PDA

View Full Version : Помогнете незнам какво да правя ;(

Razbito_Surce_F
07-19-2008, 22:21
Здравейте на Вси4ки в този форум.Ето 4е дойде ред и аз да потарся савет .Мн сам отчаяна.Ето я и моята история.
Харесфам едно мом4е... тази нова година бяхме в една компания ... аз си имах приятел но не бях с него ... Ве4ерта с това вапросното мом4е което харесвам от много време бяхме заедно до сутринта (има6е целувки милувки..) Но на другия ден тои си замина за Испания ... там си има сериозна приятелка. докато бяхме заедно на нова година аз му казах 4е си има приятелка и това което прави не е редно но той каза 4е тя не го интересува...На следва6тия ден аз оставих моя приятел казах му 4е сам влюбена в друго мом4е.Мина много време и аз мислех 4е сам го забравила .. но като го видях преди 2 -3 дена и направо се побарках не спирам да плача незнам какво да правя ;(:(:( :smt022 :smt022
Ходихме на кафе натам насам.Снощи ми се обади по телефона говорихме си и аз се чувствах много щастлива.Но ето 4е днес излязох с негови периятели, тои незнае6е 4е 6те сам там. и доиде с приятелката си
като ме видя я пусна и незнае6е какво да каже
В този момент помислих 4е 6те умра от мака На вси4кото отгоре ни запозна.. ;(:(;( :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 незнам какво да правя даите ми савет (между другото той незнае 4е изпитвам 4увства кам него ) какво да правя да му кажа ли и ли да си замалча и дасе опитам да го забравя ;(:(:(:(:(:(:( Благодаря на всички които отделиха време да про4етат моята история ;(:(:(

Maeva
07-19-2008, 22:24
Няма лошо, че те е запознал с нея...Все пак не те е игнорирал.. Аз ти предлагам да си поревеш едно хубаво ама и за него да поплачеш, щото според мен и на него му се плаче, за това, което се случва..

DYNAMIC
07-19-2008, 22:25
прочети тази тема от раздела >>Когато останеш сам, по-добре се бори за мечтите си
и ще ти мине,просто не се оставяй за някакво момче да ревеш,не си струва,щомне те е оценил,негова грешка

Maeva
07-19-2008, 22:28
прочети тази тема от раздела >>Когато останеш сам, по-добре се бори за мечтите си
и ще ти мине,просто не се оставяй за някакво момче да ревеш,не си струва,щомне те е оценил,негова грешка

Не мисля, че не я е оценил! Момчето си има сериозна приятелка... ти била зарязала момче, с което имаш сериозни отношения, заради някаква тръпка, появила се наскоро.. ? :-o

DYNAMIC
07-19-2008, 22:32
е добре не е ли меко казано :? този ,виж > Ве4ерта с това вапросното мом4е което харесвам от много време бяхме заедно до сутринта (има6е целувки милувки..) > еми поне да не я е подвеждал,момчетата са :-D

Razbito_Surce_F
07-19-2008, 22:34
Не мисля, че не я е оценил! Момчето си има сериозна приятелка... ти била зарязала момче, с което имаш сериозни отношения, заради някаква тръпка, появила се наскоро.. ? :-o[/quote]

Да наскоро появила се трапка. Но направо незнам просто тази трапка неможе да се опи6е.Много хора ми казват 4е и тои ме харесва но аз не вярвам .Казаха ми 4е е разпитвал за номера ми и тем подобни.Днес като го видях с приятелката си 30 мин той дума не обели, а друг път не си затвара устата...................................... .. абее си4ко е мн сложно :(

Razbito_Surce_F
07-19-2008, 22:36
е добре не е ли меко казано :? този ,виж > Ве4ерта с това вапросното мом4е което харесвам от много време бяхме заедно до сутринта (има6е целувки милувки..) > еми поне да не я е подвеждал,момчетата са :-D

Да мом4етата са ........... БОЛКУЦи с мн малко изклю44ения

Maeva
07-19-2008, 22:36

Ама я се постави на негово място ! Пак пример с теб - ти как би постъпила, ако си с компания, виждаш, че някъф сладър ти се кефи, гаджето ти го няма, нова година е ... сладура ти допада, цяла вечер си с него.. ой, котьо.. бих казала аз :-P

Maeva
07-19-2008, 22:37
Не мисля, че не я е оценил! Момчето си има сериозна приятелка... ти била зарязала момче, с което имаш сериозни отношения, заради някаква тръпка, появила се наскоро.. ? :-o

Да наскоро появила се трапка. Но направо незнам просто тази трапка неможе да се опи6е.Много хора ми казват 4е и тои ме харесва но аз не вярвам .Казаха ми 4е е разпитвал за номера ми и тем подобни.Днес като го видях с приятелката си 30 мин той дума не обели, а друг път не си затвара устата...................................... .. абее си4ко е мн сложно :([/quote]

Научи се да пишеш, че главата ме заболя докато разбера какво си написала :shock: 8-)

Razbito_Surce_F
07-19-2008, 22:41
Научи се да пишеш, че главата ме заболя докато разбера какво си написала :shock: 8-)[/quote]

Извинявай много но малко се обарках затова :D

Madn3s5
07-19-2008, 22:44
Може би и той е объркан и му трябва време за да зареже приятелката си,а може и да си играе с теб за през свободното време.. така от 10 реда неможем да преценим момчето..въпреки това му подскажи поговорката "от два стола на земята" .. :)

DYNAMIC
07-19-2008, 22:46

Ама я се постави на негово място ! Пак пример с теб - ти как би постъпила, ако си с компания, виждаш, че някъф сладър ти се кефи, гаджето ти го няма, нова година е ... сладура ти допада, цяла вечер си с него.. ой, котьо.. бих казала аз :-P
аз като съм с гадже първо мисля и после вс,не изневерявам..ако ще се случва нещо ще го късам,а тоя лиохман защо е още с онова гадже,а?
ТЪП Е

Maeva
07-19-2008, 22:48

аз като съм с гадже първо мисля и после вс,не изневерявам..ако ще се случва нещо ще го късам,а тоя лиохман защо е още с онова гадже,а?
ТЪП Е

До колкото разбрах, тва прословуто гадже било в Испания :-o както и да е.Така е.Изневерява, подлъгва невинни сърнички ...
ТЪП Е :grin:

roltirirang
07-19-2008, 22:53
Що си си била зарязала гаджето.Отиваш при момчето биеш му шамар дори и с трудност и му казваш,че те боли и че го обичашш,а той е постъпил тъпо и не я е зарязал.Питаш го какво си ти за него,без отговор си тръгваш.

Razbito_Surce_F
07-19-2008, 22:54
Що си си била зарязала гаджето.Отиваш при момчето биеш му шамар дори и с трудност и му казваш,че те боли и че го обичашш,а той е постъпил тъпо и не я е зарязал.Питаш го какво си ти за него,без отговор си тръгваш.

И аз това мислех да направя
Но после се отказах

roltirirang
07-19-2008, 22:59
"Мила" (в кавички защото не те познавам|),ако нямаш смелост да се изправиш срещу живота(е любов) защо живееш?Знаеш ли още колко момчета жадуват по теб и колко още момчета и мъже ще имаш?
Остави на времето ти просто дръж на дойстойнството и отиди ме смачкай мутрата(емоционално) накарай го да плаче,накарай го да съжелява.Бъдеи със самочувствие не му проговори повече излизай с приятелите му разбирай се страхотно с тях,на него не говори.Да видим колко ще издържи..Даже ако хванеш някой негов приятел
(: :-D :-D

DYNAMIC
07-19-2008, 23:00
"Мила" (в кавички защото не те познавам|),ако нямаш смелост да се изправиш срещу живота(е любов) защо живееш?Знаеш ли още колко момчета жадуват по теб и колко още момчета и мъже ще имаш?
Остави на времето ти просто дръж на дойстойнството и отиди ме смачкай мутрата(емоционално) накарай го да плаче,накарай го да съжелява.Бъдеи със самочувствие не му проговори повече излизай с приятелите му разбирай се страхотно с тях,на него не говори.Да видим колко ще издържи..Даже ако хванеш някой негов приятел
йеяя 8-)

Razbito_Surce_F
07-19-2008, 23:02

Да права си.
Мерси за подкрепата

pandelka
07-20-2008, 06:25
Според мен за да пусне р1ката на гаджето си мисля че е видял нещо в очите ти когато си го видяла с нея ..може и да подозира за чувствата ти ..По-добре му кажи какво изпитваш..ако не иска да е с теб нека просто ти каже..

gostut
07-20-2008, 19:56

Направи точно това, няма да сбъркаш, нищо, че после в очите на другите ще си курвата подирала се с момчето, което ще излгежда герой, защото ем теб "минал" ем още си е с гаджето...

виж ако искаш да постъпиш умно послушай ~cry_baby_cry~