Влез

View Full Version : Пиърс на устата

dumbdumb
07-14-2008, 11:35
Искам да питам дали се подува устата и дали боли много първите дни за vertical lip (обица на устата,долната устна в средата) ??

iPurple
07-14-2008, 11:47
Устните са много чувствителни (поне мойте) и много се надуват така че да няколко дни ще ти е подуто а може и повече не знам не съм специалистка и аз исках там да си направя но се отказах..

iPurple
07-14-2008, 11:48
А за болката - мисля че сам можеш да си отговориш дали много боли.. Айде успех :)

Boot
07-14-2008, 12:02
няма да се подуе, съвсем мъничко може би.

jghgh
07-15-2008, 06:58
Чакай малко, тя пита за vertical labret. Естествено че ще боли. Може би и леко ще се надуе.

http://static.flickr.com/49/191750179_a4f63d270a_m.jpg

За това говориш, нали?
Изглежда много маниашко, и ако си пробиеш, ще те уважавам много, даже бира ще те черпя ;)
Иначе аз имам пърс на устната, но той е страничен... кат на тъпите емовци : ) Много комерсиален взе да става, но аз няма да го махна скоро. И така де.
Дупчи смело, но ще те боли, няма как да те излъжа. Ако беше обикновен лабрет нямаше, щото пръскат лидокаин и нищо не усещаш, ама тва нещо минава през цялата ти устна все пак : ) Успех и много ще се накефя ако после пуснеш снимка. В България (и в моя град) съм виждала само 2 човека с такъв пиърс. Рядко срещан е и кефи максимално.

ПРАВЕТЕ БЪЛГАРИЯ КРАСИВА - ТАТУИРАЙТЕ СЕ И СЕ ДУПЧЕТЕ!

Boot
07-15-2008, 09:29
лигавица ли е - може да се напръска с лидокаин. И вертикалния лабрет, и той може.

А болката е смешна и се забравя много бързо, защото еуфорията след дупченето я замъглява.

П.П. Тоя пиърс изобщо не е рядко срещан, супер често виждам хора с такъв о.О Ненам от кой забутан град си ти 8-) А тия смешни лозунги можеш спокойно да се разкараш с тях 8-)

mimsssssss
07-15-2008, 12:42
ами мога да ти кажа че тва е едно от местата на което пиърса зараства най бързо-кожата е мека и кръвоснабдена,още повече помага и слюнката в устата.отначало усещаш леко неразположение но до 3-4 дена ти е минало всичко.иначе първия ден е леко като изтръпнало, а на втория вече се усеша болка.дано съм ти помогнала

jghgh
07-16-2008, 12:44
лигавица ли е - може да се напръска с лидокаин. И вертикалния лабрет, и той може.

А болката е смешна и се забравя много бързо, защото еуфорията след дупченето я замъглява.

П.П. Тоя пиърс изобщо не е рядко срещан, супер често виждам хора с такъв о.О Ненам от кой забутан град си ти 8-) А тия смешни лозунги можеш спокойно да се разкараш с тях 8-)

От Варна съм, съвсем не е забутан градът.. И ако ме познаваше лично изобщо нямаше така да ми говориш, bootчо : ) Айде да си имаме респекта.
Онова по-долу не е лозунг, а шегичка, иначе поне евала че мразиш лозунги, защото аз направо сера на тях. Но има ли смисъл да ти се обяснявам?
Вертикалния лабрет минава през устната. Ква лигавица, ква упойка ми говориш? :?
На лигавицата ЗНАМ че може да се пръска лидокаин, ама при този вид пиърс? о.О Може леко да се пръсне отгоре ама пак ще си я боли де...

Авторката да се дупчи смело.

ra4ence
07-16-2008, 13:27
Не се загрозявайте с излишни глупости. И все пак става дума за лицето ви

plamka
07-16-2008, 13:33
Ако е без упойка ще боли мн ясно... То като се напукат устните боли камо ли да ти ги продупчат. Иначе давай смело щом си решила. :)