View Full Version : Гафове и секс
mitkopctdd
07-15-2008, 20:28
Кажете за некой гаф или нещо странно което ви се е случило по време на секс : )
kiss_kotence
07-15-2008, 20:32
случаино имаше такава тема....ама не се сещам как се казваше точно,тарси преди да пишеш :-D :)
and1streetball
07-15-2008, 20:33
Па както си я помпах,взе че издъхна ;(
После трябваше да я лепа,за малко до вулканизатор да се стигне...
:razz:
zavinagi_lubov
07-15-2008, 20:33
4upihme legloto :D:D:D:D:D:D:D Be6e veselo
4upihme legloto :D:D:D:D:D:D:D Be6e veseloза този който е бил отгоре предполагам ? :-D :-D
spiderka
07-15-2008, 20:41
гафа беше,че дюшемето се счупи и със все кревата,паднахме на долния етаж :lol: :lol: :lol: :-P :-P :-P
И ние сме чупили легло, не е нужно да си 90 кг... Просто трябва да му е дошло времето...
spiderka
07-15-2008, 20:46
Чупили сте,някви пачи тук ми се прават че се ебът кат говеда,бе скрийте се некъде!Ония са решили на 2рия етаж на леглото да правят секс,че да им се бие главата у тавана и да падат от високо,че да се трошат по силно.
някои хора от базици не разбират... :?
Чупили сте,някви пачи тук ми се прават че се ебът кат говеда,бе скрийте се некъде!Ония са решили на 2рия етаж на леглото да правят секс,че да им се бие главата у тавана и да падат от високо,че да се трошат по силно.
някои хора от базици не разбират... :?
Завижда !!! 8)
Определено,винаги съм искал със 90-литрова крава да се ебъ на 2рия етаж на някоя легло и тая да се тресе върху мене сланините и месата и да си бие главата в тавана и да пада мазилка върху мене,и като се строши кревата да ми строши и кокалите. :Dщо ве, ше ти резва за буркан, сланинка става въпрос :D :D
Определено,винаги съм искал със 90-литрова крава да се ебъ на 2рия етаж на някоя легло и тая да се тресе върху мене сланините и месата и да си бие главата в тавана и да пада мазилка върху мене,и като се строши кревата да ми строши и кокалите. :Dщо ве, ше ти резва за буркан, сланинка става въпрос :D :D
Между другото, вие може и да се бъзикате, но найстина сме чупили легло ... То беше старо, но пак казвам - възможно е! И съм 49 кг :?
Между другото, вие може и да се бъзикате, но найстина сме чупили легло ... То беше старо, но пак казвам - възможно е! И съм 49 кг :?а той колко беше ? :D :D
Мне, не съм :) Можеш само да мечтаеш за моя задник :P
Между другото, вие може и да се бъзикате, но найстина сме чупили легло ... То беше старо, но пак казвам - възможно е! И съм 49 кг :?а той колко беше ? :D :D
Леглото беше доста старо, дъската му се счупи , не зная точно каква дъска там... Не беше проблема в нас, а в него 8-)
Леглото беше доста старо, дъската му се счупи , не зная точно каква дъска там... Не беше проблема в нас, а в него 8-) е да , едва ли си гледала дъската в този момент :D :D
Прати ми го тоя задник да го вида.
Ма ще го пусна на широкоекранния,че на тия 19 инча нема да се покаже :D
Правим излишен флууд на темата. Мисля, че зная по-добре кг-мите си от теб ;)
Леглото беше доста старо, дъската му се счупи , не зная точно каква дъска там... Не беше проблема в нас, а в него 8-) е да , едва ли си гледала дъската в този момент :D :D
:oops: :oops: :oops:
MN_DIV_P
07-15-2008, 21:17
izmetna mi sa huq
MakeMeLaugh
07-15-2008, 21:27
освен, че като настъпи края съм се усещал да издавам силни звуци и понякога смешни, друго май няма. :razz: :grin:
Прати ми го тоя задник да го вида.
Ма ще го пусна на широкоекранния,че на тия 19 инча нема да се покаже :D
Правим излишен флууд на темата. Мисля, че зная по-добре кг-мите си от теб ;)
Убеден съм,че си не по-малко от 90 кила.
Нямам намерение да споря с теб;) Аз пък съм убедена, че ти е малък, квит сме.
хораа не се караите ... и захто пък да не може ако леглото е било старо може и без никаква тежест да се счупи
ivana0895
07-19-2008, 20:59
eii az na 1 hija s4ypih krevata sama a s1m 45 kilca a to be6e novo ... i kalpavo :D
Ahm.. moq e prqsen prqsen.. reshihme i nie kato dneshnata mladej da pravim kyrsko ebane..
i taka s kolata otivame nie izvan grada kakto mu si e reda.... na predniq kapak na kolata.... i si zapochnahme da si kleckame... i kato ni natisnaha edni komari... seriozno govorq.. jivi komari.. takiva det letqt i hapqt.. nadupchiha mi gyrba.. i kazah da ti eba i kyrskoto ebane.. ta nqma da si eba kato normalen chovek na legloto.. nit komari nit bubolechki.. poiche nikfi takiva exstremni izpalneniq.. v kushti v legloto na klimatika... tfa e! :lol:
zavinagi_lubov
08-07-2008, 12:41
4akaite malko be,6to da ne moje da se s4upi legloto...Legloto be6e nqkvo det se raztqga,a te sa nqkvi slabi4ki.Kat prismetnete 50kg momi4eto i 70kg mom4eto ei gi kade sa 120 kg.A ako sa po-edri4ki spokoino si stavat 150kg...tai 4e slu4va se :oops:
Escarina
08-07-2008, 13:54
Леглата в нас са със скари под матраците. Отдавна счупени :D Определено не е трудно да се счупи легло, така че няма защо да спорите. За гаф конкретно не се сещам, но преди време един приятел често тичаше по боксерки по стълбите, когато нашите си идваха :D
eveto_xx
08-07-2008, 13:57
Разскърцахме двете предни седалки в колата му и леглото му,иначе нищо по - сериозно...
nan4onanka
08-07-2008, 14:51
Ahm.. moq e prqsen prqsen.. reshihme i nie kato dneshnata mladej da pravim kyrsko ebane..
i taka s kolata otivame nie izvan grada kakto mu si e reda.... na predniq kapak na kolata.... i si zapochnahme da si kleckame... i kato ni natisnaha edni komari... seriozno govorq.. jivi komari.. takiva det letqt i hapqt.. nadupchiha mi gyrba.. i kazah da ti e** i kyrskoto ebane.. ta nqma da si e** kato normalen chovek na legloto.. nit komari nit bubolechki.. poiche nikfi takiva exstremni izpalneniq.. v kushti v legloto na klimatika... tfa e! :lol:
:D :D :D :D оргия... :D :D Извинявай,ама ми стана много смешно... :D :D
psihiran
08-07-2008, 15:49
Тъй като съм 182 висок и понатежавам 95.. килограма.
Преди като тренирах плуване много ми се схващаха краката.
И веднъж правим си го ние в колата ама ми е тясно тясно тясно..
и тя беше тясна и в колата беше тясно. И щото съм спрял до една горичка ама тя си е в града горичката до един парк и в колата няма как да го разтегна излязох по .. *** в парка :razz: :razz: :razz: :razz: Неа как.. много боли просто.
eveto_xx
08-07-2008, 15:52
Тъй като съм 182 висок и понатежавам 95.. килограма.
Преди като тренирах плуване много ми се схващаха краката.
И веднъж правим си го ние в колата ама ми е тясно тясно тясно..
и тя беше тясна и в колата беше тясно. И щото съм спрял до една горичка ама тя си е в града горичката до един парк и в колата няма как да го разтегна излязох по .. *** в парка :razz: :razz: :razz: :razz: Неа как.. много боли просто.
+1 , моя приятел е 1.90, трудно се побира в колата, и преди две седмици си контузи коляното...На другия ден не успя и колата да подкара... :oops:
psihiran
08-07-2008, 16:07
Е гледам.. че и си отгоре в колата.
Пък моята се качва от време на време, но не и в колата.
И направо ставам крив.. на задната седалка.
Едното ми коляно е на седалката другото коляно ми точно между 2те задни места дето има едно изпъкнало лакатя ми е на облегалката на седялката и с другата ръка се подпирам на предната седялка.
За 2 часа .. направо ставам парцал и се схващам както вече казах редовно.. мизерна работа, ама и там става като няма къде..
eveto_xx
08-07-2008, 16:13
Е гледам.. че и си отгоре в колата.
Пък моята се качва от време на време, но не и в колата.
И направо ставам крив.. на задната седалка.
Едното ми коляно е на седалката другото коляно ми точно между 2те задни места дето има едно изпъкнало лакатя ми е на облегалката на седялката и с другата ръка се подпирам на предната седялка.
За 2 часа .. направо ставам парцал и се схващам както вече казах редовно.. мизерна работа, ама и там става като няма къде..
Познато,кофти е...Е,аз съм дребничка и отгоре ми е перфе...Него не го мъча много,както ти сам обясни- не е удобно...
psihiran
08-07-2008, 16:16
Малшанс..
BurningDesire
08-07-2008, 21:53
Бе един път преди 2 години с един от бившите си правим секс у тях в неговата стая, ама семейството му си е вкъщи. И ний тихичко си праим секс, нищо не сме сгафили, ама откъде да знаем, че оная кофа сестра му ще влезе да търси нещо в стаята му?! Е после падна един смях....
SpOrTs_GiRl
08-07-2008, 22:04
i taka s kolata otivame nie izvan grada kakto mu si e reda.... na predniq kapak na kolata.... i si zapochnahme da si kleckame... i kato ni natisnaha edni komari... seriozno govorq.. jivi komari.. takiva det letqt i hapqt.. nadupchiha mi gyrba.. i kazah da ti e** i kyrskoto ebane.. ta nqma da si e** kato normalen chovek na legloto.. nit komari nit bubolechki.. poiche nikfi takiva exstremni izpalneniq.. v kushti v legloto na klimatika... tfa e! :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: живи викаш .. от тия дет хапят и летят .. :lol:
zavinagi_lubov
08-08-2008, 08:58
:P :P :P Hi4 ne se oplakvaite,6tot nqkoi imat super mn jelanie da go napravqt v kola,ama nito ediniq ot dvamata nqma 18 god.... tai 4e 6te po4akame malko za da usetim tezi priqtni neudobstva :-D :-D
Wuw banqta ryls bre :D !!!! ;]] w kolata e tqsno... w banqta pod dusha i da teche taka leko ... :-P
insomnia__
08-31-2008, 22:02
В банята е рай...1 път,когато бяхме там с моя приятел и водата си течеше и ние си действаме..обаче изведнъж като започна да тече една ледена вода..и ние преобърнахме някакви предмети там..и на него като му се сви :D голям смях беше..