View Full Version : ???въпросче???
mirelkataaa
07-15-2008, 21:18
Значи...искам да ви попитам...преди 1 седмица имах рожден ден и момчето,което харесвам не дойде , пък ме молеше да тръгнем (бивши гаджета сме) и аз нз кво да му отговоря..само че след като не дойде според мен тва е супер голяма несериозност и колкото и да ми казва,че ме обича и не знам си кво си фактът че не дойде на рд-то ми , ме кара да се чувствам тъпо и пренебрегната.. пък камо ли да искам да ходим... е , вярн о е че имам чувства към него , ама са кво да направя..пък и не искам да тръгваме поради др причини...според вас въобще сериозен ли е (той замина,но можеше и да си дойде спец за мен) плс кажете има ли смисъл въобще да изпитвам нещо към негу или по-дубре да гу забрая? :-x
ThePowerOfLove
07-15-2008, 21:28
Ако е бил извън града,прости му ;) Каза,че е заминал някъде? Кофти е,че не те е уважил,но може наистина да е бил възпрепятстван.
GameMaster
07-15-2008, 21:33
Ako ot neserioznost ne e doshul i problemite i nedostatacite mu sa ot tam nedei da se hvashtash s nego....No ako e imal uvajitelna prichina mojesh da mu prostish.
sladur4etyYy
07-15-2008, 21:34
по-дУбре нИ гУ забравяй, а спри да си такава егоистка и помисли, че наистина може да не е мУгъл да дойде, дори да е искал :-o
MartyParty
07-15-2008, 21:36
Тази вечер мразя всички...поздравления ти си една от тях
mirelkataaa
07-15-2008, 21:38
ами замина извън града ама аз какво да направя...наистина се получи адски кофти и целият празник ми се провали,...разбирам го (до някаква степен) и не искам да го виня,но не мога... стана ми изключително неприятно... такива планове имах за този рожден ден ...заедно с него... :(
sladur4etyYy
07-15-2008, 21:47
ами замина извън града ама аз какво да направя...наистина се получи адски кофти и целият празник ми се провали,...разбирам го (до някаква степен) и не искам да го виня,но не мога... стана ми изключително неприятно... такива планове имах за този рожден ден ...заедно с него... :(
ае стига бе басиии..аз на моя рд почти всичките ми фр обикновено са някъде и аз кво? оплаквам ли се-не! свикналА съм-така е като съм родена в средата на лятото.. има по-важни неща от тва дали е бил възпрепядстван да дойде или не..
mirelkataaa
07-15-2008, 21:48
добре,съгласна...и на моя рд не дойде почти никой ... ама са ако беше дошъл само той пак нямаше да ми е така гадно , както ако дойдат вс без него...други мнения ако може :)
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 21:53
Тази вечер мразя всички...поздравления ти си една от тях
Абе ти да не си у цик1л ?!
P.S Ам ш'е ме извиняваш ама момчето може да е имало спешна и неотложна работа.Дай п1к сега като ти казва, че те обича и да заебе всички и всичко да дойде на рождения ти ден, за да се напиете кат' свине и да правите секс, след който на другия ден ш'е хо'йте до аптеката за противозачат1чни, незнаейки презерватива дали се е спукал или не...
mirelkataaa
07-15-2008, 21:56
е, хубаво де...тва го приех..просто имам чувството ,че не съм важна за него...сори - знам ,че звучи супер егоистично,но какво да направя...такава съм си..колкото до секса - нее ви никъф случай,но поне можехме да прекараме хубаво заедно...май темата се изчерпа а...като че ли всички сте на 1 и също мнение и не можете да погледнете от гледната точка на една влюбена егоистка... :oops:
Абе я стига си се лигавила бе.
Ако искаш да си с него,приемай,а не се прави на много недостъпна.Претенциите ги проявявай,когато като каприэничиш,не эасягаш собствените си интереси.Щото после ще има "Ауууу как можах да го пренебрегна".
P.S Ам ш'е ме извиняваш ама момчето може да е имало спешна и неотложна работа.Дай п1к сега като ти казва, че те обича и да заебе всички и всичко да дойде на рождения ти ден, за да се напиете кат' свине и да правите секс, след който на другия ден ш'е хо'йте до аптеката за противозачат1чни, незнаейки презерватива дали се е спукал или не... [/i][/b][/quote]
хахаха :D :smt023
Еми щом не е бил в града как ще доиде пък и от каде си толкова сиг че е можело да се върне .. поне не ти ли звънна да ти го чистити рд-то или 1 смс.. явно не осъзнаваш че може нещата да са били много по сериозни от колкото предполагаш а.. поговори с него(или някого) и разбери причината поради която е пропуснал рд-то ти
IDEPENDENT
07-16-2008, 23:40
Еми са за един рожден ден ли си, живота продължава,споокооойно ;d
Не си набивай сама филмите... направо говори с него и готово 8-) ко ще си тровиш живота, с тва и онова.. даваи направо и готово.. най-лесното :-o
MiMcHeToOo
07-16-2008, 23:45
Абе, момиче ти друсаш ли се? Извинявай много ама след като е заминал нормално да не дойде! Баси, вие да не сте женени или да ходите от 5-6 години, че да идва специално за рождения ти ден? Мисля, че прекалено много искаш... Горкото момче!
Не гУ забравяй.
Пиши му неизвинено отсъствие.