View Full Version : Коя марка презерватив най-добре ви понася?
roltirirang
07-20-2008, 11:20
Е така реших се и аз да пусна една тема,тъйкато се чудя какво да правя(скучно ми е).Интересно знаем,че на всеки човек различно му понасят презервативите.Интересува ме нещо като не пролучване,а да разбера коя марка презервативи е наистина "лоша" и коя се "мязи" на по-голямата част от тийновете,както и на форума разбира се.
Та ето запитването към потребителите,коя за вас е най-добрата марка?Коя използвате най-често?Имате ли непоносимост към някоя марка?
За тези,който има дългогодишни партньори те какво ползват?Имали ли сте спорове?
П.с.Ако има такава тема ключ...
П.с.2.Това просто не само от личен интерес все пак да имам напредстав горе-долу за напред какво да ползвам(знам,че може нещо да не ми се "помязи" ама..)
Durex сякаш най - добре....
+1
И на мен Durex си ми харесват най-много.С моя мъж не сме имали спорове относно кондомите и на двамата Durex си ни допадат. :)
krem4et0
07-20-2008, 11:46
Абсолютно нямат никакво значение, стига да не са SURE. Всички са еднакви. А Дюрекс от 3 лв. кутийката не е по-хубав от Lfestyles, Sportex или Vitalis. Все пак аз избирам Cool, защото ги усещам по-тънки.
TinkyWinky
07-20-2008, 12:13
и двамата харесваме durex... :)
shady^baby
07-20-2008, 12:13
Аз предпочитам Durex и Sportex
+1
Wrathchild
07-20-2008, 12:16
Абсолютно нямат никакво значение, стига да не са SURE. Всички са еднакви. А Дюрекс от 3 лв. кутийката не е по-хубав от Lfestyles, Sportex или Vitalis. Все пак аз избирам Cool, защото ги усещам по-тънки.Ооо, при мен определено имаше разлика между Durex и Lifestyles. Предпочитам първите. Само не и Durex Elite...
krem4et0
07-20-2008, 12:19
Явно си е до хората. Не ми пука. Не искам презерватив и се пазя по друг начин. Но когато е било с презерватив, е било с коквото има на магазина и каквото липсва в колекцията му от кутийки от презервативи :D Малко сме повтаряли....
TheBlackStranger
07-20-2008, 13:31
Lifestyles & Durex. Бай дъ уей кремче защо Sure не ти харесват ? Щот веднъж с бившата нямахме други и щяхме да ползваме Sure, но тя не искаше. Така и не ми каза защо. :-o
margo_93
07-20-2008, 13:49
SPORTEX
Lifestyles най-много ми харесват и то вида Play - най-удобни са ми, лесни за слагане и т.н. Спортекс нещо не ги долюбвам открай време - много смрадливи презервативи - миришат на гума та не се трае. Иначе за тях готиното е, че са доста добре смазани и много лесно влизат нещата с тях :)
Презерватива не е нищо повече от един "Каучук" с неква определена форма .А марката е въпрос на личен избор.
SpOrTs_GiRl
07-20-2008, 14:26
Май уважавам Дюрекс най-много за сега ..
Но не ми понасят много ароматизирани презервативи ... :?
krem4et0
07-20-2008, 14:30
Lifestyles & Durex. Бай дъ уей кремче защо Sure не ти харесват ? Щот веднъж с бившата нямахме други и щяхме да ползваме Sure, но тя не искаше. Така и не ми каза защо. :-o
Много са сухи.
TomHanks
07-20-2008, 14:43
Абсолютно нямат никакво значение, стига да не са SURE. Всички са еднакви. А Дюрекс от 3 лв. кутийката не е по-хубав от Lfestyles, Sportex или Vitalis. Все пак аз избирам Cool, защото ги усещам по-тънки.
Аз си намерих Дюрекс на по 58-70 стотинки бройката(презерватив). И в някои случаи ми и излизат по-ефтино и от Спортекс.
По темата. За мен няма огромно значение, важното на момичето да й е хубаво. Естествено има и едни гадни черни спортекс, които са чувал и са дебели и нищо не чувствам с тях. Иначе от дюрексите любимите са ми с с ребра или точици, както казах по-горе, за да й е по-хубаво на момичето. :)
macety_91
07-20-2008, 14:52
наи-много мразя ментовите....усещането е УЖАСНО!!! :shock: :(
TheBlackStranger
07-20-2008, 21:54
Много са сухи.Мерси. :-)
megasexy
07-21-2008, 00:17
Спортекс и дюрекс.
Аз предпочитам Durex и Sportex
евала :grin:
jujulinkaa
07-23-2008, 15:51
+1
+1 :grin:
na men sportex po mi naresvat,durex mn puti sa se kusali :?
Презерватива не е нищо повече от един "Каучук" с неква определена форма .А марката е въпрос на личен избор.
+1
LoveIsForSuckers
07-23-2008, 19:53
Най-често ползвам Дюрекс, обаче има едни Дюрекс нз си какви дето са с точки и чертички и са супер кофти .. много са дебели някак си
Не ползвам от доста време, но иначе преди като че ли Durex най ми допадаха.
Еми Durex,Sportex :P 8) 8)