View Full Version : ТИ ГОНИШ!
zVeZdIcHkA89
07-15-2008, 12:34
Този филм наистина ме накара да се замисля . : http://www.vbox7.com/play:d0676971
Ти гониш" e филм за приятелството и ХИВ/СПИН, който спечели голямата награда в конкурс на ФНООН за студентски филми, представящ рисковите поведения на младите хора по начина, по който те ги интерпретират. Музика: Спенс - Ти Гониш Prox - Excuse M
ПРЕДЛАГАМ ДА СТАНЕ ВАЖНА ТЕМА (ЗАРАДИ САМОТО КЛИПЧЕ , ТАКА ПОВЕЧЕ ХОРА ЩЕ ГО ПРОЧЕТАТ И ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ)
x.Ox.O`GoSsIp_gIrL
07-15-2008, 12:45
Да клипчето е поучително , но е пускано вече във форума
zVeZdIcHkA89
07-15-2008, 12:48
Да клипчето е поучително , но е пускано вече във форума
така и не намерих такава тема , явно не съм търсила достатъчно ... ако е болка за умиране мода да я изтрие :cry:
Spider4eto
07-15-2008, 13:03
много тъжно и много поучително
princesa_viki
07-15-2008, 13:10
Това клипче е много тъжно...Аз съм на мнение,че винаги преди да се правят такива неща,трябва да се обмислят добре възможните последствия!
Филма е уникален и съм страшно щастлива, че още има хора, които да мислят за тези неща и да ги предават на широката публика. Колкото по голям отзвук, толкова по-добре ... Дерзайте :)
margo_93
07-15-2008, 13:23
Уникално е ....Нека се замислят всички момичета и мочета дето правят секса понякога ей така без да мислят.
mishenceto92
07-15-2008, 13:35
Филмчето наистина е поучително и те кара да се замислиш.Колкото и да се говори за тези неща пак има някои, които не знаят как се предава вируса на СПИН, което е наистина жалко.
Still1ME1Still1HERE
07-15-2008, 13:39
Уникално е ....Нека се замислят всички момичета и мочета дето правят секса понякога ей така без да мислят.Всяко нещо е уникално само по себе си :?
Клипчето съм го гледал и е поучително,ако не си достатъчно тъп,за да не разбереш за какво става въпрос.Радвам се,че и песента на СПЕНС са я включили.Надявам се хората да се замислят и да разберат,че презервативите са хубаво нещо.
Една наистина смислена тема,филма наистина е тъжен и представя за жалост една реалност :wink:
Клипчето е мн яко и поучително наистина трябва да стане важна тема..
Филмът е добър.
Но съм сигурна,че който няма акъл,така ще си остане,докато не му дойде до главата.
Уникално е ....Нека се замислят всички момичета и мочета дето правят секса понякога ей така без да мислят.
Взе ми думите !!
--------------------------------------
На първата тема малко ти се поскарах , ама тая тема е много добра и точно на място - поздрави !
predpo4itam 1000 puti izgleam klipa ot kolkoto nqkfa lelka da sedi f dsklo i da ni raspraq gluposti :D :D :D
Нима за 5 минути вируса се разпространява в кръвта по цялото тяло :shock:
djesi_9_4
07-15-2008, 22:11
клипчто наистина трябва да ни накара да се замислим над някои неща ... :(
ROCKLIFE
07-15-2008, 22:58
кандидат за ВАЖНА ТЕМА!
margo_93
07-16-2008, 16:57
Взе ми думите !!
--------------------------------------
На първата тема малко ти се поскарах , ама тая тема е много добра и точно на място - поздрави !
Такава съм,бърза :)
Еми филма е много як и е страшно поучителен.Какво друго мога да кажа,освен внимавайте с кого спите! :-D
Този филм наистина ме накара да се замисля . : http://www.vbox7.com/play:d0676971
Ти гониш" e филм за приятелството и ХИВ/СПИН, който спечели голямата награда в конкурс на ФНООН за студентски филми, представящ рисковите поведения на младите хора по начина, по който те ги интерпретират. Музика: Спенс - Ти Гониш Prox - Excuse M
ПРЕДЛАГАМ ДА СТАНЕ ВАЖНА ТЕМА (ЗАРАДИ САМОТО КЛИПЧЕ , ТАКА ПОВЕЧЕ ХОРА ЩЕ ГО ПРОЧЕТАТ И ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ)
i men mnogo me kefi tova klip4e i izvoda e 4e priqtelstvoto e po vajno ot sexsa i sex trqbva da se pravi s prezervativi i ne s nepoznati zapoznali se tuky 6to
zVeZdIcHkA89
07-16-2008, 20:27
кандидат за ВАЖНА ТЕМА!
200+