PDA

View Full Version : обичали ли.../

GlOrSiTy
07-16-2008, 08:28
обичали ли сте някога истински?!разкажете някоя случка и кажете пола си ;) :) ..

angelcheeee_93
07-16-2008, 08:33
momi4e sam i v momenta obi4am istinski i ot sarce.momentite s tozi 4ovek za men sa vinagi lubimi i bih dala jivota si za da moga da go vidq v momenta pone za mig,poneje 3 000 km ni delqt edin ot drug :-# :cry:

AnzaRe
07-16-2008, 08:35
Аз съм момче.Да обичал съм истински.Бях се запознал с едно момиче на улицата.Няколко дена бяхме заедно.Ходихме на плаж,на разходки.Когато един ден се връщам от гости излизам навън при приятелите ми.И тя ми казва,че е предложила на едно момче.Когато чух това направо ми причерня.А после ми каза,че е тръгнала с него от съжаление,той се разплакал пред нея.И аз седя и си мисля,къф е тоя мъж дет реве и започнах да се смея с глас.Минаха няколко дена и аз им го върнах двойно.Въпросното момиче плачи,а момчето изобщо не излиза навън.А аз я обичаш истински,мале къф идиот съм бил.Но ми хареса когато им го върнах тъпкано,защото си заслужаваха.А момчето беше мой най-голям враг.Вече изобщо не ми пука за това момиче.Живея си живота и тфа е. :)

pandelka
07-16-2008, 08:52
Момиче съм...
:) Мога само да кажа,че когато обичам..то винаги е истински..когато съм с даден човек се опитвам да му дам всичко на което съм способна + цялата си любов но понякога не ми се е отвръщало със същото!!

jujulinkaa
07-16-2008, 09:22
Момиче съм...
:) Мога само да кажа,че когато обичам..то винаги е истински..когато съм с даден човек се опитвам да му дам всичко на което съм способна + цялата си любов но понякога не ми се е отвръщало със същото!!

и аз съм тъка :)

nastyangel
07-16-2008, 09:25
Аз съм момче.Да обичал съм истински.Бях се запознал с едно момиче на улицата.Няколко дена бяхме заедно.Ходихме на плаж,на разходки.Когато един ден се връщам от гости излизам навън при приятелите ми.И тя ми казва,че е предложила на едно момче.Когато чух това направо ми причерня.А после ми каза,че е тръгнала с него от съжаление,той се разплакал пред нея.И аз седя и си мисля,къф е тоя мъж дет реве и започнах да се смея с глас.Минаха няколко дена и аз им го върнах двойно.Въпросното момиче плачи,а момчето изобщо не излиза навън.А аз я обичаш истински,мале къф идиот съм бил.Но ми хареса когато им го върнах тъпкано,защото си заслужаваха.А момчето беше мой най-голям враг.Вече изобщо не ми пука за това момиче.Живея си живота и тфа е. :)

да ти имам и любовта :grin: впрочем тая дет си ''обичал истински'' е била мнг загубена патка :lol:

Erica
07-16-2008, 09:30
Да,обичала съм истински - дори и все още една част от сърцето ми си принадлежи на този човек,макар да са минали толкова години от раздялата ни!
Има моменти,в които дори и лошите спомени с него ми липсват...
Със него случки много и все незабравими ,поне за мен.Но най-ясна ми е :
Той беше приятел на брат ми и когато го видях за пръв път щях да припадна...влюбих се от пръв поглед...
Той не беше от нашият град,но брат ми го покани да изкара празниците с нас и искрата пламна...,то си беше пожар от моя страна поне :)
Както и да е, докато беше в нашият град си изкарахме страхотно,но дойде моментът да си заминава...Няма да ви кажа колко зле се чувствах...Минутите ми се струваха часове,главата ми беше само там при него....,а знаех че няма смисъл...аз бях ученичка все още,а той отдавна не...Докато не седнах на компа,все пак да видя дали не е в IRC,беше там и каза " Мило искаш ли да ме видиш...,окей в 22h си хващам влака за натам" и дойде :) От дума на дума - той каза "Намерете ми работа и квартира тук и ще се преместя да живея тук,за да сме заедно".
Лелеле направо откачих от щастие - още виждам всичко ясно ,като че ли беше вчера.
И така от един флирт,които мислех за шега и че няма бъдеще близо 3 години заедно :)

P.P. Често обичаше да се шегува,дойдох за два дена останах повече от 2 години

Стана малко дълго,но спомени...спомени...

TheMaggie
07-16-2008, 09:35
Еех,какви приказки ... :? Сега ще си кажа аз,без да си измислям - не,не съм обичала истински.Харесвала съм силно,но не и обич.За да обичаш трябва да има взаимни чувства,силна връзка и най-вече половинката ти да не скача по твоите нерви.

GabisiTa
07-16-2008, 09:42
Аз съм момиче ;) В момента обичам истински.. Заедно съм с приятеля си от година и няколко месеца. Запознаха ни общи познати, най-добри приятелки на тогавашното му гадже, но тогава нещата между тях не вървяха, той нямаше чувства и ... когато се запознахме явно и двамата се харедахме. След кратко време те скъсаха и се получиха нещата между нас ;) Обичаме се много, не можем един без друг иии сме безкрайно щастливи ;) :-) :-) :-)

Jagger
07-16-2008, 09:45
За да вкарам малко разнообразие в темата никога не съм обичал сега не обичам въобще не съм изпитал любов... Туй вашто според мен бии само на овличане докато доде някоя по готина или готин айде бегай от тука глупости.... както се казва всеки търси своя център когато го намери ще оравнове си живота си и духа си ей това можем да го наречем истинска любов да откриеш 1/2 от душата си... другото е само плътски истории харесваш една и искаш да я опрайш и си мислиш че я обичаш после виждаш друга нема такива работи.... пък и времето лекува. Тъй че некси нереално да кажеш аз със всеки който съм го обичам истински тфа е тъпо може да се отдадеш на една връзка и пак да нема тая любов... айде да ви не разказвам се глупости ..

soulja_girl4e
07-16-2008, 09:57
Еех,какви приказки ... :? Сега ще си кажа аз,без да си измислям - не,не съм обичала истински.Харесвала съм силно,но не и обич.За да обичаш трябва да има взаимни чувства,силна връзка и най-вече половинката ти да не скача по твоите нерви.
+1
P.S. tva s nervite me ubi napravo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gPa3HuTeJl
07-16-2008, 10:11
хахах...момче с1м.. да обичал с1м... и то 2 п1ти... и по закона на гадостта и 2-та п1ти бяха несподелени.. п1рвият п1т беше още в училище.. т'ва ш'е рече от 2 до 7 клас.. бях влюбен в една мацка, която беше от моя клас AXhAHXAX.. както и да е...прев1змогнах я когато п1тищата ни се разделиха след кандидатските изпити след 7 клас... живота ми си в1рше на 100%..докато на скоро... а да скоро преди 3 години... не се появи ТЯ... сестра на един мой с1ученик.. запознахме се с нея по мн нелеп начин... пишехме си с тоя моя с1ученик по скайп... и от време на време тя ми отговаряше.. опознахме се.. ала бала... а да спомнема, че тя е с 5 години по голяма от мене... даже 6 без малко.. падна се именния й ден!! Отидох в тях с 1 огромен букет с рози ( защото знам, че го обича )... а у изпихме 2 шишета вино... и ... нещата просто се случиха... каката ме открака...xhaHxhAxhA тогава бях на...15 тя беше 20...скоро правеше 21...влюбих се яко в нея... и тя в мене... нищо, че в1зрастта ни пречеше..но както се случва винаги се намесиха нейни приятелки... а у ма той е по мал1к от тебе с 6 години... за педофилия могат да се с1дят бла бла бла и... краят дойде... седнахме поговорихме като белите хора...и го решихме, в1преки че ни беше ужасно трудно... мина се време... аз почнах пак да и пише в скайп... да и зв1ня... тя обаче е инат... не ми дигаше... не ми пишеше... и аз се отказах от нея... и ето на ден днешен... любов НЕ..
Пр1стите ме заболяха да пиша..

F_CK_all_I_need_is_U
07-16-2008, 11:32
Az sum momi4e :-$ Samo vednuj v jivota si sum obi4ala istinski,surceto mi o6te prinadleji na tozi 4ovek.Toi izpulva6e nadejdite i me4tite mi,kara6e me da se 4yvstvam istinski 6tstliva.Vsi4ko v nego me poburkva,dymite,glasa,o4ite,ysmivkata,kosta,pogled ut my,awe vsi4ko :smt007 Vsi4ko,koeto kazva6e i prave6e be6e velikolepno.Toi naistina be6e perfekten.Bix dala jivota si za nego,bez dori da se zamislq.Nikoga ne sum predpolagala,4e sum sposobna na tolkova silni 4yvstva,yse6taneto e tolkova stranno i 4isto.Lubovta te kara da zabravi6 vsi4ko lo6o,da zabravi6 da mrazi6,da zabravi6 da misli6 za sebe si...tq te kara da misli6 samo za neq-tq,koqto ti dava migove,v koito leti6... vpro4em tova e edno moe klip4e za lubovta http://www.zazz.bg/play:09f03e1d ... vijte go,moje da vi xaresa :smt003

I am your life
07-16-2008, 12:51
Момиче съм и в момента съм влюбена в едно прексрасно момче, както и тои в мен.Заедно сме от 4 години и всеки ден с него е празник.Случки много мога да разкажа,но никои няма да го усети като чете това, което аз съм преживяла в този миг.Просто любовта е нещо неуписуемо :}

unicorn_f
07-16-2008, 13:25
момиче съм
ми моята история е същата както на много други тук "Обичам го,но той не ме обича"
Така преди 4 години се запознах с едно момче,малко зарибявки туй онуй,но един ден той спря да се събира с моята компания.Рядко се виждахме по улиците,но не се поздравявахме,а аз много го харесвах,но ме беше срам да го поздравя.След това аз влязох в неговото училище и по средата на 1та ми година там започнах да го поздравявам.После почнахме да си пишем в скайп,но много рядко.Сега се засичаме по рядко и от преди по улиците,но поне се поздравяваме като се видим.И така обичам си го от 4 години,но никога не съм му казвала и не мисля да му кажа.

Pliok0019
07-16-2008, 13:33
Момиче съм.

Обичала съм...може би, истински...може би. С него бяхме заедно 2 месеца и няколко дни. Запознахме се по специален начин, всичко беше идеално...Като в сбъдната мечта. Той ми беше първият, за момента и единствен. Много хора бяха против това, да бъдем заедно и за съжаление се оказаха напълно прави. Сега...3 месеца по-късно аз отново го искам. Толкова сино, колкото преди. Отново го сънувам, отново мечтая за него. Не мога да му кажа какво чувствам, не мога да се боря с него... Понякога се виждаме, подкрепям го, той ми благодари. И толкова.

sladkata_bebz
07-16-2008, 13:56
Момиче съм...
и да,сега обичам истински!Когато всичко се срина се появи Той! Това е просто нашата история http://www.teenproblem.net/s/1565.html

PePeLePew
07-16-2008, 14:07
не никога не съм се влюбвал истински ... просто не съм влюбчив а и съм на мнение че влюнчивите много страдат на някакъв етап от връзката си пак и сам още млад за любов :) само разрват засега

BaiToq
07-16-2008, 18:00
Обичта не е случка,
тя е чувство.
Да,обичал съм,и обичам.

jjjjjj6363
07-16-2008, 19:01
kato bqh na 15 obi4ah istenski edno moi4e 3 dena plakah posle mom4e sum ot togava nepla4a za nikoi

ivakavlad
07-16-2008, 19:24
момче съм на 17 ( след няколко месеца правя 18 ) и да обичал съм и продалжавам да обичам истински едно момиче от 5 години съм лудо влюбен в нея 3 години не и признах и когато вече го направих тя буквално ми се исмя в лицето толкова сълзи съм излял и толкова болка съм испитал че не е истина и сега като се сетя направо ми иде да умра

NeLLy_BaBy
07-16-2008, 19:44
Да, обичала съм истински. Той беше първата ми любов, с която се чувствах най -щастливото момиче , на който дадох всичко и той бе човека , който ме нарани най-много.Разделихме се скоро, щяхме скоро да направим година ,но той избра приятелите си и това да бъде сам и то защо защото аз ще ходя да уча в друг град, а той може би не. Как човек да се откаже от нещо прекрасно, само защото всички около теб ти повтарят връзка от разстояние не може да има. А най -гадното е да ти кажат в деня на дипломирането ти "разделяме се". Така че да обичала съм истински, но "страхливец". А какво остава след това единствено болката от това да го виждам как на него му е добре и как вече приема нещата спокойно, а аз все още не мога да се оттърся от всичко. Знам че трябва да гледам напред, но е прекалено трудно, защото знам че все още ми пука за него.

sodomicdream
07-16-2008, 20:18
Момиче съм.
И да, обичала съм и все още обичам истински. Имах човека до себе си за около година. Беше първата ми любов, първото ми може би истинско усещане... Но всичко се разруши за толкова кратко време... Наложи се аз да тръгна по своя път, както и той по неговия. Разделихме се по взаимно съгласие, но въпреки всичко все още се обичахме.
От тогава минаха вече 5 години. Нямам напредстава той дали ме обича, но аз... аз все още жадувам за него и неговите прегръдки.

Jagger
07-16-2008, 20:27
Брех брех всики момичета са били много влюбчиви вии ако обичкахте толкова истински немаше да ги сменяте така мъжете кат носни кърпички изглежда малко нереално както казах това сии чисто овличане моментно отдаване на същноста си мислейки го и приемайки го за любов... е такова животно нема .... не се заблуждавайте не всичко дето плува е риба..

Rofl4e
07-16-2008, 22:28
Ми да обичала съм истинси..(поне така мисля в момента) еми как стана ходех с едно момче на което му бях хвърлила око от много врееме накараме буквално да полудея по него и накрая ми каза еми супер точна пекана и яка мацка си но някак си не си пасваме падна ми като гръм от ясно небе в момента в които най малко очаквах.Приятеели сме си и до ден днешен ноооо аз още си имам чуства към него макар че той не знае... :-o .. макар че искам когато го видя да му кажа всичко в очите но.. нямам смелоста :oops:

NaNa_SladuRana
07-17-2008, 07:39
Да,себе си. :P
Не вярвам в истинската любов на тази възраст и това си е.Просто ние пуберите прекаляваме с филмите.Сега не мога да кажа,че истински обичам гаджето си,защото след него ще имам поне още 10.Но като се замисля,аз никога няма да обичам истински,Защото...
Да обичаш някога истински,означава до такава степен да обожаваш недостатъците му,че да ги търпиш всеки ден до края на живота си.
А аз не съм от тези хора,които оставят животът им да премине между пръстите :P

AceOfSpades
07-17-2008, 07:46
:grin: ДАААА!!!! Сега съм с момиче без което не мога и обичам както никоя друга до сега и едва ли някога ще мога така да заобичам някога пак ;) и дано не ми се налага де. :oops:

AceOfSpades
07-17-2008, 08:10
:grin: ДАААА!!!! Сега съм с момиче без което не мога и обичам както никоя друга до сега и едва ли някога ще мога така да заобичам някога пак ;) и дано не ми се налага де. :oops:

И АЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ :> тогава айде двамата да отидем са налеем с бираааа за момичетата ни :grin: :-D

soul1199
07-17-2008, 08:14
da obi4ala sum istinski i moje bi o6e obi4am,zapoznahme se v dsk,vsa6nost ot dosta otdavna i taka mn podrobnosti sega nqma da razkazvam,sega az sum s dryg i ne mislq,4e trqbva da poglejdam nazad 8)

babity
07-17-2008, 13:02
Вече незнам дали съм обичала или съм си въобразявала, че обичам, защото никога не ми е било по - лесно да се абстрахирам от "раздялата" и да се сещам само по време на ПМС :lol: :lol: :lol: Вече си имам друга страст! Обичам друго и по друг начин и не вярвам, че тук има някой, който да е в състояние да ме разбере.

Just_ME !!!!
07-17-2008, 13:07
Момиче съм...

и аз съм тъка :)

i az :)

DYNAMIC
07-17-2008, 17:37
нз..май не..мислила съм си,да,но май не..

casanova_bg
07-17-2008, 20:04
mom4e ..

v momenta obi4am istinski momi4eto s koeto sam i se nadqvam da go bih napravil vsi4ko za neq adski mn q obi4am

Jagger
07-17-2008, 20:09
Mноого дразнещо и фълшиво излгежда като кажеш аз обичам истински чшшш ее а спрете се замислете се и разберете че никой не обича истиски ми се заблуждавате аз обичам истински утре друг/а аз пак обичам истински айде бегай от тука

Ch0c0la73
07-17-2008, 22:04
не :grin: 8-)

skatemore
07-17-2008, 22:31
обичали ли сте някога истински?!разкажете някоя случка и кажете пола си ;) :) ..

да обичам

sladkъ_mackъ
07-17-2008, 22:36
В момента обичам истински и имам невероятна,силна,истинска връзка,на която ужасно мн държа :grin: :)

[B]a[N]D[i]T[k]a
07-18-2008, 14:04
ДА!! случки няма разказвам :) случи се веднъж и то за кратко (;

keep_smiling
07-18-2008, 14:16
Не! Никога... харесвала съм до сега истински и супер силно (и продължавам да си харесвам вече 3 години) един единствен човек :D дори и не знае за товва... така съм си добре, може би съм от тези хора, които предпочитат свободата.
Пожелавам ви (и на мене също) наистина да си го изживеете един ден чувството ;)