View Full Version : ANALEN SEX NA 16 ?
s averkata mi sme na 16 predi 1 sedmica i podhv1rlih tka toq v1pros tq sa navi, i na mene mi e int samo 4e sa 4udq dali ne e mn rano ? :?
Sapphire_Illusion
07-15-2008, 21:25
Че па то кога е рано за анален? Щом си правила вече коитус, няма страшно... Само внимателно и бавно, и с много мацане, и всичко ще е наред.
MajeStic
07-15-2008, 21:28
s averkata mi sme na 16 predi 1 sedmica i podhv1rlih tka toq v1pros tq sa navi, i na mene mi e int samo 4e sa 4udq dali ne e mn rano ? :?
Само не ходи на фитнес щот може и да не можеш анално :D Go, go, go!
ROCKLIFE
07-15-2008, 21:29
според мен е рано..
ама квото и да ти кажа то си зависи само от вас..
все пак недейте прибързва млади сте, ще има време за всичко :)
Sapphire_Illusion
07-15-2008, 21:32
Що пък да е рано? Явно са правили секс, значи е вече късно да се връщат назад, а дефлорацията боли повече от аналния секс, ако човек се погрижи добре (макар че това си е според човека)
При вагиналния секс някак не можеш да разшириш мястото и да не боли, докато при аналния секс ако се постараеш предварително после не е толкова страшно...
а кво лошо има, вагинален на 12, анален на 16, даже сте със късния автобус
MajeStic
07-15-2008, 21:37
а кво лошо има, вагинален на 12, анален на 16, даже сте със късния автобус
Тоя за отрепките и смешниците... "Анален на 16 :shock: Смешници трябвало е на 14"
DevilWish
07-15-2008, 21:41
E защо да е рано?И аз на 16 го пробвах ;) Няма възраст - те вече са спали заедно ,не виждам голямата разлика между анален и вагинален :-o
MajeStic
07-15-2008, 21:48
E защо да е рано?И аз на 16 го пробвах ;) Няма възраст - те вече са спали заедно ,не виждам голямата разлика между анален и вагинален :-o
А хълката ланец? Там където пръст там след време и крак... good job soldier!
Боже... анален секс на 16..то...
:shock: Не мога да разбера - почват със секса по на 14г... Абе направо съм потресена... :shock:
MajeStic
07-15-2008, 21:54
:shock: Не мога да разбера - почват със секса по на 14г... Абе направо съм потресена... :shock:
Постой една седмица в този раздел и вече няма да ти прави впечатление ;)
:!: ](*,) ](*,)
MajeStic
07-15-2008, 21:56
:!: ](*,) ](*,)
Modern days... are now! ;)
Modern не зная, ама луди...
Постой една седмица в този раздел и вече няма да ти прави впечатление ;)
Аз ако стоя 1 седмица ще получа тикове... Добре, защо хората са се променили толкова? Защо малките пикли се опитват да се правят на... 18-19г. момичета и се обиждат, когато им каже някой "малка си" , защото, видиш ли, те имат смочувствие на по-големи... Поради простата причина, че пушат, пият, спят с 24-5 годишни момчета... Прибират се в 2ч. през нощта... Тва не ми го побира главата.Явно съм от тъпите 8-) :shock: :-o
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:21
да си направи клизма преди да опитате, ш'от... последствията ш'е са фатални..
<---- и нека всички да си подгоним дупетата 8-)
Qkoo.. na 16 analen..sex.. kfo mu ima... na 30 sha ti podarqt mig 29 da si spirash nujdite.. Good luck!
P.S. ne sym si v nas.. nema kirilica :D
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:33
Има си кирилизатор за тая работа. За малко да ти тегля майната, тре'а да благодариш на babity, че ми вдигна настроението иначе.... оу... жална ти майчица... :-P
Има си кирилизатор за тая работа. За малко да ти тегля майната, тре'а да благодариш на babity, че ми вдигна настроението иначе.... оу... жална ти майчица... :-P
E izvinih se predvaritelno.... :) 10x na babyto za nastroenieto :D
IDEPENDENT
07-16-2008, 00:18
еми освен че може доста да те боли др няма страшно хаха :D .....а и някое др вазпаление :-o