View Full Version : Всичко се преобръща..
baby_lvA
07-16-2008, 21:38
Zdraveite,nadqvam se da pishete iskreni komentari i bez obidi ...
Znachi problema mi e sledniqt...S priqtelq mi sme zaedno 7meseca,i si go obicham mnogo..Predi 3 edna bqh izlqzla s 2-ma moi priqtela-momcheta i sled kato mu kazah spr mn mi se rasurdi i se skarahme mn losho.Zabelqzvam i che vse po chesto se karame za gluposti daje..neznam dali sme si omryznali veche..Ponqkoga se durji tolkova grubo..govori mi spr gadno imam chuvstvoto,che ne e toi...kaza mi che mu e bezrazlichno kakvo pravq.Tova normalno li e...nali se obichame.. :O Of super mi e krivo,neznam kakvo da pravq.Ne iskam da se razdelqme..iskam da sme si kato predi da se ligavim kakto predi..da se zabavlqvame kakto predi... ;( Znam,che ne mojete da mi pomognete,no kato go napisah mi olekna..
Blagodarq vi,che go prochetahte ;( :( ;( :(
evil_angel69
07-16-2008, 21:43
ах тая ревност.. :x обясни му,че вие просто сте излизали.
но пък как ще се чувстваш ти,ако той ти каже,че е излизал с момичета ;)
NeLLy_BaBy
07-16-2008, 21:43
времвто ще покаже.възможно е да сте си омръзнали .често се случва.
Поговори с него обясни му че искаш вс да е както преди...че го обичаш държиш на него и т.н. ако си му омръзнала няма чуства към теб и т.н. по добре всичко да приключи поговори с него мисял че сте размуни хора и ще преценниете кое ще е по добре и за двама ви..
gPa3HuTeJl
07-16-2008, 22:50
Направи си тройка с двамата пича..
IDEPENDENT
07-16-2008, 23:33
Направи си тройка с двамата пича..
Мони... :o
И аз имах същата ситуалция...тоест имам я.. :shock: вярно не е мн приятно ама, както каза evil_angel69 ако той ти каже че е излизал с 2 момичета.. ти няма ли да се подразниш? и да се скарате? същото е постави се на негово място..
Поговорете кажи му че искаш да екакто преди, ако пък се държи мн гадну с теб.. остави го, значи не те заслужава :)
"Оценяваш нещо чак когато го загубиш"
МОНИ! :P
УСПЕХ :( :-)
gPa3HuTeJl
07-16-2008, 23:35
]
"Оценяваш нещо чак когато го загубиш"
МОНИ! :P
УСПЕХ :( :-)
Нап1лно вярно, Хриси.. :-)
MiMcHeToOo
07-16-2008, 23:43
Странно, почти всяка тема започва с "Моля без обиди"... Много сте наплашили хората, ей... :D Колкото до вас двамата с твоя приятел - сигурно си чувала клишето "Любовта е песен, но няма песен без край". Така като гледам песента ви с твоя приятел отива към края си...
Зарезвай го кфо друго моиш да напрайш ебавай го в гъза да видиш как после ще ти реве и ще ти се мазни и ще те обикаля когато им даваш да те тъпчат тия ще тъпчат тфа абсолютна глупост ако се обичкате много немаше да ти прави такива проблеми и щеше да ти има много повече доверие.....
ах тая ревност.. :x обясни му,че вие просто сте излизали.
но пък как ще се чувстваш ти,ако той ти каже,че е излизал с момичета ;)
Тъпо...и като сме обвързани...какво - дай да не се виждаме с никoй от другия пол...
Все пак е пила кафе с приятели...не я е хванал на калъп с тях...,че сега да и се сърди...Незнам ама на мен ми звучи тъпо това обяснение...Сигурна ли си че няма друга по-съществена причина да ти се сърди?Като например да си пренебрегнала ваша уговорка,заради въпросните ти приятели?Поговорете и виж какъва е истинската причина...,и ако се окаже наистина че е тази,значи имаш много ревнив приятел...А ревността е болест...,а със нея трудно се живее!
NaNa_SladuRana
07-17-2008, 07:21
Оф,как мразя тези ревниви истории :-x
Отколко време ходите и той още ти няма доверие,това е жалко.Не знам какво да кажа,защото до мен също има някакво подобно теногърдо и глупаво сладурче :oops: :cry:
baby_lvA
07-17-2008, 09:52
Govori li sme mnogo....dori mu beshe minalo,noo sega pak...Kazah mu,che syjelqvam,che go obicham ala bala...Pf sigorno naistina idva kraq...
Zdraveite,nadqvam se da pishete iskreni komentari i bez obidi ...
Znachi problema mi e sledniqt...S priqtelq mi sme zaedno 7meseca,i si go obicham mnogo..Predi 3 edna bqh izlqzla s 2-ma moi priqtela-momcheta i sled kato mu kazah spr mn mi se rasurdi i se skarahme mn losho.Zabelqzvam i che vse po chesto se karame za gluposti daje..neznam dali sme si omryznali veche..Ponqkoga se durji tolkova grubo..govori mi spr gadno imam chuvstvoto,che ne e toi...kaza mi che mu e bezrazlichno kakvo pravq.Tova normalno li e...nali se obichame.. :O Of super mi e krivo,neznam kakvo da pravq.Ne iskam da se razdelqme..iskam da sme si kato predi da se ligavim kakto predi..da se zabavlqvame kakto predi... ;( Znam,che ne mojete da mi pomognete,no kato go napisah mi olekna..
Blagodarq vi,che go prochetahte ;( :( ;( :(
като имаш приятел защо излизаш с други и го караш да ревнува?
Всичко се преобръща като безкраен кръговрат!
"Живей така,че когато умреш и дявола да ти запали свещ!"
_the_girl_
07-17-2008, 10:17
Както казаха по-горе,постави се на негово място... :?
Но и да е мн ревнив не е хубаво..Оф,седнете и поговорете малко...Ако сте си омръзнали вече,няма смисъл да се тормозите!
П.П:Много тъп пост стана 8-)
И...Като ходи с него,какво?Фередже?А за него скафандър?
Дай сега пък като ходят,да не излизат с никoй поотделно,щото види те ли може някой да проревнува...
Ти уж се показваш за зряломислещ,недей така моля те.Това че ходят незначи,че немогат от време на време да се виждат с приятели...
P.P. Това си е моето мнение де.
miss_asi
07-17-2008, 11:24
Ревността е опасно нещо!Трябва да си поговорите да му обяснеш че с момчетат сте прост фр.
Дай сега пък като ходят,да не излизат с никoй поотделно,щото види те ли може някой да проревнува...
Ти уж се показваш за зряломислещ,недей така моля те.Това че ходят незначи,че немогат от време на време да се виждат с приятели...
Ами аз съм такъв човек,че мразя всички боклуци с малки пишки които се навъртат около гаджето ми и точат лиги.Копелета чакащи като лешояди само да се скара с мен,крият се зад приятелството и чакат да скъса с мен и да я изчукат.Защото докато ходи с мен не им стиска или я чакат в момент на слабост или пияна.Ае без такива приятели момчета.Да излиза с тях като иска,никой не я спира.Но всичко си има граница.Да ми ходи по купони без мен,романтични вечерни разходки и т.н.Има си мен,има си приятелки.Аз да не съм някой педал да имам гадже,а тя да излиза с други момчета и да ми се смеят познатите.
Така мисля аз.Знам че момичетата сте против обаче не ми пука.Не задължавам никоя да е с мен,нито ще правя компромиси и ще тичам след задници...Правил съм ги тия грешки вече!
Ами аз съм такъв човек,че мразя всички боклуци с малки пишки които се навъртат около гаджето ми и точат лиги.Копелета чакащи като лешояди само да се скара с мен,крият се зад приятелството и чакат да скъса с мен и да я изчукат.Защото докато ходи с мен не им стиска или я чакат в момент на слабост или пияна.Ае без такива приятели момчета.Да излиза с тях като иска,никой не я спира.Но всичко си има граница.Да ми ходи по купони без мен,романтични вечерни разходки и т.н.Има си мен,има си приятелки.Аз да не съм някой педал да имам гадже,а тя да излиза с други момчета и да ми се смеят познатите.
Така мисля аз.Знам че момичетата сте против обаче не ми пука.Не задължавам никоя да е с мен,нито ще правя компромиси и ще тичам след задници...Правил съм ги тия грешки вече!
Пич,много се разгорещи...Никой не говори за купони и прочие без половинката.Говорим за едно кафе със стари приятели.Извинявам се ама преди да те срещне (говоря за теб,защото в случая ти говориш също за себе си),тя е имала достатъчно познати и приятели...и неможе изведнъж да ги зареже,защото ти си се появил.Немислиш ли,че е доста егосистично...
Пич,много се разгорещи...Никой не говори за купони и прочие без половинката.Говорим за едно кафе със стари приятели.Извинявам се ама преди да те срещне (говоря за теб,защото в случая ти говориш също за себе си),тя е имала достатъчно познати и приятели...и неможе изведнъж да ги зареже,защото ти си се появил.Немислиш ли,че е доста егосистично...
Просто ми изникнаха спомени в съзнанието...За приятелите,значи аз не съм луд да я изолирам.Обаче има приятели има и приятели.Има такива,които и тя и те знаят,че искат нещо повече и пак се виждат.Извинявай обаче не може всеки познат да наричаш приятел и да го поставяш над гаджето.Тук трябва да се съгласиш с мен.Не може 3 дни поред да ми каже,че излиза с различни приятели и все момчета,без мен.Такива неща не ги приемам.А още 2 дни да излезе с приятелките си,без мен пак.Има тъпачки,които непрекъснато се ебават с гаджето си и го правят за смях.Аз не мисля да позволявам да ме унижават така.
Приятел за мен значи твърде много,за мен човек с който си приказвам,губя си времето и пия количка или кафе е просто познат.Такива имам хиляди в града.Обаче за хилядите познати дали има и 3-ма човека,които бих нарекъл приятел.
Vamp,Явно не си ме разбрал правилно!Никoй не говори за системно излизане с познати и пренебрегване на половинката заради тях.В случая говорим просто за едно кафе с познати/приятели (незнам какви са точните отношения на авторкат с тези момчета- тя казва приятели) с които не се е виждала от дълго време.
Иначе да съгласна съм с теб,че е тъпо да пренебрегваш гаджето си системно,заради приятели,познати и прочие...,но пак ти казвам тук не говорим за това,поне по думите на авторката.
gPa3HuTeJl
07-18-2008, 08:52
Всичко се преобръща като безкраен кръговрат!
"Живей така,че когато умреш и дявола да ти запали свещ!"
Абе то т'ва е така, но не мисля, е му беше мястото точно тук..
S_L_A_D_U_R_K_A
07-18-2008, 10:28
Нормално е да ти се сърди, според мен не е правилно да излизаш с други момчета, макар и приятели :(