PDA

View Full Version : Само в България тийнейджърите са така неграмотни?

SK0RP10N
07-20-2008, 22:03
Imam edin vapros ?
Samo v Bulgaria li teenagerite sa taka negoramotni otnosno sexualnata kultura, praviat sex ot 13 godishni i t.n. ?
Ili e e navsiakade po sevata ?

т.7
krem4et0

Spider4eto
07-20-2008, 22:04
Само по себе си правенето на секс на 13 годишна възраст, не означава, че липсва образование, но според мен в повечето случай е точно обратното. Не съм обиколила света за да кажа дали навсякъде е така, но има доста страни, които си държат на морала :)

ROCKLIFE
07-20-2008, 22:10
:-o

http://www.lemons.btourism.com/facts.php?id=2

чети :)

П.П.Не че има общо с темата. :D

hahavteen
07-20-2008, 22:16
В Кипър не е така (поне в гръцката част). В Германия и в Гърция са така обаче и доколкото знам и в Швейцария. Мда просто тия медии развратиха децата пък и те сега се развиват доста по-бързо. Гледах в едно предаване че около 13% от момичетата влизат в пубертета преди да са навършили 10 !!! (даваха и едно момиченце на което му дошъл мензиса за първи път на 3!!!) Такъв е живота. Мен лично не ме интересува кой на колко е започнал да прави секс и колко курвички има в града. Аз знам каква съм и какво правя така че... :-o

gamercheto_
07-20-2008, 23:12
това че на 13 правят секс не значи че са неграмотни...просто се правят на мн големи и искат да пораснат по бързо от колкото трябва

SK0RP10N
07-20-2008, 23:14
Razbirate me pogreshno.Ne sam kazal, che sexa na 13 e ot negramotnost, a tova sa 2 vyprosa, razdeleni sas zapetaika:
Samo v Bulgariq li se pravi sex ot 13 godishni ?
Samo v Bulgariq li sa tolkova zle sas sexualnata kultura ?

AngerFist90
07-20-2008, 23:29
за неграмотността и деградацията в Б-я. съм напълно съгласен .. , но дали правят секс на токлова ранна възраст в другите държави ... смятам,че правят .. ,колкото и жалко да е това :?

Valhala
07-21-2008, 00:13
това че на 13 правят секс не значи че са неграмотни...просто се правят на мн големи и искат да пораснат по бързо от колкото трябва

Да тва не значи че са неграмотни,но въпроси от типа "Правихме анален секс може ли да съм бременна? " сами говорят за себе си... :?

preichetoy
07-21-2008, 00:26
В повечето страни, правят секс преди да е дошло времето, това наистина се дължи главно на медиите и акселерацията на днешната младеж. Въпреки това, не мисля, че един достатъчно разумен, пък било то и 14 годишен, не би правил секс без да се запознае с... нещата, пък малко са разуните напоследък...