View Full Version : Както преди...
otherpeople
07-19-2008, 18:53
delete
cherinka
07-19-2008, 18:54
Питай го на кво се дължи промяната му и се разреви, че искаш да те гушка както преди.
Може и да помогне.
Ако е инат няма да се промени.
otherpeople
07-19-2008, 18:58
delete
roltirirang
07-19-2008, 19:02
Давам ти съвет,знам ще страдаш,но по-добре не го пита,а меу КАЖИ.
Приираш се и примерно му казваш "Мило тряя да поговирм,ти много се промени,дори да не осъзнаваш.Виж аз искам да сиси като преди искам внимание и ласки,знам че ти се струва нелепо но така ме губиш"
Точно ясно и без заобиколки,ако нищо не направи значи е баламски.-..
Може би иска да ти покаже, че е дошло време за раздяла :(
Клонирай го.
Има такава техника вече :D
Клонирай го.
Има такава техника вече :D
Естествено :D
didi_baby
07-19-2008, 20:34
Говорете за това,поне да разбереш на какво се дължи държанието му
NeLLy_BaBy
07-19-2008, 20:40
съжалявам, че ще го кажа , но това е 1 признак за раздяла. Повечето момчета няма да седнат и да говорят направо за това освен ако ти не започнеш разговор с тях, но по този начин искат да ти покажат, че нещата са се променили. Поне при мен беше така. Аз знаех това. Гворих с него и след това се разделихме. Дано при теб не е така, но е хубаво да говориш с него.Няма смисъл да си зариваш главата в пясъка.
pandelka
07-20-2008, 06:56
Б1ди ти с1щата като преди..хората се променят защото тези около тях ги променят
AceOfSpades
07-20-2008, 07:08
Кажи му, че някъв твой познат ходи с твоя приятелка обаче ти е казал, че не я обича като преди и после коментираи " как може да я лъже така... като не я обича да я зареже, много мразя някой да ходи с друг като не изпитва чувства към него" ;) той ако е малко умен ще се усети и ако нещо се е променило ще ти каже. Знай че ако е наистина време за раздяла ще ти го признае, но според мен е по добре ако не те обича да не е с теб нали :? ?
indecent
07-20-2008, 07:14
Б1ди ти с1щата като преди..хората се променят защото тези около тях ги променят
+1