PDA

View Full Version : Браво на мене....

sunbeamz
07-15-2008, 20:38
..... :o

VinDiesel
07-15-2008, 20:45
Доста пъти става така ти сама си си забила ножа и аз имах подобен случай и постъпих като него от ИНАТ ..... беше преди около година и нещо 2 .... Сега от инат той ще почне да се държи много гадно с теб.Ще те избягва ще те изолира и ще се наслаждава как се мъчиш .... общо взето не му показвай че си слаба и че ти пука а се дръж и ти хладно с него и го избягвай друж се като нещо забранено за всеки мъж.Може пак да си върнеш стария режим той да те иска Успех .. 8)

MiMcHeToOo
07-15-2008, 20:52
Ще бъдете заедно, ще видиш ;)

sunbeamz
07-15-2008, 20:56
Ох,ами...благодаря ти много за съветчето,наистина.Не съм седнала да му се тръшкам,аз съм човек,който се сдържа пред другите,само пред 2ма човека изливам цялата си болка,защото знам,че ме разбират.А за него,знам че го прави от инат,но не мога да върна времето...гадно ми е,измъчвам се,но все пак съм прекалено горда за да падам толкова ниско и да му показвам че съм слаба и безпомощна пред него.По-скоро бих стояла сама,отколкото това... и пак мерси :-)

sunbeamz
07-15-2008, 20:58
Ще бъдете заедно, ще видиш ;)

Имах прекалено много напразни надежди всичко да се подреди,той да ми каже,че тогава не ми е казал какво чувства,защото не е бил сигурен в чувствата си,дрън-дрън...Но мина време,времето не може да се върне....а той вече сигурно не си и спомня за момичето,което до преди месец е харесвал...

MiMcHeToOo
07-15-2008, 21:06
Абе слушай кво ти говоря! Не спори ся, метах боб :D

sunbeamz
07-15-2008, 21:14
Абе слушай кво ти говоря! Не спори ся, метах боб :D

Хъх,аз на бобеца голямо доверие нямам,предпочитам кристалното кълбо.... то ни мъ лъжи никугиж.... :D Хаха не бе сериозно,омръзна ми от тези напразни надежди... но е***ти момчето,никой до сега не съм харесвала толкова че да му призная чувствата си,или пък да продължавам да мисля за него толкова време след като ме е отрязал... :-o

ThePowerOfLove
07-15-2008, 21:22
Не му позволявай да се прави на интересен ;) Гледай да не мислиш за него. И успех с това другото момче,може да е по-свястно :)

mirelkataaa
07-15-2008, 21:28
отблъснал те е по този гаден начин като не ти е казал нищо,защото ти на няколко пъти си го отблъскала и може би е искал да ти го върне или нещо от сорта...сигурно се чувстваш супер гадно,но по-добре му кажи,че няма смисъл да се разигравате ако и двамата изпитвате едно и също,защото ще загубите толкова хубави мигове в това глупаво отблъскване м/у вас ;)

sunbeamz
07-15-2008, 21:29
Не му позволявай да се прави на интересен ;) Гледай да не мислиш за него. И успех с това другото момче,може да е по-свястно :)

Естествено че няма да му позволя.... пък и на вс отгоре си казах че след моето "признание" няма да му пиша в скайп първа че каквото ще да става...няма да му се натрапвам-ако ме иска,сам ще ми пише ако не...прав му път... А за другото момче...сега и той замина,но за по-дълго,тъй чее,май няма да излезе нищо и с него,но все пак е сладък и си заслужава да го поизчакам един месец.... Но за нищо на света не бих тръгнала с него ако нямам чувства или просто за да дразня другия,не съм такъв човек :-o

devil_feel_f
07-15-2008, 21:47
Безразличието е най-доброто решение в случая.Ако не ти обърне внимание, поне може да се надяваш да се изпарят чувствата ти към него.Успех!