View Full Version : Мразя жените
вие жените сте едниии ужасни смотани и прости същества ...
ставате само за ебане и да духате за тва сте вие :oops:
не знам за кво са ви направили тея отгоре амааааа само създавате проблеми на хората , по добре кобили да бяхме ебали коне да раждат вместо вас , поне не ни ланкат на главата след това
антифеминист започвам да ставам , благодарение на вас
благодаря че прочетохте , ся ку*вички бегайте да духате на койт ви падне :-o
Уауууу... спираи леките наркотици :)
п.с. ама и аз те подкрепям де...
x.Ox.O`GoSsIp_gIrL
07-13-2008, 20:42
Пак слагате всички под общ знаменател :x Вие момчетата пак да не се смятата за перфектни :?
ДА
ГО
ДУХАТЕ!!!
Ами ти по-различна ли си ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????
VilleBaby
07-13-2008, 20:46
еми стани гей и се еби в гъза! а и не вс жени са еднакви бе дрисльо смотан
CuteBaby
07-13-2008, 20:47
А защо да не е по-различна...това че ти не си случил на момиче не значе че и всички останали са такива! А и вие "мъжете" да не си мислите че сте перфектни..всеки си има недостатъци !
казах вече да го духатеее ;) мноо ме интересува кво ше пишете 8) странно що сички го казваме хх щото не случваме на милиардите жени - утрепки
CuteBaby
07-13-2008, 20:51
А мен пък ако знаеш колко ме интересува че си изпаднал и депресия и си отчаян..и не можеш да си намериш свястно момиче..пфф ххахах
ПП:темата ти не е за този раздел
Не виждате ли,че човека иска да се заяжда с някой... по-точно с хора от женския пол... :lol: Ко ви пука... :)
оф курви , защо си мислиш че трябва да съм попаднал на лошо момиче ?!?! нямам такова и не искам , просто съм вече напълно убеден че всички сте курви или пък ставате такива рано или късно :? не ме успорвайте щото ви гледам по цял ден на улицитеее ...ясно ли ти е
Spider4eto
07-13-2008, 20:54
Оставете го, вижте, че е в мензис :)
mitternacht
07-13-2008, 20:55
Уауууу... спираи леките наркотици :)
п.с. ама и аз те подкрепям де...
:razz:
Абе... право си е авторчето :D
lubencet0o
07-13-2008, 20:55
И аз мразя жените.Хайде да се вземем :grin:
CuteBaby
07-13-2008, 20:56
Хаха ми не те разбирам..ако може да ми го нарисуваш :-D
Както каза ville baby ->стани гей и се еби в гъза
чувам вече поредните критици - духайте го всички :o
spiderka
07-13-2008, 21:00
ДА
ГО
ДУХАТЕ!!!
Ами ти по-различна ли си ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????
ДА И С ГЛАВНО ДА МОГА ДА ТИ КАЖА,ЧЕ Е ПО-РАЗЛИЧНА,ДОРИ ДА НЕ Я ПОЗНАВАМ.зЕми млъкни,че дразниш и си изкарвай яда другаде,без да ни обиждаш И вие НЯКОИ момчета красиви,умни,ама и вие серете,нали? ..пф..
ххх харесва ми така като се ядосвате и ме псувате {{{{{{{{}}}}}}}
дано ви срещна някой ден гълъбчетааааааааа
Spider4eto
07-13-2008, 21:05
дано ви срещна някой ден гълъбчетааааааааа леко да не те изнасилим :D
поздравявам всички момичета с Slipknot - people = shit слушайте я вижте текста плс ... само че people го заместете с вас самите
Everybody hates me now, so fuck it
Blood's on my face and my hands, and i
Don't know why im not afraid to cry
But thats none of your business
Whose life is it? Get it? See it? Feel it? Eat it?
Spin it around so i can spit in its face
I wanna leave without a trace
Cuz i dont wanna die in this place
:smt097 :smt097 :smt097 :smt097
Хайде всички трябва да умрете
spiderka
07-13-2008, 21:07
дано ви срещна някой ден гълъбчетааааааааа леко да не те изнасилим :D
може и да не го изнасилим,ама определено човече,аз ако те срещна ше получиш (на немски: Айне шуте ин зибите) :-x :-x :-x
lubencet0o
07-13-2008, 21:07
Еее недей така бе!!! Откъде си? :) Може да си уредим срещичка а?
Spider4eto
07-13-2008, 21:08
Хайде всички трябва да умрете от научна гледна точка, ако всички жени умрат, човечеството ще изчезне.
П.С. песничката ми е една от любимите
spiderka
07-13-2008, 21:09
а на теб,миличък мой,ще ти кажа само,че искаш някой да ти се дразни,мноого грешиш...
пп.накратко---> я оди си уегай
рррр ... понеже ме изплашихте със заканите си ... искам да ви се извиня за моето държание ... а сега ще го духате ли , а ?? :o :o :o
Е и?!
Ти мислиш така,няма дори да ти достаея удоволствието да оспорвам,че не си прав. Я върви си пийни едно успокоително! Пък тогава ми прави анализи за жените..
хаха стига сте определяли кой кво ми е направил бе !!! Ако имаше нещо щях да ви кажа бе хейтъри !!! от Варна съм , айде да се срещнем някъде около морето :P
хаха стига сте определяли кой кво ми е направил бе !!! Ако имаше нещо щях да ви кажа бе хейтъри !!! от Варна съм , айде да се срещнем някъде около морето :P
Ако нямаше нещо,нямаше да пускаш глупави теми. Или ти си природно малоумен?!
Spider4eto
07-13-2008, 21:14
И да се срещнем какво? :razz:
Хех , едни приятели ми казаха за този форум и единия тука влиза де и реших да споделя мнението на едно сто човека от Варна - момичета вие сте тъпи курви , вървете да духате ! Как пишете , тряя са ви заети и двете ръце - работете
&ILoveU2
07-13-2008, 21:16
Айде аз съм от Варна. Дай да се видим а пък ако ми харесаш може и да се разкрача или да ти го налапам. Доволен ли си?
Spider4eto
07-13-2008, 21:17
Хех , едни приятели ми казаха за този форум и единия тука влиза де и реших да споделя мнението на едно сто човека от Варна - момичета вие сте тъпи курви , вървете да духате ! Как пишете , тряя са ви заети и двете ръце - работете усъвършенствали сме се: с крака пишем
spiderka
07-13-2008, 21:17
Ако нямаше нещо,нямаше да пускаш глупави теми. Или ти си природно малоумен?!
напълно възможно. Ей,празноглав кретен,на се ли усещаш колко си повърхностен??? Ама ич не си мисли,че некой се аби нервите да ти се нерви,ама освен "да го духате,бе момичета" нещо друго знаеш ли?? :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin:
ххх ... доволен съм ви от предложенията , но не искам ... простете ме момичета антифеминист станах от около година вече и така :)) Съжалявам , променете ме :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
spiderka
07-13-2008, 21:20
Не,ти наистина си робокоп на батерий :lol: :grin: :lol: :grin: :lol: :grin:
Spider4eto
07-13-2008, 21:20
:razz: :razz: :razz: :razz:
абе исках да напиша само че ви мразя а глей кво стана :( много сте лоши с нас момчетата и никога не се съобразявате с нас ... и не мислите - за тва са ви по-леки главите :( тфа е тоо
&ILoveU2
07-13-2008, 21:24
Абе аз не искам друго само да ми го наместиш нали и без това за друго не стааме, а?
spiderka
07-13-2008, 21:25
хмм...и кфо и майка си ли мразиш,бе плитка паницо?? Леле,плаче ми се от смях :lol: :lol:
ами , не знам докажете с нещо , че сте нещо повече от секс играчки ?? правилно и мъжете сме лоши и ние си имаме недъзи ама ... вие па си оставате курви бе , разбираш ЛИ ?
Spider4eto
07-13-2008, 21:27
ами , не знам докажете с нещо , че сте нещо повече от секс играчки ?? правилно и мъжете сме лоши и ние си имаме недъзи ама ... вие па си оставате курви бе , разбираш ЛИ ? монахините курви ли са :-o
аз съм неуспешен експеримент от извънземни и нямам родители - ебаси смотаната :o :o :o
ами , не знам докажете с нещо , че сте нещо повече от секс играчки ?? правилно и мъжете сме лоши и ние си имаме недъзи ама ... вие па си оставате курви бе , разбираш ЛИ ? монахините курви ли са :-o
Хах ... чай ся , ти монахиня ли си ?
spiderka
07-13-2008, 21:28
ами да ти кажа,първо за една жена е обидно да я нарекат "секс-играчка",но на теб кой ли па шти обърне некфо внимание??? Не зная,кфо точно целиш,но без жените--вие сте заникъде,ама съвсем заникъде.... кфо ли ти и обеснявам,кат нема да ме разбере муха като тебе...
Spider4eto
07-13-2008, 21:29
Хах ... чай ся , ти монахиня ли си ? не съм, ама ти оборих тезата, че абсолютно всички жени са курви 8)
Чакай не ме обиждай , всъщност имам много мозък в тая глава , не ми се сърди че вие сте такива ... нито аз съм те правил нито нищо общо
spiderka
07-13-2008, 21:31
Е,а ако нас ни няма,кой изобщо ще ви духа бе,а???? аре не се прай ся на умен,отговаряй, като те пита човек :lol: :lol:
Хах ... чай ся , ти монахиня ли си ? не съм, ама ти оборих тезата, че абсолютно всички жени са курви 8)
кой знае как се тресат с поповете тея "невинните" мноо знаеш па ти ! била ли си там че да знаеш аде ся ... свещенни лъжи и те духат , моеж да не се ебат
Е добре , ще отговоря на вашият въпрос !!! Каква ми е целта ? Ами моята цел е да ме обичате !
spiderka
07-13-2008, 21:33
научи се поне грамотно да пишеш,па тогааа почвай да бръщолевиш :lol: :grin: :lol:
Добре оттук нататък ще пиша и грамотно , само и само да ви се харесам
Spider4eto
07-13-2008, 21:35
:razz: :razz: :razz: :razz: Това са хора отказали се от материалното и плътското и са отдали целия си живот, цялото си съществуване на бог. :) Но повечето момичета в днешно време наистина са курви, за жалост :(
spiderka
07-13-2008, 21:35
миличък мой,на колко си бе,на 5 или на 105,че приличаш на тамагочи?
Сега сериозно , не са такива , но са много разкрепостени - не мислят какво правят и разбиват нашите сърца , а повярвайте ние имаме такива :(
Е,а ако нас ни няма,кой изобщо ще ви духа бе,а???? аре не се прай ся на умен,отговаряй, като те пита човек :lol: :lol:
Виж ! Започвам да говоря сериозно , а ти продължаваш да се заяждаш - ей ся вече наистина можеш да го духаш !!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
spiderka
07-13-2008, 21:38
че вие кфо прайте,бряя ??? Като не ви "пуснем" .... шута отзад???
spiderka
07-13-2008, 21:40
Няма да се заяждам,ако поне едно "извинете" получа..Не,че си го прося,но мисля,че го заслужаваме...
Не е вярно , аз поне не правя така - дори когато започвам връзка не мисля за секса :shock: като дойде този момент и направо се променяте - ясно сближаваме се , но в един момент нещата излизат от контрол
Той човечеца да си каже личното мнение и веднага се оказва навален от N на брой женички... :-D И на всичкото отгоре, няколко пъти се спомена "няма да ти обръщам внимание...". Та Вие точно това правите. Винаги момичетата трябва да са прави 8)
Spider4eto
07-13-2008, 21:42
Сега сериозно , не са такива , но са много разкрепостени - не мислят какво правят и разбиват нашите сърца , а повярвайте ние имаме такива :( е мн ясно, че имате, всеки човек има, но недей да ги обвиняваш просто се получава един кръговрат така да го нарека(обяснявах го в друга тема) Момиче се влюбва в момче, момчето обаче има лошо мнение за момичетата и я заебава, тя на свой ред намразва момчетата и започва да ги използва като играчки, докато не срещне свястно момче, но тъй като вече си има мнение за момчетата и го използва и него, и тоя на свой ред намразва момичетата и става гадно... просто не можеш да се довериш толкова много, както на човека, който ти е разбил сърцето. Тъжно, много даже....
Пич, незнам какво ти е но според моите наблюдения ти си пиян.Предполагам го тъй като и аз съм момче и знам че когато пийне малко, едно момче търси забавления.Едва ли практиката ,която прилагаш в момента е най-добрият начин за забавление.Нека да ти напомня все пак, че на жените трябва да се отдава почитание не по-малко от това на мъжете ,тъй като те са едни от виновниците нашия вид да съществува.Правя този анонс за да ти докажа че грешиш.Смятам че не само аз подкрепям описаното по-горе. :x
ROCKLIFE
07-13-2008, 21:43
:lol: :lol: :lol:
spiderka
07-13-2008, 21:45
и сяяя,мир :lol: :lol: :lol:
Добре ! Извинете жени , че ви обиждах толкова много ... моето сърце е разбито , бесен съм - това е :( Не се контролирам напоследък и не знам кви ги върша това е ... извинен ли съм , знам че мн лоши неща казах , но това е то
ся чакаме женската аудитория да пледира : Виновен или Невинен :D :D :D :D :D :D :D :D
spiderka
07-13-2008, 21:48
Ако склоним,че говириш сериозно,айде от нас да мине.Ма мацката яко ли те е преебала,бе пич??
Spider4eto
07-13-2008, 21:48
Невинен ест
miloto_girl_4e
07-13-2008, 21:50
Мерси за селският коментар :!:
Лека вечер :!:
Spider4eto
:smt056
Дами и господа , имаме обрат .Жените прощават на изрода- антифеминист,сега какво следва -слъзлив разговор за чувства ???
Добре ! Извинете жени , че ви обиждах толкова много ... моето сърце е разбито , бесен съм - това е :( Не се контролирам напоследък и не знам кви ги върша това е ... извинен ли съм , знам че мн лоши неща казах , но това е то Не отстъпвай сега де :? Не прочетох всичко, но поне това което прочетох беше вярно :)
spiderka
сподели ся малко с нас,защо толкова си намразил някои жени??? :o :(
toku 6to prochetoh vsichki neshta koito beshe napisal i da ti kaja che sledvashtiq pat kogato reshish da pishesh takava tema si pomisli dali vsichki sme takiva i nedei da slagash vsichki pod obsht znamenatel tva che nqkva kurva ti e razbila sarceto ne znachi che vsqka jena po sveta ti go e razbila zaedno s neq :)