View Full Version : Свирки
Имам приятелка от 1 година и 1 месец .. правим редовно секс по 1 2 пъти всяка седмица от много време 6 7 месеца .. проблема ми е че неиска да ми духа ... прави го но рядко :( :( Всичко ми си е ок хигиена всичко и пак неще :( :x
pasii_sladuranata
07-17-2008, 12:22
не на всички им е удобно.щом не иска не я карай ;)
angel_love_
07-17-2008, 12:24
не на всички им е удобно.щом не иска не я карай ;)
+1 ако не седни да поговориш с нея ,питай я защо неиска и прочие наидея си нямаш колко може да помогне един разговор 8)
FeelMyPain
07-17-2008, 12:24
Поговори с нея, не с нас...
AceOfSpades
07-17-2008, 12:25
еми явно не и допада френската обикновенно в днешно време повечето почвато от френска и тогава минават на секс, но явно на нея ни и допада ли нз. Ако искаш направи й ти френска и посла кажи "мило а кога ще получа своето 8-) " :-D . Тва ми е идеята! Но ако наистина не иска недей да я караш :) Може след време да стане радвай се че правите секс и то достатъчно често ;).
Rebirthing
07-17-2008, 12:26
Имам приятелка от 1 година и 1 месец .. правим редовно секс по 1 2 пъти всяка седмица от много време 6 7 месеца .. проблема ми е че неиска да ми духа ... прави го но рядко :( :( Всичко ми си е ок хигиена всичко и пак неще :( :x
Ами виж сега всеки си има право на избор,тя ако не иска няма да го прави,може да я е страх от зарази въпреки,че казваш че всичко ти е ок.А пък ако си за една свирка и тфа ти е проблема,намери си друга,ако я обичаш ще направиш компромис,а и нали ти го прави "но рядко".
Всеки си има принципи 8) .
gurdolini
07-17-2008, 13:04
намажи си го с мен и я нахрани, трябва да и преодолееш страха
SpOrTs_GiRl
07-17-2008, 13:05
Еее и претенции .. Има и момичета, на които това не им допада .. И никак не са една и две .. Ако найстина не иска - трябва да направиш компромис .. За да разбереш причината - просто поговори с нея.
Ако не иска я остави !!!!
FeelMyPain
07-17-2008, 13:09
намажи си го с мен и я нахрани, трябва да и преодолееш страха
С тебе ли да го намаже? ХахахаХХахахХАаха :razz:
Еее и претенции .. Има и момичета, на които това не им допада .. И никак не са една и две .. Ако найстина не иска - трябва да направиш компромис .. За да разбереш причината - просто поговори с нея.
Ако не иска я остави !!!!
Точно...
amatorium
07-17-2008, 13:25
Kaji na nai-dobrata i priatelka da i kaje, che ti e duahala i e bilo mnogo qko. Ako ne se navie q zareji. 8)
Rebirthing
07-17-2008, 13:32
Kaji na nai-dobrata i priatelka da i kaje, che ti e duahala i e bilo mnogo qko. Ako ne se navie q zareji. 8)
Ебати тъпия съвет...че то ако направи подобно нещо,нали тя първа ще го зареже :shock: .
GabisiTa
07-17-2008, 13:34
Говори с нея и я питай защо не иска. Може наистина да не й допада, така че ако не иска, не я насилвай да го прави ;) Друг вариант е да пробвате 69, ако не сте, може повече да й хареса ;)
Когато аз не исках да правя на моя беше заради вкуса на "войниците му" :lol: (спермата) и аз така се дърпах доста време,не исках да го обидя и не му казвах,но виждах,че пък на него му е кофти-затова веднаж седнахме и си поговорихме :) и взехме необходимите мерки и сега всичко е ОК! :grin: . Та,съвета ми е наистина поговорете и нещата ще се оптавят,айде успех... :-)
amatorium
07-17-2008, 14:00
Ебати тъпия съвет...че то ако направи подобно нещо,нали тя първа ще го зареже :shock: .
Usetila si ideqta. Bravo. 8-)
mi kaji i naprimer ,4e tova e ne6to ,koeto mnogo ti haresva i ti pravi mnogo, mnogo kef i iska6 da e po 4esto ,a moje da neiska da ti pravi ako ti neq lije6 naprimer ,a ti pravi6 li go?
mishaaaaa
07-17-2008, 15:20
Разбери, че сигурно просто не и харесва, а тя трябва да разбере, че трябва да прави малко жертви и да задоволи капризите ти ... всеки си има предпочитания :)
SK0RP10N
07-17-2008, 15:22
Iavno ne i e priatno
може да не се сеща...или пък да я мързи.
мен като ме мързи не правя:)
може да не се сеща...или пък да я мързи.
мен като ме мързи не правя:)\
ehe kato te marzi ,4e to po taq logika nedei da pravi6 sex 6toto te marzi to kav sex bez frenska :lol:
mishaaaaa
07-17-2008, 15:56
И с френска, и без френска е хубав, стига момчето да знае как да те задоволи ... това бих казала аз ... :D
mishaaaaa
07-17-2008, 15:57
И за момчета, и за момичета говоря, извинете, че не го написах както трябва.
megasexy
07-17-2008, 16:26
Имам приятелка от 1 година и 1 месец .. правим редовно секс по 1 2 пъти всяка седмица от много време 6 7 месеца .. проблема ми е че неиска да ми духа ... прави го но рядко :( :( Всичко ми си е ок хигиена всичко и пак неще :( :x За да получиш трябва и да дадеш... сещаш се на къде бия ?
Girlicious
07-17-2008, 18:29
Мии както казаха вече поговорете си за това и и кажи нещо от сорта на : "Просто полудявам от удоволствие когато ми правиш свирки" -ньпример ,така ще и покажеш колко ти харесва и може да започне сама да иска да го прави...другото нещо ,което на мен винаги ми действа е да я побъркаш от възбуда....когато приятеля ми го направи съм готова на всичко.. :oops: пробвай да направиш някое от тези неща
jjjjjj6363
07-17-2008, 18:33
rqdko no ka4estveno
SK0RP10N
07-17-2008, 20:56
Moje da ne i e priatno, ako shte i na rozi da mirishe i s belina da si go mil...
Щом мълчиш явно не даваш нищо от теб :?
Ch0c0la73
07-17-2008, 21:54
еми сории явно не и харесва недей да я караш наистина..кофти ама..