View Full Version : просто питане :P
ivakavlad
07-18-2008, 18:15
я кажете някой оригинален начин да заговориш момиче в рейса исключваме клишетата :D
ще по,оля модераторите да наглеждат темата и да трият всички мняния който са спам включително и мойте
аххах много оригинален въпрос зададе, такъв отговор и ще и получиш: клишетата са си на мода какво оригинално може да искаш да се представиш или да питаш най-обикновенни неща няма какво да ти кажа...
Harum_Scarum
07-18-2008, 18:18
Като го ритнеш/блъснеш (ама недеи го убиваш ) :D
П.С.
За да е оригинален трябва ти да го измислиш на момента :-x
Lord_Of_The_Night
07-18-2008, 18:18
Казваш и малко се изгубих и незнам на коя спирка да сляза ще ми помогнете ли,има хиляди варианти,бъди оригинален. :D
cherinka
07-18-2008, 18:19
Пак ли ти, бе, с твоите теми. 8-)
"Милено, ти ли си, Ма :shock: много си се разхубавила"
ако яде нещо:
"Може ли да си взема :D ?"
"Здравей, от одеве те наблюдавам и нещо ме жегна и реших да дойда да се запознаеме, аз съм Ангел?"
"кво си зяпнала през прозореца, няма нищо интересно. Позяпай ме мене"
"Защо такова хубавко момиче като тебе е само?"
оф не знам.. импровизирах просто..
Опа жик так,къде отиваш ти,може би???
Не,ся сериозно-може първо да я позяпаш
по-настойчиво и да вкараш ослепителна усмивка ( 8-) )
И после каквота сабя покаже.
П.П.Не забравяй,че и сам войнът е сам :lol:
ivakavlad
07-18-2008, 18:25
ако яде нещо:
"Може ли да си взема :D ?"
това съм го исползвал момичето каза не а аз и казах е че съм грозен грозен съм ама чак толкова :D :D :D само се разсмя а и това беше по ломското :razz:
П.П
Пак ли ти, бе, с твоите теми. 8-) и не пак отново :D :D :D
lunichkataaa
07-18-2008, 18:30
Интересен въпрос.Честно казано досега не съм заговаряла нито момчета,нито момичета и може би точно в автобуса не бих.Нямам отговор за момента,може би е защото съм от по-срамежливите.А и защо ти е да ги заговаряш точно там..все едно няма къде другаде,но ти си решаваш де.Иначе можеш да я питаш колко е часът..или пък както казаха по-напред леко да я блъснеш и да се заговорите..Абе вариянти има.Импровизирай на момента! Успех! :) :-)
казваш и " пшш кифло довечера си заета 8)
ivakavlad
07-18-2008, 18:34
Интересен въпрос.Честно казано досега не съм заговаряла нито момчета,нито момичета и може би точно в автобуса не бих.Нямам отговор за момента,може би е защото съм от по-срамежливите.А и защо ти е да ги заговаряш точно там..все едно няма къде другаде,но ти си решаваш де.Иначе можеш да я питаш колко е часът..или пък както казаха по-напред леко да я блъснеш и да се заговорите..Абе вариянти има.Импровизирай на момента! Успех! :) :-)
аз принципно питам защото сутринта като отивах на бачкане засякох едно момиче в автобус номер 85 и ми грабна окото а и после слезна на лъвов мост и се качи в 305 (в този рейс бях и аз 8-) ) и ми се искаше да я заговоря ама нали съм си прост незнаех как да подходя :D
valentinka_1990
07-18-2008, 18:34
КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ С МОМИЧЕ?
1. Оближете пръста си, изтрийте го в блузката й и кажете:
- Хайде да махнем тези мокри дрехи!
2. - Хубави крака. В колко отварят?
3. - Как предпочитате - да ви купя питие или направо да ви дам парите?
4. - Аз може и да не съм най-красивия тук, но съм единственият, който говори с
вас.
5. - Извинете, че не говоря много, но едва се преборвам с желанието си тази
вечер да ви направя най щастливата жена на Земята!
6. - Искате ли да ви покажа малко бойни техники? Например аз ще легна, а вие ще
се опитате да ми изкарате въдуха …
7. - Наистина бих искал да разбера как изглеждате, когато аз съм съблечен.
8. - Не преживявайте, че не сте най-красивата тук - красотата изчезва в мига в
който щракнеш копчето на лампата.
9. Докато танцувате попитайте
- Усещате ли вълшебството между нас!? Не,не - по-надолу …
10. - Изчукай ме, ако греша, но мисля, че се казваш Геновева … или Хорнезия!?
11. - Боже, дрехите ви биха изглеждали невероятно разхвърляни по пода на
спалнята ми!
12. - Моля, запомнете името ми, ще ви е нужно първо за да го шептите, а после -
за да го крещите.
13. - Вярвате ли в любовта от пръв поглед или да изляза и да вляза пак?
14. - Здравейте, аз съм господин Най-подходящ партньор. Някой ми спомена, че ме
търсите!?
15. - Знаете ли, приятелят ми изгаря от любопитство дали ме смятате за
симпатичен!
16. - Здравейте, гласовете които непрестанно чувам, ме заставиха да дойда и да
ви заговоря.
17. - Не се казвам Писан, нито Шаро, но можете да ме чешете по коремчето когато
пожелаете.
18. - Зная, че млякото е полезно за тялото, но Боже мой, колко мляко сте
изпили!?
19. - Искате ли да излезем за малко пица и секс? Не!? Какво, не обичате ли пица?
20 - Извинете, загубих си кученцето. Ще ми помогнете ли да го намеря, мисля че
влезе в ей онази хотелска стая на час.
soul1199
07-18-2008, 18:37
naro4no si izturva6 tela i momi4eto nqa na4in da ne ti go podade :grin: momi4e sum..... :grin:
miminkaa
07-18-2008, 18:42
Ми питай го за къде ще пътува.. От къде е .. На колко е... Какво ще прави там където отива.. Нещо от сорта.. Дали има скъпе.. и си ги разменете !
gPa3HuTeJl
07-18-2008, 18:44
Бях се в1рзал на бас една вечер, че ш'е го кажа на една у дискотеката, с един приятели.. тя зе че ме грабна и ме поведе к1м кенефа..
После вече си помислих, че всяка ш'е напра'й така... и пак се в1рзах на бас... тая 'па ми лепна шамар..
pandelka
07-18-2008, 18:52
я кажете някой оригинален начин да заговориш момиче в рейса исключваме клишетата :D
Стани аз да седна ;) :-D ..
П.П..в момента нз какво говоря..об1рках се вече..
Бях се в1рзал на бас една вечер, че ш'е го кажа на една у дискотеката, с един приятели.. тя зе че ме грабна и ме поведе к1м кенефа..
После вече си помислих, че всяка ш'е напра'й така... и пак се в1рзах на бас... тая 'па ми лепна шамар.. тая с шамара не знае кво изпуска 8)
П.П. край бейби край-кво прави хубаво момиче кат тебе у форумО :shock:
pandelka
07-18-2008, 18:56
После вече си помислих, че всяка ш'е напра'й така... и пак се в1рзах на бас... тая 'па ми лепна шамар.. тая с шамара не знае кво изпуска 8)
Неможе ли ?
Неможе ли ? епа може, даже е прекалено хубаво, ако ни видиш нас кви сме грозни.... ше се откажеш от живота 8-)
pandelka
07-18-2008, 18:59
Неможе ли ? епа може, даже е прекалено хубаво, ако ни видиш нас кви сме грозни.... ше се откажеш от живота 8-)
Бас д1ржа,че не сички са грозни ше има 1 дет ше ми хареса ;) ако вече не ми е харесал де :D ;)
Бас д1ржа,че не сички са грозни ше има 1 дет ше ми хареса ;) ако вече не ми е харесал де :D ;)тцт деба изпревариха ме 8-)
ivakavlad
07-18-2008, 19:00
можели да помоля да се придържаме към темата
gPa3HuTeJl
07-18-2008, 19:01
по - б1рз с1м tuz.. :D
по - б1рз с1м tuz.. :Dтва на профила тя ли е? 8-)
gPa3HuTeJl
07-18-2008, 19:03
фййййййуууууууууууууу.... не знам.. казва, че не е ама нещо ме с1мнява.. :D
деба ако е тя.... само дето ти слагах снимката ся ме е яд 8-) 8-)
ivakavlad
07-18-2008, 19:07
пак ще помоля без спам и се придържайте към темата това не ви е чат има абв и скайпове за тая работа
gPa3HuTeJl
07-18-2008, 19:07
Е ти когато ми слага снимката тогава не я познавах.. :shock:
Преста'аш ли си верно да е тя :shock: , 'ма вика, че не е
пак ще помоля без спам и се придържайте към темата това не ви е чат има абв и скайпове за тая работатва няква заплаха ли е?? :o
дразнител ако е тя е арна бре, ся ако се окаже че и мусака прави, направо злато 8-)
pandelka
07-18-2008, 19:12
Е ти когато ми слага снимката тогава не я познавах.. :shock:
Преста'аш ли си верно да е тя :shock: , 'ма вика, че не е
не съм аз!!! Дразните ме!! :D ;) :-) :-)
ivakavlad
07-18-2008, 19:14
пак ще помоля без спам и се придържайте към темата това не ви е чат има абв и скайпове за тая работатва няква заплаха ли е?? :o
дразнител ако е тя е арна бре, ся ако се окаже че и мусака прави, направо злато 8-)
да ти мяза на заплаха?
miss_asi
07-18-2008, 19:16
Това ще стане :D
да ти мяза на заплаха?ба ли го, я съм проз 8-)
pandelka
07-18-2008, 19:17
Това ще стане :D
Дам..
Как си бе сладурке ?? ;)
е па с мен един успешно са запозна, щоту бях със слушалки у буса (тъй акто е пълна скука) и той "т'ва ми е любимата парче" (па то радио некво слушах ама номера мина :D )
а иначе моиж са напрайш на ударен, че не знайш де да слезеш и да я поразпитваш и м/у другото да си вметнеш именцето и т.н.
КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ С МОМИЧЕ?
1. Оближете пръста си, изтрийте го в блузката й и кажете:
- Хайде да махнем тези мокри дрехи!
2. - Хубави крака. В колко отварят?
3. - Как предпочитате - да ви купя питие или направо да ви дам парите?
4. - Аз може и да не съм най-красивия тук, но съм единственият, който говори с
вас.
5. - Извинете, че не говоря много, но едва се преборвам с желанието си тази
вечер да ви направя най щастливата жена на Земята!
6. - Искате ли да ви покажа малко бойни техники? Например аз ще легна, а вие ще
се опитате да ми изкарате въдуха …
7. - Наистина бих искал да разбера как изглеждате, когато аз съм съблечен.
8. - Не преживявайте, че не сте най-красивата тук - красотата изчезва в мига в
който щракнеш копчето на лампата.
9. Докато танцувате попитайте
- Усещате ли вълшебството между нас!? Не,не - по-надолу …
10. - Изчукай ме, ако греша, но мисля, че се казваш Геновева … или Хорнезия!?
11. - Боже, дрехите ви биха изглеждали невероятно разхвърляни по пода на
спалнята ми!
12. - Моля, запомнете името ми, ще ви е нужно първо за да го шептите, а после -
за да го крещите.
13. - Вярвате ли в любовта от пръв поглед или да изляза и да вляза пак?
14. - Здравейте, аз съм господин Най-подходящ партньор. Някой ми спомена, че ме
търсите!?
15. - Знаете ли, приятелят ми изгаря от любопитство дали ме смятате за
симпатичен!
16. - Здравейте, гласовете които непрестанно чувам, ме заставиха да дойда и да
ви заговоря.
17. - Не се казвам Писан, нито Шаро, но можете да ме чешете по коремчето когато
пожелаете.
18. - Зная, че млякото е полезно за тялото, но Боже мой, колко мляко сте
изпили!?
19. - Искате ли да излезем за малко пица и секс? Не!? Какво, не обичате ли пица?
20 - Извинете, загубих си кученцето. Ще ми помогнете ли да го намеря, мисля че
влезе в ей онази хотелска стая на час.
:lol: No comment :lol: btw eдното съм го пробвал и върши работа :lol:
SunShinePearl
07-18-2008, 21:10
Ami az mu kazah poznat si mi otnqkude(naistina mi be6e poznata fizionomiqta mu)Tva be6e na vru6tane ot Varna bqh sama v avtobusa i toi sedna do men i taka 10 min obmislqh i si kazah me4ka strah men ne strah. :D
lunichkataaa
07-18-2008, 22:06
аз принципно питам защото сутринта като отивах на бачкане засякох едно момиче в автобус номер 85 и ми грабна окото а и после слезна на лъвов мост и се качи в 305 (в този рейс бях и аз 8-) ) и ми се искаше да я заговоря ама нали съм си прост незнаех как да подходя :D
Е,жалко! Макар че според мен щом не си успял да я заговориш,значи така е трябвало да стане.И все пак ако го мислиш толкова много предварително е възможно пак нещо да се обърка.Така че не го мисли,като му дойде времето вс ще мине както трябва...смятам че така е най-добре.Както казах и в предният си пост просто импровизирай! :-) :) :)
ivakavlad
07-21-2008, 09:51
Е,жалко! Макар че според мен щом не си успял да я заговориш,значи така е трябвало да стане.И все пак ако го мислиш толкова много предварително е възможно пак нещо да се обърка.Така че не го мисли,като му дойде времето вс ще мине както трябва...смятам че така е най-добре.Както казах и в предният си пост просто импровизирай! :-) :) :)
поне едно о нещата в който ме бива е имровизацията другото е да се правя на тъп и нищо неразбиращ но това е друг въпрос :D
а междодругото ония ден се качих в абсолютно същият рейс с надеждата да я засека пак в него ама нещо не беше в него но пък за сметка на това стигнах от свобода до театър София за 17 минути :D :D :D
Просто питане, просто драсканици, просто прост човек.. ех!
play_life
07-21-2008, 12:29
naro4no si izturva6 tela i momi4eto nqa na4in da ne ti go podade :grin: momi4e sum..... :grin:
:razz: :razz:
няма нячин да не стане :D :D
ivakavlad
07-21-2008, 13:48
Просто питане, просто драсканици, просто прост човек.. ех!
еми аз съм си прост :D :D :D