Влез

View Full Version : Nujda ot suvet!

paranoia
07-20-2008, 13:27
Sujalqvam che pisha na latinica,no mi se pre*ba kirilicata,ta moqt problem e sledniqt:
Naskoro gadjeto mi kaza che vsichko mu se struva ednakvo vseki den,zadushava se,celuvkite tolkova mn sa uchestqli che veche nqmalo trupka
V momenta sme neshto kato priqteli,vijdame se po rqdko,ponqkoga se celuvame.Toi kaza che sega lubovta mu se e vuzrodila,useshta trupkata kogato ne me vijda tolkova chesto,lipsvam mu,kogato se celunem v kraq na denq,sqkash se celuvame za purvi put,i taka poveche mu haresva,kaza mi che go e strah da trugne otnovo s men,zashtoto moje da se povtori sushtoto i ne iska otnovo da kusame.
Spored vas imame li budeshte zaedno?(hodihme 8 meseca)

PP:Molq bez glupavi komentari,nadqvam se nqkoi da se navie d apishe po temata mi...i predvaritelno mersi

DYNAMIC
07-20-2008, 13:30
да..всичко зависи от вас.Карайте го по-бавно,не бързай да тръгвате пак,щом го почувствате и той също е сигурен за себе си ,всичко се получава от самосебе си :)

sexa_na_kompleksa
07-20-2008, 13:30
8 месеца не са кой знай колко много време и е жалко, че сте си омръзнали от сега. Но пък мисля, че е малко глупаво да се виждате и да се целувате, но да не ходите. :? Или сте заедно, или не. Пък ако пак тръгнете, недейте да сте 24/7 заедно и правете различни неща.

paranoia
07-20-2008, 13:32
Vchera se razbrahme poveche da ne go pravim
NIKAKUV SEX I NIKAKVI CELUVKI!
Vupreki che toi postoqnno me gushka i iska da sum blizo do nego kogato sme dvamata

_malka_ku4ka_
07-20-2008, 13:47
:shock: az misla 4e 6tom si mu umr1znala i use6ta tr1pka samo kogato ste razdeleni , spored men trqbva da napravi6 ne6to novo da go vpe4etli6 i razv1lnuva6 kakto kogato ste se sre6tnali za 1-vi p1t :) taka mi slq az :neutral:

oMpaZ4e
07-20-2008, 13:55
abee tva e momche kontrolirai go :grin: shtom mu lipsvash kogato ne si pokrai nego amii izbqgvai go nqkolko dni, da mu lipsvash poveche i sam shte te potyrsi :lol: ii shte ima da ti se maznii :lol: :lol:

mon4eto
07-20-2008, 13:56
Za vsqka vruzka ima bude6te ako se obi4ate :oops:

paranoia
07-20-2008, 14:05
abee tva e momche kontrolirai go :grin: shtom mu lipsvash kogato ne si pokrai nego amii izbqgvai go nqkolko dni, da mu lipsvash poveche i sam shte te potyrsi :lol: ii shte ima da ti se maznii :lol: :lol:

Shto za tup komentar,tova e vajno za men......Horata ne mogat da budat kontrolirani

pandelka
07-20-2008, 14:06
Sujalqvam che pisha na latinica,no mi se pre*ba kirilicata,ta moqt problem e sledniqt:
Naskoro gadjeto mi kaza che vsichko mu se struva ednakvo vseki den,zadushava se,celuvkite tolkova mn sa uchestqli che veche nqmalo trupka
V momenta sme neshto kato priqteli,vijdame se po rqdko,ponqkoga se celuvame.Toi kaza che sega lubovta mu se e vuzrodila,useshta trupkata kogato ne me vijda tolkova chesto,lipsvam mu,kogato se celunem v kraq na denq,sqkash se celuvame za purvi put,i taka poveche mu haresva,kaza mi che go e strah da trugne otnovo s men,zashtoto moje da se povtori sushtoto i ne iska otnovo da kusame.

PP:Molq bez glupavi komentari,nadqvam se nqkoi da se navie d apishe po temata mi...i predvaritelno mersi

Dai mu malko vreme da razbere kakvo iska ;)

paranoia
07-20-2008, 14:10

I az mislq che taka e nai dobre,znam che shte poiska otnovo da e s men,zashtoto me obicha i e shtastliv kogato sme zaedno ;]
Puk i az ne mu dosajdam,vijdame se samo kogato toi iska,ne mu pisha,samo ako toi mi pishe,awe vqrvam che neshtata shte se opravqt,prosto iskah da vidq kakvo mislqt drugite ;]

paranoia
07-20-2008, 14:11
На колко си ти и гаджето ти?

Em az sum na 15,toi na 16

pandelka
07-20-2008, 14:12

I az mislq che taka e nai dobre,znam che shte poiska otnovo da e s men,zashtoto me obicha i e shtastliv kogato sme zaedno ;]
Puk i az ne mu dosajdam,vijdame se samo kogato toi iska,ne mu pisha,samo ako toi mi pishe,awe vqrvam che neshtata shte se opravqt,prosto iskah da vidq kakvo mislqt drugite ;]

Radvam se ..to4no tova 6tqh da ti kaja i az da napravi6..dano da se suberete otnovo ;)

oMpaZ4e
07-20-2008, 14:18
e da be qsno ama ako tolkova iskash da ste zaedno a mu lipsvash samo kogato te nqma nakrai go da osyznae kolko si vajna za nego za da te pojelae kakto predi ..capish ?

Silvi21
07-20-2008, 14:51
em...poznato spored men badi kraina ili 6te mu kaje6 da e s teb ili nikvi celuvv4ici i seX ako iska tva 6te e s teb malko harakter pokaji da vidi 4e znae6 kvo iska6 kazva6 ili si s men ili dr si tarsi ponqkoga e hubavy da si po rqzka i po toq na4in pokazva6 4e znae6 kvo iska6 nedei da mu sazdava6 predstava 4e 6te go 4aka6 (makar da ne e tka)badi zagada4na pokaji mu 4e ako te izgubi 6te e nai golqmata gre6ka pravil do sega;]stiskam palci :o :-) :-)

Lady_B_
07-20-2008, 20:23
Според мен не ... и не заради друго, а защото той просто не знае какво иска , от такива бягай надалече ...

paranoia
07-20-2008, 20:32
Според мен не ... и не заради друго, а защото той просто не знае какво иска , от такива бягай надалече ...

A dali shte razbere kakvo iska?

miminkaa
07-20-2008, 20:46
Ми нз.... възможно е и да имате бъдеще , но той не е постъпил много добре.. поне според мен де...

NeLLy_BaBy
07-20-2008, 21:00
Явно не знае какво иска.Осатви го известно време на сухо да му дойде акъла в главата. Иначе толкова ми е позната тази история, обаче аз не мога да търпя такива неща. Не може момичето да е винаги при момчето когато му е на кеф. Остави го известно време да поразмисли както трябва щом толкова го е страх пак да не си омръзнете и това е. Във всяка връзка има такива моменти, но ако чувствата са по-сериозно имате голям шанс да го преодолеете. Разбира се трябва и малко разнообразие в срещите и всичко ще е наред. Успех!