View Full Version : Наистина ли всичко опира до пари и готини тела ?
Vichko0o
07-18-2008, 01:11
Напоследък много често поглеждам хората около мен и като цяло хората . Чета тука по форума и просто оставам озадъчен ! Наистина ли живеем в свят в който всичко е пари коли и красиви тела ? Без чувства , без размисъл , без начин да се опиташ да бъдеш човечен и да помагаш , а само да гледаш как на теб да ти е изгодно ? Не случайно сме на върха на хранителната верига та ние изяждаме всичко включително и нас самите ! Това просто е невероятно колко жалки могат да са хората и колко е отвратително да гледаш как всеки търси изгода са себе си и не му пука за останалите дали ги прее*ава .... Понякога си мисля че наистина заслужаваме земята да се предаде и да ни докара гибел .... Но се срещат хора които заслужават внимание и любов и приятелсвто , но тези хора са страдали страхотно много и те почват да се превръщат във всекидневното просто , жалко , лицемерно , егоистично население :( Понякога ми се иска да се събудя и всичко това да е било кошмар ! Хората да са задружни да си помагат и да бъде много по лесно , а не както живеем в момента ! НЕ говоря само за любов и т.н ! Ето примерно в автобуса качва се баба която едвам ходи и някви млади хора вместо да станат да отстъпят място на жената те се обръщат на другата посока (вярно че те и старците са малко на хални :D но има защо) Добре след много години вие ще сте на мястото на тази жена и със сигурност няма да ви е приятно ! Просто акъла не ми го побира как може хората със всеки изминал ден да стават все по-егоистични , лицемерни , лъжеспособни , все повече и повече да мразят и да презират останали да се опитват по всякакъв начин да наранят някой и каточели това доставя някакво огромно удоволствие , да гледаш как си накарал някое момиче/момче да плаче за теб защотото на теб не ти е пукало а на нея/него просто със цялото си сърце е обичал/а ! Примерно ето още нещо което е отвратително ! Аз дето съм 19 годишен и съм 180+ см висок и съм бая едър ме е страх да сляза през ноща в центъра на София че ще ме прибият и ще ме ограбят и дори може и по сериозно да стане ! Това просто ме кара да се чудя кога ще стане така че всеки един по улицата да те мрази без дор ида те познава да иска да те убие едва ли не защотото примерно ти караш по хубава кола или имаш по хубав телефон от неговия . Любов ? Неможело да се купи любовта ? Да с пари неможе , но с много пари хората успяват да я купят и дори да я задържат .... А тези който се опитват да я спечелят със пот на челото стигат до къде ? До там че намразват всичко и че стоят и плачат и сърцата им са разбити и душите паднали дълбоко в бездната крещящи без глас от болка .... Толкова ли е красиво да си лош ? Топлкова ли е хубаво да си лицемер или да си изполвач ? Ако е така защо тогава не всички сме такива , а има все още борещи се хора които искат да достигнат нещо сами без паричките на мама и на тате или без това да предадът "скъпият приятел" ! Незнам просто толкова лоши неща , разбити сърца , убити душИ , загубени мечти и надежди видях , че незнам да съжалявам ли хората да им се смея ли как да постъпя ? Хората казват "за всеки влак си има пътници" толкова много самотни и тъжни хора виждам че почвам да се запитвам възможно ли е тази поговорка вече да е просто един мит ?
Които прочете темата прочете които не здраве да има :) Вероятно ще има поредните коментари настроени срещу автора (мен) или срещу каквото и да било но все пак просто опитайте се ако няма какво смислено да кажете по добре не коментирайте моля ! Не я пиша темата за да се заяждам със някой ами просто да помислите на къде отива света и живота ни и то ако пак успеем с нашия живот какво ще стане с живота на децата ни ? Дали те ще бъдат лошите хора разбиващи сърца или ще бъдат хората с разбитите сърца :( :( :(
http://youtube.com/watch?v=vClAkbKKtpw ----Поздравявам Ви с тази песен !!!
MiMcHeToOo
07-18-2008, 03:35
Добро утро, миличък ;) Това е. Добре дошъл в материалният свят. Да, наистина, парите, дрехите, вещите, телата са от най-голямо значение за повечето хора. И аз не ги разбирам. Остави, все тая, останали сме и по-скромните с не чак толкова перфектна визия и толкова много пари ;)
Защо трябва да им 124 такива теми???
Иначе отговорът ми е ,
че за мен няма знамение какъв е светът-
него не можем да променим.
Но можем да направим нещо със себе си.
dark_shadow_f
07-18-2008, 06:08
Не си напълно прав.Пове4ето хора са материалисти и за тях най-важното нещо са парите, но има и някои хора за които парите не са вси4ко.Недей да слагаш вси4ки под общ знаменател.Малко са хората за които материалното не е най-важното, но има и такива.
Lord_Of_The_Night
07-18-2008, 06:13
Добре дошъл,това е живота,неможеш да променим света,единствено може да се нагодим към него.
Neon Black
07-18-2008, 06:20
Иначе отговорът ми е ,
Word.
Иначе - не си прав. Как аз познавам десетки хубави, усмихнати и добри хора, как мога да имам верни приятели от повече от 18 години, как съм бил с няколко прекрасни жени и т.н. и т.н.?
Ти мислиш негативно и привличаш негативни неща към себе си. Това е. Като всичко опира до "готини" тела и пари, защо не се опиташ да постигнеш някое от тези неща? Естествено, че хората харесват стегнати, тренирани фигури пред някой разплут задник. Ти заглеждаш ли се по 150-килограмовите "принцеси", дето не могат да се наврат в панталона? Или някоя неугледна мърла, която върви чорлава, намачкана и прилича на бухал? Не, разбира се, падаш си по най-малкото симпатични момичета. Най-малкото.
И не знам защо жените, респективно, да не искат същото. Разбира се, че ще предпочитам приятелят ми да е стегнат, със силно и здраво тяло, а не някоя вейчица или братовчед на Годзила.
Липсва ти воля - мързи те да тренираш, мързи те да тичаш, нямаш желание да се промениш начина си на хранене и на почивка. И после - "защо всички харесват красивите тела"? Че какво - грозните ли да харесват?
За парите нещата са същите - безброй хора на тоя свят са тръгнали като сирачета в някой забутан регион на някоя забутана държава, а в момента са милиардери. А вие имате семейства, покрив над главата си, осигурен живот, обучение и т.н., а се оплаквате от глупости. Ми като не ви стигат парите - ПЕЧЕЛЕТЕ ГИ! Специалистите взимат МНОГО, независимо дали са лекари, юристи, дизайнери, архитекти, строители, компютърджии и т.н. и т.н. Е, намерете какво ви харесва, в какво сте добри и се развивайте. Работете. Печелете пари. Пък после си ги харчи по курви.
И тук важи същото като при тялото - естествено, ако бях жена, бих желал приятелят ми да има някаква финансова основа, да не се притеснява като ме изведе на вечеря, да може да ме изненадва с нещо приятно отвреме навреме (а изненадите, в 99% от случаите са свързани с пари, да). И ако кара BMW, а не Москвич - още по-добре. Това е положението.
Или работиш здраво върху и за себе си, и драпаш към върха, или стоиш, самосъжаляваш се и плюеш "гадния, материален свят". Ти правиш второто. Аз ще правя първото и дори да не успея, ще знам, че виновен ще бъда аз и единствено аз.
Ти си отговорен за всичко, което ти се случва.
pandelka
07-18-2008, 06:21
Прав си за много неща..но нищо не може да се промени..
Хората с разбитите сърца сами са си виновни..те са избрали неподходящия човек..каквото сам си направиш и Бог не може да ти го причини..В крайна сметка ние се превръщаме в такива хора,каквито на нас ни харесва не може всички да сме еднакви.Някои гледат колко пари имаш,дали имаш красиво тяло,ква кола имаш и т.н а някои обръщат внимание на вътрешната красота .. ;) Не можем да променим света..тва е факт ;)
Вичко,до някаква степен си прав,но не напълно.
Можеш да имаш всички тези неща и без пари и без готино тяло.Струва ми се ,че си разочарован и завиждаш на останалите.Живота е конкуренция,ако искаш да имаш повече от тях трябва да победиш конкуренцията.Трябва в нещо да си по-добър от тях и да накараш хората,които са важни за теб да те оценят.Няма смисъл да седиш,да умуваш и да плюеш света в който живеем.Хубав или лош,той е нашата реалност.Трябва да живеем в него.
Знаеш ли кое е нещото което те прави щастлив-свободата!Да си свободен да мислиш,чувстваш,действаш,д� � имаш това,което искаш.Как ще го постигнеш избираш сам.Но с критика ще постигнеш само злоба, омраза и отчаяние.
Pliok0019
07-18-2008, 07:54
Можв би по-къано щв пеочета ттемата и евентуално ще едитна, но сега ще отгоровя само на въпроса в заглавието.
Да, всичко е пари,хубаво тяло и ЛЪЖИ. Малко измислени образи, много маски и материални възможности... да, това е което привлича колкото и ужасно да звучи.
*кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
07-18-2008, 08:05
за мен тяло да....парии не.... глупаво е да гледаме материалните възможности на човека до нас..но виж за фигурата няма 2ро мнение - за мен е доста важно момчето , с което ходя да има готино тяло и да не е някакъв шишко... :(
Иначе отговорът ми е ,
Word.
Иначе - не си прав. Как аз познавам десетки хубави, усмихнати и добри хора, как мога да имам верни приятели от повече от 18 години, как съм бил с няколко прекрасни жени и т.н. и т.н.?
Ти мислиш негативно и привличаш негативни неща към себе си. Това е. Като всичко опира до "готини" тела и пари, защо не се опиташ да постигнеш някое от тези неща? Естествено, че хората харесват стегнати, тренирани фигури пред някой разплут задник. Ти заглеждаш ли се по 150-килограмовите "принцеси", дето не могат да се наврат в панталона? Или някоя неугледна мърла, която върви чорлава, намачкана и прилича на бухал? Не, разбира се, падаш си по най-малкото симпатични момичета. Най-малкото.
И не знам защо жените, респективно, да не искат същото. Разбира се, че ще предпочитам приятелят ми да е стегнат, със силно и здраво тяло, а не някоя вейчица или братовчед на Годзила.
Липсва ти воля - мързи те да тренираш, мързи те да тичаш, нямаш желание да се промениш начина си на хранене и на почивка. И после - "защо всички харесват красивите тела"? Че какво - грозните ли да харесват?
За парите нещата са същите - безброй хора на тоя свят са тръгнали като сирачета в някой забутан регион на някоя забутана държава, а в момента са милиардери. А вие имате семейства, покрив над главата си, осигурен живот, обучение и т.н., а се оплаквате от глупости. Ми като не ви стигат парите - ПЕЧЕЛЕТЕ ГИ! Специалистите взимат МНОГО, независимо дали са лекари, юристи, дизайнери, архитекти, строители, компютърджии и т.н. и т.н. Е, намерете какво ви харесва, в какво сте добри и се развивайте. Работете. Печелете пари. Пък после си ги харчи по курви.
И тук важи същото като при тялото - естествено, ако бях жена, бих желал приятелят ми да има някаква финансова основа, да не се притеснява като ме изведе на вечеря, да може да ме изненадва с нещо приятно отвреме навреме (а изненадите, в 99% от случаите са свързани с пари, да). И ако кара BMW, а не Москвич - още по-добре. Това е положението.
Или работиш здраво върху и за себе си, и драпаш към върха, или стоиш, самосъжаляваш се и плюеш "гадния, материален свят". Ти правиш второто. Аз ще правя първото и дори да не успея, ще знам, че виновен ще бъда аз и единствено аз.
Според мен обърка кой да цитираш,
но може и да греша.
По принцип харесвам твоите постове,
но в днешно време доста неща се
елементаризераха и опростиха-
виж кои са идолите на младите(тези,
които са безмозъчни,естествено)-
чалга фуриите(и аз ги слушам,
но това е друго,те не са ми идоли),
Азис,Ванко 1 и 032 примерно.
После се чудим защо имало толкова педераси.
Не гейове,педераси! :)
И фешънчета и нз какви,
които не се държат като истински мъже.
Затова и ценностите на много млади се
изчерпват с многото грим,силикона и баткото(чичото)
с кинтите.
На тези,които не могат да се докопат до там-
с пиячката и прочие.
Това е истината,деградация...
П.П.Сега виждам,че 100% си се объркал.
Аз си имам и пари,и хубаво тяло и не съм
се оплаквал от нищо,не съм
пуснал поредната тема...
Приятен ден!
miloto_girl_4e
07-18-2008, 08:07
Да, за съжаление светът доста се променя и напоследък всичко опира до външна визия, която включва - как изглежда тялото ти(колко 45кг си..), лицето ти(колко ботокс и силикон имаш по него), как си облечен(какви марки носиш?), колко дебело е протмонето ти(или дали имаш 5-6 пълни кредитни карти), каква кола караш(последен или в най-лошия случай предпоследен модел BMW, Mercedes), къде живееш(Симеоново или Драгалевци?) и в колко стаен апартамент..(по-хубаво е да е мезонет или къща)
Честно казано вече свикнах с този начин на мислене и не се учудвам или възмущавам.. приела съм го..
Neon Black
07-18-2008, 08:41
............................
Bai Toq, може би не съм бил достатъчно ясен. Цитирах твоя пост единствено като знак на съгласие с него (затова и поставих едно единствено Word след него). Цялата останала част от поста ми се отнася за автора на темата.
Извини ме за неугледността на постинга ми, надявам се не си се засегнал.
Поздрави!
gPa3HuTeJl
07-18-2008, 08:44
Открихме Америка :!:
toddi222
07-18-2008, 09:12
Иначе отговорът ми е ,
Word.
Напълно съм съгласен с този отговор - аз мисля по същия начин. Според мен както каза Neon Black всичко зависи от начина на мислене - дали ще е позитивен или негативен - което не значи, че трябва да си оптимист. Факт е, че оптимизма помага до една степен, но да си само оптимист, значи да витаеш в облаците. Бъди позитивен реалист или по-точно нещо комбинирано между двете. Освен това отново съм съгласен с автора на този отговор - ако не се бориш за това, което искаш, как очакваш да го постигнеш? Невъзможно е! Щом искаш да постигнеш нещо, седни си на задника и се потруди по въпроса. И съм убеден, че даже да не постигнеш идеалното положение било то в професията или външния вид и т.н., поне ще си подобрил предишното, което не е малко постижение. Аз също съм от първия тип хора - искам да съм на върха, "драпам" за да го достигна. И накрая за това, което постигнеш (или не постигнеш) няма да е виновен света, а ти самия! :?
mhmhmhmhm
07-18-2008, 09:50
Открихме Америка :!:
Да,все едно до сега не си го забелязал това :D
kobrichka
07-18-2008, 10:06
Такъв е живота,такъв хората са си го направили не някои друг.Известно е,че парите владеят света и нито аз нито ти може да променим това.Визията,парите това са едни от най-важните фактори в днешният свят.Ако попиташ една баба кое е най-важното което трябва да притежава един човек тя ще ти каже добра душа,почтенност.А ако попиташ някой 14-15 годишен той ще ти каже пари,добра визия,колкото по-лошо се държи с тебе толкова по-добре.в днешният свят колкото си по-лош толкова си по-известен и харесван.За жалост е така...
Vichko0o
07-18-2008, 11:34
Neon_Black Ми скри шапката ...Както ида е :D :D И защо точно в Симеоново и Драгалевци тряя да живееш ? Тва беше пълна глупост .... Аз съм от Симеоново и да мога да я имам тази възможност със парите и т.н но не е там работата .... А отностно теглото нали съзнавате че не всеки "пухкаф" човек води застоял живот и т.н ? Че вече има толкова много болести че почвам да си мисля че деградацията на населенито е болест ....Не е до това дали ти самия искаш да се бориш а до това какво ти е поднесъл живота ! Как примерно човек със страшно увреден метаболизъл проблеми със цялата мускулна система и аиде стига толкова че ще го направя изруд , как тоя човек да се бори ? Като той е 24/7 във инвалидна количка или ако стане то е за малко ! Какво тоя човек сам си е виновен за това нещо ? Еми не е чесно да слагаш такива хора под знаменатела на мързеливите и т.н Отностно темата НЕ СЛАГАМ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ !!!! Става въпрос за самата деградация на поколенията .... Бърка ме факта че един ден децата ми може да станат точно от тея силиконови с 1 тон грим фиешън деца който просто са толкова безмозъчни че незнаех че коефициента на интелигентност може да стане отрицателен но те ми го доказаха .... Никой от моя квартал не ме уважава заради визията ми поради простата причина че не съм особенно привлекателен но пък за сметка на това всеки иска съвети от мене щото поне малко иам акъл и знам ка кда го ползвам ! И отностно боренето за изкарването на пари ? Тииии май не четеш достатъчно вестници и не гледаш достатъчно новини както и да е ще ти разясня някой неща ! Ако не си политик/адвокат/полицай/мутра в тази държава НЕМОЖЕШ да забогатееш !!!! Много малко са специалистите който успяват и то те биват изпратени във чужбина и там успяват ! Я виж кви пари е минималната заплата тука ? Или средната .... Попитай някой твой приятел компютърен специалист колко зима ? Ако зима 500 лева ще е добре ..... Хем че държавата ни подканва да деградираме ние го приемаме и така си живеем и хора който успяват да се издигнат благодарение на рекетиорство внасяне на крадени стоки самото крадене и т.н успяват да се издигнат ! Нормално е децата им да мислят по такъв начин все пак никой от тях незнае цената на парите те просто ги взимат по най-лесните начини и ги пръскат както си искат ! Не е всичко до това какво можеш и какво искаш а до това какво ще срештнеш по пътя си и дали щъ се бориш със 500 лева заплата месечно или ще си тъп и дебел но ще преебаваш така хората че да си взимаш по 5000 седмично ... Има много фактори поради който населението деградира така и една от тях са разглезените глупави родители ;)
Spot on ! Мега-прав си. "Слабите и разпилени мисли, са слаба и разпиляна енергия; Силните и концентрирани мисли, са силна и концентрирана енергия." - Джон Кехоу. Водещ принцип за всеки човек. И аз не съм много красив или умен, обаче всеки ден хвърлям литър-два пот в залата и се стремя да изглеждам добре, за да се чувствам добре. Работя и върху по-добрата си квалификация и смятам, че шансовете ми да живея добре са доста високи. Тази мисъл ме води. И не забравям никога, че препятствията са това, което виждаш, когато отклониш поглед от целта!!!
Vichko0o
07-18-2008, 11:41
И това нещо не го пиша щото сега го откривам бе ! Омфг ... Просто го казвам защото почва да става все по зле и позлееее ! Просто го пиша щото от форума видях куп хора който са точно от тея деградиращите и малко от тези свестните останали все още и просто ми се иска да се погледнете и да си кажете абе толкова ли съм тъп/а че немога да изглеждам себе си а трябва да изглеждам като всички останали като по телевизията ? Толкова ли немога сам/а да подбера дрехите си гримовете си компанията си ? Толкова ли е трудно да харесам някои просто чаровен с някъф акъл а трябва да бъда с красавеца на квартала със женкара на училището и аз да го обичам а той мен да ме ползва само ? Найстина ли всичко това е толкова зле ? Но защо подяволите аз продължавам това толкова ли ми е приятно да страдам и да карам най близките ми хора да страдат ? И т.н ....
Neon Black
07-18-2008, 11:58
Вичко, сега не говорим за хора в болестни състояния, ясно, че ти при тях положението е друго. Извърташ ми думите.
Освен крайните случаи, всеки има възможност да се развива. Ето виж, winex86 или toddi222 - хората гледат положително на нещата и вървят нагоре. Естествено, че нито аз, нито те двамата сме най-умните, нито най-красивите хора на тоя свят. Само че имаме амбицията непрекъснато да се усъвършенстваме и крачим в посоката, която ние сме избрали.
Колкото до заплатите - няма смисъл да питам мой приятел. Аз това работя. Когато започнах нямах стаж, нямах връзки, нямах нищо. Сега, след 8 месеца работа, взимам доста повече от 500 лв. То в София и продавачите не се съгласяват вече на тия пари.
А ако все пак решиш да се вслушаш в думите на разумните хора в тая тема, ако престанеш да обвиняваш за личните си неуспехи момчетата и момичетата от квартала, Бог, Държавата, престъпниците и там каквито още оправдания си измисляте.. е, тогава може би има късмет.
Пък и ми е интересно - ти какво си видял в живота, че да се нахвърляш така бясно върху него? Виждал съм хора, които са губили любовта на живота си, виждал съм хора, които са губили родители и братя на крехка възраст, виждал съм хора, които едва събират пари да си платят вечерята на абитуриенският бал и не са се оплаквали. А ти като някаква жена цивриш тука.
П.П. Между другото, съветвам да те да започнеш усъвършенстването си с изучаване на родния език. Не знам колко "акъл имаш" и кой търси съвети от теб, обаче пишеш като първолак. Не можеш да претендираш за културен и интелигентен човек, а да пишеш като някакъв битак.
rosalkaaa
07-18-2008, 11:59
dobre do6ul v realniq svqt! ve4e e taka.PO4TI nikoi ne obru6ta vnimanie na tova kakuv 4ovek si i ot kvo se interesyva6.
Мързеше ме да прочета всички постове в темата, ама поне първия прочетох... Не разбирам защо у някои хора се е наложило схващането, че за да си приятел с някой непременно трябва да му триеш гъза и цял живот трябва да сте като сиамски близнаци. Приятелството наистина е до време и колкото по - рано се примириш с тази мисъл толкова по - лесно е накрая. Факт е, че има хора, които винаги ще са насреща, независимо дали не сте се виждали от 7 часа или 7 години, ама те са рядкост, нали? Вижте животните... в кучешката глутница правото да заплождат имат само алфа мъжкарите - водачите, най - силните! Горе - долу такава е работата и при хората. Ако искам семейство ще искам да е материално осигрурено и семейството ми да си има всичко, отколкото да се смачкавам от бачкане и едва да свързвам двата края. Същото е и с гаджетата...
Vichko0o
07-18-2008, 13:52
Аз амбиций имам и съм постигнал всичко което съм искал .... Отностно това как пиша това е онлайн бе нормално е да пиша дебилно ти кво очаквваш малко са хората които пишат нормално .... И ти дори не си един от тях такаче не ми говори за правопис и правоговор моля ! А отностно това на мене никои не ми е виновен за нищо и аз си се спасявам както си трябва :) Просто описвам нещата които стават около мен .... Човеко загубих много близък приятел(братовчед) който беше само на 20 и умря преди няколко месеца ... Загубих моя бивша класна преди няколко месецеса малко след ндея загубих и още една учителка .... Миналата година една от най-добрите ми приятелки загина в катастрофа и още много мога да ти кажа такаче това го знам и точно на мен недей ми говори да не хленча ...
Както и да е да прав си и то много но не става въпрос за мене аз си живея живота и ще постигна всичко което искам (или поне така се надявам) Просто пуснах темата ей така да има но да наистина малко хора отговориха нещо смислено и просто колкото и да ми говориш на мен аз поне мога да отбележа фактите или да направя нещо по въпроса за приятелите ми и за мен самия :) Както и да е темата не се получи така както мислех и както исках но няма значение друг път :-D :-D
PePeLePew
07-18-2008, 15:44
братле такъв е животът просто всеки се бори за своето място
............................
Bai Toq, може би не съм бил достатъчно ясен. Цитирах твоя пост единствено като знак на съгласие с него (затова и поставих едно единствено Word след него). Цялата останала част от поста ми се отнася за автора на темата.
Извини ме за неугледността на постинга ми, надявам се не си се засегнал.
Поздрави!
Не съм се засегнал,държах да си изясня
гледната ти точка по въпроса.
Не съм обърнал внимание
на word.
Значи мислим еднакво 8) :)
Може и да не е много богата ,но трябва да е хубава :o
Ch0c0la73
07-18-2008, 17:08
ем такава е пич .. преди не отдавах толкова голямо значение на парите..но с всеки изминал ден...особено еи сега лятото осъзнавам че се заглеждам не по момчетата а по колите им ..дрехите и телата.. както и повечето момчета кам момичетата .. простооо нз на някаде сме тръгнали ама и ний незнаем каде...просто недей се замисля се тая е ..
здравей и добре дошъл на тяхната планета :) Да нещата стоят по този начин, но аз също мисля като теб, най-отчайващото е че минава време и си мислиш нещата може и да се оправят идват млади хора и още какво ли не, а колкото повече време минава, толкова по зле става. Това е отвратително. А глупави или може би не хора като мене продължават да вярват в красотата на истинското приятелство (сега му казват интерес) или тайнството на най-великото чувство на света любовта (сега му викат пари + интерес ). Та апела ми е само продължавай да вярваш и кой знае някой ден ...
животът е такъв какъвто си го направим ние... човечеството е преживяло мн по-лоши времена от тези.. и това ще го прежиее... природата ни е направила така, че да се нагаждаме и да оцеляваме.. в случея тези които не успеят "не продължават рода" (смисъл остават сами, без семейства, без деца)... винаги е било така и винаги ще бъде...
И все пак на мен не ми се вижда толкова черен света.. в западните общества положението е доста по-лошо, там думата приятел има коренно различно значение от това тук. Не знам при вас как е, но мойте приятели не са много, но за секи от тях бих направил всичко и те много пъти са ми доказвали, че ми отвръщат със същото. Това не можеш да го срещнеш в Канада, Америка, дори и в Англия и Германия. Тук като съм имал проблем на улицата, примерно с колата, хора спират и ми предлагат помощ без да съм ги молил или да са били задължени по някакъв начин, там такова нещо няма. Дори е имало случаи, в които така наречените и толкова мразени от обществото мутри пред мен да помагат на хора, които не съм им никакви...
Не знам... за мен съществува нещо като карма или не знам и аз как да го нарека.. както се държиш със света около теб и той така ти отвръща дори и с най-малки "жестове"
И последно ще кажа, че с недоволство и оплакване до никъде няма да се стигне
както по-нагоре казаха това е материалният свят.незнам защо чак сега осъзнаваш това 90% от хората държат на паричките.останалите 10% са истинските хора ;)
_FaShIoN_
07-18-2008, 20:52
За съжаление живота е такъф...не можем да го променим,не можем да променим и другите хора....в крайна сметка,когаво всички около теб са такива,колкото и да не искаш и ти ставаш такъв.... :)
SunShinePearl
07-18-2008, 21:07
Az smqtam da ne se promenqm i nqma i da napravq gre6kata da se promenq,nikoga ne sum bila nqkva zlobna i licemerna,ne gledam samo na men da mi e hubvo nemoga da sum zla i da preebavam horata prosto sum prekaleno dobra i naivna,zatova mn hora sa me izpolzvali no nqma da dam da me pre4upqt za6toto znam 4e nqkoga nqkoi 6te me oceni :) i gledam polojitelno nq jivota i vqrvam 4e nqkoga vsi4ko 6te se opravi.
Наистина ли всичко опира до пари и готини тела ?
Еми... така изглежда. Щом човека реши да ми каже, че през другата седмица си отваря собствена фирма, търси си офис и накрая ми съобщи, че мисли да "се любим" ( :lol: ) там... :?
partychild
07-18-2008, 22:59
ne me interesuvat parite,kolite..ne sam materialistka :) a za gotinite tela ..vseki si ima vkus... :}
unicorn_f
07-18-2008, 23:40
Наистина ли всичко опира до пари и готини тела ?
Не.....
Естествено,че не всичко опира до пари,готини тела..но наистина вече супер много неща опират до тфа,така е..жалко е,но е така.И това е така,щото прави впечатление и тн..но аз щи каже ч нещо,ако си некой залиохан или злобен или супер зле просто,колкото и пари да имаш ,колкото и пари да нямаш,с каквото и тяло да си,пак няма да ти е яко :? ..всичко опира до хората,не до възможностите,ама тъй като напоследък се явяват некои доста кухи елементи тфа е положението 8-)
vesinka91
07-19-2008, 05:47
mislq 4e naistina si prav az mojebi shtoto roditelite mi nqmat mn pari i navsqkade trqbva da se opravqm sama i poneje ot vsi4ki pokrai men s1m postignala nai dobri rezultati v vsi4ko i vinagi bivam obvinqvana obijdana i nz oshte kakvo...
уличните кучета се чифтосват с улични кучета, но могат и с далматинец, а понякога с дакел..надявам се да съм достатъчно ясен
krem4et0
08-05-2008, 06:05
Приятелят ми няма готино тяло според общоприетите изисквания, а и хич не е богат, дори средна класа не мога да кажа, че е...За мен това не е важно. Не всичко е пари!
nadeto94
08-05-2008, 08:44
нека да кажа моето мнение по въпроса тъй като много от моите приятели така да се каже са в добре осигурени семейства какви ги говоря повече много повече от добре осигурени семейства понякога много им се дразня зящото са разглезени и искат и имат всичко обиждат и накърняват достойнството на свои приятели и роднини.За сажаление в в този наш свят човек е истински ценен ,когато притежава материални облаги .Много пъти съм си задавала въпроса защо добрите хора тези които истински мечтаят да успеят се забиват в някоя лафка или магазин , а тези богаташчета ,които не си мръдват и пръста за да си помогнат успяват и имат всичко !!! Обаче има и друго човек е истински богат когато е душевно извисен има значение дали мислиш само за пари или се замисляш и върху смисъла на живота и това кое е редно и кое не !!! Обграден от този разкошен свят човек често се поддава и започва да става алчен и да тъжи от липсата на средства и не осъзнава колко много пропуска от живота защотот той живота ни е даден за да го живеем по наш начин да бъдем индивидуални личности а не да завиждаме и да се губим в мечти защотот така от нас няма да остане нищо ...ще бъдем поваляни и ще губим !Понякога скромността е най-добрия начин за забогатяване ....Но не трябва да губим себе си в алчност защотот това наистина е проява на един много много много тъп интелект
Да, за съжаление светът доста се променя и напоследък всичко опира до външна визия, която включва - как изглежда тялото ти(колко 45кг си..), лицето ти(колко ботокс и силикон имаш по него), как си облечен(какви марки носиш?), колко дебело е протмонето ти(или дали имаш 5-6 пълни кредитни карти), каква кола караш(последен или в най-лошия случай предпоследен модел BMW, Mercedes), къде живееш(Симеоново или Драгалевци?) и в колко стаен апартамент..(по-хубаво е да е мезонет или къща)
Честно казано вече свикнах с този начин на мислене и не се учудвам или възмущавам.. приела съм го..
И аз!
fLame178
08-05-2008, 09:20
Добро утро, миличък ;) Това е. Добре дошъл в материалният свят. Да, наистина, парите, дрехите, вещите, телата са от най-голямо значение за повечето хора. И аз не ги разбирам. Остави, все тая, останали сме и по-скромните с не чак толкова перфектна визия и толкова много пари ;)
+10000 :grin:
miloto_girl-4e написа:
И аз!
Да.... за жалост вивеем в свят на материалното,бездуховното, лицемерното.... :( И на мен ми се ще да се събудя и да видя,че това е само лош сън,но уви.... дано някой ден да им дойде разума в главата и нещата да се пооправят...
Еми да. Мъдрите хора се интересуват за бъдещето на децата си.
Ако си вземеш беден и грозен- те ще са бедни и грозни.
soul1199
08-05-2008, 09:47
taka si e,svetut potava,no i nie s nego,ne moje ni6o da se promeni :(
вси4ко е от зна4ение и за вси4ко трябва да полагаме грижи,но не бива да прекаляваме.повърхностнит� � хора няма да из4езнат,просто не бива да ставаме като тях,има 10000000 пъти по-важни неща,които те изпускат с на4ина си на живот,но пък защо трябва да ставаме 4аст от тях само защото са пове4е от останали те ли ?не си заслужава,познавам достатъ4но такива,за да го потвърдя.
krem4et0
08-05-2008, 15:36
Еми да. Мъдрите хора се интересуват за бъдещето на децата си.
Ако си вземеш беден и грозен- те ще са бедни и грозни.
Грозни може, ма защо бедни? Баща ми е бил изключително беден. През детството си е получил 1-единствен път подарък за НГ-бонбони Виолетка. дошъл е в града беден като църковна мишка, а сега е директор на предприятие и водим добър живот. да, не съм супер богатшка, но имаме всичко, което е нужно на 1 домакинство. Мака ми същшо е живяла супер бедно. Когато са се оженили и се е родила сестра ми са били 8 човека в 3 стаи и са ядяли само воденички.....Сега на масата ни има всичко, което си пожелая.
Почти всичко опира до пари и тела за съжаление :x но какво да се прави.Мога да ти кажа че има и много готини и свестни момичета,но трябва повече търсене .
girls_aloud_
08-23-2008, 12:21
за съжаление е точно така #-o днешните момичета търсят момчета с пари и коли,а момчетата търсят хубави тела и секс :? естествено че всяко нещо си има изключение ,обаче малко са момичетата дет не искат коли и пари и момчетата дет да не искат секс :-o тва е сегашното поколение
Почти всичко опира до пари и тела за съжаление :x но какво да се прави.Мога да ти кажа че има и много готини и свестни момичета,но трябва повече търсене .
да все още има такива момичета но са много малко и трудно се срещтат
(аз извадих късмет с такова момиче и мн се кефя :grin: )
всички други търсят материялна изгода както казахте вече пари и коли :-x
http://www.youtube.com/watch?v=tpAcz2tKaSM
fuck Madonna!!!