View Full Version : Моля за съвет
Muskito_90
07-14-2008, 13:12
Много харесвам едно момиче от дълго време и наскоро се пристраших да кажа на някои от приятелите ми за съвети, обаче за сега не помагат. Самото момиче е с малко по-странен характер. Понякой път не мога да я разбера, имало е случаи, в които се държи привързано към мене, но има и случаи в които имам чувството или поне тя така го показва, че ме отблъсква и показва безразличност, а не мога да и кажа директно че я харесвам, защото сме в един клас и се виждаме всеки ден. Наистина много я харесвам, но както ви казвам характерът и е по-странен и не мога да използвам подходи както в минали връзки, защото биха били безполезни. Някои от приятелите разбраха, че я харесвам, то си е очевадно и се опитват да помогнат, но за сега съветите им не помагат. Незнам за самата нея дали тя е разбрала, но и не мога да установя. защото ако знаеше или щеше да си ми каже и да ме отблъсне напълно или можеше да каже, че имам шансове. А малко се съмнявам да не е се е осетила, защото то си личи много ясно. Нямала си е приятел от много време (няколко години), движи се предимно с момичета (не е лесбийка ако някой си помисли това). И на кафета сме излизали и по барове сме ходили, обаче то е като някаква въртележка ту се отблъсква, ту се привлича, най-вероятно и тя да не е нясно със себе си.
Моля ако някой има някакви съвети или е имал връзка с подобен тип момичета или дори ако вие самите сте такъв тип момиче, да ми каже да опитам с какво мога да се опитам да я впечатля, какво да направя за да ме забележи повече от нормалното.
Казал ли си всички твой чувства?
DamaTa.v.Zelen0
07-14-2008, 13:23
Ти съм го каза..тя явно още не е наясно с това, което иска..
Според мен има чувства към теб, но тъй като от много време не е имала приятел, предполагам, че се притеснява да не я разочарвова някой пак и затова е неуверена..
Не бързай. Времето ще покаже..ако много я харесваш, ще чакаш..
Muskito_90
07-14-2008, 13:27
Няма значение на колко години съм, а иначе не съм и казал чувствата си, както отбелязах е странен характер и не мога да определя дали има смисъл, не рискувам защото ще я виждам всеки ден, всеки час ако не иска, а пък е и доста избухлива и никак няма да го приеме на добре. Затова трябва първо да разбера дали има смилъ, ако няма просто ще се откажа и нещата ще са такива каквита са си в момента, поне няма да съм скаран с нея. Не съм много добре с връзките имал съм само една тригодишна връзка и тва е, не съм се сблъсквал с различни характери момичета, защото не ми се е налагало.
Muskito_90
07-14-2008, 13:29
Ти съм го каза..тя явно още не е наясно с това, което иска..
Според мен има чувства към теб, но тъй като от много време не е имала приятел, предполагам, че се притеснява да не я разочарвова някой пак и затова е неуверена..
Не бързай. Времето ще покаже..ако много я харесваш, ще чакаш..
Да така е, ще чакам, но и целта ми е да направя добри впечателния, да се поотпусне, да и покажа че няма от какво да се притеснява.
DamaTa.v.Zelen0
07-14-2008, 13:32
Не бързай да правиш добрите впечатления..смисъл не и се натрапвай много.. остави я да диша спокойно, но пък не и позволявай да те забрави де..тънка е линията, но усвоиш ли я - няма да имаш проблеми..
Внимателно действай.. и чакай да реши какво иска..
Muskito_90
07-14-2008, 13:48
мерси, това беше добър съвет :)
DamaTa.v.Zelen0
07-14-2008, 14:04
8)
успех
+1 за мнението на DamaTa.v.Zelen0 съгласна съм с момичето :wink:
tova sys "tu se otblyskva tu se privli4a" moje6 da si go obqsni6 s menzisa kato e v menzis- " ne me barai" kat e v ovulaciq-"ooo skypi"
Още не ти е време эа гаджета. :Д
пич не бъди като мене!!! не си изтървавай шанса - кажи и всичко, пък да става каквото ще ;) дори да не те харесва поне ще знаеш ;)
Не чакай да не стане прекалено късно кажи и сичко което чустваш,не я притискай в никакъв случай остави тя да реши,какво да направи :)
didi_baby
07-22-2008, 20:26
Не бързай да правиш добрите впечатления..смисъл не и се натрапвай много.. остави я да диша спокойно, но пък не и позволявай да те забрави де..тънка е линията, но усвоиш ли я - няма да имаш проблеми..
Внимателно действай.. и чакай да реши какво иска..
+1