Влез

View Full Version : Приятелката ми не достига до оргазъм...

Sapphire_Illusion
07-15-2008, 22:22
Окей, тази ще бъде една дълга и сложна...

Тръгнахме с нея преди ... 33 дена. Правихме орален секс на втория ден (по-точно аз на нея), някъде на петия тя за пръв път ми направи минет, анален секс пробвахме накрая на втората седмица, а вагинален - преди 10 дена. И двамата бяхме девствени.
Не се шашвайте, ние се позваваме от доста време много добре, по-точно бяхме най-добри приятели (и сме)... знам, че сигурно е малко бързо по нечии стандарти, но не ми дреме особено, дори ми е забавно...

Проблемът е, че въпреки усилията ми, тя не може да свърши... а на мен ми отнема около 25-30 минути и накрая на секса двамата сме по-скоро изморени отколкото задоволени.
Така, първо, да поясня - знам какво е предварителна игра и имам прилична секс-образованост, сиреч изчел съм де що мога.

ОСобеното е, че на нея й е наистина приятно - и не се преструва ни най-малко, прекалено сме искрени помежду си, за да го прави. Иначе щеше сигурно да симулира и оргазъм, но нейсе...

На втория ден правихме орален секс в продължение на един час, аз на нея, без оргазъм... Така че знам от какво се нуждае... малко е суха, не отделя достатъчно от естествения си лубрикант, затова си помагаме с едно от флакончетата на дюрекс... но не би.

Аналният секс също й е приятен - но не може да достигне до оргазъм, отново. Ахахаха, сигурно съм единствения, чието момиче е искало от него да правят анален секс - тя го предложи, аз се колебаех даже до последния момент.

Стимулацията на клитора... казва, че й е приятно, но и донякъде я дразни, и след като минат 15-20 минути й писва и твърди, че във вагината й е по-приятно.

Обикновено, преди да правим секс, гледаме хорър-филм (по такива си пада, момичето, мен ме плашат), натискаме се половин час, играя си със зърната й малко, минавам надолу, там престоявам немалко време, поставяме презерватива, почваме...
На нея наистина й е хубаво, озвучението е сериозно, и на мен ми е приятно... но като караме на бавни обороти ефектите не са сериозни, след 30 минути на бързи обороти мен почват да ме болят ръцете, не съм много атлетичен, сменяме позата, лубриканта свършва, тя започва да се протърква от лашкането... бе баси мамата.

Неудобно ми е, защото моя оргазъм идва след 25-30 минути и обикновено едва след като сме спрели да правим секс... странно, но в нея свършвам по-бавно, при мастурбация работата става за... 15-20 минути, понякога и 10. Сигурно съм някакво редко говедо, но е много неприятно като не съм я задоволил тя да довършва моите проблеми с минет или аз да се оправям сам... някакси не съм го заслужил.

Нейния оргазъм не идва... аз търпение имам, но наистина ме гложди. Тя иска да има оргазъм и наистина й е приятно, но толкоз.

Пробвахме разни вариации на мисионерската, с краката горе и други такива, пробвахме и 2-3 пози с тя да е отгоре, малко ни е сложно отзад, пък и аз предпочитам да я виждам... Аналния секс сме го зарязали за момента, аз предпочитам коитуса (пълна глупост е това, че ануса е по-тесен - просто въпрос на сексуалност, предполагам, но вагината се свива точно когато трябва и колкото трябва)

Идеи?

ПП: Аз съм на 18, тя ги прави след 3 месеца.

VeSna
07-15-2008, 23:05
Бих ти дала съвет и не на теб, а на нея. Предполагам, че се притеснява, трябва да се отпусне. Нека не й пука как изглежда в твоите очи. Оргазма е повече на психична основа (аз например мога да свърша и бавно и да го забавя) просто да се отпусне а не само да мисли да свърши и т.н.

spiderka
07-15-2008, 23:10
може би не може в действителност да се отпусне психически и да се притеснява. ПЛюс това,вие ходите неотдавна.Не се притеснявай,все ще дойде скоро 8) 8) 8)

Lil_Iv
07-15-2008, 23:11
Наскоро сте започнали, не бързайте. Практиката е доказала, че прябва да мине някакъв период, през който физиологически и психически тялото и съзнанието на момичето да се "отпусне" и да се настрои на нужната вълна, за да достигне оргазъм.
Аз изпитах първия си месец-два след "отварянето".

Един съвет от кака ти - от лубрикантите ползвайте Durex Tingle, страшно приятно действа на клитора.

Успех с мацката.

KrisLovePuti
07-15-2008, 23:12
Неставаш значи... слаб си
пс: не съм ти чел темата само заглавието :grin:

Sapphire_Illusion
07-15-2008, 23:14
Да бре, и аз се усетих че е крайно дълга:V

Durex Tingle ще ги пропусна, те бяха с мента, нали? Имам нещастието да съм алергичен към въпросното:V.

Lil_Iv
07-15-2008, 23:16
Да, Тингъла е ментов лубрикант. Жалко, при мен прави чудеса. :-D

BTW, още един съвет - казваш, че е сухичка при предварителната игра. Това само ми говори, че нещо й пречи да се отпусне. Но ще мине с времето, имай малко търпение.

Sapphire_Illusion
07-15-2008, 23:18
Абе, мога да се прежаля, и без това ми отслабва алергията, пък и тя се проявява в кашлица... един оргазъм ако струва една кашлица, нейсе...

Lil_Iv
07-15-2008, 23:21
Аз затова написах лубриканта, а не презерватива. Все пак ментата е малък процент, а и от теб се иска само да си сложиш на пръста и да действаш в/у клитора. Не препоръчвам презервативите за да не се алергизираш или пък да влиза от лубриканта във влагалището, тъй като все пак може там да е по-чувствителна.

angel_love_
07-16-2008, 00:02
Ммм съгласна съм с горните мнения ..най-вероятно всичко е на психическа основа немисля че правиш нещо погрешно,ако мога така да се изразя,но пък е хубаво да чуеш момче наистина загрижено за приятелката си ... :) FulL reSpeCt от мене :-)

nimfata
07-16-2008, 00:18
Дори аз не съм си представяла по-обстойно описание на полов живот...
Споко, някои момичета започват да свършват известен период след отварянето, не веднага, колкото и да им е кеф. Много мои познати са така. Аз лично започнах след като смених партньора, но първия не знаеше какво и защо му виси... Така, че не вярвам да имате този проблем ;)

Komar
07-16-2008, 00:24
nadrusai q..!

angel_love_
07-16-2008, 00:26
nadrusai q..!
Тва наистина може да помогне :D ускорява кръвоснабдяването :D :D :D ама внимавай да не я отрепеш само ..

VinDiesel
07-16-2008, 01:16
Чакай ся Да се подмокри и да получи оргазъм са 2 отделни неща нещо ги бъркате :D

Komar
07-16-2008, 01:18
Lekite narkotici mu sa cakataaa... shte q otpusnat.. i sha ima efektec.. samo gledai da ne sa napushish i ti.. che nqma da ti stane pushkaloto

VinDiesel
07-16-2008, 01:24
Неразбрах тя подмокря ли се ? Всички жени се подмокрят но не всички могат да получават оргазъм само 35% от жените могат да получат оргазъм другите симулират или нищо не правят

Sapphire_Illusion
07-16-2008, 06:15
Дори аз не съм си представяла по-обстойно описание на полов живот...

Първо, не е много дълъг, и второ, писането ми е работата:V.

Мхм, подмокря се, но само веднъж наистина забележително... и тогава не успяхме да го направим. ОБикновено просто леко се навлажнява, а понякога и след като правим секс идва по-сериозното количество течност... Бе ненормална работа...

Наркотици... абре де да знам, мога да пробвам с 200 грама чисто уиски, ама наркотиците ще ги запазя за друг път:V

Vin Diesel, момичето ми не симулира нищо, то чистосърдечно си признава, че не успява да достигне до оргазъм:V.

extazytu
07-16-2008, 06:41
Ми тя ако се задоволява "честичко" :D ще ти е по трудно я ако остане 1 седмица без "шпакловка" да видиме сигурен сам че малко търкане и е готова

Sapphire_Illusion
07-16-2008, 07:39
Тя не мастурбира:V Твърди, че сама не може да се възбуди....

HeartBreakKid
07-16-2008, 07:44
Sapphire_Illusion

Не се притеснявай, с времето всичко ще се нареди! Просто ще отнеме време докато свикне и т.н. А и нали и харесва... не е като да не е.. Продължавай в същия дух.. Опитвай се и с времето ще успееш.. Няма непревземаеми крепости.. Има лоши атаки :P

Lil_Iv
07-16-2008, 08:00

Малко е невероятно, по-скоро се стеснява да си признае.

Fx1
07-16-2008, 08:06
Неразбрах тя подмокря ли се ? Всички жени се подмокрят но не всички могат да получават оргазъм само 35% от жените могат да получат оргазъм другите симулират или нищо не правят

Глупости.
Евентуално процентът, за който говориш, е процент жени, получаващи оргазъм при вагинален секс.
При орален секс, мастурбация, процентът е много по-голям.

kalpazanka
07-16-2008, 12:57

Малко е невероятно, по-скоро се стеснява да си признае.
Има и такива индивиди! Започнах да си посягам две години след началото, и то защото момъкът замина в чужбина.

VinDiesel
07-16-2008, 13:58
Ами преди ако е стигала до оргазъм значи знам каде е проблема.Все още неможе да се отпусне максимално за да получи оргазъм.Трябва всякакво притеснение да се махне от главата й.Една двойка в началото като прави секс неможе всичко да е идялно защото и 2-мата не се отпускате на макс.Но с времето всичко ще се оправи :)

Sapphire_Illusion
07-16-2008, 19:02
Тя да се стеснява да си признае? Да бе:V. Призна, че е пробвала, така че едва ли ще ми спестява останалото.

Е, поживем, увидем. Благодаря на всички. Апропо, ако може някой мод да изтрие темата, ще съм благодарен.

Rebirthing
07-16-2008, 19:13
Ами горе предлагаха наркотици ама аз съм твърдо против,само че може да пробваш с малко вино за да се отпусне,а всъщност по надолу четох,че не се самозадоволява и мисля,че ако и предложиш да започне ще е добре,защото ще разбере какво иска и кое я възбужда най-много :).

Късмет.

Sapphire_Illusion
07-16-2008, 19:23
Предлагал съм й, твърди, че не я възбужда ръката й и толкоз:V.

Rebirthing
07-16-2008, 19:39
Предлагал съм й, твърди, че не я възбужда ръката й и толкоз:V.
Кофти :( може да пробва с вибратор,ако продължава така може да се окаже фригидна...не искам да прозвучи гадно,но това е в най-лошия случай.

Sapphire_Illusion
07-16-2008, 19:41
"Фригидна" е неточно определение, аноргазмия е точното. Може. Но ние сега почваме, така че ще се надявам да нямаме такива проблеми...

machoka
07-16-2008, 20:05
По желание на автора.