Влез

View Full Version : ПИСНА МИ!

`'Sweety`'
07-19-2008, 21:58
просто искам да си излея душата-малко са тези които са изпитвали това чувство в момента. :lol: ако някой знае безболезнен начин за самоубиване да пише :cry:
ако взема да пиша историята си ще ми отнеме цяла вечер-мноого дълга и тъжна история-друг път.искам да ви задам някои въпроси:
1.за кво живеем мамка му-само да страдаме :cry:
2.моля,ако някой познава едно свястно момче да пише
писна ми да живея сред фалшиви лица,фалшиви усмивки,фалшиви хора-хора на материалния и физически свят-а къде са хората на духовния.искам поне един истински човек в живота си-явно е много :cry: :cry: :cry: :cry: ще умра от тази болка която ме разяжда от вътре-нечовешка болка,която ме унищожава малко по малко и ми показва единствения път към спасението-смъртта
3.ако някой е изпитвал подобно чувство -да пише
въобще пишете за разочарованията си-излейте си и вие душата.на мен ми стана по добре ако може още някой да ме утеши :cry: :cry: :cry:

AnzaRe
07-19-2008, 22:03
1Няма смисъл да се самоубиваш.
2След време ще намериш истинската любов.
3Няма смисъл да страдаш заради някъф идиот.
4Имай самочувствие.
5Имай приятели който да те подкрепят.

DamaTa.v.Zelen0
07-19-2008, 22:05
Светът не свършва с едно момче.. Ще имаш хиляди приятели след това! А не всички са такива въздухари, спокойно. Явно още не се е появил Истинският! Но вярвай ми - видиш ли го, ще го познаеш! :-)

DYNAMIC
07-19-2008, 22:06
оо милата..ако мъката ти е любовна я споделям напълно.До мен искат да си 3 момчета,вече май е смао 1 от тях..аз обаче като пълната глупачка се влюбих в друг,изключително неподходящ :smt022 и искам да пребия някой много искам,толкова ми е криво и съм ядосана,че ме подведе,надявам се скоро да ми мине..никога не избираме в кой да се влюбим..

Maeva
07-19-2008, 22:10
Недей така се депресирай, бе, момиче... Всичко ще се нареди. И на мен сега ми е адски криво, приятелят ми замина за Челопечене бомби да търсел :booooomb: .. Военна му работа.Всяка вечер обикаля из тая София не ми звъни не ми пише(пише ми, но не това, което искам да прочета), на мен са ми спряни телефоните не мога да го търся... Ужас ми е ... Онзи ден ми разправя как ме сънувал, че съм била с друг.Започнах филми да си вкарвам , имам чувството, че нещо се случва там, което не е хубаво... поне за мен :-#

Maeva
07-19-2008, 22:11
оо милата..ако мъката ти е любовна я споделям напълно.До мен искат да си 3 момчета,вече май е смао 1 от тях..аз обаче като пълната глупачка се влюбих в друг,изключително неподходящ :smt022 и искам да пребия някой много искам,толкова ми е криво и съм ядосана,че ме подведе,надявам се скоро да ми мине..никога не избираме в кой да се влюбим..

То почти винаги като се влюбиш в някой се оказва неподходящ ... :cry:

DamaTa.v.Zelen0
07-19-2008, 22:13

Десга е аз все в неподходящи.. разни или големи, или приятели на наще, или пропаднали според обществото.. :? :(

cherinka
07-19-2008, 22:15
Be tired.
Спокойно.
Всичко ще отшуми.
Не задълбавай много много в мисли и размишления, защото вредиш едва само на себе си и на здравето.
Щастие НЯМА! Запомни го добре!
Единствено от теб зависи дали ще си набиваш в главата, че живота е суров и всичко най-лошо се случва на теб!

Аз нямам какво да споделям.
преди време много бях писала по този форум .. колко съм нещастна, колко мъка ми тежи на сърцето и душата, твърдях, че няма смисъл за кво да живея щом понасям толкова тежки неща върху себе си, а дефакто сега като се замисля КВО!? Да се вайкам аз, майна, и да се тръшкам заради някво си копеле тама, дето не ме оценява. Ква е файдата от цялата тази работа.

DYNAMIC
07-19-2008, 22:16

Десга е аз все в неподходящи.. разни или големи, или приятели на наще, или пропаднали според обществото.. :? :(
еми момичета..какво да се прави :( най-тъпото е,че има толкова свесни момчета,които биха ме взели,ама аз кат съм зле и тфа си е..онзи ли точно трябваше да харесам ..уффф :-x

Maeva
07-19-2008, 22:17
Be tired.
Спокойно.
Всичко ще отшуми.
Не задълбавай много много в мисли и размишления, защото вредиш едва само на себе си и на здравето.
Единствено от теб зависи дали ще си набиваш в главата, че живота е суров и всичко най-лошо се случва на теб!

преди време много бях писала по този форум .. колко съм нещастна, колко мъка ми тежи на сърцето и душата, твърдях, че няма смисъл за кво да живея щом понасям толкова тежки неща върху себе си, а дефакто сега като се замисля КВО!? Да се вайкам аз, майна, и да се тръшкам заради някво си копеле тама, дето не ме оценява. Ква е файдата от цялата тази работа.

Ок, сега говориш така.. докато не дойде следващия, който ще те накара да се чувстваш, както си се чувствала преди да ти светне лампичката, че няма мсисъл ...

DYNAMIC
07-19-2008, 22:18
Be tired.
Спокойно.
Всичко ще отшуми.

Ок, сега говориш така.. докато не дойде следващия, който ще те накара да се чувстваш, както си се чувствала преди да ти светне лампичката, че няма мсисъл ...
хаха тфа е толкова врно деба..и тя го знае подсъзнателно,в природата ли ни е да сме толкоз заблудени бе мамам мууу :-x

Madn3s5
07-19-2008, 22:20
ЯЯЯ,се стегни.. Като си такава депресирана,до никаде няма да стигнеш! Вдигни глава и намери целите си в живота.. Прочети тая тема може да ти е от полза.. ... :wink: Цък!!! (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=3371153&highlight=#3371153)

Maeva
07-19-2008, 22:20
Be tired.
Спокойно.
Всичко ще отшуми.

хаха тфа е толкова врно деба..и тя го знае подсъзнателно,в природата ли ни е да сме толкоз заблудени бе мамам мууу :-x

Не сме заблудени, просто сме патки ](*,)

DYNAMIC
07-19-2008, 22:22
Be tired.
Спокойно.
Всичко ще отшуми.

Не сме заблудени, просто сме патки ](*,)
:lol: :razz: съгласна..ше мине ..на всички ще мине,то е ясно,ма просто да по-бързо :)

Maeva
07-19-2008, 22:26
М дааа !!! А аз на моя ще му сложа една бомба в гащите като си дойде да си я обезврежда и да си я търси с металотърсачите и да се спасява !! :smt075

cherinka
07-19-2008, 22:34
Be tired.
Спокойно.
Всичко ще отшуми.

Знам си го.
И то не несъзнателно.
Просто цаката е да не задълбаваш толкова МНОГО колкото предишния път и така с всеки следващ го даваш още по-леко и полека!
А и ако щете вярвайте, но това което го написах в предния пост ми се беше случило едва само веднъж! И то преди година.
И другия е имало, но точно от този пръв път не си давам толкос зор да се тръшкам за щяло и нещяло. Щото смисъла липсва.
Вече по-леко понасям всяка раздяла и всяко разочарование.
Абе, кеф ми е!
Не може да ме убедите в тва, в което искате да ме убедите.

Emery
07-19-2008, 22:38
Извод, до който съм стигнала: Нищо не си струва толкова, че да сложиш край на живота. Всеки има такива моменти и ги преодолява по някакъв начин... Всичко ще мине... Ще видиш,много скоро ще се чувстваш много по- добре :) :)

Maeva
07-19-2008, 22:41
Be tired.
Спокойно.
Всичко ще отшуми.

Знам си го.
И то не несъзнателно.
Просто цаката е да не задълбаваш толкова МНОГО колкото предишния път и така с всеки следващ го даваш още по-леко и полека!
А и ако щете вярвайте, но това което го написах в предния пост ми се беше случило едва само веднъж! И то преди година.
И другия е имало, но точно от този пръв път не си давам толкос зор да се тръшкам за щяло и нещяло. Щото смисъла липсва.
Абе, кеф ми е!

Ще ми се да мога с лека ръка да забравя всичко.Както и да е :) Евала тогава , че ти е толкова леко след края на всяка връзка, колкото и да ти е било готино с него, колкото и да си го обичала :-P :-)

cherinka
07-20-2008, 00:24
Be tired.
Спокойно.
Всичко ще отшуми.

Знам си го.
И то не несъзнателно.
Абе, кеф ми е!

Ще ми се да мога с лека ръка да забравя всичко.Както и да е :) Евала тогава , че ти е толкова леко след края на всяка връзка, колкото и да ти е било готино с него, колкото и да си го обичала :-P :-)
Можеш, стига да искаш и да успееш.
Не е лесно, но и не е трудно преодолимо.
А и зависи от нагласата ти.
Щом нещо е приключило, значи така е трябвало. И нищо не може да се промени. Освен ти самата.

Бе, деда знам.
Поне тва е моята философия. :)

TheNewReligion
07-20-2008, 04:15
Хахах ! Днес питах майка защо няма свестни момчета . 8-)
Споконо , за всеки влак си има пътници . Ще намериш все някога човек в , когото да се влюбиш истински . :)

BaiToq
07-20-2008, 05:55
Аз съм свестен от Пловдив,
пиши на лична 8) :grin:

pandelka
07-20-2008, 06:00
Стани ЕМО..поне ако ще се самоубиваш да има хора с теб :-D ХаААхахах..не бе глупости как ако е заради момче..яяя се стегнии..няма да се даваш на тея с1щества..кат ти е разбил с1рцето значи сама си прави извода просто не те заслужава и не е оценил какво си направила..а в живота живеем за мн неща..важното е винаги да имаш цел за да има за какво да живееш..обаче когато на моменти изгубваш целта си..веднага се насочи к1м друга и не се поддавай на хората които те нараняват б1ди по-силна от тях!!

А някой ден ако е за любов тоо..споко ще я срещнеш..има толкова момчета и момичета..така че няма вечно да си сама .. ;) просто сега малко се стегни и погледни с усмивка напред..
Моите с1лзливи историйки не мисля да ги обяснявам понеже нищо няма да спечеля с тва п1к и на теб мисля,че няма да мога да ти помогна особено ..просто се спряваш с тва!!! :!: има мн хора които д1ржат на теб :!: ..Отвори си очите за тях :!: ..Виж ги и заеби момчетата :!::!::!:....Живота е Един!! :) УспеХх.. ;)

IaShKo
07-20-2008, 06:11
A moje li 1 vupros za vas kakvo e svestno mom4e zashto samo da kazwate 4e nie sme tupitte nqkak si ne vurvi :) Ima i mom4eta kade stradat kato vas zaradi kurvi :)

pandelka
07-20-2008, 06:13
A moje li 1 vupros za vas kakvo e svestno mom4e zashto samo da kazwate 4e nie sme tupitte nqkak si ne vurvi :) Ima i mom4eta kade stradat kato vas zaradi kurvi :)

Може би за някой е ...да праи сичко което иска да и ходи след м1ршавия г1з и накрая да ск1сат чак когато на момичето му писне за да може да тя му разбие с1рцето и да страда той а не тя :grin: :grin: :grin: Баси глупоста написах :D :-D ;)

IaShKo
07-20-2008, 06:16
HAhaha Vsi4ko e vuzmojno zatova sus priqtelite se sabirash biesh si glavata u masata piene qdene i muzika i nqma problemi :) I da se tancuva zaduljitelno gol na masata hahahha ina4e nqma trupka :D

Maeva
07-20-2008, 10:21

Може би за някой е ...да праи сичко което иска да и ходи след м1ршавия г1з и накрая да ск1сат чак когато на момичето му писне за да може да тя му разбие с1рцето и да страда той а не тя :grin: :grin: :grin: Баси глупоста написах :D :-D ;)

Тук не става въпрос за това, а за факта, че доста момчета се правят на ангели, че се държат с теб едва ли не ще сте винаги заедно, че те обичат и тн .. а накрая се оказва че са лъгали за всичко и че са търсили едно много просто нещо .... СЕКС [/color и така...нека бъдем реалисти :razz: :-P

sladur4etyYy
07-20-2008, 10:26
аз познавам свестни мом4ета, така 4е има, спокойно . просто още не си срещнала такова. и стига с тия глупости- самоубийство, дрън-дрън :? тва е за слабите хора, ти слаб 4овек ли си ?

IaShKo
07-20-2008, 10:31
emi nz az imam priqteli kade sa mi priqteli i kakvo i da mi e bilo vinagi sa do mene zatova samoubistvoto e kraino po dobre toi ili tq da se samoubie ot kolko az kato moga da sedna s teh i si piq 1 2 3 4 10 mastiki i da si tancuvam i da mi e dobre ;)

IaShKo
07-20-2008, 10:33
http://req.hit.bg/req2.JPG

samo ako tova jivotno mu stane neshto bih vleznal v zatvora.
ve4e imam akt zaradi nego za poboi kato dete ot 1 mese4no si go gledam kade go namerih na ulicata si go pribrah u doma e tova e smisleno da imash povod

Lord_Of_The_Night
07-20-2008, 10:39
Запомни нищо,ама нищо,пак повтарям нищо на този свят не си заслужава толкова че да слагаш край на собствения си живот.Сега ще ти споделя нещо.Преди време срешнах едно момиче и аз тотално се влюбих в нея,след толкова време,защото историята беше адски оплетена,аз и признах всичко,тя отначало твърдеше че и тя изпитва нещо към мен,обаче в последствие се оказа че е несподелена,тази любов която изпитвах.Какво беше ми гадно първоначално наистина,но си казах майната му има куп други момичета на този свят,явно не е било писано да бъда с нея,ще бъде с някоя друга,живота не свършва с една раздяла,запомни го.Няма нужда от това да се депресираш,излизай с приятели,купонясвай си,въобще радвай се на живота.И след време ще видиш че ще срещнеш точния човек,въпрос на време е,но като се отчайваш нищо няма да постинеш.Какви са тези депресиращи истории,та живота е пред теб момиче радвай му се.След всяко разочерование идва нещо хубаво запомни го,просто трябва да имаш търпение то да доиде. :) Може сега да ти е гадно,но след време ще си кажеш за какво толкова страдах,заслужава ли си въобще,колкото по бързо го осъзнаеш толкова по добре за теб самата.Аиде успех и горе главата. :)

kato` limonche
07-20-2008, 11:19
просто искам да си излея душата-малко са тези които са изпитвали това чувство в момента. :lol: ако някой знае безболезнен начин за самоубиване да пише :cry:
ако взема да пиша историята си ще ми отнеме цяла вечер-мноого дълга и тъжна история-друг път.искам да ви задам някои въпроси:
писна ми да живея сред фалшиви лица,фалшиви усмивки,фалшиви хора-хора на материалния и физически свят-а къде са хората на духовния.искам поне един истински човек в живота си-явно е много :cry: :cry: :cry: :cry: ще умра от тази болка която ме разяжда от вътре-нечовешка болка,която ме унищожава малко по малко и ми показва единствения път към спасението-смъртта
въобще пишете за разочарованията си-излейте си и вие душата.на мен ми стана по добре ако може още някой да ме утеши :cry: :cry: :cry:

1.Живеем, защото сме се родили, страданието си го докарваме сами.
2. Аз познавам и повече от едно свястно момче.
3. Кое чувство?-Самосъжалението?

`'Sweety`'
07-20-2008, 12:17

1.Живеем, защото сме се родили, страданието си го докарваме сами.
2. Аз познавам и повече от едно свястно момче.
3. Кое чувство?-Самосъжалението?
2.наистина се радвам че познаваш повече от едно свестни момчета(дано да са такива) :)
3.самосъжалението?? НЕ-болката.различни понятия са :wink:

gPa3HuTeJl
07-20-2008, 12:23
за кво живеем мамка му

Аз живея, за да дразня другите и да б1да обичан... 8-)

ivakavlad
07-20-2008, 13:24

1.В живота има много стадания приемай ги като испитания
2. да познавам свястни момчета (е не са много ама..) макарче и те си имат трески за дялане както всички в живота е пълно с фъшиви хора и хора който търсят само материалното ще се сблъскваш с тях нявсякъде ще свикнеш с това повярвай ми а за болката за това досега не съм успял да намеря лек но с времето ще свикнеш с нея няма да ти прави олкова голямо впечатление знам го от опит
3.да испитвал съм и продалжавам да го испитвам това чувство болката е мой постоянен спътник в живота имал съм много разочарования но няма да ги напиша поради 2 причини първо трябва да пиша поне 4 часа за да напиша всичко и второ няма смисъл да занимавам другите с мойте проблеми винаги съм се справял сам и така ще бъде и занапред

П.П. Просто вярвай че всичко ще се оправи мисли позитивно ще се почувстваш по добре

babity
07-20-2008, 13:59
за кво живеем мамка му

Аз живея, за да дразня другите и да б1да обичан... 8-)

Аз пък живея за да ме дразнят и да обичам! :razz:

Silvi21
07-20-2008, 15:24
nqma smisal plakala sam kvo li ne sam mislila i v kraina smetka moje da e tapo no mi e dobre v momenta 6toty nqkak si az se kontroliram do kolko da pozvolq nqkoi mi vleze pod kojata do kva stdepen da go pusna me opoznae 6toty koity se doverqva mn lesny posle si pati tva e trqbva se nau4im sme s razli4ni lica i da podbirame dobre horata na koity da se pokazvame:}

PePeLePew
07-20-2008, 17:22
кфо ти пука просто 1 момче баси решил се трепе ама ти фред ли си бе ? зами се осъзнай просто такъв е живот прецква всички свиквай или ще страдаш още много пъти

miminkaa
07-20-2008, 20:38
1 Явно си права , за да страдаме..
2. Свесни момчета няма...
3. И аз съм изпитвала това чувство и знам че боли..
Но няма смисъл да се самообиваш защото живота не свършва..Има хора с много по лоши животи от нашите и живеят... а ние сме тръгнали да се самуубиваме заради любов или нещо подобно.. Когато най малко учакваш че щастието ще дойде при теб тогава идва и ти прави живота подреден и красив...
Горе главата .. Трябва да имаш самучувствие но и с покритие.. :)

megasexy
07-20-2008, 22:45

Мила моя, недей да се измъчваш. Спри да мислиш лошо, и промени психиката си, моля те. :-)

=)
07-21-2008, 09:52
2. аз съм свестен :)

258
07-21-2008, 10:38
В момента и аз съм в ужасна депресия :-# Много ми е гадно... :-k
Но в такива моменти трябва да си кажеш,че всичко това е поради някаква причина.Не се отчаивай,ще ти мине :smt056
И помни едно от мен: ''Колкото по-дълбоко дълбае скръбта в душата ви, толкова повече радост може да вмести тя.' :mrgreen:

gerinceto
07-21-2008, 22:55
1Няма смисъл да се самоубиваш.
2След време ще намериш истинската любов.
3Няма смисъл да страдаш заради някъф идиот.
4Имай самочувствие.
5Имай приятели който да те подкрепят.

buffalo88
07-22-2008, 12:51
Знаеш ли ,че сега на мода е да си ЙЙМО ? ;]

westggirl
07-22-2008, 14:15
наскоро и на мен ми идваха такива мисли ама не става нишу непе4елиш освен болката на тези които те обичат ... а и живота продължава ... ше се срешне човека които е за теб ;) не губи надежда .Както са казали хората : надеждата умира последна ;) такачр горе главата и не се обръшай назад

westggirl
07-22-2008, 14:17
Знаеш ли ,че сега на мода е да си ЙЙМО ? ;]
върви и др мода ... да си фешЪн ... кат тия у амореца

sasha_90
07-22-2008, 14:22
Колкото и проблеми да имаш,смъртта не е спасение.Тя е само бягство от действителността.

freezingskull
07-22-2008, 19:27

кажи от каде си :)

vesinka91
07-22-2008, 19:56
i az popadam samo na idioti no vypreki vsi4ko negubq nadejda 4e shte sreshtna nqkoi po dobyr i nesmqtam 4e trq mislish za samoubiistvo zashtoto te ne sa nai vajnoto v tos jivot...

sayer
07-22-2008, 20:47

кажи от каде си :)
аз познавам поне 5

freakish1boy
07-22-2008, 20:48
:-o

The Livin' Legend
07-22-2008, 21:02
И на мене ми е писнало от всичко ама стискам зъби и това е.Преди ми беше кофти ама с времето и бойните спортове се озлобих много(най вече при кик бокса,при таекуон-дото не беше така ама сега направо не мога да се позная).Само един авер ме знае наистина какъв човек съм и така е най-добре щото другите се ебават и ти става много гадно.Има много курвички и курвари дето са далеч от тея работи.За мен примерно не е най-важното секса.Има и други много по-приятни неща.Тва е просто физическа нужда.Секс правят и животните ,ние уж се различаваме от тях по това ,че изпитваме по-специални чувства.Ама повечето хора май не са така.Секи гледа да е*е и не му пука.Аз филмчета ми се гледат ,разходки на лунна светлина такива работи :oops: ама на 18 станах и още нещо не срещам половинката си и почнах Уеко да си мисля че тва няма да стане.

Мисля си за тва дето дамската част казва.Няма свестни момчета и т.н.Ами не е че няма ами просто тея които ви се натискат и ви свалят са най-големите селяни и не им пука.Не го приемат за нещо кой знае кво.Аз примерно го вземам много на вътре пък и не обичам да се натрапвам на хората.Не съм от тея дето си гонят познатите момичета по улиците за да говорят с тях.И това според мен е причината поради която се депресирате и ви е тъпо.

И на мене ми е кофти за едно момиче ама ме срам да и кажа ,защото ако ме отреже по някой гаден начин ще ми стане супер кофти и едва ли ще ми го побере главата. :(

И в заключение на това ще кажа че светът е гаден и системата се мъчи да ни вкара в един калъп за да изкарва пари от нас.Кара ни да работим и да се възпроизвеждаме за да може после да изкарва пари и от нашите (бъдещи или настоящи) деца.Не знам за вас ама аз почнах да ставам по студен и да не ми пука и да го карам на авто пилот. :-k ](*,)

sLaDkA_GrEsHkA
07-22-2008, 21:45
napulno si prava i az se 4uvstvam kato vuv nqkakuv teatur... vseki igrae nqkakva rolq... nqma istinski hora, priqteli, 4uvstva, nishto.... i za tova sum se zatvorila v sebe si predpo4itam da sedq i da si pisha s nqkoi nepoznat i da znam che kakvoto i da kaje nqma da mi migne okoto otkolkoto poredniq "priqtel" da me razo4arova.... s 2 sumi stanah egoist i ne mi puka za drugite... ako na tqh im pukashe za men moje bi i na men shteshe no.... no !

sayer
07-23-2008, 09:35
никога не се предавай, добри и свестни момчета има, стига да се научиш къде да ги търсиш!!!Никой не е съвършен, но съм сигурен, че ще срещнеш много хора, за които ще изпиташ неописуем кеф, че ги познаваш.

soulja_girl4e
07-23-2008, 10:01
оф и на мен ми писна тъпата кирилица ама още се мъча с нея нали?! :o

buffalo88
07-23-2008, 10:05
лесно е - стани Иймо, хем ще си модерна :D

slun4ice_90
07-23-2008, 10:18

ve4e imam akt zaradi nego za poboi kato dete ot 1 mese4no si go gledam kade go namerih na ulicata si go pribrah u doma e tova e smisleno da imash povodЕвала наистина!Много е сладко много ме кефи.Човек трябва да живее за малките неща,които правят живота ни хубав.Грешно е да се стреми към богатства и "газене" на другите хора...Трябва да се радваме на всеки ден от живота си.Аз лично живея за музиката винаги съм казвала ТЯ е моят стимул и моята мечта!!! :-P :grin: :smt001 :-({|= За нея и заради хората,които обичаме и ни обичат си заслужава да живеем!!!!!!!Усмихвайте се по-често,също така.Не си тровете живота с незначителни неща,които не зависят от вас.Просто живейте!

soulja_girl4e
07-23-2008, 10:25

ve4e imam akt zaradi nego za poboi kato dete ot 1 mese4no si go gledam kade go namerih na ulicata si go pribrah u doma e tova e smisleno da imash povodЕвала наистина!Много е сладко много ме кефи.Човек трябва да живее за малките неща,които правят живота ни хубав.Грешно е да се стреми към богатства и "газене" на другите хора...Трябва да се радваме на всеки ден от живота си.Аз лично живея за музиката винаги съм казвала ТЯ е моят стимул и моята мечта!!! :-P :grin: :smt001 :-({|= За нея и заради хората,които обичаме и ни обичат си заслужава да живеем!!!!!!!Усмихвайте се по-често,също така.Не си тровете живота с незначителни неща,които не зависят от вас.Просто живейте!
хъхъ и аз си имам едно такова слънчице вкъщи! пак от улицата 8-) ей тва е истинска любов от пръв поглед!

slun4ice_90
07-23-2008, 10:37

хъхъ и аз си имам едно такова слънчице вкъщи! пак от улицата 8-) ей тва е истинска любов от пръв поглед!Аз,ако можех много бих искала всички бездомни сладурковци да си ги гледам... :( И аз си имам кученце в нас болонка е.Обожавам животните най-много кученцата. :grin: :-P Тук в София като видя колко са бездомни и ми става много тъжно... :cry: Веднъж си спомням валеше дъжд и аз излизам някъде навън и виждам едно бездмомно кученце.Някой го пуснал във входа(живея в блок) и милото зъзнеше от студ исках да го прибера вътре в моята стая,НО нямаше как щяха да се удавят с моето...Но пък му дадох хляб да яде.И се почувствах щастлива,че съм му дала поне малко хляб и,че в този студ поне не е навън! :grin: :grin:

feniksSs
07-24-2008, 20:38
Ами разкажи защо си толкова разочарована какво ти се е случило. Нещо тряя да те е накарало да мислиш така, очевидно че е момче, но каква е историята?

`...bmwL...`
07-27-2008, 16:09
Оо да определено те разбирам..хах аз преди си мислях,че смъртта е единственното избавление.. :D :D
Това е много тъпо найстина..сега разбрах,че ако обичаш някой..Тогава Живей за Него..мамка му..А и мисли за хората ,които те обичат и колко ще страдат ако се самоубиеш-което няма да направиш със сигорност,защото трудно се намират толкова смели хора.. ;)
Живей и за малките неща в живота,кото те правят щастлива..и ако имаш спомени с това момче си ги спомняй с усмивка, а не с тъга.. ;)

dimanushka
07-27-2008, 18:10
Да, такива моменти винаги се преживяват бурно, но трябва да се изживеят, непременно трябва! Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...

Научи се да казваш:''Какво от това?''за нещо,което до сълзи боли.Научи се казваш''Не'',когато искаш да крещиш''Да''.Научи се да понасяш измамата на приятелството,измамата на мечтите и любовта.Научи се да се усмихваш,когато очите се пълнят със сълзи.Научи се,за да не паднеш и да боли,за да не може никога никой да ти се смее.Ако не искаш да бъдеш нещастен-научи се!!!

реших да ти кажа какво мисля по въпроса чрез тези споменчета :)