Влез

View Full Version : нямам гадже немога да намеря

sonda123
07-17-2008, 07:00
значи на 15 години съм и нямам гадже не съм и имал е не съм некой страшно красив ама поне ставам тия по богатите си имат гаджета които са колкото мен само аз нямам иначе си говоря с момичета ама работата не става разказват ми некви яки случки примерно на море в скъп хотел и така аз се чувствам подтиснат и няма изход от това какво да правя

как да се държа за да се харесам на някое момиче или по точно как да действам

NeLLy_BaBy
07-17-2008, 07:04
Не гледай другите. И пред теб ще се появи някое хубаво момиче, но всичко с времето си . Просто излизай повече с приятели, опитвай се да бъдеш по-кантактен и ще видиш някой слънчев ден любовта ще дойде и при теб. Избий си тези мисли какво правят другите, за скъпите хотели и т.н. Успех! :)

GameMaster
07-17-2008, 07:05
Normalno a ne da se kriesh pod nqkoq maska.Budi chesten i obektiven.Az da ti kaja si hvanah za 1vi put gadje 1 mesec predi da stana na 16 taka che ne se pritesnqvai.

AceOfSpades
07-17-2008, 07:07
Виж сега недей да търсиш "гадже" само защото другите имат ... тва не е гадже тва е сей едно нова предобивка с която да се хвалиш ... и не си прекалено голяма възраст да се притесняваш. Направи като мен никога не съм се стремял да имам приятелка кефих си се на свобода докато можех и никога не ми минаваше през акъл-а " :( защо другите имат, а аз нямам?". Гледай си кефа да не ти пука за това, а когато най-малко го очакваш ще стане. Сега кат спичаш, че нямаш те прави сдухан и тва отблъсква момичетата малко или много, а като си айляк ще го раздаваш по-гъзар и ще се лепне някоя ;). Ай Успех!

jghgh
07-17-2008, 07:09
не й лази в краката, не й казвай че ти допада.. държи се някак си небрежно, леко свалячески, питай някой батко кои лафове са вървежни...
щото има някви деца, дето "о0 кой беше Хитлер е? аа да аз пих кафе вчера с него" ... и.. :shock: :shock:
нали някакви глупави са такива, смешни.. с лафовете от 2ри клас.. дадох само пример де, тва с шегата с Хитлер няма никаква връзка със свалките, ама внимавай какви неща говориш!
има хора които както са хубави, погрозняват като си отворят устата и кажат някоя тъпотия..
в никакъв случай не бъди простак, не говори прекалено вулгарни и гнусни неща... не се подтискай от тва че някви плейбойчета зарибяват с кинтите си и с хотелите си... те още лежат на гърба на мама и татко и са за смях. така че да не ти пука.
ти просто се поддържай, направи се така, че не само да се харесваш, ми и да се възхитиш от себе си. малко въображение де! стой пред огледалото, огледай се, направи някаква прическа (каквато ти харесва, дори и да е тип "всеки косъм с различно мнение)) Трябва да се чувстваш комфортно в себе си и да се харесваш! Ако няма да се чувстваш ОК с модерна прическа и с перчем отзад, не си прави.
Разходи се по магазините, харесай си някоя дрешка, събери пари за нея, купи си я. Самоувереност му е цаката. Попрочети някоя книга. Интересно е в разговор някой да изтъкне нещо което е научил последно, някаква интересна статистика или квото и да е там.
А, и спортувай, ако си отпуснат. Така ще се чувстваш още по-nice. И внимавай с кви хора дружиш.
Нарткоцитие, пиенето и ебаньето няма да те направят вървежен, нито простотиите и вулгаризмите. Не се излагай и бъди себе си.

NaNa_SladuRana
07-17-2008, 07:10
Пф,я им тегли 1!Кво търсиш си гадже между тия...(да не се изразявом) :shock: Споко ще срещнеш някое свестно момиче,което цени това,което си,а не това,което имаш :)

alex4ii
07-17-2008, 07:14
явно се целиш в богаташ4етата ина4е има много свестни моми4ета просто не търсиш където трябва пробваи с някое друго моми4е :wink:

zVeZdIcHkA89
07-17-2008, 07:23
не й лази в краката, не й казвай че ти допада.. държи се някак си небрежно, леко свалячески, питай някой батко кои лафове са вървежни...
щото има някви деца, дето "о0 кой беше Хитлер е? аа да аз пих кафе вчера с него" ... и.. :shock: :shock:
нали някакви глупави са такива, смешни.. с лафовете от 2ри клас.. дадох само пример де, тва с шегата с Хитлер няма никаква връзка със свалките, ама внимавай какви неща говориш!
има хора които както са хубави, погрозняват като си отворят устата и кажат някоя тъпотия..
в никакъв случай не бъди простак, не говори прекалено вулгарни и гнусни неща... не се подтискай от тва че някви плейбойчета зарибяват с кинтите си и с хотелите си... те още лежат на гърба на мама и татко и са за смях. така че да не ти пука.
ти просто се поддържай, направи се така, че не само да се харесваш, ми и да се възхитиш от себе си. малко въображение де! стой пред огледалото, огледай се, направи някаква прическа (каквато ти харесва, дори и да е тип "всеки косъм с различно мнение)) Трябва да се чувстваш комфортно в себе си и да се харесваш! Ако няма да се чувстваш ОК с модерна прическа и с перчем отзад, не си прави.
Разходи се по магазините, харесай си някоя дрешка, събери пари за нея, купи си я. Самоувереност му е цаката. Попрочети някоя книга. Интересно е в разговор някой да изтъкне нещо което е научил последно, някаква интересна статистика или квото и да е там.
А, и спортувай, ако си отпуснат. Така ще се чувстваш още по-nice. И внимавай с кви хора дружиш.
Нарткоцитие, пиенето и ебаньето няма да те направят вървежен, нито простотиите и вулгаризмите. Не се излагай и бъди себе си.

200+

sasha_90
07-17-2008, 07:42
Още малко ще напишеш,че си дефектен само защото не си богат и си без гадже.Ти си на 15-има време,за къде бързаш?

ivan_realmadrid
07-17-2008, 07:47
Споко човек аз съм ан 20 г. и съм нямал гадже даже съм пуснал и такава тема споко всичко с времето си.Още си малък стани на 17 18 и може да си намериш. :grin:

vamp
07-17-2008, 07:53
значи на 15 години съм и нямам гадже не съм и имал е не съм некой страшно красив ама поне ставам тия по богатите си имат гаджета които са колкото мен само аз нямам иначе си говоря с момичета ама работата не става разказват ми некви яки случки примерно на море в скъп хотел и така аз се чувствам подтиснат и няма изход от това какво да правя

Ето още един такъв...Значи пич,като първи съвет от мен-НИКОГА НЕ СЛУШАЙ,ТИЯ КОИТО ТЕ УТЕШАВАТ И ТИ КАЗВАТ,ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ!На тях не им пука за теб.

И сега-Искаш да си намериш гадже,казваш не си много противен и си говориш с момичета.Приемаме,че е така.Когато си говориш с момичета не бъди просто слушател,трябва да ги заинтригуваш.Вкарвай забавни и неочаквани реплики,задавай им въпроси,разказвай и ти.В разговора трябва да се окажеш интелигентен или поне да се направиш на такъв.Това е като интервю за работа,ако искаш да я вкараш в леглото или да тръгнеш с нея,трябва да бъдеш одобрен и преценен като годен.
Не се панирай,че нямаш пари,не се оплаквай и самосъжалявай.Може да ти е много шибано,но се дръж все едно всичко е наред.Никой не обича ревлювци.

ell_ownz
07-17-2008, 07:57
offf poredniq muhlio.... ne razbrahte li, mom4eta, 4e parite do 20 godishna vazrast nqat NIKAKVOOOOO zna4enie???????????? apak i o4evidno vmomenta ne si vluben..zako ti gadje togava? zaharesai si nqkoq konkretna za pone sedmica i togava deistvai sprqmo neq... mn ste mi tupi nqkfi takiva, razbiram da se opla4esh 4e primerno nqkoq v koqto si bil vluben te e otrqzala [vapreki 4e ima dostata4no takiva temi] ama da mi se jalvash 4e nqash gadje na 15...imash oshte pone 50 godini jivot...apak i kat si s tolkova tupi rasajdeniq koi iskash da te haresa????
**sajalqvam 4e sam gryba no mi pisna ot takiva temi..v4era imashe edna tema cqlata sas saveti!!!!!!!!!!!
:x

GregoryHouse
07-17-2008, 07:59
Не ми е приятно ама тряя се съглася със vamp,че "всичко ще се оправи" го казват на умиращите и на такива дето няма по зле от тях...

Erica
07-17-2008, 08:17

Неможах да се сдържа :razz: :razz: :razz:
И в какво се състоят случките по хотелите :oops:

kudrev
07-17-2008, 08:20

Смешко.. голям :) Ама, много ли си подтиснат, честно кажи? :)

vamp
07-17-2008, 08:23

напиване,хаус/чалга парти и ебане с баровци,за какво според теб може да говорят малолетни кифли.И не само малолетни де...Едни лъжат,други казват истината,при всички случаи някои момчета спичат от такива приказки и им удрят по самочувствието,казват си "еее тая е много открана,не мога да я имам,нямам пари бла бла"
Ето виж и автора на темата.
На мен въобще не ми пука колко пари има едно момиче,кои са техните,кой е гаджето й,бившия и т.н.Именно за това проповядвам в тоя форум,че няма невъзможни неща и че всичко е надлъгване и блъф.Изблъфирай ги и им вземи всичко...
Случки по хотелите,пфффф дреме ми на чепа...Я да тръгнат на мен да ги разправят,една ми разправяше така за бившето й гадже с джип МЛ и аз започнах да й тъпча по 2лв в циците...Ако беше останала с мен 100 години сега можеше да си купи джип с моите спестявания и да не спи с грозни типове :D

pandelka
07-17-2008, 08:26
Еее и твойто щастие ще дойде..ше се появи някоя,която ше види хубавото в теб..защото всеки човек има нещо,което само ч човек може да види ;)Кво ти пука,че другите имат-да имат ти пък още нямаш хах има време само на 15 си ;)

soul1199
07-17-2008, 08:29
spokoino,si4ko 6e se opravi,6e doide i tvoqt red,daje 6e ti pi6a suob6enie da sa zapoznaem 8)

Erica
07-17-2008, 08:31
напиване,хаус/чалга парти и ебане с баровци,за какво според теб може да говорят малолетни кифли.И не само малолетни де...Едни лъжат,други казват истината,при всички случаи някои момчета спичат от такива приказки и им удрят по самочувствието,казват си "еее тая е много открана,не мога да я имам,нямам пари бла бла"
На мен въобще не ми пука колко пари има едно момиче,кои са техните,кой е гаджето й,бившия и т.н.Именно за това проповядвам в тоя форум,че няма невъзможни неща и че всичко е надлъгване и блъф.Изблъфирай ги и им вземи всичко...
Случки по хотелите,пфффф дреме ми на чепа...Я да тръгнат на мен да ги разправят,една ми разправяше така за бившето й гадже с джип МЛ и аз започнах да й тъпча по 2лв в циците...Ако беше останала с мен 100 години сега можеше да си купи джип с моите спестявания и да не спи с грозни типове :D

Въпросът ми беше риторичен.Просто ми стана смешно как звучи :) И като знам че по-голямата част от така наречените \"кифли\" тия неща са ги гледали само по филмите,ама само и само да са интересни разправят какви ли не небивалици...просто неможах да се сдържа...
Те са няколко вида нали знайш...,някои не са виждали гол мъж на снимка...но се представят като най-големите \"Божини или жрици на любовта\"
Другите ги водят по евтини квартири...,ама видиш ли как ще кажат,че милото неможе да си позволи хотел и веднага се спретва един бърз сценарии за филм,лошото е че в един момент започват и сами да си вярват...
А тези дето наистина ги водят баш по такива места,едва ли ще тръгнат да го разправят наляво и надясно...
Е после как да не се смейш кажи ми...Мани ами съм и на работа,хората сигурно вече ме мислят за луда...аз по принцип все сериозна,а днес сама в офиса пред компютъра и умирам от смях
:grin:

vamp
07-17-2008, 08:36

Въпросът ми беше риторичен.Просто ми стана смешно как звучи :) И като знам че по-голямата част от така наречените \"кифли\" тия неща са ги гледали само по филмите,ама само и само да са интересни разправят какви ли не небивалици...просто неможах да се сдържа...
Те са няколко вида нали знайш...,някои не са виждали гол мъж на снимка...но се представят като най-големите \"Божини или жрици на любовта\"
Другите ги водят по евтини квартири...,ама видиш ли как ще кажат,че милото неможе да си позволи хотел и веднага се спретва един бърз сценарии за филм,лошото е че в един момент започват и сами да си вярват...
А тези дето наистина ги водят баш по такива места,едва ли ще тръгнат да го разправят наляво и надясно...
Е после как да не се смейш кажи ми...Мани ами съм и на работа,хората сигурно вече ме мислят за луда...аз по принцип все сериозна,а днес сама в офиса пред компютъра и умирам от смях
:grin:

Не се фукам обаче филма им продължава докато не попаднат на някой като мен.Правя ги на луди и щастливи,някои са толкова тъпи,че дори не се усещат.

slivaka
07-17-2008, 09:09
О боже
тия по богатите си имат гаджета които са колкото мен ти си се комплексирал от багаташчетата :-D .Извинявай ама ти си ебати дивия комплексар -тва че не си по-богат от тях не значи ,че не може да си повече от тях .Познато ми е щото аз живея в квартал с много богаташчета обаче знаеш ли как се кефят на истории примерно в мизерно бунгало с много пиячка - и некви подобни .Та ако им разказваш за твоя живот ,а не си мълчиш може и да те харестат повече!

AnzaRe
07-17-2008, 09:45
Аве вие младите сте много инстересни,за къде бързате още.Ще дойде времето и на вас един ден кат имате деца ще си казвате "ех защо не съм ученик/чка.

vamp
07-17-2008, 10:19
Аве вие младите сте много инстересни,за къде бързате още.Ще дойде времето и на вас един ден кат имате деца ще си казвате "ех защо не съм ученик/чка.

Да ти кажа,аз съм на 19 и предпочитам да бях женен за несподелената си любов,ако имах малко повече акъл можеше и да стане.Сега щях да уча задочно,да бачкам,да си имам семейство.Нямаше цяла година да седя депресиран и да харча пари за алкохол треви и т.н.

the_beautiful_smile
07-17-2008, 10:28
живей си живота тя любовта сама ше дойде а ако не искаш любов а само гадже си харесай някоя сваляй я и накрая и предложи тФа е даже можеш да не и предлагаш някой неща си стават сами по себе си айде успех :grin: :P

vamp
07-17-2008, 10:43
живей си живота тя любовта сама ше дойде а ако не искаш любов а само гадже си харесай някоя сваляй я и накрая и предложи тФа е даже можеш да не и предлагаш някой неща си стават сами по себе си айде успех :grin: :P

тия глупости стават по филмите.Аз излизах с поне 20 брантии,докато не се запознах с бившата ми и тя се оказа различна и се влюбих.
Любовта става случайно,но не идва ей така,понякога трябва да я търсиш.Другото е да чакаш късмет,не всички са късметлии обаче.

toddi222
07-17-2008, 10:48
Не гледай другите. И пред теб ще се появи някое хубаво момиче, но всичко с времето си . Просто излизай повече с приятели, опитвай се да бъдеш по-кантактен и ще видиш някой слънчев ден любовта ще дойде и при теб. Избий си тези мисли какво правят другите, за скъпите хотели и т.н. Успех! :)
+1 \:D/

miss_asi
07-17-2008, 11:30
Еее и твойто щастие ще дойде..ше се появи някоя,която ше види хубавото в теб..защото всеки човек има нещо,което само ч човек може да види ;)Кво ти пука,че другите имат-да имат ти пък още нямаш хах има време само на 15 си ;)
+2000

Harum_Scarum
07-17-2008, 11:32
Tука в тоя форум е фул с такива теми....Бъди себе си и това би и харесало наи-много...За сичко си има време ;)

blop
12-28-2010, 19:24
още от сега ти казвам че едва ли някое хубаво момиче ще те хареса ако нямаш самочувствие. това е наи важното нещо. ако нямаш самочувстви забрави да имаш гадже. огледай се някой ден и виж колко много хора се разхождат по улиците и дебели и горзни какви ли ги има обаче си ходят с гордо вдигнати глави и не им пука. какъвто и да си и грозен и тъп няма значение стига само да излъчваш че си уверен в себе си. много пъти съм си харесвала момчета които хич не са хубави но те се харесват такива каквито са и никои нищо не смее да им каже докато ако си някой затворен хората няма да те забележат. прсото ходи с гордо вдигната глава и ако щеш кани сяко срешнато момиче на улицата докато някоя не ти отвърне :D за какво да си пропиляваш веремето ако само седиш и се чудиш. голяма работа ако някои ти откаже. отиваш към следващия и това е да не ти пука! само така ше се опрайш!! не се впрягаи толкова много само на 15 си има мнооого време като станеш на 20 и още си си нямал приятелка тогава се оплаквай :)))

rPtAz
12-28-2010, 19:26
има време..... :P :P :P :P

akinom
12-28-2010, 19:34
Момче, от къде си?
Дай да се запознаем !! ;] xDDD

poncho
12-28-2010, 19:47
Ей нали го знаеш тоя лаф, че хубавите неща се случват тогава когато най-малко ги очакваш ;)
А и не разбирам къв е смисъла да имаш гадже без да си влюбен а ей така само за да не останеш по назад ... тъпо е :?

xXxAngerfisTxXx
12-29-2010, 06:55
И аз нямам, и не искам и съм се примирил с това :)

darrie
12-29-2010, 09:01

Adynamia
12-29-2010, 09:06
нямам гадже немога да намеря

Абе тва е все едно да кажеш: "Нямам пакет сол. Отивам да взема.. " Гаджето не е нещо, с което да се изкефиш или т.н. Имаш цял живот пред теб. Има време.. :)

mickelangelo
12-29-2010, 15:09
Когато спреш да търсиш ще се появи сама ;)

Paramour
12-29-2010, 15:48
нито една точка :shock: :shock: :shock:
за бога, научи се да пишеш!!!
по темата: ще се появи и твоето момиче.. някога.

MedSestrata
12-29-2010, 16:39
СПРИ да търсиш, само ще те намери , когато се случи тогава. Хората са казали на сила хубуст не става. Гледай си ученето, приятелите, не върши глупости и след време ще се нареди всичко. :)

vankovvv
12-29-2010, 16:42
А бе я вижте от кога е темата кво сте се хвърлили да пишете. :lol:

SunnySmile94
12-29-2010, 16:45
Не може никой да ти каже как да се държиш за да си намериш гадже! Трябва да бъдеш себе си.. не трябва да се вслушваш в другите и да правиш това което кажат! Това че не си богат не значи нищо.. Просто бъди себе си! :wink: :wink:

Team
12-29-2010, 17:07
намери си някоя която ще те хареса такъв какъвто си а не такъв какъвто тя ще те направи./..

christina98877
12-29-2010, 18:45
Спри да се сравняваш с другите .. : ) НИКОЙ не може да ти отнеме онова което си ти самия . от теб зависи дали ще си щастлив или не : ) спри да се самосъжаляваш ... а колкото до гаджетата-за всичко си има време ... : )

anonymous708973
12-29-2010, 19:31
Момчето вече е на 17 и се надявам да не е толкова сдухан вече...

А защо е на 17 ли? Може би щото темата е от 2008!

taratorcho
12-29-2010, 19:34
Момчето вече е на 17 и се надявам да не е толкова сдухан вече...

А защо е на 17 ли? Може би щото темата е от 2008!

+1 ... Момчето сигурно вече ги върти, по две, по три, вие тука още съвети му давате :grin: :D :D

BGbullet
12-29-2010, 19:57

ЯКО ДИВ СТРАСТЕННН КЕКС :D (и мн вкусен ей :grin: )

deadshadow13
12-29-2010, 22:18

абе момко как да ти кажем ние кво да носиш примерно и как да се държиш всеки си има кусури 1во и 2ро 99% от момичета-та днес тоест набор 92-96 са пълни кифли който харесват фешаните дето ми одат с ултра прилепнали дънки кадето да не ти казвам кое им стискат ама то дали имат че да стискат.... Това е друг въпрос.. ммм аз лично немога да те посъветвам как да се държиш то те са ти писали не трябва да подържаваш на друг а да бъдеш себе си.

taratorcho
12-29-2010, 22:27

абе момко как да ти кажем ние кво да носиш примерно и как да се държиш всеки си има кусури 1во и 2ро 99% от момичета-та днес тоест набор 92-96 са пълни кифли който харесват фешаните дето ми одат с ултра прилепнали дънки кадето да не ти казвам кое им стискат ама то дали имат че да стискат.... Това е друг въпрос.. ммм аз лично немога да те посъветвам как да се държиш то те са ти писали не трябва да подържаваш на друг а да бъдеш себе си.

Евала, много вярно, точно и кратко :) +1

master_of_disaster
12-30-2010, 00:02
Lower your standarts mate.
Или казано на бъларски- плевелите нямат място в ботаническата градина :)

Sensless
12-30-2010, 01:04
Като не можеш да си намериш , си направи 1 с мама си o.O