Влез

View Full Version : Кофата

TheNewReligion
07-15-2008, 16:51
Здравейте ! Предварително ще помоля да ме извините , ако такава тема вече има , но не преглеждам този раздел често . Ето и за какво настоявам : НАСТОЯВАМ ДА БЪДЕ ВЪВЕДЕН ЧАСТИЧЕН МОДЕРАТОРСКИ КОНТРОЛ В РАЗДЕЛ КОФАТА , ЗАЩОТО НОН СТОП СЕ ПРАВЯТ НОВИ АКАУНТИ , ОТ КОИТО СЕ ПИШАТ ТЕМИ С НЕПРИСТОЙНО СЪДЪРЖАНИЕ ДОРИ ЗА КОФАТА !Знам , че такъв беше обещан , но така и не беше въведен ! Моля наистина да се вземат мерки , защото макар Кофата да е раздел за спам , някои кретениите са извън всякакви граници ! :? :? :?
Благодаря за вниманието !

Lucho
07-15-2008, 16:57
Аз пуснах доста неща,прекрачили границата Кретения.
Изцяло съм ЗА ! 8)

xaxa
07-15-2008, 17:03
кретениите
nesi v kofata

i tai kato ti gledam podpisa moga da pokaja i 1 na teb za temata..

machoka
07-15-2008, 17:18
Ще бъде, съвсем скоро ;)

TheNewReligion
07-15-2008, 17:30
кретениите
nesi v kofata

Ще ме извините , че не съм дала пример , но си знаех , че "оримера" сам ще дойде ! 8-)
Тянко , миличък ... Всички знаем , че това ти е втори акаунт след като изтриха предишния ти за глупостите , които говореше . Разбираемо да си наплашен от модераторите , но не е нужно да реагираш толкова остро само , защото някой е с по-здрав разум от твоя . :wink:

Освен това за твое сведение редовно влизам в Кофата . Знам какво представляваше в началото , когато влизах ... Беше едно хубаво място за общуване с останалите потребители , а сега заради такива като теб представлява един раздел от престижен тийнеджърски сайт пълен с евтини неприлични предложения и псувни . Като цяло харесвам раздела и именно за това пиша тази тема . Смятам , че трябва да стане по-добро място от това , в което се превърна след фейк акаунтите със съмнителни никове . :wink:

Lucho
07-15-2008, 17:38
Мачока ги подбара клошарите. :grin: :grin: :grin:
Евала бе,мачок ! Те за това те уважавам ! :) :) :)

SexYLipS
07-15-2008, 17:43
хехе дарк благодаря ти :-) :-)

MaLyKoLiU
07-15-2008, 17:49
Мачока ги подбара клошарите. :grin: :grin: :grin:
Евала бе,мачок ! Те за това те уважавам ! :) :) :)Той ги подбра, ама не може да ги банва, има ли смисъл само от локване на темите ? :?

Lucho
07-15-2008, 17:55
Има,има..
Видя ли мижатурките как се изплашиха :D

SexYLipS
07-15-2008, 18:13
Има,има..
Видя ли мижатурките как се изплашиха :D

това е вярно... самоопределилите се ''големи'' спамери намориха гащите и подпалиха набързо.. ред и мярка трябва да има в раздел Кофата!

TheNewReligion
07-15-2008, 19:02
Здравейте ! Предварително ще помоля да ме извините , ако такава тема вече има , но не преглеждам този раздел често . Ето и за какво настоявам : НАСТОЯВАМ ДА БЪДЕ ВЪВЕДЕН ЧАСТИЧЕН МОДЕРАТОРСКИ КОНТРОЛ В РАЗДЕЛ КОФАТА , ЗАЩОТО НОН СТОП СЕ ПРАВЯТ НОВИ АКАУНТИ , ОТ КОИТО СЕ ПИШАТ ТЕМИ С НЕПРИСТОЙНО СЪДЪРЖАНИЕ ДОРИ ЗА КОФАТА !Знам , че такъв беше обещан , но така и не беше въведен ! Моля наистина да се вземат мерки , защото макар Кофата да е раздел за спам , някои кретениите са извън всякакви граници ! :? :? :?
Благодаря за вниманието !

Да,добре,браво на тебе,честито,поздравления, ече нищо забавно не остана във форума.Дано се радваш...
Ако , искаш да продължават да се предлагат свирки за по левче , направи си специална тема , в която да изискаш от модераторите друго ... :wink:

alex
07-15-2008, 19:19
Контрола в кофата всъщност го планираме от рано тази сутрин... явно мислим в една посока :)

TheNewReligion
07-15-2008, 19:20
Какво съвпадение . 8-)

TheNewReligion
07-15-2008, 20:04
Какво съвпадение . 8-)
направо подозрително.

п.с. не че съм за свирките по левче ама...забвано беше ебати!
Пък то виновен е тоя де е направил кофата до известна степен.Кой нормален човек ще сложи описание 'без цензура и контрол' и после ще тръгне да се оплаква че само имало само спам,флуд,псувни и техните производни?!

То самото описание на раздела 'кофата' предразполага към анархия.И сега ако някой вземе да каже че не е предполагал че ще стане така,ще ме прощава,ама ще му се изхиля в лицето.
Винаги съм знаела , че в Кофата ще цари анархия , ако не се въведе ЧАСТИЧЕН модераторски контрол ! И сега е забавно , поне на мен .

xaxa
07-15-2008, 21:56
кретениите
nesi v kofata

Ще ме извините , че не съм дала пример , но си знаех , че "оримера" сам ще дойде ! 8-)
Тянко , миличък ... Всички знаем , че това ти е втори акаунт след като изтриха предишния ти за глупостите , които говореше . Разбираемо да си наплашен от модераторите , но не е нужно да реагираш толкова остро само , защото някой е с по-здрав разум от твоя . :wink:

Освен това за твое сведение редовно влизам в Кофата . Знам какво представляваше в началото , когато влизах ... Беше едно хубаво място за общуване с останалите потребители , а сега заради такива като теб представлява един раздел от престижен тийнеджърски сайт пълен с евтини неприлични предложения и псувни . Като цяло харесвам раздела и именно за това пиша тази тема . Смятам , че трябва да стане по-добро място от това , в което се превърна след фейк акаунтите със съмнителни никове . :wink:nemi istrixa acc-to a mi go banaxa ima razlika. 2ro nito ti me poznava6 nito ni6to 4e da moje6 da preceni6 4e s1m po TYP ot tebe.3to nemi puka dali 6a me banat ne naro6avam nito 1 to4ka vseki komentar mi e iskren i nq komentiram pove4e otnosno ZAPLAXITE sre6to men.4to nemi puka za kofata ili za kvoto i da e bilo nito saita e moi nito imam prava v foruma nito ni6to. ae s zdrave

xaxa
07-15-2008, 21:59
Пък то виновен е тоя де е направил кофата до известна степен.Кой нормален човек ще сложи описание 'без цензура и контрол' и после ще тръгне да се оплаква че само имало само спам,флуд,псувни и техните производни?!

То самото описание на раздела 'кофата' предразполага към анархия.И сега ако някой вземе да каже че не е предполагал че ще стане така,ще ме прощава,ама ще му се изхиля в лицето.
sq 6a sme na konteiner.. 6a minavat prez den 2 da ubirat bokluka s kamionite ;)

megasexy
07-15-2008, 22:26
някои кретениите са извън всякакви граници ! :?! Сложете правила специални за кофата, нека така всичко да е наясно, и да няма изненади и изненадани.
--------> :shock:

8-) 8-) 8-)

Сложете границите, и да са ясни.

megasexy
07-15-2008, 22:31
направо подозрително.

Това е защото има доста ревливи бебенца, но все пак трябва да се направят специални правила за раздел кофа...

krem4et0
07-16-2008, 05:32
Описанието под раздела е променено и частичен контрол е въведен.