Влез

View Full Version : ???

LiPs_of_an_AnGeL
07-17-2008, 07:56
Трябваше да ми дойде някъде между 14-16....но днес е вече 17 и го няма (значи е 1-ви ден закъснение).Правя секс само С презерватив,прителят ми свършва вътре,но всички презервативи ги проверяваме (като ги надуваме) и всички до сега са били здрави,така че не знам как може да съм бременна.Закъснението може ли да бъде свързано с това,че преди седмица и нещо лекувах възпаление на пикочния мехур (цистит ),че времето е ту топло,ту студено? Ще Ви бъда благодарна ако ми отговорите

П.С Да правя ли тест...?

girl91
07-17-2008, 08:03
За какво тест като сте го правили с презерватив и е свършил в него? За първи път ли ти се случва да ти закъснява.. само 1 ден закъснение, не се паникьосвай. На мен този месец ми закъсня с около 5 дена.
Може причината за закъснението да са хапчетата, с които си се лекувала, също и шантавото време.

AceOfSpades
07-17-2008, 08:06
не сам момиче ама 1 ден не би трябвало да е притеснение щом с презерватив го правите и не са били скъсани няма как. Не знам колко години си, но може още да не ти е редовен ма и редовен да е 2-3 дни мисля, че не е проблем

LiPs_of_an_AnGeL
07-17-2008, 08:11
Благодаря за милите отговори.По принцип съм голяма паника,което е лошо за мен.Говорих с приятеля ми поне 10 пъти за това,той се скъса да ме уверява,че нищо не може да е станало,ама върви на паника да обясняваш де...На 16 години съм и имам цикъл от 3 години...1 ден закъснение излезе че е Ад за мен,но това съм аз.Очаквам още мнения :-D и искрено благодаря за дадените до момента

LiPs_of_an_AnGeL
07-17-2008, 08:13
П.С той свърши в презерватива в мен...което е глупаво признавам и ще гледам да не се повтаря.И все пак проверяваме стриктнои е нямало проблем

nightwish16
07-17-2008, 08:15
spoko kaka ne si bremena prosto leko si pritesnena 6tom go pravite s prezarvativ i te ne sa se skusali nqma6 problem 6te doide :)

DevilWish
07-17-2008, 08:15
П.С той свърши в презерватива в мен...което е глупаво признавам и ще гледам да не се повтаря.И все пак проверяваме стриктнои е нямало проблем
Че и аз ако съм го правила с презреватив в мен ще свършвал ;) А и ще видите ,че тече все пак ако е скъсан ;) :shock: Не си бременна ,не си вкарвай филми ,мила ;)

girl91
07-17-2008, 08:19

Не се притеснявай той да свършва в теб с презерватив - те са за това. За да сте по-сигурни може малко преди той да свърши да го извади и да види дали с презерватива всичко е ОК.

LiPs_of_an_AnGeL
07-17-2008, 08:22
Страшно сте мили....Ами girl90 сигурно ,мила, през 5 минути го вади и поглеждаме дали си е на мястото.И както казах до сега всичко си е било ок...

LiPs_of_an_AnGeL
07-17-2008, 08:23
Извинявай...объркала съм ник-а...girl91 :-) :-) :-) :-) :-)

AceOfSpades
07-17-2008, 08:26
Извинявай...объркала съм ник-а...girl91 :-) :-) :-) :-) :-) :-D сигурно ти е смъртно обидена, че я изкара с 1 година по-дърта :-D

alex
07-17-2008, 08:33
Един ден закъснение нищо не е. Но по-важно е че сподели за цистита и придружаващото го лечение са оказали влияние за забавянето. Ако закъснее повечко можеш да си направиш тест и да се консултираш с гинеколог, но през следващите няколко дни дишай спокойно :)

girl91
07-17-2008, 08:34
Извинявай...объркала съм ник-а...girl91 :-) :-) :-) :-) :-) :-D сигурно ти е смъртно обидена, че я изкара с 1 година по-дърта :-D

По- скоро не :)
Вече за втори път ми бъркат ника във форума. Миналия път бях 92 набор :)

AceOfSpades
07-17-2008, 08:36

По- скоро не :)
Вече за втори път ми бъркат ника във форума. Миналия път бях 92 набор :) е виж сега girl93 от тва да те изкарат по-млада трябва да си поласкана ;) .... ОПА извинявай :oops: :-D

LiPs_of_an_AnGeL
07-17-2008, 08:38
Леле хора аз ако ви кажа в какви наистина филми се вкарах,чак снощи съм сънувала на тема аборти и чудесии...ще ме помислите за болна,ама може и да сте прави :(

AceOfSpades
07-17-2008, 08:42
Явно от скоро правите секс ;) дай го малко по-айляк ако е с презерватив и не е скъсан просто абсолютно никакъв начин няма как да стане тайче за напред се отпуснете и си правете секс с кеф без да се притеснявате за такива работи ;)

miloto_girl_4e
07-17-2008, 08:43
В този раздел 95% от темите са от този сорт - намери си теми, сходни с "проблема ти" и моля те, информирай се повече по въпроса..

LiPs_of_an_AnGeL
07-17-2008, 08:44
Ми да..от скоро си е доста :-) Ама защо ли си мисля че с мен винаги ще е така дори години да минат ...