View Full Version : Може ли да разбере ?!
shmatka_ot_klasa
07-17-2008, 10:34
Здрасти на всички .. Имам си приятел от 4 месеца ... С него доста пъти сме си говорили за секс и даже мислим в скоро време да го направим .. Притеснява ме тва че когато той ме попита дали съм девствена аз му казах че съм .. Обаче НЕ съм .. Той не ми вярваше обаче аз продължавах да го уверявам че казвам истината .. Накрая той ми каза че ще се разбере дали съм или не .. И ако съм го излъгала ще ми се разсърди много жестоко .. Та въпроса ми и има ли начин той да разбере че не съм девствена ? Може ли по някакъв начин да го заблудя ? Офф не знам и аз да какво го излъгах :( Мерси на всички които ще се отнесат сериозно към темата :)
Извинявай ,но защо ти беше да го лъжеш ? :(
shmatka_ot_klasa
07-17-2008, 10:42
офф и аз нз :( на момента ми дойде всичко :( излъгах го и вече няма връщане назад :(
UnForgiving
07-17-2008, 10:46
По-добре просто иди и му обясни, че си го излъгала, защото те е било страх да не те зареже, примерно, и му кажи истината, защото, ако продължиш да лъжеш и да се преструваш ще стане само по-лошо и вероятността той да разбере е голяма.
Добре станалото станало ,има варянти да го заблудиш вероятно ,но по-добре си поговорете и му обясни не е хубаво да се лъжете особенно за такива неща :-)
AceOfSpades
07-17-2008, 10:49
квото и да си правила си го правила преди да тръгнете не виждам смисала да го лъжеш .... сега е 10000 по зле еми като не текне кръв ще разбере единствено се сещам да направиш така че да го направите първия път когато ти доиде та да текне кръв и да помисли, че е от девствената ципа :-D друго не се сещам
P.S. или да му кажеш, че си от тия 20% от момичетата, които се раждат без девствена ципа обаче след като се е осамнил ако му го кажеш тва няма да се хване ....
mishaaaaa
07-17-2008, 10:53
Ако той е правил секс преди това - със сигурност ще разбере, освен ако не се преструваш, че те боли.
Абе момиче, как не ти е гадно, че лъжеш приятеля си за такова нещо.
Нали ходите, би трябвало да си споделяте всичко и съм сигурна, че той е човекът, който най - добре ще те разбере ...
незнам ти решаваш ... според мен му кажи, за да не му стане гадно и да не те зареже.
shmatka_ot_klasa
07-17-2008, 10:54
квото и да си правила си го правила преди да тръгнете не виждам смисала да го лъжеш .... сега е 10000 по зле еми като не текне кръв ще разбере единствено се сещам да направиш така че да го направите първия път когато ти доиде та да текне кръв и да помисли, че е от девствената ципа :-D друго не се сещам
P.S. или да му кажеш, че си от тия 20% от момичетата, които се раждат без девствена ципа обаче след като се е осамнил ако му го кажеш тва няма да се хване ....
Аз до колкото знам не при всички момичета първия път има кръв..Щото девствената ципа може да се е разкъсала преди тва например при някакъв спорт ала бала .. Ама шансът да се хване е дооооста малък :( Май наистина ще е по-добре да поговоря с него пък да се надяваме че ще ме разбере :) Мерси на всички които отговориха до сега :-)
shmatka_ot_klasa
07-17-2008, 10:56
Ако той е правил секс преди това - със сигурност ще разбере, освен ако не се преструваш, че те боли.
Мне :) Той е девствен :)
haterkata
07-17-2008, 11:02
ако пича не е девствен няма как да го заблудиш ама ако на него ше му е за първи път тряя се преструваш че те боли и ще стане работата 8-)
Harum_Scarum
07-17-2008, 11:03
Чувала съм за някакви операции които се правят :D ама едва ли ще се охарчуш толкоз ...
mishaaaaa
07-17-2008, 11:04
Еми .... значи може и да не разбере :D
Но най - добре, ако мислиш за напред да си с този човек, да не го лъжеш.
По - добре сега да му кажеш, от колкото след като правите секс.
Незнам ... това е моето мнение, а ти каквото си прецениш :)
eveto_xx
07-17-2008, 11:05
Защо не му кажеш, че си имала здравословен проблем, и че са ти махнали химена оперативно примерно...Единственото девествено момиче,с което моя приятел е бил, това съм аз,и след като го направихме за първи път,имах много проблеми с него- нямало кръв ,бла-бла,не съм била девствена...Наложи майка ми да му се обажада да му обясни каква част от жените се разждат без химен...Така че спокойно,на мъжете много им разбира главата от тези работи... :?
mishaaaaa
07-17-2008, 11:12
eveto_xx от една лъжа към друга, а? Това ли е решението на проблема ... много умно. След това ще трябва да измисля все повече и повече лъжи, докато накрая не се оплете и не си изпее всичко ...
shmatka_ot_klasa
07-17-2008, 11:14
мерси много мацки :-) аз си мисля че той главно се надържа на кръвта и че ако няма значи не съм девствена.. Пък тва са глупости .. Най - вероятно ще му кажа :) Мерси още един път :-)
eveto_xx
07-17-2008, 11:15
Здрасти на всички .. Имам си приятел от 4 месеца ... С него доста пъти сме си говорили за секс и даже мислим в скоро време да го направим .. Притеснява ме тва че когато той ме попита дали съм девствена аз му казах че съм .. Обаче НЕ съм .. Той не ми вярваше обаче аз продължавах да го уверявам че казвам истината .. Накрая той ми каза че ще се разбере дали съм или не .. И ако съм го излъгала ще ми се разсърди много жестоко .. Та въпроса ми и има ли начин той да разбере че не съм девствена ? Може ли по някакъв начин да го заблудя ? Офф не знам и аз да какво го излъгах :( Мерси на всички които ще се отнесат сериозно към темата :)
Миша, момичето пише дали има някакъв начи да го заблуди :) Не търси някой, който да и чете морал...
не е хубаво да го лъжеш но каквото станало станало ако ще го лъжеш и ще се преструваш 4е си девствена прави се 4е те боли или както казаха пробвай да олу4и6 1-я ден от цикъла си друго не се сещам но щом му е за 1-ви път мисля 4е и със преструвка 4е те боли ще стане
mishaaaaa
07-17-2008, 11:19
eveto_xx аз си изразявам мнението, не го налагам.
А твоята идея беше убийствена ... не мислиш ли?
silence93
07-17-2008, 11:20
Както четеш от постовете по-горе има варианти, с които да му замажеш очите. Обаче ако ти пука за него, най-добре е да му кажеш. Все някога той ще разбере. Докато пиша това се сетих ... а ако този/тези (нзм с колко момчета си го правила), с които си била преди него си развържат езика и му кажат!? Това не е по-удачен вариант, така че "Право, куме, в очи!" сядаш и му казваш ти.
eveto_xx
07-17-2008, 11:21
Ами не мисля, на приятелка са и го махнали така, защото е имала някакъв проблем...А и също така в много редки случеи трябва да се премахне оперативно, защото пречи на менструацията...Но тези случеи са 1/10000,пък и просто дадох идея,а не съм се разврънкала, че е лошо да го лъже.Тя сама го знае това,има ли смисъл да и бъде натяквано...
shmatka_ot_klasa
07-17-2008, 11:29
не се карайте заради мене :) аз просто поисках някакви съвети и всяка пише това за което се сеща :) Пък вече дали ще ги използвам решавам аз.Така че не се карайте :) Мерси за съветчетата на всички :-) :-)
mishaaaaa
07-17-2008, 11:30
Според мен никой не натяква, а изразява мнение.
А съвети, като твоя ми се струват малко глупави.
А ако го излъже, че химена и е премахнат по оперативен път ще следват хиляди лъжи, след което ще си изпее всичко, понеже ще и е омръзнало от собствените и и недодялани лъжи, не смяташ ли?
По-добре просто иди и му обясни, че си го излъгала, защото те е било страх да не те зареже, примерно, и му кажи истината, защото, ако продължиш да лъжеш и да се преструваш ще стане само по-лошо и вероятността той да разбере е голяма.
+1 Няма какво повече да се добави :)
pf dosta tapo se e poly4ilo i na men vednaj mi se iska6e da izlaja,4e vse o6te sam devstvena i be6e mnogo nespoly4livo znam kak se 4yvstva6 toi 6te razbere sto procenta ,4e ne si devstvena nqma kak da go skrie6 prosto si kaji istinata ,a toi ako te obi4a nqma da se razsardi tolkova mnogo,nadqvam se ,4e 6tete razbere
Girlicious
07-17-2008, 19:09
Мн тъпо нещо ще кажа ама карай....
за да не се цупи ,че си го излъгала
Значи като започнете се прави на притеснена...стягай си влагалището ,за да си помисли,че наистина си девствена...Охкай и казвай ,че мн те боли...като свършите ако те пита що не е усетил девствената ципа,му кажи че при нкой момичета ципата може да се скъса при упражнения....а затова ,че няма кръв му каже ,че при мн момичета е така и това е съвсем нормално....
След като написах толкова глупости и аз ще те посъветвам да не го лъжеш и да му признаеш..кажи му че си се притеснявала от реакциятя му като му кажеш че не си девствена и така....успех