View Full Version : гаден проблем, който ме измъчва
archlord
07-13-2008, 22:43
Миналото лято наще заминаха в Швейцария..Останахме с брат ми.Още на първия ден се напих толкова много, че повръщах.Много ми е гадно и още по- цял ден немога да спра да мисля колко е лошо..Майка ми в този ден ми се обади и ми каза, че ме обича, а аз бях пиян...Седнах на 1 пейка и през това време брат ми се върна от курсове по английски..Намери ме, и ме заведе вкъщи.Доста се уплаши.Повръщах 2 пъти.На другия ден ми нямаше нищо, малко ми беше тегаво.От тогава нататък всеки ден ме мъчи това нещо..Немога да спра да мисля за това...Ако кажа на наще, ще ме утрепят........ :((((((((((((..Никога повече няма да близна от този алкохол..
archlord
07-13-2008, 23:00
малък съм , скоро прая 14.Тогаз бях на 13
от тва ми е още по гадно.М/у не бях сам, с лоша компания, но това не ме оправдава..
ThePowerOfLove
07-14-2008, 00:11
Хубаво е,че се разкайваш.. Алкохола не е спасение :(
ell_ownz
07-14-2008, 05:23
da dobre e 4e si osaznal greshkata si ;]
TheNewReligion
07-14-2008, 05:56
:shock: :shock: :shock: На 13 да се напиеш като свиня , защото родителите ти са заминали за Швейцария ...
Чудо голямо....още колко такива напивания ще имаш,че и по-лоши.....
archlord
07-14-2008, 08:22
просто нашите ги нямаше и без контролл....благодаря успокоих се..
LadySunshine
07-14-2008, 08:33
ее какво толкова е станало.. малко тъпа постъпка, ама случва се..
+1 за мнението на kPuCkA
Я стига глупости.
Наистина си малък,эа да пиеш,оше повече пък да се напиеш като прасе,ама се е случило и не можеш да го промениш.Щом си схванал колко е кофти прекомерната употреба на алкохола,просто си направи иэвод и си вэеми някаква поука.Не повтаряй грешката си.Е,то че някога ще я повториш,е ясно,но гледай да не е в блиэките 3-4 години.И няма эа какво да се тормоэиш.По-добре е ,че родителите ти не энаят.Хем няма да се тормоэят те,хем няма да има иэлишни караници эа отминали неща.Това е.Не се иэмъчвай эа някакви неща,които и да искаш и да не искаш,не можеш да ги промениш,щото вече са станали.Живей си живота и просто не прави такиа неща повече.А и нещо друго много важно-НЕ СЕ ФИЛМИРАЙ така от малък,че не энам после какво ще става.
fall_out_girl
07-14-2008, 14:04
И какво като си се напил...Случва се на всеки.Щом се разкайваш не виждам какъв е проблема и защо ти е гадно...
sasha_90
07-14-2008, 19:25
Осъзнал си грешката си,което е хубаво.Ще ти мине.
archlord
07-14-2008, 19:46
офф ами цяла година ме преследва..Направо незнам как може да съм такъв тъпанар.Иначе мисля, поне аз, че не съм някой идиот, защото съм пълен отличник и влязох сега след 7ми клас в най- якото училище в най- яката паралелка..Благодаря за подкрепата...А такива силни алкохоли никога нема да близна...то и без тва като ги видя само ми прилошава....Дано наистина да отмине, иначе почвам да се поуспокоявам...Благдаря за подкрепата пак :)) :-D
mhmhmhmhm
07-14-2008, 20:06
представям си,ако направиш нещо по-лошо,ще има да го мислиш цял живот.. :D
ебаси,та тва е било преди 1 година..
sladur4etyYy
07-14-2008, 20:33
човек се учи от грешките си :wink:
MiMcHeToOo
07-14-2008, 20:35
А така. Голямо важно... ;)
ми.. за кфо мислиш за тва аз бях на 12 когато се напих като животно и..кфо само се кефя като се сетя.. нищо повече и да се тормозиш и да не се тормозиш вече е свършено връщане на зая няма теи че не мисли за глупости а си гледаи живота
kiss_kotence
07-16-2008, 06:32
изобщо не си мисли че си сваршил с алкохола до тук :D :D почти секи след напиване казва,че това ще е последния пат ....ама глеи кво стаа след 4 дена :D :D :D :D
FuCkInG_gIrL
07-16-2008, 09:20
Според мен не трябва да се притесняваш..Направил си го вече-свършен факт..не можеш да го промениш..Осъзнал си ко си напраил и вече ти си преценяваш дали това ще се повтори отново или не...
archlord
07-30-2008, 07:35
ето мина 1 седмица..Пак започвам да мисля колко съм безрасъден..Става ми гадно, че предадох родителите ми, те ми имаха доверие, а аз да се напия.Да си харча парите за глупости.Поуспокоихте ме, но сега пак ме измъчва този проблем..Просто немога да си го избия от главата..
pi4 ko ta ebe 4i si sa napil we :D SVIKwai i pak 6e se napiwa6 i 6e povra6ta6... 1viq put vinagi e nai gadno :D
archlord
07-30-2008, 08:02
мен не заради това, че ми беше лошо..Гадно ми е, че напрайх толкоз лошо нещо, преди това пак 1-2 пъти пиех, ама малко само се позамайвах, а този път много се напих и сега като се сетя как си купувам и пия с приятелите какви ли не алкохоли ми става гадно и че съм предал очакванията на нашите, макар че те незнаят.
ludo_momiche
07-30-2008, 10:13
Е,добре,ама го забрави и повече скоро не го повтаряй..защото 100 на 100 даже след не повече от година ще направиш нещо подобно пак..а алкохолът за мен не е нищо хубаво, често се той и лошата компания ни закопава,а теб може би и двете. Стегнио се малко,в крайна сметка вашите не знаят,не мисли повече за това,а продължи живота си по-трезво. Друг начин е и да им кажеш,но това ще ти е много трудно,а и в случая безсмислено.. :)
Pliok0019
07-30-2008, 10:27
4eere6ka_kiss
07-30-2008, 11:12
Абе щом ваще не знаят къв ти е ппоблема :D
little_elf
07-30-2008, 17:07
Добре е,че съжаляваш за постъпката си,но не се затормозявай толкова много .Това,което си направил не е за похвала,но пък ще ти е добър урок за в бъдеще и ще се замислиш за последствията преди да го направиш отново.И не забравяй,че все пак сме хора и не сме безгрешни,но нека поне когато грешим,след това да се учим от грешките си и да не ги повтаряме :wink: .
Я стига глупости.
Наистина си малък,эа да пиеш,оше повече пък да се напиеш като прасе,ама се е случило и не можеш да го промениш.Щом си схванал колко е кофти прекомерната употреба на алкохола,просто си направи иэвод и си вэеми някаква поука.Не повтаряй грешката си.Е,то че някога ще я повториш,е ясно,но гледай да не е в блиэките 3-4 години.И няма эа какво да се тормоэиш.По-добре е ,че родителите ти не энаят.Хем няма да се тормоэят те,хем няма да има иэлишни караници эа отминали неща.Това е.Не се иэмъчвай эа някакви неща,които и да искаш и да не искаш,не можеш да ги промениш,щото вече са станали.Живей си живота и просто не прави такиа неща повече.А и нещо друго много важно-НЕ СЕ ФИЛМИРАЙ така от малък,че не энам после какво ще става.
Абсолютно правилно.
archlord
07-30-2008, 19:35
благодаря на всички, но изведнъж ейтака почва да ми става гадно..
Мисля почти непрестанно за него, опитвам се да спра, но пак ми излиза на съзнанието..
slunchiceto0
08-04-2008, 08:58
емм всеки минава по този път :) ..трябва да се напие..за да види какво е гадно,за да не го повтори повече..въпреки че аз си повтарям грешките :D
archlord
08-15-2008, 19:01
ето пак мина седмица- 2 и пак полудявам..Непрестанно ми е гадно за това нещо..
как да спра да мисля за него...Все се подсещам като видя компанията и мястото където сме се събирали и т.н
archlord
08-17-2008, 20:31
на някои моменти заповам да полудявам..Като виждам наще и как си мислят, че съм някаво добро дете..Радват ми се и аз на тях..всичко си изглежда хубаво и нормално и изведжнъж се сещам как съм ги предал и какви глупост съм направил, а те дори незнаят..незнаят, че съм такъв идиот и не се притесняват за нищо?!!!!........
Незнам как да го преодолея
archlord
08-17-2008, 20:45
раобтата е там, че ако бях някаде у някоя къща с приятели щеше да е добре..А аз се напих там по- пътя да ме гледат хората и седнах на един бордюр да чакам моята компания да си купи закуски и през това време брат ми се връща от другия град..беше ходил на английски..КАТО НЯКОЙ ИЗПАДНАЛ ПИЯНИЦА..Да вървя и да се клатушкам и да се спъвам по пътя..Да ме гледат другите малки деца в градинката...КАТО НЯКОЙ ТЪПАНАР СЪМ.КАТО ИДИОТ, НА КОЙТО САМО ТОВА МУ Е ЖИВОТА.МИСЛЯ си че нашите трябва да знаят това за да преценяат какво да праят с идиот като мене..
МОЛЯВИ ПИШЕТЕ, че направо треперя, ПОЛУДЯВАМ.....
[ Jerry ]
08-17-2008, 21:35
Хубаво е,че го осъзнаваш. Постарай се да не пиеш повече, все пак си само на 14. Наистина си се изложил на улицита - нормално е да се чувстваш така. Нека да бъдеш за пример на хората. Успех \:D/
archlord
08-18-2008, 10:36
немога така да седя до майка ми все едно нищо няма..ИСКАМ ДА СПРА ДА МИСЛЯ, НО НЕ МОГА
Vancho_Vanchoviq
08-18-2008, 11:10
Aбе пич ти си ебати съвестния човек заклевам се ! Как може да ти е гадно за такова нещо и да се измъчваш. Верно че си още малък за да са напиваш като прасе ама случило се кво толква... Не си предал майка ти с нищо не се притеснявай. След 2-3 години като се сещаш за тая история ще ти е смешно как си мислел сега. Има хора дето кви ли не гадости правят без да им пук за близиките, а ти за едното напиване :) Споко пичага :)
archlord
08-18-2008, 18:16
наистина ли?Има ли лошо, че те ме гледат мило ,а не знаят, че съм се напил?Наистина много ги обичам нашите и нямам много проблеми с тях.Наистина ли няма никакъв проблем в това?Плз кажете честно..