PDA

View Full Version : Проблем с пениса...

SKa7eRiChkIte6teSePraskam
07-15-2008, 08:39
Здравейте!Реших да пиша тук,защото вярвам че ще ме разберете и може би ще ми помгнете,а проблема ми е следня:
Значи преди 2 дена отидох рутинно да се изпикая,но изпитах ужасни болки докато уринирах и даже в урината ми имаше кръв... И така от два дена не съм пикал от страх... Кажете ми какво да правя :neutral:

djidjoleo
07-15-2008, 08:41
ima6 menstruaciq pi4 :razz: :razz: :razz:

07-15-2008, 08:44
ima6 menstruaciq pi4 :razz: :razz: :razz:
много смешно...

hottie
07-15-2008, 08:46
Веднага ми хрумна уголемена простата, но все пак..не ми се вярва толкова млад. НО отиди колкото се може по-бързо на лекар :)

hottie
07-15-2008, 08:46
Веднага ми хрумна уголемена простата, но все пак..не ми се вярва толкова млад. НО отиди колкото се може по-бързо на лекар :)

djidjoleo
07-15-2008, 08:47
tova be6e bazi oti di na lekar :) :) :)

07-15-2008, 08:48
Незнам срам ме е да отида на лекар но просто болката е нетърпима :(

Xtuning
07-15-2008, 08:53
БЪБРЕЦИТЕЕЕЕ БЕ ............. НА ЛЕКАР ВЕДНАГА , ТФА НЕ Е ИГРАЧкА , ДЯДО МИ ИМАШЕ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ !! ( незнам защо про теб е толкова рано )

СЕРИОЗНООО ЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

ROCKLIFE
07-15-2008, 08:55
Отивай на лекар Сега щото после ще е късно.
Мое се получи някво увреждане за цял живот.

http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/haushalt/h068.gif [/quote]

Cukata
07-15-2008, 09:02
ОТИВАЙ ВЕДНАГА НА ЛЕКАР няма от какво дате е срам това не е шега !!!

SpOrTs_GiRl
07-15-2008, 10:29
ЛЕКАР !! ..

IvOnDa
07-15-2008, 10:38
Здравейте!Реших да пиша тук,защото вярвам че ще ме разберете и може би ще ми помгнете,а проблема ми е следня:
Значи преди 2 дена отидох рутинно да се изпикая,но изпитах ужасни болки докато уринирах и даже в урината ми имаше кръв... И така от два дена не съм пикал от страх... Кажете ми какво да правя :neutral:

Циститът се изявява с чести позиви за уриниране, болки при уриниране, наличие на кръв и бактерии в урината. Острият първичен цис тит протича с рязко изразени признаци, но преминава за 5-7 дни, дори без лечение. Вторичният цистит протича с месеци, обикновено до отстраняване на основното заболяване. Усложненията на хроничния цистит са: фиброзиране и намаляване обема на мехура, пробив на стената на мехура и други.

Лечението на острия цистит се провежда с постелен режим, течнокашава диета, обилно пиене на затоплени течности, топли водни процедури. По показние се прилагат антибиотици, химиотерапевтици, спазмолитици и болкоуспокояващи средства.

Лечението на вторичния цистит се състои главно в отстраняване на причинилите го заболявания.

Профилактиката на цистита се състои в поддържане на висока лична хигиена, предпазване от простуда, отстраняване на запека, извършване на катетеризация само при строго показание, отстраняване на заболявания и болестни състояния, които причиняват вторичен цистит /простатен аденом, тумори и камъни в мехура и други/.

REKS
07-15-2008, 10:39
Чичо доктор ще помогне !!! :)