PDA

View Full Version : вашето мнение?!?!?!

kiss_kotence
07-16-2008, 05:35
Тва вапросче е малко и за приятели..ама няма нищо :D тааа близо до моя блок се сабират 20 човека сигурно......преди 2 години се скарах с 2 от момичетата и от тогава се подминавам.....и нали се сещате че при тях не хода....та татко снощи ми вика "закво не се разбираш с тях?виж как си се разбират и колко много се сабират" ама тои изобщо не подозира че сички са пални лицемери и само си говорят зад гарба.А сащо така сам сменила 2 най-добри приятелки.....едната заради момче което беше мн тапо а другата почна да пуши....да се движи с пропаднали хора(опитах се да я спра),а аз неисках това и за мен!И да си доидем на думата :D татко ме мисли за надута,защото не сам се разбирала с тях...а те са бая...,но аз не смятам така,не смятам че имам толкова огромно самочуствие.....в момента имам мн добри фр. а и се разбирам мн добре с по-големите от мен,смисал на(16,17,18 години)........та според вас кои е прав?!?
Ако нещо не разбрахте питаите,че не ме бива по обясненията :razz:

Saymon90
07-16-2008, 05:45
Права си ти, разбира се - за твоите приятели става дума, никой не може да ти каже с кого да дружиш.
Недей да се сприятеляваш с хора, които знаеш, че не се държат откровено с теб - по-добре сама.

silence93
07-16-2008, 06:04
И на мен преди наще ми говореха, че съседските деца не са под моето ниво и трябвало да се събирам с тях, ама като не ми допадат - няма смисъл. Та ... щом имаш друга среда от приятели и се разбираш с тях - излизай си с тях.

Obsession
07-16-2008, 08:05
Това, което каза на нас за онези деца, можеш да го кажеш и на баща си. Никой родител не иска детето му да движи с неискрени и дори пропаднали връстници. Явно не е добре осведомен...
Ти си права, пък и сама избираш в каква среда да бъдеш.

sweet_baby_cool
07-16-2008, 08:25
Това, което каза на нас за онези деца, можеш да го кажеш и на баща си. Никой родител не иска детето му да движи с неискрени и дори пропаднали връстници. Явно не е добре осведомен...
Ти си права, пък и сама избираш в каква среда да бъдеш.
+1 :)

kiss_kotence
07-16-2008, 08:28
да,но с толкова хора сам се карала вече че наще си мислят,че неможе винаги аз да сам права а те да са виновни за всичко....ама може :-D

soul1199
07-16-2008, 08:32
ne moje da ti kazvat s koi da hodi6 i kvo da pravi6,v toq sly4ai ti si prava 8)

FuCkInG_gIrL
07-16-2008, 09:14
ем мисля,че постъпваш правилно...ти решаваш с кой да излизаш и тн..смисъл, щом това са хора,които не ти допадат не си заслужава да си губиш времето с тях...Живей си живота и това е ....

dudumaster
07-16-2008, 09:16
ти си права, никой не може да ти казва с кой да излизаш и кой да ти е фр :)

Rofl4e
07-16-2008, 11:49
Живота си е твои и няма право бащати да ти казва че си надута щото не си се водила с еди кои си ... води се с хората с които ти е приятно а не с които на бащати му отърва