Влез

View Full Version : По изморителен?

Meri_007
07-16-2008, 13:49
Та най-вече към момичетата ,кой за вас е по изморителен,аналния или вагиналния секс?Впечатления да споделят и момчетата.

За мене лично е аналният.

mishaaaaa
07-16-2008, 13:51
Meri_007 това твоята снимка ли е бе?

ELFIQ
07-16-2008, 13:55
вагиналния :) анален не съм правила до сега :D

mishaaaaa
07-16-2008, 13:55
Защото ми приличаш на 10 - 12 годишна .... а на тези години да разбираш толкова от секс, че пък и от анален .... (извинявам се предварително,ако нещо съм сгрешила)

Meri_007
07-16-2008, 13:59
Защото ми приличаш на 10 - 12 годишна .... а на тези години да разбираш толкова от секс, че пък и от анален .... (извинявам се предварително,ако нещо съм сгрешила)

Аз съм да и съм повече от 12 ...често ме бъркат,поне на тая снимка ,ама нея най-си я обичкам....

HeartBreakKid
07-16-2008, 13:59
13 ?!

mishaaaaa
07-16-2008, 14:00
Мммм ... на 12 и половина? :grin:
Съжелявам, но ми е смешно ....

HeartBreakKid
07-16-2008, 14:04
Аз до 16 години почти не бях виждал голо женско тяло... само във Вестник "Чук-Чук" и списание "Жената днес" .. А вече има хора на по 12 години които са пробвали АНАЛЕН секс... Моето поколение май е изостанало :-o

margo_93
07-16-2008, 14:04
Аналния определено.При самото проникване усещам как тялото ми се загрява,пък и след това си е доста по уморително от вагиналния и усещам как започвам да се поизпотявам леко,докато при вагиналния това също се случва но за по-дълъг интервал от време...

mishaaaaa
07-16-2008, 14:08
"случва се за по- дълъг интервал от време" ?
май не се изказа както трябва
Боже, аз ходя с приятеля си от почти 2 години и все още и двамата не искаме анален секс, не сме се отегчили все още от вагиналния, а пък тука ми пишат 12-13 годишни момичета, че аналният бил по- изморителен ...... :-x :-x :-x

margo_93
07-16-2008, 14:10
"случва се за по- дълъг интервал от време" ?
май не се изказа както трябва
Боже, аз ходя с приятеля си от почти 2 години и все още и двамата не искаме анален секс, не сме се отегчили все още от вагиналния, а пък тука ми пишат 12-13 годишни момичета, че аналният бил по- изморителен ...... :-x :-x :-x

добре при по-продължителен полов акт...така доволна ли си?

stefity
07-16-2008, 14:14
Е не, честно.... :? Наистина останах....как да кажа, малко или много ОТВРАТЕНА...и на всичкото отгоре, толкова спокойно да потвърждава, че е на 12-13 и че е правила анален...все едно, че казва съвсем обикновенно нещо. Пък аз, на 14 за първи път имах гадже и за първи път се целувах с момче, а те на по 12 вече анален почнали....не, не то просто не искам да продължавам да се замислям....спирам до тук, защото ако продължа ще кажа нещо с което има шанс да обидя аудиторията от 13 годишни, практикуващи анален секс!

HeartBreakKid
07-16-2008, 14:19
Отговарям от името на всички 12 и 13 годишни момичета, практикуващи анални приключения с разпорващ характер: "Ама аз много си бичкам мойту патинци.. Той е на 23 години и тати му има фирма.. Дава ми по 100тина лева да си купя блузка и гащички от Мол-а. Това че ме ебе където си поиска.. рано или късно щеше да стане.. така че :P "

:grin: :grin: :grin:

Spider4eto
07-16-2008, 14:30
Е не, честно.... :? Наистина останах....как да кажа, малко или много ОТВРАТЕНА...и на всичкото отгоре, толкова спокойно да потвърждава, че е на 12-13 и че е правила анален...все едно, че казва съвсем обикновенно нещо. Пък аз, на 14 за първи път имах гадже и за първи път се целувах с момче, а те на по 12 вече анален почнали....не, не то просто не искам да продължавам да се замислям....спирам до тук, защото ако продължа ще кажа нещо с което има шанс да обидя аудиторията от 13 годишни, практикуващи анален секс! всъщност авторката никъде не каза на колко е, каза че е на повече от 12, а и всъщност тая снимка я беше пуснала преди в една тема и като я видите уголемена се вижда, че е доста по-голяма. Иначе по темата не съм правила анален, че да мога да сравня

Cukata
07-16-2008, 14:30
Отговарям от името на всички 12 и 13 годишни момичета, практикуващи анални приключения с разпорващ характер: "Ама аз много си бичкам мойту патинци.. Той е на 23 години и тати му има фирма.. Дава ми по 100тина лева да си купя блузка и гащички от Мол-а. Това че ме ебе където си поиска.. рано или късно щеше да стане.. така че :P "

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ELFIQ
07-16-2008, 14:45

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

SINDEL
07-16-2008, 16:47
Всъщност това, което изморява, са позите, а не какъв секс правиш. Така 4е няма никакво зна4ение анален ли ще е, вагинален ли ще е...

VinDiesel
07-16-2008, 17:22
Е не, честно.... :? Наистина останах....как да кажа, малко или много ОТВРАТЕНА...и на всичкото отгоре, толкова спокойно да потвърждава, че е на 12-13 и че е правила анален...все едно, че казва съвсем обикновенно нещо. Пък аз, на 14 за първи път имах гадже и за първи път се целувах с момче, а те на по 12 вече анален почнали....не, не то просто не искам да продължавам да се замислям....спирам до тук, защото ако продължа ще кажа нещо с което има шанс да обидя аудиторията от 13 годишни, практикуващи анален секс!
хаха ония ден ако щеш вярвай видях едни лапенца от моя блок в едни бурени(храсти) до една джанка. 1-во ги видях на Джанката но после си бяха в храсталака и не ми се стори момчето и момичето да си играят на войници както аз правех на 10-11 години :)

bebeT00
07-16-2008, 17:29
be ti zaqjda6 li se,ili zavijda6 ,4e tq e probvala pove4e ne6ta ot teb????????? momi4eto nikade ne e kazala na kolko e ,a 4e e pove4e ot 12 ,a i ako ygolemi6 snimkata 6te zabeleje6 4e e po golqma ,az moga da pysna moq snimka na koqto izglejdam kato na 12-13 ,a imam navar6eni 17 i 6te pravq 18 ,
A po temata ypredeleno analen ,nz no mi e po zor

FeelMyPain
07-16-2008, 17:35
Спрете да се заяждате, авторката е на 14-15.

Rebirthing
07-16-2008, 17:39
Аз съм без коментар :-D

FeelMyPain
07-16-2008, 17:43
Дженифър е страшна.. :oops:

Rebirthing
07-16-2008, 17:52

Дженифър не иска Чичко_Полицай да и закопчае белезниците :-D не желае да си има проблеми с власта :lol: .

FeelMyPain
07-16-2008, 17:54

Дженифър не иска Чичко_Полицай да не и закопчае белезниците :-D не желае да си има проблеми с власта :lol: .
Ти истинската Дженифър ли си :shock: :-o

Rebirthing
07-16-2008, 17:56

Дженифър не иска Чичко_Полицай да не и закопчае белезниците :-D не желае да си има проблеми с власта :lol: .

Само посредник 8-)

FeelMyPain
07-16-2008, 18:05

Само посредник 8-)
Кажи и, че я желая.. :oops:

jghgh
07-16-2008, 18:09
mishaaaaa, какво да направим ние (или по-скоро практикуващите анален, защото аз не съм пробвала), че ТИ ходиш с гаджето си от дълго време и още не сте правили анален?! Кво, центъра на вселената ли си, ма? Тва че ТИ не си правила и че ТИ не искаш да правиш, не значи че си мярка за другите. Дано си ме разбрала.
Това че ТИ имаш еди-какви-си възлгеди не означава НИЩО, следователно - твоите възгледи са правилни ЗА ТЕБ, а за другите кой знае?!
HeartBreakKid И ти млъквай. Аман.

Прости, че и се заяждат. Другите си имат живот. А вие сте смешни, почвате да се хващате за годините на авторката. Странно защо на мен не ми изглежда малка? Аман от злобици. Точно злобеете и се чудите какво да напишете, ту ще поправите някой (като случая с маргото), ту ще се заядате. Ми тъпи сте бе. Злоби.

Съжалявам за offtopic-а, аз по темата няма да се изказвам, защото секс съм правила точно 2 пъти, и то за кратко време, та не съм се уморявала.

FeelMyPain
07-16-2008, 18:11
mishaaaaa, какво да направим ние (или по-скоро практикуващите анален, защото аз не съм пробвала), че ТИ ходиш с гаджето си от дълго време и още не сте правили анален?! Кво, центъра на вселената ли си, ма? Тва че ТИ не си правила и че ТИ не искаш да правиш, не значи че си мярка за другите. Дано си ме разбрала.
Това че ТИ имаш еди-какви-си възлгеди не означава НИЩО, следователно - твоите възгледи са правилни ЗА ТЕБ, а за другите кой знае?!

Прости, че и се заяждат. Другите си имат живот. А вие сте смешни, почвате да се хващате за годините на авторката. Странно защо на мен не ми изглежда малка? Аман от злобици. Точно злобеете и се чудите какво да напишете, ту ще поправите някой (като случая с маргото), ту ще се заядате. Ми тъпи сте бе. Злоби.

Съжалявам за offtopic-а, аз по темата няма да се изказвам, защото секс съм правила точно 2 пъти, и то за кратко време, та не съм се уморявала.
:-)

bebeT00
07-16-2008, 19:12

saglasna sam s teb

ice_cream
07-16-2008, 19:28
аз едно въпросче само ... margo_93 ти 93 година ли си родена илиии нещо бъркам :-o

margo_93
07-17-2008, 13:06
аз едно въпросче само ... margo_93 ти 93 година ли си родена илиии нещо бъркам :-o

Да защо?!

SpOrTs_GiRl
07-17-2008, 13:10
Авторката е точно на 14. Проверена информация.

margo_93
07-17-2008, 13:13
Авторката е точно на 14. Проверена информация.

Разкрихме я!!! :D Вече дано се поуспокоят малко духовете,ама и тя голяма интригантка де...над 12 съм...

PePsSsSs
07-17-2008, 13:17
определено аналния :oops:

mishaaaaa
07-17-2008, 16:04
jghgh това "ма" където си го написал/а говори за ниската ти култура.
Няма да те обиждам, защото не искам да си падам под достойнството.
Щом ги защитаваш сигурно и ти си една/един от тези малки пикли, които си мислят, че знаят какво правят и защо го правят.
Не ме интересува, да си дават задниците и п*****е на когото искат, просто ги съжалявам и се отвращавам от такива като вас.
Жалки сте ми ... няма смисъл да говоря повече ...

mishaaaaa
07-17-2008, 16:12
А що се отнася до злоба .... хих, не, не аз не мога да злобея, просто ми е смешно, че някакви дечица (не казвам, че съм много голяма) си дават задниците на батковци, като си мислят, че това е "яко" и отиват да разказват на приятелките си.
Смешно е, хора, отчайващо е положението!
И сега аз съм кривата, защото не подкрепям сополивите пикли (с извинение), еми съжелявам, но не ви разбирам.
Ще имаме деца след време ... така ли ще им се радвате като разберете,че на 10 - 13 години се ебат и правят анален секс ...

mishaaaaa
07-17-2008, 16:32
Хайде де, какво стана jghgh не можеш ли оспориш казаното от мен ?
С кое не си съгласен/съгласна и т.н. , преди беше много отракан/а а сега защо замълча?

margo_93
07-17-2008, 17:10
Защо всяка една тема я превръщате в скандали?

amatorium
07-17-2008, 18:56
Хайде де, какво стана jghgh не можеш ли оспориш казаното от мен ?
С кое не си съгласен/съгласна и т.н. , преди беше много отракан/а а сега защо замълча?

Az ne sum suglasen s teb. Mislq, che vseki ima pravoto da pravi kakvoto si iska sus sobstveniq jivot i ne mislq, che nqkoi ima pravoto da go kritikuva osven roditelite mu. Sexualnoto suzrqvane e ne samo socialno obosobeno, no e i vupros na kulturni cennosti i lichni jelaniq. I az ne sum suglasen, che v nqkoi durjavi kato Filipinite, kudeto se plodqt ciganite kato zaici, masturbaciqta se nakazva sus smurt. Tova dava li mi pravoto da gi narejdam, che sa bokluci?

ice_cream
07-17-2008, 19:12
margo_93 ne6to da ne si guzna 6tot i ti si na 15 qvno a mi govori6 tuka za analen sex awe qqqq 8)

jghgh
07-17-2008, 20:03
mishaaaaa Не е ниска култура, а лека гавра.
Аз не съм част от "пиклите", ама ти не се усещаш (и не се усети) как прекаляваш (и как прекали) с четенето ти на морал. Логично е да се издразня.
Ако е на въпрос, секс съм правила 2 пъти. ;)

С тези твои 3 поста не ми каза нищо. Препрочитам ги, но не стигам до никаква информация. Пробвай пак.

А ако ти не си ме разбрала добре, препрочети ми постинга и ще видиш на какво точно съм ти се издразнила. Не спираше да спамиш и да се "дървиш" еди кой си на колко е, ама как може така, как може иначе, почнаха едни ебавки и лигавщини (с HeartBreakKid) ... Излагация, но излагация на самите вас. Да, може би не е правилно момиче '93 да прави анален, но вие си навирате буквално своето мнение в лицето на околните и с това е нормално да ДРАЗНИТЕ. Нали мнението е като гъза? Всеки го има, но умните хора не си навират задниците в лицето на околните. А вие това правите. Да не говорим че Meri_007 просто пусна тема, която ти и HeartBreakKid осрахте с лекциите си за морал, "възмущенията" си и останалите клишета. Май наистина си нямате работа. И да, злобици сте. З Л О Б Н И. Например като цитира маргото за по-дългия интервал от време кво целеше? Чешеш си езика, мацко, искаш просто да се дразниш с нещо/някого. И междудругото, да, отракана съм, и не съм се "скатала". Тва че не вися нон-стоп в тая тъпа тема за да ти отговарям, не значи че съм се скрила и че няма да ти отговоря на всичко, което те интересува. Бъди спокойна, не си мълча изобщо. Нито в нета, нито приживе. Може и по-късно да ти отговарям, но виждаш, че го правя ;)

Личният избор трябва да се уважава.
Някой да ви кара да правите анален секс и да го одобрявате?! Тези две момичета да са ви навирали в лицето колко е яко това и т.н?
Тва че ТИ си еди каква си, ТИ не правиш еди какво си и ТИ не го одобряваш, НЕ ЗНАЧИ че думите ти са закон.

Много насериозно се взимаш.
Айде препрочитай ми стария постинг и се опитвай да ми КАЖЕШ нещо, защото от тия 3 поста, които сега изписа, нищо не разбрах, защото нищо съществено не ми каза => няма какво да оборвам.

margo_93
07-17-2008, 20:13
margo_93 ne6to da ne si guzna 6tot i ti si na 15 qvno a mi govori6 tuka za analen sex awe qqqq 8)

Хехех от най-гузните съм...Нали е форум защо да не говоря?Ако ти преча нещо кажи !И все пак не те карам насила да четеш мненията ми нали...Не съм ти опрял нож до шията все пак или както се казва в оня поговорка "Шило до гъзило"...

jghgh
07-17-2008, 20:22
Щом ги защитаваш сигурно и ти си една/един от тези малки пикли, които си мислят, че знаят какво правят и защо го правят.
Не ме интересува, да си дават задниците и п*****е на когото искат, просто ги съжалявам и се отвращавам от такива като вас.
Жалки сте ми ... няма смисъл да говоря повече ...

И понеже се надъхах да те направя на салатка (поне във форума), искам да ти кажа, че лично за мен е въпрос на чест (и достойнство :P), когато споря с някого, да чета внимателно какво пише той, ако ще да прочета 5 пъти, но да го разбера максимално добре и тогава да му споря. Сега ще ти покажа част от мнението ми (първото ми мнение, с което се обадих в тази тема и те разкритикувах)

Това че ТИ имаш еди-какви-си възлгеди не означава НИЩО, следователно - твоите възгледи са правилни ЗА ТЕБ, а за другите кой знае?! .....

И т.н.

Така че не знам кои са тези "вас", но аз не съм част от тях :lol:

Лично според мен с мненията си досега ти тотално се излагаш. Да не говорим че е ЛЕКО смешно това колко сме ти жалки и как нямало смисъл да говориш повече.
Има смисъл, споко. Хубаво е да можеш да си защитаваш позицията. Не си човек, ако не можеш да си защитаваш/доказваш мнението.

Продължавай де. Keep trying 8)

and1streetball
07-17-2008, 20:52
Мастурбацията изморява най-много :lol:

amatorium
07-18-2008, 03:00

Хехех от най-гузните съм...Нали е форум защо да не говоря?Ако ти преча нещо кажи !И все пак не те карам насила да четеш мненията ми нали...Не съм ти опрял нож до шията все пак или както се казва в оня поговорка "Шило до гъзило"...

Eto za tova uvajavam potrebitelki kato neq i se chudq na licemerite, koito se drapat postoyanno. Zavistta e losho kachestvo. Nqkoga osuznavali li ste go?

Mitko___
07-18-2008, 03:05
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

bebeT00
07-18-2008, 04:26
mishaaaaa iskam i az da kaja ne6to po vaprosa :parvo mnogo si zlobna i vtoro zavijda6 na ystanalite ,4e pravqt analen sex i az go pravq i kakvo?To4no 6tot tolkova kritikyva6 drygite i na teb ti se iska da ypita6,no ne si go priznava6!!!!!!!

ice_cream
07-18-2008, 07:11
az li da zavijdam na nqkoi koito ot 14 godi6en pravi svirki na nqkoi napil se batko (ili ne6to takova be6e edno ot mneniqta ti) :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: i na takiva koito se ebat po separetata :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mishaaaaa
07-18-2008, 12:53
Не, не съм злобна, чудя се какво да правя и за това се дракам.
Вярно, изкарвам си нервите във форума, но това че завиждам, че вие правите анален секс ...... без думи.
Хайде обясни ми ЗАЩО ще ви завиждам?
Сега ще кажете "какво ме интересува", но аз си имам приятел и по всяко време можем да правим анален секс и какво?
Не е срамен самият анален секс, а от кого е практикуван.
НЕ СИ НАЛАГАМ МНЕНИЕТО, А ПРОСТО ГО ИЗРАЗЯВАМ.
не смятам, че съм казала нещо глупаво и безсмислено.
А това, че се вземам на сериозно .... ами да, вземам се, естествено.
Вие като не се вземате на сериозно, това си е ваш проблем.
Да злобея ... я стига, аз съм искрено и народно момиче, мразя лигавите и надутите, още по- малко пък да искам да приличам на тях.
Не благодаря ... не ми е по стила. [-X
Лек ден

mishaaaaa
07-18-2008, 13:13
МОже би, някога не съм била права, ама нали тук е мястото, където си изразяваме мнението.
И сега какво? Превърнахме темата в тъпа кавга ....

amatorium
07-18-2008, 13:21
Nqma smisul da se karate kato cqlo. Zabelqzal sum, che v momenta, v koito nqkoi kaje neshto malko po-razlichno ot klishetata i go napadat vednaga.
A po temata ot empirichni opiti moga da kaja, che analniqt e nai-iztoshtitelen za momicheto. Oralen moje da pravi polovin chas s malka umora v chelustta, vaginalen nqkolko chasa bez uslojneniq ako e po-spokoen sexa, no pri analen sled 10tina minutki prosto stava tejko. Nakraq samoto i useshtane e iztoshtenie. Obiknoveno momicheto zaspiva sled nego.

mishaaaaa
07-18-2008, 13:24
Ами да ... аз в почти всяка тема , в която пиша , съм нападана .... просто в повечето случеи не мисля като 11-12-13 годишните "каки" ... (добре де , пак се дракам) ...
Какво ми има толкова , че да се дракате с мен .... :D
Само някоя да не започне да пикае газ .... :D :D :D

margo_93
07-18-2008, 13:42
az li da zavijdam na nqkoi koito ot 14 godi6en pravi svirki na nqkoi napil se batko (ili ne6to takova be6e edno ot mneniqta ti) :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: i na takiva koito se ebat po separetata :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

А ти от къде знаеш какъв е бил,дали въобще е бил пиян или пък е бил батко...

VerryBerry
07-18-2008, 13:46
Не съм правила анален,но вагиналния ме изморява,ако само аз "ръковода" нещата :)

ice_cream
07-18-2008, 13:56
pro4etoh ti mneniqta i razbrah :grin:

ice_cream
07-18-2008, 13:59
но стига млъквам всеки си избира в крайна сметка дали да го прави по сепаретата на дискотеките или не :-o извинявам се ако съм те засегнала по някакъв начин :-)

hahavteen
07-18-2008, 14:08
Аз като че ли след анален се чуствам по-изморена но това е защото оргазма е в пъти по-разтърсващ.

И да ви кажа че това дали си пробвал или не анален секс и от колко време си с гаджето си нищо не значи. Аз с бившия си бях 10 месеца преди да правим вагинален секс а само няколко месеца след това пробвахме и анален. Всичко е въпрос на личен избор а не на скука или нещо такова...

krem4et0
07-18-2008, 14:44
Аз най се умарям след оргазъм, а такъв получавам най-вече като си лежа и той действа с езиче.......няма сила да стана от леглото поне 10 минути...

L0LiPoP
07-18-2008, 16:35
Аналният секс, защото и двамата партньори напъват повече мускули, сещате се..

jghgh
07-19-2008, 18:08
И сега какво? Превърнахме темата в тъпа кавга ....

Не говори от 1во лице мн.ч., а от 1во лице ед.ч. :-D

quench
07-19-2008, 18:28
изморявам се най-много от анален секс

тва е защото често го слагам на разни боклуци от форума и ме боли кръста перманентно, защото трябва да натискам, когато смелите гадове се стискат

DaRk_AnG3L
07-19-2008, 18:45

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Komar
07-19-2008, 18:49

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

И аз да не остана по-назад!! ПОДКРЕПЯМ С 3 РЪЦЕ ! :lol: :lol: :lol: :lol:

sladkъ_mackъ
07-19-2008, 18:50
Мммм ... на 12 и половина? :grin:
Съжелявам, но ми е смешно .... Стига сте я ебавали са ше й гадаете годините ли :-x Тъпоо :? Не ми прилича на някфа малоумна курва,която се е проебала от 11,такаче явно е на повече :x Пък и има нисички и дребнички момичета,които на външен вид не отговарят на възрастта си,но са умствено по-зрели от останалите :)
По темата-нямам мнение :-D

B.O.OM..
07-19-2008, 19:58
вагиналния :) анален не съм правила до сега :D

+1

mishaaaaa
07-20-2008, 06:52
jghgh лелеее ... колко си забавен/забавна, не те знам какво си ... =D>

emchetyyy
07-20-2008, 15:00
:lol: :lol: