Влез

View Full Version : Ох,мъже ...

fashiongirl
07-20-2008, 19:48
:-D

BaiToq
07-20-2008, 19:52
Всички са курви,аз не съм.
Ама съм С-класа или квото там.
Ае бягай оттука.
Я си дай снимка на перфектната външност.

punkrock
07-20-2008, 19:54
Начи според мен може би те е харесал наистина, но знае, че не си от лесните момичета и може би затова не е направил нищо. :?
Ми незнам и аз какво да направиш.. ;/

fashiongirl
07-20-2008, 19:56
Не съм, защото никога не съм спала с момче . А и да бях, не бих - практикувала практиката на повечето да си лягат с всеки срещнат . Това ме отблъсква, но това е една друга тема .

BaiToq
07-20-2008, 19:59
Не съм, защото никога не съм спала с момче . А и да бях, не бих - практикувала практиката на повечето да си лягат с всеки срещнат . Това ме отблъсква, но това е една друга тема .
Радвам се за теб.
Но нали знаеш,че в днешно време
думите селянин,блондинка и т.н.
се използват като нарицателни,
а не в прякото си значение.
Същото е и с курва.

_FaShIoN_
07-20-2008, 20:04
Щом е сваляч и е*ач по твойте думи....просто те е харесал за вечерта в дискотеката и те е искал тогава,за след това се съмнявам.... :)

tuzaro
07-20-2008, 20:05
аз искам да вида колко си красива, и аз съм ултра симпатичен

unfaithful1234
07-20-2008, 20:10
постни една снимка ако може... 8-)

BaiToq
07-20-2008, 20:13
Ако тая е S-class-а,
аз съм Porsche 911 Carrera GT2 8)

just_my_luck
07-20-2008, 20:14
tochno taka prosto te e har za ve4erta no e vidql 4e nishto nqma da stane.. a negoviq pr-l prosto e iskal da ti pomogne kato si e mislil 4e moje da stane neshto ta.. chestno kazano edva li te pomni t.e. pomni te kato vsqko dr momi4e...izpadala sam v po4ti sushtata situaciq i naistina e taka a i shtom e svalqch...
a i verno q dai snimka shtom si tolkova krasiva i si ot S-klasite :D

fashiongirl
07-20-2008, 20:16
Ами , всеки с мнението си . " S - classa " е нарицателно на лъскаво и хубаво . Аз имам самочувствие , помолих за мнение , съвет, но както винаги в България те обиждат и ругаят

didi_baby
07-20-2008, 20:22
Миличка или по-точно госпожице "Перфектна" никой не те ругае,ти просто си мислиш,че с едната външност ще минеш навсякъде...Такам,искаме да те видим колко си "лъскава"

cherinka
07-20-2008, 20:24
Ами , всеки с мнението си . " S - classa " е нарицателно на лъскаво и хубаво . Аз имам самочувствие , помолих за мнение , съвет, но както винаги в България те обиждат и ругаят
Така е.
Знаеш ли на мен кво ми се случи оня ден?
Помолих една приятелка за съвет и да ми помогне с едно нещо.
Тя ми обесни как точно седят нещата и как се прави това нещо. И ми направи впечатление, че не ме попита Кво, що, как, кога. Просто само й казах да ми каже каквото знае и е изпитала на свой гръб и тя ми обесни. Ето на това му викам аз приятел! А не почна да ме разпитва и да ме ругае за постъпката ми и се изяви към мен с голямо разбирателство и съпричастност.

Както ти сега искаш мнение и съвет, а другите обръщат внимание на думите ти "Красива съм" и прочие. Та ти дори не претендираш с това.. както и да е.
Тъпи са ония двамата, дето ти искат снимка, и това няма да се промени.
Ограничени и малоумни създания.
Нека са живи и здрави и да си гледат косматите пишки и да не се обаждат много много.

А моето мнение по твоята тема е, че не бива да си хабиш мислите за него и прочие.
За 6 месеца щом не те е потърсил и не си е направил и труда да се види с теб и да те впечатли по някакъв начин, значи няма смисъл да се занимаваш с него.
Имамомчета, които изчакват максимум 1-2-3 седмици,, а тоя направо се е усрал!
И какво от това, че си е написал на скайпа "не е важно с коя си лягам, важно е коя сънувам"... просто хубав цитат от една популярна понастоящем чалга песен... дори наистина в момента да е в това положение, не можеш да си сигурна дали ти си в мислите му. Освен ако не го питаш.

Ами да, като се замисля наистина може да го попиташ!??!
Имаш му скайпа, драсни му два реда. Питай го дали му се хой на сладкарница да хапнете по една паста.. ахах :)
Или ако искаш ми дай скайпа му пък аз ше се разбера с него :)
Добър подход имам, не се притеснявай.
Айде, много здраве на всички ви.
И моля, никой да не е посмял да ме напада, защото съм в много истерично състояние ся!
Лека вечер!

fashiongirl
07-20-2008, 20:25
Миличка или по-точно госпожице "Перфектна" никой не те ругае,ти просто си мислиш,че с едната външност ще минеш навсякъде...Такам,искаме да те видим колко си "лъскава"

Можеш да си дадеш Skype ,няма проблем, вие в Смолян имате ли s-class -ки

cherinka
07-20-2008, 20:26
Абе, я отиди да си обръснеш гъза, тогава говори на момичето.
тва, че си проста и се хфащаш за думите й говори единствено за твоята 'интелигентност', ако мога така да я нарека.
Айде, стегни се и недей тука раздавай правосъдие и не хули другите хора.
Щом момичето твърди, че е красиво (и там квото още твърдеше) значи е така!
И никъде не е споменала, че си мисли, че с красотата си може да има всичко, което пожелае.
Прочети още веднъж темата й и тогава ела да й говориш.
Ае, със здраве!

tuzaro
07-20-2008, 20:27
Така е.
Тя ми обесни как точно седят нещата и как се прави това нещо. И ми направи впечатление, че не ме попита Кво, що, как, кога. Просто само й казах да ми каже каквото знае и е изпитала на свой гръб и тя ми обесни. Ето на това му викам аз приятел! А не почна да ме разпитва и да ме ругае за постъпката ми и се изяви към мен с голямо разбирателство и съпричастност.

Както ти сега искаш мнение и съвет, а другите обръщат внимание на думите ти "Красива съм" и прочие. Та ти дори не претендираш с това.. както и да е.
Нека са живи и здрави и да си гледат косматите пишки и да не се обаждат много много.

А моето мнение по твоята тема е, че не бива да си хабиш мислите за него и прочие.
За 6 месеца щом не те е потърсил и не си е направил и труда да се види с теб и да те впечатли по някакъв начин, значи няма смисъл да се занимаваш с него.
И какво от това, че си е написал на скайпа "не е важно с коя си лягам, важно е коя сънувам"... просто хубав цитат от една популярна понастоящем чалга песен... дори наистина в момента да е в това положение, не можеш да си сигурна дали ти си в мислите му. Освен ако не го питаш.

Имаш му скайпа, драсни му два реда. Питай го дали му се хой на сладкарница да хапнете по една паста.. ахах :)
И моля, никой да не е посмял да ме напада, защото съм в много истерично състояние ся!
Лека вечер!улрас я кажи коя е тая песен " не е важно с кой си лягам а кой сънувам, че едно момиче си е сложило на профила пък не мога да я вида у скайп да я питам :-)

fashiongirl
07-20-2008, 20:28
Така е.

Лека вечер!

Благодаря

didi_baby
07-20-2008, 20:31
Мацка ти само тая думичка ли знаеш?Не се прави на оборотна,има ги много като теб.Дръж се естествено,а не се прави на "коя съм аз"...и ако те интересува-да,имаме си S-Class-ки,но мисля че това в случая е без значение.Знаеш ли падането от високо е болезнено,затова слез на земята.

П.С. Това е мое мнение и мисля че имам право да го кажа,отделен въпрос е другите как го приемат.(И аз съм живяла в София,Пловдив и т.н.,просто те информирам)

Успех с момчето и сладки сънища

cherinka
07-20-2008, 20:34
Така е.

Лека вечер!улрас я кажи коя е тая песен " не е важно с кой си лягам а кой сънувам, че едно момиче си е сложило на профила пък не мога да я вида у скайп да я питам :-)
Камелия - Усещам те още
Знаеш, че не съм като на времетоооооооооооо

аааа
не е важно с кой заспивам, а това кого сънувам, аз сънувам само тебе и ръцете ти по менееееееееееееееееее.
Не е важно колко имам, а това че теб те нямам, аз сънувам само тебееееееее и ръцете ти по менееее.
АААА
ахааххаха

fashiongirl
07-20-2008, 20:34
Мацка ти само тая думичка ли знаеш?Не се прави на оборотна,има ги много като теб.Дръж се естествено,а не се прави на "коя съм аз"...и ако те интересува-да,имаме си S-Class-ки,но мисля че това в случая е без значение.Знаеш ли падането от високо е болезнено,затова слез на земята.

П.С. Това е мое мнение и мисля че имам право да го кажа,отделен въпрос е другите как го приемат.(И аз съм живяла в София,Пловдив и т.н.,просто те информирам)

Въобще ... Нямам думи . Аз не съм възпитана да нападам ... И да говоря ,когато не познавам човек .
Поисках съвет, а то какво стана ...
Аз май не съм за тука

tuzaro
07-20-2008, 20:35
Така е.

Камелия - Усещам те още
Знаеш, че не съм като на времетоооооооооооо

аааа
не е важно с кой заспивам, а това кого сънувам, аз сънувам само тебе и ръцете ти по менееееееееееееееееее.
Не е важно колко имам, а това че теб те нямам, аз сънувам само тебееееееее и ръцете ти по менееее.
АААА
ахааххахаех тая камелия ква е арна.... ти няма ли да ме уредиш с някоя ултраска??

didi_baby
07-20-2008, 20:35
Ти като си ядосана не е нужно да си го изкарваш на всеки.Айде завивайте и ти и тя

fashiongirl
07-20-2008, 20:38
Ти като си ядосана не е нужно да си го изкарваш на всеки.Айде завивайте и ти и тя

Искаш или не искаш доказателство

PePeLePew
07-20-2008, 20:38
Той не е никакъв сваляч сигурен съм репутацията му е фалшива направи си изводите сама

cherinka
07-20-2008, 20:39
Ти не си всеки, усещаш ли?
Единствена и неповторима си за моя гняв. 8-)

Tuzaro Смирненски ултраските? ХАХАХАХХАХАХАХ!

tuzaro
07-20-2008, 20:41

Tuzaro Смирненски ултраските? ХАХАХАХХАХАХАХ!само да са хубави, и ако може да не са скъсвали скоро с някой ултрас че не ми се яде бой 8-)

cherinka
07-20-2008, 20:42

Tuzaro Смирненски ултраските? ХАХАХАХХАХАХАХ!само да са хубави, и ако може да не са скъсвали скоро с някой ултрас че не ми се яде бой 8-)
Ти бой нема да ядеш, ма те мноо бой ще ядат ако ги мернат някъде. :D
Имам една мн убафа девойка за тебе.
Готина е. Девствена е и е на 18 и има големи тзитзи 8-) :P

crazy_style
07-20-2008, 20:44
iskame dokazatelstvo .. puk ako moje i negova pic ... ama da ne stane nqkoe infekciq samo ;D

fashiongirl
Ммм ... Приятна вечер от мен и още веднъж благодаря за съветите . Разбрахте ме много погрешно .

tuzaro

Ти бой нема да ядеш, ма те мноо бой ще ядат ако ги мернат някъде. :Dда бе да, говори ми ти, не ги знам кви са ултрасите и особенно циганите от ботев...

fashiongirl
07-20-2008, 20:46
iskame dokazatelstvo .. puk ako moje i negova pic ... ama da ne stane nqkoe infekciq samo ;D

На skype може ,но ако сложа тук, анонимността ми се губи.

tuzaro
07-20-2008, 20:47

На skype може ,но ако сложа тук, анонимността ми се губи.айде на скайп lev4o91

gostut
07-20-2008, 20:48
кат си се дръпнала няма да те гони я.. нали е "сваляч", не пастир.. като се праиш на важна не можеш да го чакаш да дойде... трябвало е да се навреш когато му е било времето (там в дискотеката)

шанс

cherinka
07-20-2008, 20:49

После ми прати.

А, ти, момиче, не им обръщай внимание на тия посерковци от тоя форум! Те и те не знаят кво да говорят.
:)

BulgariaZaBulgarite
07-20-2008, 20:49
Не ти липсва самочувствие обаче...

tuzaro
07-20-2008, 20:50

После ми прати.

А, ти, момиче, не им обръщай внимание на тия посерковци от тоя форум! Те и те не знаят кво да говорят.
:)дай да вида тая с големите цици, може пък да ми ареса 8-)

cherinka
07-20-2008, 20:52
Не ти липсва самочувствие обаче...
Ми да!
Тя сама ако не си се харесва, за кво живее!
Абе, мноо сте ми интересни, бе, майка му стара, значи!
Ако беше казала, че е грозна, друга песен щяхте да пеете.

Баси.

fashiongirl
07-20-2008, 21:11
Ето, някой вече ме видяха . Грозна ли съм,хубава ли съм ...Чао

crazy_style
07-20-2008, 21:27
[12:05:54] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: namerih te
[12:06:10] . . каза: zdr
[12:06:15] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: i 4ao
[12:06:17] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: barzam
[12:06:27] . . каза: 4ao
[12:06:37] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: mojesh
[12:06:40] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: da ijm kajesh
[12:06:41] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: na tezi
[12:06:43] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: ot foruma
[12:06:46] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: kakvi
[12:06:49] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: vpe4aleniq
[12:06:52] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: ostavih
[12:06:58] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: ytre 6te gi pro4eta
[12:06:59] . . каза: :D
[12:07:06] . . каза: moje ako ne me domurzi
[12:07:15] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: ne,az nastoqvam
[12:07:26] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: ogledai me dobre
[12:07:30] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: za6toto
[12:07:35] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: sled malko 6te te blokiram
[12:07:41] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: nqmam navika
[12:07:45] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: da si davam skype
[12:07:47] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: na nepoznati
[12:07:50] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: ni6to lin4o
[12:07:57] . . каза: hah np
[12:09:32] . . каза: oks aide da ne te pritesnqam ne6ty
[12:09:33] . . каза: bb

tva e.. ne mi prati pic skivah q na profila.. taka e vuzpitana , taka se durji... nqa ko da prikaam zA neq.. li4no az MRAZQ TAKIVA HORA, s prekalenoto samo4uvstvie , no vse pak.. vseki e razli4en zatova si kazvam mnenieto za neq bez da natqkvam ni6to i AKO MOJE posle da ne mi mrunkat nqkvi momi4enca 4e sum si natqkvala mnenieto i tn...
ne mi haresa, kato harakter i kato vun6nost, osobeno vtoroto. Ne4e koi znae kolko se razbira ot taq pic, no opr mi se stori groznovata v face. koito q e skival da kazva moje defekta da e v men.

i ne mi se struva mn pravilno 4e vs vzeha da q napadat.. to i mene dosta me razdrazni s tva, ama to se svikva.. osobeno ako si ot moq grad i e bukano s takia fe6an suzdaniq, nakraq prosto dava6 svobodno i ne otrazqva6

pf aide CHAO 4e kat zema da pi6a i se olivam, ako nqkoi go e pro4el de ;DD

megasexy
07-20-2008, 21:29
Да знаеш мила, НИКЪДЕ НЯМА по-перфектно момиче от мен ! Аз съм номер едно. Не съм надута, просто това е истината, красива съм колкото отвън толкова и отвътре.

tuzaro
07-20-2008, 21:36
аз мога да ви постна снимка 8-) ама да се разберем вие кво ше дадете
8-)

crazy_style
07-20-2008, 21:40
(rega e na zaem :oops: ) ... A e ti mai golqmo samochuvstvie ima6 a ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cherinka
07-20-2008, 21:47
[12:05:54] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: namerih te
[12:06:10] . . каза: zdr
[12:06:15] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: i 4ao
[12:06:17] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: barzam
[12:06:27] . . каза: 4ao
[12:06:37] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: mojesh
[12:06:40] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: da ijm kajesh
[12:06:41] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: na tezi
[12:06:43] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: ot foruma
[12:06:46] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: kakvi
[12:06:49] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: vpe4aleniq
[12:06:52] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: ostavih
[12:06:58] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: ytre 6te gi pro4eta
[12:06:59] . . каза: :D
[12:07:06] . . каза: moje ako ne me domurzi
[12:07:15] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: ne,az nastoqvam
[12:07:26] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: ogledai me dobre
[12:07:30] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: za6toto
[12:07:35] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: sled malko 6te te blokiram
[12:07:41] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: nqmam navika
[12:07:45] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: da si davam skype
[12:07:47] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: na nepoznati
[12:07:50] ... B ... U ... B ... B ... A ... каза: ni6to lin4o
[12:07:57] . . каза: hah np
[12:09:32] . . каза: oks aide da ne te pritesnqam ne6ty
[12:09:33] . . каза: bb

tva e.. ne mi prati pic skivah q na profila.. taka e vuzpitana , taka se durji... nqa ko da prikaam zA neq.. li4no az MRAZQ TAKIVA HORA, s prekalenoto samo4uvstvie , no vse pak.. vseki e razli4en zatova si kazvam mnenieto za neq bez da natqkvam ni6to i AKO MOJE posle da ne mi mrunkat nqkvi momi4enca 4e sum si natqkvala mnenieto i tn...
ne mi haresa, kato harakter i kato vun6nost, osobeno vtoroto. Ne4e koi znae kolko se razbira ot taq pic, no opr mi se stori groznovata v face. koito q e skival da kazva moje defekta da e v men.

i ne mi se struva mn pravilno 4e vs vzeha da q napadat.. to i mene dosta me razdrazni s tva, ama to se svikva.. osobeno ako si ot moq grad i e bukano s takia fe6an suzdaniq, nakraq prosto dava6 svobodno i ne otrazqva6

pf aide CHAO 4e kat zema da pi6a i se olivam, ako nqkoi go e pro4el de ;DD
Аре, вземи се стегни малко, защото нямаш никакво право да говориш за човек, когото не познаваш.
Може и грозновата да ти се е сторила, и така да е ти едва ли падаш по надалеч от нея.

Може ли да си толкова повърхностен/на и глупав/а?!
Никой не те е карал да си даваш мнението за нея, нито някой те е накарал да пишеш в тази тема и да се възмужаваш "Как може да има хора, които твърдят, че са красиви, а на мен не ми допадат"
Ми извинявай теб кво те бърка ква е , що е и кви ги говори!?
Тя е красива, и ще си остане такава, а ти колкото и да я обиждаш няма да станеш по-умен/на и по-готин/а.

Деба майка му деба, толкова ли сте завистливи всички, бе, да му се невиди!?

Ама ако дойде да те сфаля, ще й се дадеш, нали глупако! (ако си момче, де).

cherinka
07-20-2008, 21:50
(rega e na zaem :oops: ) ... A e ti mai golqmo samochuvstvie ima6 a ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Вземи малко се поуспокой и за твое добре е да не дрънкаш глупости, нито да си даваш некомпетентното мнение.
И като ти е толкова смешно, на мен ще ми стане още по-смешно ако имаш един цирей на лицето.
Още ли ти е смешно?

cherinka
07-20-2008, 21:52
Да знаеш мила, НИКЪДЕ НЯМА по-перфектно момиче от мен ! Аз съм номер едно. Не съм надута, просто това е истината, красива съм колкото отвън толкова и отвътре.
Това защо го написа?
Какъв му е смисъла?
Тя някъде да е споменала, че е префектна!?
Като те гледам колко се хфалиш (дори и на бъзик да е), предполагам, че си поредното пренебрегнато момиче от външния свят. :)
Но само предполагам.

tuzaro
07-20-2008, 21:55
cherinka е друсана, не я слушайте кво говори!

gostut
07-20-2008, 21:56
offtopic:
cherinka = one man army

megasexy
07-20-2008, 21:57
Това защо го написа?
Какъв му е смисъла?
Като те гледам колко се хфалиш (дори и на бъзик да е), предполагам, че си поредното пренебрегнато момиче от външния свят. :)
Но само предполагам.
Ако щеш ми вярвай, мила. Написах го защото се гордея със себе си и се обичам, ти си помисли че се хваля ли ? Предполагай си..

tuzaro
07-20-2008, 21:58
Това защо го написа?
Какъв му е смисъла?
Но само предполагам.
Ако щеш ми вярвай, мила. Написах го защото се гордея със себе си и се обичам, ти си помисли че се хваля ли ? Предполагай си..искаш ли да ми станеш гадже :oops:

megasexy
07-20-2008, 22:01
Това защо го написа?
Какъв му е смисъла?
Но само предполагам.
Ако щеш ми вярвай, мила. Написах го защото се гордея със себе си и се обичам, ти си помисли че се хваля ли ? Предполагай си..искаш ли да ми станеш гадже :oops:
Ти мъжко или женско си ?

tuzaro
07-20-2008, 22:03
Това защо го написа?
Какъв му е смисъла?
Но само предполагам.
Ти мъжко или женско си ?момченце :oops:

cherinka
07-20-2008, 22:04
Това защо го написа?
Какъв му е смисъла?
Но само предполагам.
Ако щеш ми вярвай, мила. Написах го защото се гордея със себе си и се обичам, ти си помисли че се хваля ли ? Предполагай си..Добре, явно съ си предположила грешно, но просто какво друго да си помисли човек в този забутан форум. 8-)
И аз винаги съм била на мнение, че независимо от всичко останало винаги трябва да ценим себе си и да се харесваме и обичаме много :)

megasexy
07-20-2008, 22:07
Това защо го написа?
Какъв му е смисъла?
Но само предполагам.
Ако щеш ми вярвай, мила. Написах го защото се гордея със себе си и се обичам, ти си помисли че се хваля ли ? Предполагай си..Добре, явно съ си предположила грешно, но просто какво друго да си помисли човек в този забутан форум. 8-)
И аз винаги съм била на мнение, че независимо от всичко останало винаги трябва да ценим себе си и да се харесваме и обичаме много :) Браво, и аз съм на този принцип.

момченце
Сори, миличък, падам си по момиченца, и в момента съм много влюбена в моето мило бомбонче. :smt050

tuzaro
07-20-2008, 22:08
Това защо го написа?
Какъв му е смисъла?
Но само предполагам.
И аз винаги съм била на мнение, че независимо от всичко останало винаги трябва да ценим себе си и да се харесваме и обичаме много :) Браво, и аз съм на този принцип.не мъ забравяй 8-)

DYNAMIC
07-20-2008, 22:12
ебати спама му .. чудя се кой е най-зле :lol: ? .. Но наистина е важно да си се обичаме,ама бате толко самочувствие..и с покритие да е дори мен ЛИЧНО пак ме дразни донякъде,некак си не съм такъф човек да се фалимм като :lol: и те така.. По-полека само 8-)

umri
07-20-2008, 22:26
cherinka за какво защитаваш толкова много тва момиче? винаги трябва да ценим и обичаме себе си.... това е така но не трябва да казваме или в случая пишеме, че сме били големи работи с-класи и тн. кой я е определил за С класа? ахахахах... не не немога. самоопределя се за С класа не може да свали някав загорял марсол.. пълни глупости. едно съветче към питащата... еми като толкова ти е харесал тоя заговори го пак няма да ви е за първи път преди сте се виждали говорели сте си кво ти пречи или чакаш да дойде... ем няма съжалявам. С класа на 17 години девствена с принципи и не може да свали някво загоряло момче... ай моля ти са хахаха самооценката ти не е правилна. и ако питаш за момчето 100% съм сигурен че те е забравил и изобщо не те помни, а ти си създаваш празни илюзии. ако наистина е плейбой и си му харесала дори и малко до сега 100 пъти да е направил първата крачка. а ако наистина има нещо към тебе и не ти го е казал до сега за какъв плейбой става на въпрос ахахахха ще ме уморите в тоя форум.

cherinka
07-20-2008, 22:33
ще ме уморите в тоя форум.
И мен!
А теб няма да те навиквам, защото ти поне за разлика от другите даваш доказателствена част на тезата ти за ... (не моа му намеря подходяща дума) 8-)
Та, така:)

Silvi21
07-20-2008, 22:35
be po dumite kat gledam ne ti lipsva samo4uvstvie to tka i trqbva ma ne prekalqvai taa mojebi ne ti e kazal 4e ima ne6ty kam teb to4ny 6totu se naduva6 ddz i az pokaji mu 4e te int nameri nqkva vraska s negy i ostavi drugite kat gledam kvo si pisala mi se struva 4e mn se vliqe6 o vseki trqbva da se vslu6va ma ne v vsi4ki a samy v nqkoi hora :( 6totu ne si4ki struvat zatva po dobre govori ako o6te go jelae6 boi se ma direktno ne 4rez drugi hora:}

zaraaa
07-20-2008, 23:02
Не се занимавай повече с него, щом за тези 6 месеца не е предприел нищо, значи всичко е било мимолетно, само за вечрта, така че няма смисъл да си хабиш нервите с него и да го мислиш, дали те харесва, дали това на skype му означава нещо, дали е за теб и т.н :wink: казваш хубава си, много момчета те харесват, тогава давай започвай да флиртуваш, лято е, все пак :D а пък тоя путю маринкен ме го мисли! :lol: :-P Успех, мила :)