Влез

View Full Version : Искам да съм само у нас...

mArMaLaDkA
07-17-2008, 11:32
Не знам това лято какво ми има.Мрънках на дядо,че искам на балкан и той едвам-едвам уреди нещата,но аз в последния момент се отказах.Майка ми искаше да излезем по женски-отказах й някоко пъти.Историята с баща ми е същата-човека искаше да ме води в друг град,при негов приятел,да го види,после сме щели да пием кафе и да поговорим-да,не отидох.Просто по цял ден си стоя в нас и не излизам.И интересното е,че винаги имам какво да правя.Помагам на мама с домакинската работа,гледам сериали и филми,слушам музика,мисля си за разни неща,драскам си в една тетрадка.АБСОЛЮТНО винаги си намирам занимание.Нашите ужасно се тревожат за мен.Преди по цял ден ме нямаше-бях с приятелки,по кафета,на разходки,сега-у нас.Почнаха и да ми угаждат..МНОГО.Дотам се стигна,че баща ми ходи да ми купува сладолед в 2ч. вечерта. 8-) То си е забавно,но те наистина са много разтревожени,а на мен ми няма нищо.Исках просто да споделя,понеже повечето ми връстници ме смятат за откачена....ако някой е като мен да казва.Може да основем клуб 8-)

karitooy
07-17-2008, 11:55
Оо и аз съм така :grin: :D ! Ем понякога на човек му се иска да опита нещо друго...не казвам,че ти е писнало да се виждаш с приятелките си или нещо такова :) ..Може би имаш нужда тия дни да си стоиш във вас.. :grin: На мен примерно не ми се излиза щото е топло и щото почна бързо да ми омръзва... :shock: оо не знам не съм добре :D

SuNsEt
07-17-2008, 12:00
Ох,аз пък когато съм си в София(сега съм при баба и дядо...) и съм по същия начин,но с малката подробност,че понякога супер много ми се излиза...Там поне мога да намеря с кого...Докато тук е ужасна скука. :?

HAGVXSXVH
07-17-2008, 12:34
ами и аз понякога съм така :) е стоя към 3-4-5 дена не с месеци :-D

sladurka_f
07-17-2008, 12:35
ox..kaji mi kak yspqvash da izturpi6 cql den y vas!Az ne moga!Maika mi me sloji i pod doma6en arest do vtoro narejdane 4e da si postoq i malko vku6ti,a puk az i 2 4asa ne moga da izturpq!!! :-x :-x :-x

strangezone
07-17-2008, 12:45
Не знам това лято какво ми има.Мрънках на дядо,че искам на балкан и той едвам-едвам уреди нещата,но аз в последния момент се отказах.Майка ми искаше да излезем по женски-отказах й някоко пъти.Историята с баща ми е същата-човека искаше да ме води в друг град,при негов приятел,да го види,после сме щели да пием кафе и да поговорим-да,не отидох.Просто по цял ден си стоя в нас и не излизам.И интересното е,че винаги имам какво да правя.Помагам на мама с домакинската работа,гледам сериали и филми,слушам музика,мисля си за разни неща,драскам си в една тетрадка.АБСОЛЮТНО винаги си намирам занимание.Нашите ужасно се тревожат за мен.Преди по цял ден ме нямаше-бях с приятелки,по кафета,на разходки,сега-у нас.Почнаха и да ми угаждат..МНОГО.Дотам се стигна,че баща ми ходи да ми купува сладолед в 2ч. вечерта. 8-) То си е забавно,но те наистина са много разтревожени,а на мен ми няма нищо.Исках просто да споделя,понеже повечето ми връстници ме смятат за откачена....ако някой е като мен да казва.Може да основем клуб 8-)
Как ще се казва клуба? :)

sladur4etyYy
07-17-2008, 12:48
ми понякога и аз имам такива периоди, но не продължават дълго :D

nailana
07-17-2008, 12:57

Еми и аз съм така....а преди не бях такава.Но нещата много се промениха,разбира се и хората около мен.Седя вкъщи,но се чувствам добре и никой не ми прави проблеми.Просто вече намирам утеха само в музиката,изкуството и пътуванията("...означава да замине,а да замине,значи да се възроди;...")Предпочитам тях пред хората.Може би звуча твърде крайно,но когато загубиш доверие в кой да е,когато най - близкия те предаде,започваш да търсиш други изходи....може би точно това е таланта да твориш нещо....
При теб може би е временно.Не смятам,че има за какво да се притесняваш.Даже се радвай,че родителите ти са загрижени за теб.Не много бащи биха излязли в 2 през нощта,за да купят сладолед на дъщеря си.

Qnchety
07-17-2008, 13:00
По добре първо успокой ваще. Кажи им, че нищо ти няма, че си добре и че просто точно в момента предпочиташ да си седиш у къщи. А пък все някога ше ти писне да си висиш само у къщи и ше излезеш.

TheNewReligion
07-17-2008, 13:53
И при мен положениетоп е същото ... Вчера и днес излязох навън да си накупя разни неща с приятелки и сега пак вкъщи ... :) Майка ми си мислеше , че съм болна :shock: , но и доказах , че не съм и сега всичко е наред . Кажи на родителите си да не се притесняват , защото ти се чувстваш добре . :) :) :)

mArMaLaDkA
07-17-2008, 13:59
Как ще се казва клуба?

Не знам,давайте предложения. 8-)

^nailana,всъщност аз главно затова си стоя у нас.Защото една моя много близка приятелка ме предаде и трудно го преживявам.Опитвах се да изляза със някоя съученичка,уж да не си спомням за предателството,но просто няма с кого.Всички са по села,морета и т.н.

И да-при мен не продължи 3-4 дена,продължава вече почти един месец.

asi_basi
07-17-2008, 14:25
spokoino, slu4va na vseki da ima takiva periodi. No e vajno da uspokoi6 va6ite 4e ni6to ti nqma, 4e prosto ti se stoi vka6ti pak i ne mislq, 4e ima roditel koito vazrazqva deteto mu da postoi vka6ti malko. Spoko, posle kato mine tozi period i pak po4ne6 da izliza6 i ne se spira6 vka6ti, e togava 6te se trevojat kade si 4e ne se prebira6 (a ako e sled septemvri) 6te ti opqvt 4e ne u4i6 dostata4no a samo izliza6 ...
Az sam taka sega, naprimer tova mi e parvi svoboden den deto ne sam na rabota ot mnogo dalgo vreme a ne izlizam s priqteli, prosto si stoq vka6ti 4istq pera prebiram..prosto iskam spokoistviei ti6ina dokato nqma nikoi vka6ti 4e ot utre pak rabota..i taka dokato na6ite ne se priberat i 6te iskam da izbqgam ot tqh - i eto pak izlizane ve4erta:D

romantika_f_13
07-17-2008, 14:33
и аз стоя цял ден у нас ...няма да ходя с тях в Пловдив и Чепеларе на почивка предпочетох да си стоя тук .....въпреки че по тва време сичките ми фр ш са на почивка и няя с кой да излизам.....викат че не било нормално...а нищу ми няма :o

qg0dkata
07-17-2008, 15:12
Ох..непомня откога не съм излизала :D :D Сега нали ми предстои малко да се поразкърша, ще ида на балкан/дано де/, на море/пак дано/ и ще поизлизам малко, иначе съм по цял ден вкъщи, само дето сега си дойде една съседка за лятото при баба й и дядо й и може да излезем с нея или да стоим у тях..Абе най-често сме у тях .. просто не излизам..Имам с кого, но ме мързи.Ся може да ми се излиза, ама ако им кажа да излезнем точно когато дойдат ще си намеря работа и няма да ми се излиза..По цял ден на компа..ама кво да се праи.. :D И да как ще се казва клуба (: :lol:

nailana
07-17-2008, 15:14
Как ще се казва клуба?

^nailana,всъщност аз главно затова си стоя у нас.Защото една моя много близка приятелка ме предаде и трудно го преживявам.Опитвах се да изляза със някоя съученичка,уж да не си спомням за предателството,но просто няма с кого.Всички са по села,морета и т.н.

И да-при мен не продължи 3-4 дена,продължава вече почти един месец.

Мен ме смятат и много хора ми казват,че съм странна....
Това незнам...всеки си е различен,аз просто съм човек,който цени уединението,защото в повечето си беседи с хората не печеля нищо,а губя.Губя времето си,губя разсъдъка си.Защото най - много ме изморяват тривиалните им и просташки разговори....сякаш толкова изключили реалността,но подведени в заблудението.
Истински приятели не зная дали има,но не искам и повече да правя проверка(предполагам има де)...понякога трябва да се оставим на Времето,то да си свърши работата....и то ще покаже.Но дотогава,аз не искам да губя това Време,защото единствено Бог може да го спре...но докато Той не го спре,Времето върви напред,напред към своя край.

Поздрави!

pOiSoN_kIsS_94
07-17-2008, 19:28
Ами аз два дена бях вкъщи и си спах,гледках тв и разни такива..хареса ми..разнообразие :grin: нооо вече ми писна и на третия ден отворих указателя :shock: :D

kuklichka_bg
07-17-2008, 20:17
аз не мога да издържа цял ден в къщи откачаммммм :o

Rofl4e
07-17-2008, 21:14
еми аз пък не мога така да стоя по цял ден у нас аз 3-4 часа ако стоя и откачам.. само вечер щото прекарвам по няколо часа във форума.. 8) и лягам да спя

Hayashi
07-17-2008, 21:19
И аз съм така,но нашите напълно са свикнали,а като ме питат защо аз ги винаги ги отрязвам им казвам да не се правят,че им пука.

Madn3s5
07-18-2008, 09:36
Как ще се казва клуба?

и аз се записвааам

Клуб Анти Сдух
8-)

AFT
07-18-2008, 18:12
Т'ва е временно. ;] И аз съм имала такива периоди, ще ти мине. Помня, че преди 4-5 години се бях скарала с децата пред блока и цяло лято киснах в нас, ама накрая полудях и излязох. =) Ся не знам как съм издържала, но тогава не беше толкова топло, а нямах компютър.. сигурно е било доста скучно о.О Както и да е. Ще ти мине. =)

UnaBletoLoVeU
07-18-2008, 20:23
"...означава да замине,а да замине,значи да се възроди..."

Това откъде е?

sladkъ_mackъ
07-19-2008, 14:57
И аз съм така :? През цялата учебна година гледам едни и същи физиономии,ходя по едни и същи места,и кат дойде лятото,вместо да ми се излиза и забавлява,сичко ми е писнало и си стоя в нас.. Но на мен така ми е добре :) Винаги си намирам занимания,обичам да се усамотявам,да си почивам.. Пък и както някой каза,лятото секи е на някаде си. Като дойде лято обикновено ми се пътува много-ако си остана в града откачам :-x