всички тях като тъпи..

когато се държиш с човек както трябва, той се опитва да ти се качва на главата. по добре е да ги държа на мястото им, и да се чува моята дума, отколкото да симулирам разбирателство.

Евала за точно тези думи ! Жестоко си прав и ти свалям шапка. Виж някои ти казват, че си надут, други, че си максималист и прочие. Но ако ти сам незнаеш какво става, надали някой друг ще знае със сиурност. Може би трябва да се замислиш, дали точно така трябва да се отнасяш с твоите "приятели", или по-точно познати. Дали е по-добре да си сам и всички да те мрязят или може би ти трябва някой, приятел(ако може така да се нарече), на който да можеш да разчиташ в трудни моменти. А и хората са казали - Каквото дадеш, това ще получиш. В повечето случаи не е точно така, но винаги има и изключения.

А по въпроса, че хората те мислят за по-добър от тях - не ги мачкай, а се радвай, че те имат за номер 1 :-P :-P :-P

Maeva
07-14-2008, 00:11

Евала за точно тези думи ! Жестоко си прав и ти свалям шапка. Виж някои ти казват, че си надут, други, че си максималист и прочие. Но ако ти сам незнаеш какво става, надали някой друг ще знае със сиурност. Може би трябва да се замислиш, дали точно така трябва да се отнасяш с твоите "приятели", или по-точно познати. Дали е по-добре да си сам и всички да те мрязят или може би ти трябва някой, приятел(ако може така да се нарече), на който да можеш да разчиташ в трудни моменти. А и хората са казали - Каквото дадеш, това ще получиш. В повечето случаи не е точно така, но винаги има и изключения.

А по въпроса, че хората те мислят за по-добър от тях - не ги мачкай, а се радвай, че те имат за номер 1 :-P :-P :-P

Ти нещо против моето изказване ли имаш, а а а а :-P Не ми закачай максимализма ! :?

p0liner0
07-14-2008, 00:30
НЕ на максимализма :-D :-D :-D :-D Шегувам се естествено, нямам нищо против твоето мнение, просто давах пример :)

бтв. айде стига офф на темата, че само работа за модераторите създаваме :P

LINKNOT
07-14-2008, 00:37
Не е лошо човек да дава всичко от себе си и да се стреми към върха. Ако всички бяха така и не се отказаха лесно,щеше да е много по-хубаво. :) Според мен проблемът не е в теб. Това,че си точен човек,здраво стъпил на земята и знаещ какво иска ( и даващ максимума от себе си да го постигне ) е даже за похвала. Явно не попадаш сред подходящите хора,които да са като теб и да не проявяват признаци на известна доза завист и озлобление.

TheNewReligion
07-14-2008, 05:35
Хахах ! :lol: Това , че искаш тяло на звяр не значи , че можеш да го постигнеш . Това , че искаш най-недостъпното нещо , не значи че можеш да го купиш . Това , че искаш още момичета не значи , че можеш да ги имаш . :lol: :lol: :lol: Едно е да искаш , друго е да можеш . Ти не правиш разлика между тези две неща . Мислиш си , че като имаш високи изисквания към другите , значи си нещо повече , но не си . Ти си едно хлапе , което не прави разлика между желания и възможности . Ти си едно хлапе , което подсъзнателно знае , че не няма големи възможности и именно за това иска . Едно хлапе , което смята , че желанията не изискват нищо . Но не е така . За да пожелаеш нещо трябва да си достатъчно смел да го поискаш , но и достатъчно смел за да повярваш , че можеш да осъществиш желанието си . Ти имаш само смелостта да искаш .

jghgh
07-14-2008, 06:42
емм аз няма да нападам автора, само ще вметна, че в изповед.ком съм срещала не малко такива изповеди и авторите им го изяждат от наредби.. дали пък хората не са прави?

бих те посъветвала само да не се взимаш толко' насериозно ;) така ще си и по-щастлив.. това ми го каза учителя по китара и наистина е прав..
може да си умен, красив, бла бла и къвто там си искаш, но ако много насериозно се взимаш.. отиде коня :D дай по-ведро, опитай се да се чувстваш като нормален човек! така другите може и да не ти завиждат, ами ще ти се възхищават, ако си толкова по-най от тях, но си земен и по-скромен (тва не значи да се оливаш в псевдо-скромност)

аз едно време бях най-добрата в почти всичко, с което се захвана.. едно време, не ми се разправя как си пропилях талантите.. въпреки всички успехи и огромния ми перфекционизъм, винаги съм била скромничка а у не съм се изтъквала (не казвам че го правиш), възприемах се като нормален човек.. наистина не обръщах внимание че имам доста възможности..
е, подхлъзнах се по едно време, почнах да се взимам много насериозно, ама как така как иначе тва нали съм аз моля ти се, възхищениет на хората изчезна, даже изчезна тва заради което хората уж трябва да ме уважават.. може да не ти е по темата, ама аз пак си изливам душата..
иначе мноо ясно че ще те мразят и ще ти завиждат.. възхищение будят благородни добри скромни хора, дето не се взимат мноо насериозно, айляк работа беее... весели усмихнати, поставят се на 1но място с другите, даже да не са! и така блестят защото реално могат много неща,но нямат изисквания към останалите (не чак толкова високи)
така можеш да си намериш страхотни приятели!
но трябва да го почувстваш, не да ти става цел..
успехи

desert_eagle
07-14-2008, 09:20
Хахах ! :lol: Това , че искаш тяло на звяр не значи , че можеш да го постигнеш . Това , че искаш най-недостъпното нещо , не значи че можеш да го купиш . Това , че искаш още момичета не значи , че можеш да ги имаш . :lol: :lol: :lol: Едно е да искаш , друго е да можеш . Ти не правиш разлика между тези две неща . Мислиш си , че като имаш високи изисквания към другите , значи си нещо повече , но не си . Ти си едно хлапе , което не прави разлика между желания и възможности . Ти си едно хлапе , което подсъзнателно знае , че не няма големи възможности и именно за това иска . Едно хлапе , което смята , че желанията не изискват нищо . Но не е така . За да пожелаеш нещо трябва да си достатъчно смел да го поискаш , но и достатъчно смел за да повярваш , че можеш да осъществиш желанието си . Ти имаш само смелостта да искаш .

в повечето случаи успявам, съжалявам че трябва да те разочаровам :)

а за близки - допускам единствено 2ма човека от детството ми които са ми като братя, и сестра ми..

jghgh
07-14-2008, 10:10
ама си и леко арогантен :-D

страхотно е че си човек с възможности, но малко поработи над характера си

Wrathchild
07-14-2008, 10:29
Избиваш комплекси, най-вероятно неосъзнати, прикрити под маската на момчето с огромното самочувствие.

sasha_90
07-14-2008, 10:47
Хубаво е,че имаш високо мнение за себе си и се цениш,има такива, които нямат.Но рано или късно трябва да започнеш и да цениш тези около теб,в противен случай,рискуваш да останеш само.На този свят няма само "мама и тате"-има и други хора,с които можеш да се сближиш.

_FaShIoN_
07-14-2008, 10:49
Имаш наистина огромно самочувствие,а никой не харесва толкова надути хора,които си мислят че светът се върти около тях....перфектени хора няма,а пък и да имаше ти не си от тях.... :D И аз да бях и аз нямаше да искам да имам нещо общо с теб,дори и като приятел (нищо лично)... :)

Marinceto
07-14-2008, 11:17
Аз подкрепям мнението на {SeXy_BaBy} .Мисля ,че просто трбва да дадеш на хората шанс да те опознаят и ти да ги опознаеш ,за да намериш такива ,които да ти допаднат.всички са различни и имат различно мнение за себе си и за света .Но не мисля ,че е правилно да съдиш така хората ,нямаш право да казвай кой е тъп и т.н. За теб един човек е такъв ,ок -иди при него и му кажи в очите (аз така правя) ,и като просто не ти е приятен не се занимавай и толкоз .За всеки влак си има пътници и за тжоя има ,просто бъди по отворен към света и хората .И тези дето те съдят според мен не са прави,щото нито те познават,нито имат право,нито знаят ква е причината да си така настрен към себе си и другите . ;) Успех . :)

Neon Black
07-14-2008, 11:29
Човекът с невероятните възможности, с ум като бръснач, с тяло като Аполон, с въображение като Толкин и т.н. и т.н. влиза във форума да се оплаче колко е тъжно и самотно на върха?

Пикльо, летище Хюстън те вика, приземи се, че такива безмоторни самолетчета са най-уязвими в бурните ветрове. Ще говориш за умения и способности, когато създадеш добро семейство, с любяща и вярна съпруга, честни и истински деца. Когато построиш финансова империя и я използваш да строиш магистралите към бъдещето на човечеството. Когато напишеш роман, който ще остане за поколенията. Когато откриеш лекарство против СПИН или рак. Когато се превърнеш в посланик на мира, който ще спаси стотиците хиляди, които точно в този моменти измират в Дарфур и безброй много други африкански провинции.

В момента си орле, на което морето му е до колене. Думите са вятър, момче..

Wrathchild
07-14-2008, 11:44
Ти пък отиде в другата крайност, т.е. всеки, който не е постигнал всички тези неща е едно нищо...

Neon Black
07-14-2008, 12:02
Ти пък отиде в другата крайност, т.е. всеки, който не е постигнал всички тези неща е едно нищо...
Нищо подобно. Той казва, че се чувства над останалите, те също го чувстват така. Може да победи всичко, светът е в краката му. И в същото време, единственото, което този гений е постигнал е (евентуално) здраво тяло. Ъ?

desert_eagle
07-14-2008, 12:03
Човекът с невероятните възможности, с ум като бръснач, с тяло като Аполон, с въображение като Толкин и т.н. и т.н. влиза във форума да се оплаче колко е тъжно и самотно на върха?

Пикльо, летище Хюстън те вика, приземи се, че такива безмоторни самолетчета са най-уязвими в бурните ветрове. Ще говориш за умения и способности, когато създадеш добро семейство, с любяща и вярна съпруга, честни и истински деца. Когато построиш финансова империя и я използваш да строиш магистралите към бъдещето на човечеството. Когато напишеш роман, който ще остане за поколенията. Когато откриеш лекарство против СПИН или рак. Когато се превърнеш в посланик на мира, който ще спаси стотиците хиляди, които точно в този моменти измират в Дарфур и безброй много други африкански провинции.

В момента си орле, на което морето му е до колене. Думите са вятър, момче..

а това, на вашето внимание е човекът-критик, способен да даде оценка на човек който не познава. посочи ми мястото където съм казал че съм перфектен. Това е обстановката около мен братле, не ми е приятно, не ми е леко за момента. Но е така, заобиколен съм от 90% тъпаци.

crazy_lazy_girl
07-14-2008, 12:06

Според мен, няма предвид това, че е нищо. Просто човек може да се смята за най-великия от най-великите, едва когато направи всичко това.

Относно темата ... Не те познавам и поради тази причина не мога да определя дали имаш самочувствие без или със покритие. Единственото нещо което ми стана ясно е това, че имаш твърде високо мнение за себе си. Трябва да престанеш да се надуваш толкова много, иначе няма да намериш приятели! Намали "критерийте: си за хората около теб. Ии разбери, че хората като теб са рядкост. Приятели които са твои копия няма да намериш, защото винаги ще смяташ че с нещо ги превъзхождаш!

desert_eagle
07-14-2008, 12:06
Neon Black ти не се опитваш да ме разбереш, ти избиваш комплекси, защото сигурно си като от хората които ме заобикалят. Непонасящ да има някой, който е ПО .. Но такъв е живота. Има много хора ПО и от мен... но не и в моето обкражение :)

Neon Black
07-14-2008, 12:35
Избивам комплекси? Моля те, не използвай запазения израз за 14-годишните кукли в тоя сайт.

Няма смисъл да го правя. Тук съм анонимен. Не трупаме точки, не се състезаваме, няма никакъв смисъл да се представям за каквото и да е.

Иначе си прав, не се опитвам да те разбера. Не ми пука какъв си. Понякога пиша в този сайт само защото ми се струва, че тук-там се срещат млади хора с желанието да закрачат в правилната посока. Разбира се, не достигам дотам в твърденията си, че да показвам моят "начин" като универсален, камо ли единствен.. но пък доста от пътя, който те тепърва ще извървят, аз вече съм прекосил. И съм си поел достатъчно шутове в лицето, за да твърдя, че имам някакъв опит. Един на хиляда да се вслуша в някоя дума, пак ще съм доволен.

Като писа тук какво очакваше? Че пиклите наоколо ще те посъветват? Ще ти дадат неподозирано решение? Та те не могат да напишат правилно изречение на родния си език! Или пък си мислеше, че ще се заядат с теб и ще се направиш кефа да се подърляш с глупци просто ей-тъй, за спорта?

Кажи ми какво искаш - утеха, съжаление? Възхищение? Малко разпускане с разхвърляни обиди? Какво?

desert_eagle
07-14-2008, 12:43
a, разбирам. ти си човека със съветите :)

каква е моята диагноза - безнадежден случай :?

какво искам.. съм написал ясно. а целта на поста не очаквам да стане ясна на коне с капаци като тебе. Всъщност, злобни подхвърляния от тоя тип не ме вълнуват повече отколкото моят пост-теб.

продължавай със съветите към "пиклите".

щом нямаш нещо смислено да кажеш, не спами. Толкова е просто :)

И още нещо.. Сигурен съм че си толкова сладкодумен, ЕДИНСТВЕНО АНОНИМЕН .. шемет :)

Neon Black
07-14-2008, 12:52
Разбира се, прав си за всичко. 8)

Пожелавам ти успех в търсенето на каквото там търсиш.

Maeva
07-14-2008, 13:03
Ще вземете да се избиете накрая :razz:

desert_eagle
07-14-2008, 13:07
казва че не му пука за мен, а само простотии. Ако беше вложил тоя творчески труд, щеше да си направиш едно есенце за колежа .

Maeva
07-14-2008, 13:13
казва че не му пука за мен, а само простотии. Ако беше вложил тоя творчески труд, щеше да си направиш едно есенце за колежа .

Добре де, нали искаш нашето мнение? Или може би не го искаш? Защо се дразниш, при положение, че не ти пука особено от нападките? Нека си каже мнението по въпроса и тва е :) Захващаш се веднага.. Абе направо тегли една черта и под нея напиши "всичките са тъпи" :lol: :lol: :lol: :-P Шегувам се :)

chocoleptic
07-14-2008, 17:07
Ти си човека който търся.
8-)

TheNewReligion
07-14-2008, 17:31

в повечето случаи успявам, съжалявам че трябва да те разочаровам :)

а за близки - допускам единствено 2ма човека от детството ми които са ми като братя, и сестра ми..
В повечето , но не във всички . А твоята цел е да успяваш във всичко и винаги . Но не става . Това трябва да го осъзнаеш и всичко ще е наред . :wink:

BaiToq
07-14-2008, 18:31
Автора,баце,продължавай в същия дух.
Казвам го,щото по някои параграфи
съм на същото дередже.
Хич не им цепи басма на пасмината.
Може да си сам,ама като им кажеш нещо и всички
млъкват и насират,нали.
Оборвай ги,хранкай си ги,абе пускай ги да пасат :grin:
Ще си намериш жена,ама не и като си на <18.
Дотогава моеш да ръждясаш,затва смазвай оръжието :D
Едно ще ти кажа за финал-
Печелят единаците :-D Аз в тва вярвам.

Still1ME1Still1HERE
07-14-2008, 18:43
Вие сте идиоти :shock: Никъде не е казал,че е най.Никой не е най.Всеки е повече от някой в дадено нещо.Някои хора са повече в много области от други,явно като него.Той си каза,че знае има хора по от него.Ето,той сигурно е максималист.

А тая,която е писала преди мен е пълен идиот.Извинявай,ама той не каза ли,че знае,че има хора,които са по-добри от него?(едва ли във всичко,но все пак в нещо).Също ми харес и твоето гениално изречение(цитирам)
дно хлапе , което смята , че желанията не изискват нищо . Но не е така . За да пожелаеш нещо трябва да си достатъчно смел да го поискаш , но и достатъчно смел за да повярваш , че можеш да осъществиш желанието сиИзвинявам се отново,но желая=искам.И желанията не изискват НИЩО,за да ги имаш.За да желаеш нещо трябва само да го харесваш.Вярата е за слабите.Аз вярва,че ще отида на луната.Супер и са кво.Едва ли някога ще отида,а завинаги ще си вярвам.За да постигне това,което иска той не вярва,че ще го постигне,а се стреми и знае,че ще го направи.

Това , че искаш тяло на звяр не значи , че можеш да го постигнеш
Напротив щом желаеш нещо,ти се стремиш да го постигнеш,а ако стремжът ти е достатъчно голям ще стане.Човек,когато желае достатъчно много нещо го постига.

Това , че искаш още момичета не значи , че можеш да ги имаш .Той не иска(от това,което разбрах).Но знае,че ако поиска може.А ти защо си мислеш,че не може,аз не знам.

Едно е да искаш , друго е да можеш Когато искаш нещо,което не можеш,то ти се научаваш да го правиш.Не съм ли прав?

Ти си едно хлапе , което подсъзнателно знае , че не няма големи възможности и именно за това иска .
Аз искам да стана химик.Ето нямам големи възможности,но го искам и се уча,за да го постигна.Всяко жвлание може да се постигне.Единствената пречка времето.

Та,просто исках да ти покажа,че пишеш глупости.

А,ако си истински максималист,то наистина никога няма да си намериш момиче,ако се държиш като такъв,То щи каже,че е много добро на тенис на маса ще те бие,а ти ще си наемеш учител и ще почнеш да я биеш след известно време.Точно за това един човек си търси друг,за да се допълват.И все пак да имат и някои припокриващи се неща.Единят учи нещо другия иобратното.Въобще си разменят информация.Ако си такъв и се стремиш винаги да си по от някого,то накрая няма какво вече да ти е интересно ти си по-добър от него/я във всичко и няма какво да научиш.Единственото решение е да си намериш човек като тебе,но това не винаги е полезно,защото можеш да започнеш да се "гониш" с него.Ако ти си по-добър от него във всичко,а той също иска да е най,то той ще почне да се опитва да те надминава и няма съмнение,че някои път ще успее след тъова ти ще почнеш и накрая може да се изтребите пък да мислите нови неща.Примерно единя убива куче и вика,че не можеш да го направиш,а ти ще убиеш два слона с голи ръце,а той ще влезе в терористичен лагер на алкайда и ще се опита да убие всички и щи каже след това ти си.Веригата е отворена.А започнете ли да играете на руска ролетка...

Няма спасение за теб,ако си такъв,освен ако не си промениш начина на мислене,което едва ли ще стане.Просто трябва да спреш да искаш да си повече във всичко,а да се радваш на това,което си.Само да не почнеш да искаш всичко да е най-видиш момиче по-хубаво от твоето и го зимаш,взимаш,виждаш по-яка кола и я зимаш и т.н.

Малко дълго стана...

emviii
07-14-2008, 18:45
ti sam si si go napravil tova che drugite te smqtat za takav ;] spored men poluchavash absolutno vsichko i veche ti e omraznala cqlata tazi obstanovka ... otnosno momichetata vse nqkade ima nqkoq koqto da moje da govori s tebe normalno ;] :)

BaiToq
07-14-2008, 18:53
Вие сте идиоти :shock: Никъде не е казал,че е най.Никой не е най.Всеки е повече от някой в дадено нещо.Някои хора са повече в много области от други,явно като него.Той си каза,че знае има хора по от него.Ето,той сигурно е максималист.

А тая,която е писала преди мен е пълен идиот.Извинявай,ама той не каза ли,че знае,че има хора,които са по-добри от него?(едва ли във всичко,но все пак в нещо).Също ми харес и твоето гениално изречение(цитирам)
дно хлапе , което смята , че желанията не изискват нищо . Но не е така . За да пожелаеш нещо трябва да си достатъчно смел да го поискаш , но и достатъчно смел за да повярваш , че можеш да осъществиш желанието сиИзвинявам се отново,но желая=искам.И желанията не изискват НИЩО,за да ги имаш.За да желаеш нещо трябва само да го харесваш.Вярата е за слабите.Аз вярва,че ще отида на луната.Супер и са кво.Едва ли някога ще отида,а завинаги ще си вярвам.За да постигне това,което иска той не вярва,че ще го постигне,а се стреми и знае,че ще го направи.

Това , че искаш тяло на звяр не значи , че можеш да го постигнеш
Напротив щом желаеш нещо,ти се стремиш да го постигнеш,а ако стремжът ти е достатъчно голям ще стане.Човек,когато желае достатъчно много нещо го постига.

Това , че искаш още момичета не значи , че можеш да ги имаш .Той не иска(от това,което разбрах).Но знае,че ако поиска може.А ти защо си мислеш,че не може,аз не знам.

Едно е да искаш , друго е да можеш Когато искаш нещо,което не можеш,то ти се научаваш да го правиш.Не съм ли прав?

Ти си едно хлапе , което подсъзнателно знае , че не няма големи възможности и именно за това иска .
Аз искам да стана химик.Ето нямам големи възможности,но го искам и се уча,за да го постигна.Всяко жвлание може да се постигне.Единствената пречка времето.

Та,просто исках да ти покажа,че пишеш глупости.

А,ако си истински максималист,то наистина никога няма да си намериш момиче,ако се държиш като такъв,То щи каже,че е много добро на тенис на маса ще те бие,а ти ще си наемеш учител и ще почнеш да я биеш след известно време.Точно за това един човек си търси друг,за да се допълват.И все пак да имат и някои припокриващи се неща.Единят учи нещо другия иобратното.Въобще си разменят информация.Ако си такъв и се стремиш винаги да си по от някого,то накрая няма какво вече да ти е интересно ти си по-добър от него/я във всичко и няма какво да научиш.Единственото решение е да си намериш човек като тебе,но това не винаги е полезно,защото можеш да започнеш да се "гониш" с него.Ако ти си по-добър от него във всичко,а той също иска да е най,то той ще почне да се опитва да те надминава и няма съмнение,че някои път ще успее след тъова ти ще почнеш и накрая може да се изтребите пък да мислите нови неща.Примерно единя убива куче и вика,че не можеш да го направиш,а ти ще убиеш два слона с голи ръце,а той ще влезе в терористичен лагер на алкайда и ще се опита да убие всички и щи каже след това ти си.Веригата е отворена.А започнете ли да играете на руска ролетка...

Няма спасение за теб,ако си такъв,освен ако не си промениш начина на мислене,което едва ли ще стане.Просто трябва да спреш да искаш да си повече във всичко,а да се радваш на това,което си.Само да не почнеш да искаш всичко да е най-видиш момиче по-хубаво от твоето и го зимаш,взимаш,виждаш по-яка кола и я зимаш и т.н.

Малко дълго стана...

Браво!
И на мен са ми смешни тия,дето
имат назубкани 5-6 клиширани фрази
и се правят на голямото добрутро.

jghgh
07-15-2008, 06:46
а това, на вашето внимание е човекът-критик, способен да даде оценка на човек който не познава. посочи ми мястото където съм казал че съм перфектен. Това е обстановката около мен братле, не ми е приятно, не ми е леко за момента. Но е така, заобиколен съм от 90% тъпаци.
тва те направи и теб тъп междудругото :-D

OnTheEdge
07-15-2008, 07:35
Istoriqta poznava mnogo takiva veliki hora...moje ti da si sledvashtiq :-D ...
ina4e produljavai v sushtiq duh...mnogo hora mogat da kajat che si nadur,s visoko samo4ustvie bez pokritie,blabla,no pone vinagi shte znaesh kakvo iskash i shte opitvash da go postigash po vse po-dobur nachin...Problemyt e veche ako naistina zaradi golqmoto si samo4ustvie si izdignal tezi steni okolo tebe i ne mojesh da vidish istinskata syshnost na okolnite okolo teb...Nadqvam se da sym ti pomognal...ako moje da se kaje che imash nujda ot pomosht.Pozdravi! :-D