View Full Version : Защо хората злословят?
suantito
07-15-2008, 18:33
Здравейте. Аз нямам проблем просто търся някой отговори, значи преди една седмица разбрах че едно момиче ме харесва от една нейна приателка .Тази нейна приателка ми обясни ситоацията по скайп и накрая ми каза да не тръгвам с това момиче защото била развратна днеска била с един утре с друг и т.н. От други хора чух положителни неща за въпрсосното момиче , когато се запознах с въпросното момиче и я опознах нещата който ми наговориха по нейн адрес въобще не са верни. Разобеждавахаме толкова време да не тръгна с нея (не че бих ги послушал не съм първи клас че да немога да преценя човека) и още по интересното е че са злословили и по мой адрес . И от тази цялата работа се чудя защо искат да ни разделят?
Spider4eto
07-15-2008, 18:34
Ревност, завист.... поздравления, току що откри топлата вода- хората са гадни
Lord_Of_The_Night
07-15-2008, 18:37
Защото някой хора са си такива просто,а тази приятелка която е злословила неможе да и се нарече въобще приятелка щом говори такива неща.Браво натеб,че не ги слушаш,всеки сам преценява за себе си затова мразя да се приказва за някой друг,защо злословят ли еми от яд,от комплекси,от много и най-различни неща.
FataMorgana
07-15-2008, 18:37
za6toto prosto si nqmat druga rabota
suantito
07-15-2008, 18:41
Ревност едвали въпросната и "приателка" едвали има някакви симпатий към мен :?
keep_smiling
07-15-2008, 19:15
Аааа не се безпокой, запознал си се с чудноватата породата- човек :grin: шантави същества, гледай себе си и за напред продължавай в същия дух! Първо опознавай "човека" и после слушай на воля какво ти дрънкат;) И.. си задавай по- рядко въпроса защо, защото след всяко защо всместо отговор следва друго защо :?
CrazyWitch
07-15-2008, 19:18
На хората йм е интересно да клюкарят и създават интриги. Такива хора има на всякъде, но не всички са толкова злекари.
sladur4etyYy
07-15-2008, 19:22
:smt023
miss_asi
07-15-2008, 19:39
Явно приятелката на гаджето ти те харесва и не е искала да тръгваш с даденото момиче а с нея!Чиста завист!
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 19:52
1 word - envy
gree_girl
07-15-2008, 20:01
Защото когато хората видят нещо добро у друг и че той е щастлив ... се появява завистта, а от там тръгват и злорадствата, приказките зад гърба, клюките ... не се учудвай, това са нормални черти у човека ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА
Whyniser
07-15-2008, 20:04
1 word - envy
Please write in kirilica.And translate for the others what does "envy" mean.
ti tolko li si maloumen 4e nemoi razberesh 4e vuprosnoto momi4e koety te e razobejdaalo e vlibeno f tebe i zatofa go prai!!!! :-x :-x :-x :-x a tfa s koq ot 2 da trugnesh e li4no tfoe mnenie ti trea reshish i nikoi da ne ti se burka!!! P.P. a po temata zashto horata zloradstfat ...tfa sa hora bez raota det mislat samo intrigi i gluposti i sa kraino tupi i gadni i nepriqtni!!!
suantito
07-15-2008, 20:42
ti tolko li si maloumen 4e nemoi razberesh 4e vuprosnoto momi4e koety te e razobejdaalo e vlibeno f tebe i zatofa go prai!!!! :-x :-x :-x :-x a tfa s koq ot 2 da trugnesh e li4no tfoe mnenie ti trea reshish i nikoi da ne ti se burka!!! P.P. a po temata zashto horata zloradstfat ...tfa sa hora bez raota det mislat samo intrigi i gluposti i sa kraino tupi i gadni i nepriqtni!!!
Ихаааа толкова много момичета да ме харесват? Лъскаеш ме... :oops:
skatemore
07-15-2008, 20:44
секи луд с номера си баце
MajeStic
07-15-2008, 20:58
Ми завиждат е ;)
PePeLePew
07-15-2008, 22:24
ами клюките и слухове са много гадно нещо поради причината че обикнове се разпорастваняват в приятелски кръг на когото имаш доверие и това е предпоствка да повярваш на тях въпреки че си личи от самолет че са лъжи,а защо го правят хората ли ? НЕЗНАМ
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 22:26
1 word - envy
Please write in kirilica.And translate for the others what does "envy" mean.
завист...for those how doesn't know the word means
megasexy
07-15-2008, 22:41
Защото ги радва, и то много. :evil:
partychild
07-16-2008, 00:10
"Аз няма да съм добре,ама Вуте ке е по-зле!"
Някои хора са си така,просто се чувстват живи,когато се завират носа в чуждите неща...и след това информацията която съберат,леко декорирана (в някои случаи много декорирана - според зависи ) се предлага на "пазара" . И в един момент се получава ""Сестра ти е к*рва",а пък ти върви обяснявай,че нямаш сестра"
Slave4You
07-16-2008, 10:19
1) Може нейната 'приятелка' да те харесва :-D А другите просто да са си такива. Наистина има хора, които и насила не могат да кажат добра дума за някого-само лоши и да приказват глупости просто им доставя удоволствие.
2) Може пък ти да не си я преценил добре все още, така че внимавай (е това е краен вариант, но все пак очаквай неочакваното;) )
_FaShIoN_
07-16-2008, 11:24
Защото те харесват теб и не искат ти да ходиш с някоя си друга... :)
Gold_Angel
07-16-2008, 11:39
това са хора , които не заслужават внимание... те са ограничени и се мислят за нещо, а са едно нищо...
Harum_Scarum
07-16-2008, 11:45
Просто ви завиждат...Или Пък Твоята "приятелка" която ти е обеснявала си "пада"по теб ;) Няма смисал да се вслушвате в това което казват ;)
Злословят, ми щото им е скучно и не могат да понесат, че някой може да е по-щастлив от тях.
punkrock
07-16-2008, 16:45
завиждат ??? :shock:
NightSky
07-16-2008, 18:02
Завиждат. Няма по-просто обяснение...
cherinka
07-16-2008, 18:09
za6toto prosto si nqmat druga rabotaЕдва и.
Нали трябва да серат, да ядат, да се ебът, да харчат пари, да чистят, да готвят, да ходят по кафета.
.......
:)
Еми хората сме си долни същества
дързост и красота.. ти как мислиш че е при другите.. просто те са свикнали и си решават проблемите.. виж как върви с въпросното момиче и прецени дали си струва :)
2 mnoL li sa za tebI :D:D:D:D:D
Virtuallll
07-16-2008, 20:30
Ами хората, всъшност българите , които злословят са ограничени, зависливи и двулични интриганти...
Аз зословенето си го обяснявам така: този, който пуска слуха - избива комплески, а тези, които разнасят малвата - просто си нямат с какво друго да се занимават и техния живот е толкова скучен, че се занимават с чуждия... Друго обяснение не намирам... :?
suantito
07-18-2008, 20:10
2 mnoL li sa za tebI :D:D:D:D:D
те само 2 да бяха против мене.....
Незнам защо хората имат шибания навик да говорят зад гърба на другите. Например аз вчера разбрах, че имам гадже от някакво си село (което дори незнам в каква посока е) от майка ми, която пък разбрала от селската лайкучка... 8-)
partychild
07-18-2008, 22:55
Незнам защо хората имат шибания навик да говорят зад гърба на другите. Например аз вчера разбрах, че имам гадже от някакво си село (което дори незнам в каква посока е) от майка ми, която пък разбрала от селската лайкучка... 8-) :lol: :lol: i pri men e imalo takova ne6to..a az s tova mom4e ne sam si kazvala i dumichka..no po horskite dumi mnogo sme se obichali :lol:
Незнам защо хората имат шибания навик да говорят зад гърба на другите. Например аз вчера разбрах, че имам гадже от някакво си село (което дори незнам в каква посока е) от майка ми, която пък разбрала от селската лайкучка... 8-) :lol: :lol: i pri men e imalo takova ne6to..a az s tova mom4e ne sam si kazvala i dumichka..no po horskite dumi mnogo sme se obichali :lol:
Мдааа! Прибира се майка ми и вика: Надьо, кой твой съученик е от Йоаким Груево? И аз гледам като тръба... После се сетих, че това е на Крисито Георгиева селото и казвам, че тя е от там и съответно се сещам за онзи, Пламен (от десети клас), но после зацепих, че с него дума не съм разменяла. Оказа се, че въпросният младеж много често ме посещавал вкъщи, а и аз съм ходела в селото му, което между другото незнам къде се намира. :lol: :lol: :lol:
partychild
07-18-2008, 23:01
Мдааа! Прибира се майка ми и вика: Надьо, кой твой съученик е от Йоаким Груево? И аз гледам като тръба... После се сетих, че това е на Крисито Георгиева селото и казвам, че тя е от там и съответно се сещам за онзи, Пламен (от десети клас), но после зацепих, че с него дума не съм разменяла. Оказа се, че въпросният младеж много често ме посещавал вкъщи, а и аз съм ходела в селото му, което между другото незнам къде се намира. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jalko 4e nqma da ima svatba..tctctc :lol: :lol: :lol: :-)
Miss_Perfekt
07-19-2008, 11:42
Еми хората сме си долни същества
SunShinePearl
07-19-2008, 11:53
Просто повечето българи за завистливи и това е една от многото лоши черти у българина(е разбира се има и хубави),жалко мн жалко че понякога хората постъпват толкова долно...
ExTaSy__BaBy <3
07-19-2008, 12:58
Ми то и за мен казват такива неща..че съм курва и тн..Ма аз слушам ли ги? Не!! :D Тряа да не ти пука кво говорят хората от завист и злоба :( Няма нищо по-тъпо от тва да говориш за някой без да го познаваш напълно :(
miloto_girl_4e
07-19-2008, 13:01
Защото има хора, които не обичат другите да са щастливи ...
А те са щастливи от тяхното нещастие..
Затова човек слуша себе си, сърцето си, а не хорските приказки ..
:)
Мдааа! Прибира се майка ми и вика: Надьо, кой твой съученик е от Йоаким Груево? И аз гледам като тръба... После се сетих, че това е на Крисито Георгиева селото и казвам, че тя е от там и съответно се сещам за онзи, Пламен (от десети клас), но после зацепих, че с него дума не съм разменяла. Оказа се, че въпросният младеж много често ме посещавал вкъщи, а и аз съм ходела в селото му, което между другото незнам къде се намира. :lol: :lol: :lol:
Е поне виж какви интересни неща си разбрала за самата себе си :razz: Имаш си приятел с който се обичате,толкова много,а ти се оплакваш че си самотна :-D
Добре,че са хората да ни казват от време на време неща за самите нас и нашият живот,които ние самите дори не подозираме :-D
Тъпанари колкото щеш... 8)