Влез

View Full Version : "Обичам те мн,но...."

sladkъ_mackъ
07-20-2008, 22:42
Така ще става дума за секс,такаче надявам се да не съм сбъркала раздела :-D С гаджето ми сме заедно от 10 месеца.Правили сме само анален(имам такава тема,сорри,че се повтарям),поради необясними и за мен точно причини,защото и 2та го искаме(да правим вагинален),но мн ме боли,мн съм страхлива,не издържам и на най-малка болка,той е малко по-грубичък,смисъл такъв си му е характера и структурата.. И май не може да ме предразположи добре.Та така всеки път пробваме,не става и отлагаме(с обещания от моя страна,че следващия път ще му дам).Така 10 месеца. Тази вечер ми каза,че колкото и да ме обича не може така повече да издържи,че един вид го държа без секс и го правя на глупак.. А аз може би просто не съм готова и не изпитвам ни най-малка нужда от секс(избързах и с аналния,не бях готова,но го направих заради него)Каза,че ще ме зареже ако не го направим този път.Сега ми е обидно и криво,че толкова му е до секса,но е момче има си нужди и го разбирам..Той наистина ме обича,направи мн за мен и аз за него и искам той да ми е 1я,не искам за такова нещо да скъсаме и после да съжалявам и да го направа с некой тъпанар,дето не държи на мен :? Какво мислите за тази ситуация??За думите му,какво да правя,май нямам избор :( И въпроса ми е има ли двойки тук,които са заедно без секс?Може ли при истинска любов секса да остане на по-заден план :? Дали го вълнува само секса и няма толкова чувства,или просто иска да си задоволи нуждите и това не му пречи да ме обича :( :( :(
П.П Сорка,ако темата не е за тука :-D :)

sLadkaTa_LoRi
07-20-2008, 23:00
Виж Мила..
Всички момчета се интересуват главно от секса. Аз и гаджето ми сме заедно от 7 месеца и той винаги е казавал, че ще ме чака колкото е нужно! Е да, хубаво, но аз го виждам, че не му е приятно и все някога трябва да отстъпя в името на любовта, защото и аз го обичам много. И всеки казва, че ще те чака докато е нужно, но един ден.. :?
Така че ако според теб той те насилва и не си готова за такава стъпка във връзката ви.. зарежи го!
.. Но пък ако мислиш, че той е момчето, с което би го направила.. дайствай :)
УСПЕХ :-)

sladkъ_mackъ
07-20-2008, 23:04
Благодаря много :-) :-)

preichetoy
07-20-2008, 23:08
Винаги съм се дразнела на ''Обичам те, но ако не го направим, ще скъсаме''. Това не е любов! Любовта е да си готов на ВСИЧКО за някого, да държиш на него повеше, отколкото на себе си! Ултиматумите винаги съм ги ненавиждала. Ако бях на твое място щях да говоря с него. Ако не стане... ще си търся истинския. Другото... не мисля, че ако си правила САМО анален секс си девстена. На практика - да, но наистина ли се чувставш така?

gamercheto_
07-20-2008, 23:08
(избързах и с аналния,не бях готова,но го направих заради него)

еми както си му пуснала там така му пусни и отпред!какво толкова не мога да разбера...като не искаш да го направиш с някой загубеняк си го направи с приятеля ти!а относно връзката без секс!начи аз съм с приятелката ми от 8 месеца и няколко дни...от различни градове сме виждаме се но до сега не сме го правили(поради едно малко проблемче което възникна) но не мислим да се зарязваме заради това че не правим секс!

sLadkaTa_LoRi
07-20-2008, 23:15
Винаги съм се дразнела на ''Обичам те, но ако не го направим, ще скъсаме''. Това не е любов! Любовта е да си готов на ВСИЧКО за някого, да държиш на него повеше, отколкото на себе си! Ултиматумите винаги съм ги ненавиждала. Ако бях на твое място щях да говоря с него. Ако не стане... ще си търся истинския. Другото... не мисля, че ако си правила САМО анален секс си девстена. На практика - да, но наистина ли се чувставш така?

Е да, но все пак момчетата си имат своите нужди :oops:

AngerFist90
07-20-2008, 23:18
Виж Мила..
Всички момчета се интересуват главно от секса. Аз и гаджето ми сме заедно от 7 месеца и той винаги е казавал, че ще ме чака колкото е нужно! Е да, хубаво, но аз го виждам, че не му е приятно и все някога трябва да отстъпя в името на любовта, защото и аз го обичам много. И всеки казва, че ще те чака докато е нужно, но един ден.. :?
Така че ако според теб той те насилва и не си готова за такава стъпка във връзката ви.. зарежи го!
.. Но пък ако мислиш, че той е момчето, с което би го направила.. дайствай :)
УСПЕХ :-)
айде, ако обичаш да не слагаш всички под общ знаменател ..моля,моля :-x

gamercheto_
07-20-2008, 23:22
и момичетата сте мн неиздържали ай да си имаме уважението....защо все момчетата искат секс и все на тях им било в природата...а във ваща природа какво има ? :-x

preichetoy
07-20-2008, 23:28

Е да, но все пак момчетата си имат своите нужди :oops: Ако ОБИЧАШ даден човек, ще се лишиш най-малкото от секс заради него. А пък и те нали правят анален.

AngerFist90
07-20-2008, 23:31
и момичетата сте мн неиздържали ай да си имаме уважението....защо все момчетата искат секс и все на тях им било в природата...а във ваща природа какво има ? :-x
остави брат те нямат нужди никакви :? те са невинни винаги ние сме виновните, винаги ние искаме всичко, а те какво .. пф остави се само се крият

umri
07-20-2008, 23:46
Докато са девствени им е лесно, ама след това идва период, който може да се нарече нимфомания, макар и пресилено.

krem4et0
07-21-2008, 05:50
Вие правите секс. Анален, но е секс. А ти пък му кажи, че ако те обича ще те предразполага, ще ти прави франска любов, ще те възбужда. Иначе аз и гаджето ми не бяхме правили секс 18 месеца. Никакъв-нито орален, нито вагинален, а още по-малко анален. Анален опитахме на 3-тата си годишнина! А пък ти като не искаш, няма да правиш много ясно. Много те обича да му се невиди....изобщо не те разбира. При все, че в крайюна сметка той прави секс и предполагам свършва от него, нали?

machoka
07-21-2008, 05:58
Ебати глупака е тоя твоя приятел, без да го познавам ти го казвам..

добре вие, вие слепи ли сте в такива ситуации.. той ти казва 'ти не искаш да правим вагинален секс, значи те зарязвам' - при все че ти не просто 'не искаш', а си имаш най-нормално и разумно обяснение - боли те.
Естествено, че той не умее да те предразположи - не знам да има момиче, което при правилния начин и голяма възбуда да я боли чак толкова много, че да не може да го изтърпи. Като изключим първите пъти при повечето, когато е нормално..

Не стига, че по твоето описание ми изглежда като сексуално неграмотен олигофрен, ами има и претенции. Мен ако питаш - помисли си добре и му тегли една майна, щото е с теб явно само заради секса)

Madness
07-21-2008, 06:45
абе заеби го тоя,мачока е прав...
въпреки че в простичката ситуация`секс или късаме`бих ти казала че и той има своето право да те зареже и ти твоето да му откажеш...

иначе питаше дали може връзка без секс,май зависи от възрастта обаче може струва ми се (:

SpOrTs_GiRl
07-21-2008, 07:05
Напълно съгласна съм ..
А и мила, не виждаш ли, че момчето иска просто да си задоволи нуждата?! .... За каква любов говориш?! Какво е това "обичам те, НО ако не го направим ще те зарежа.. " .. НЯМА такъв вариат в любовта .. Това за лигавщини !! :?

lips_of_anegel
07-21-2008, 07:14
[quote="sladkъ_mackъ"] Тази вечер Каза,че ще ме зареже ако не го направим този.quote]
при тези думи ти си мисли6 4е те оби4а.извинявай 4е го казвам но се заблуждава6,според мен той в момента е само заради секса с теб.ако преди е имало нещо,то вероятно ве4е го няма.
сажалявам

kohboo
07-21-2008, 07:14
А не мислите ли, че като му отказва секс въпреки, че не се знаят от вчера, той може да си помисли "аз я обичам, а тя явно не" ? Защото ако и тя го обичаше наистина, нямаше да се дърпа толкова. Сексът е естественото продължение на връзката и е сегмент, който показва, че двама души се обичат.

Е да може и да има секс без любов, но когато истински се обичат да си спират секса? :?

Затова пича може би чуства, че ако не получи секс, това ще значи "ами не съм сигурна в теб, аз май нямам същите чуства" .... :?

А относно конкретно по темата - пича седи 10 месеца (така разбрах) без секс ... само веднъж/два пъти предполагам си му дала анален. Та ... 10 месеца пича се жертва и седи на сухо, заради теб. Не мислиш ли, че това е достатъчна жертва от негова страна. Той е доказал с тея 10 месеца, че те обича и е готов на много големи компромиси. Просто наистина се постави на негово място ... той очевидно си мисли, че ти го правиш на глупак.

SpOrTs_GiRl
07-21-2008, 07:19
А не мислите ли, че като му отказва секс въпреки, че не се знаят от вчера, той може да си помисли "аз я обичам, а тя явно не" ? Защото ако и тя го обичаше наистина, нямаше да се дърпа толкова. Сексът е естественото продължение на връзката и е сегмент, който показва, че двама души се обичат.

Е да може и да има секс без любов, но когато истински се обичат да си спират секса? :?

Затова пича може би чуства, че ако не получи секс, това ще значи "ами не съм сигурна в теб, аз май нямам същите чуства" .... :?
Има нещо вярно в това, което казваш .. но все пак каквито и да са отношенията им тя трябва да се почувства готова за това .. Дори и да е решила, че той е човека, може би просто не е готова психически .. Няма желание и няма нужда от него .. Когато сама го поиска - тогава ще е готова .......
Хм .. :?

lips_of_anegel
07-21-2008, 07:20

А относно конкретно по темата - пича седи 10 месеца (така разбрах) без секс ... само веднъж/два пъти предполагам си му дала анален. Та ... 10 месеца пича се жертва и седи на сухо, заради теб. Не мислиш ли, че това е достатъчна жертва от негова страна. Той е доказал с тея 10 месеца, че те обича и е готов на много големи компромиси. Просто наистина се постави на негово място ... той очевидно си мисли, че ти го правиш на глупак.
изобщо не е така,сигурна съм.щото тя му е пуснала анален,той кво не може да и влезне в положението-боли я.тя не е виновна за тва..не е ли така.аз също бих из4акала ако приятелката ми я боли и ще пробваме и ще 4акаме докато спре да я боли.а не се ли замсиля6 4е може той да не я предразполага и за тва да я боли.......

SpOrTs_GiRl
07-21-2008, 07:26
Хм .. действията му по никакъв начин не показват, че я обича .. Да, и мен ме боля МНОГО .. Но моя ме изчака толкова, колкото трябваше .. Изчака ме, докато сама му кажа и покажа, че го искам .. И найстина не чака малък период от време .. Доста си почака .. Но за това време не ме е притискал, нито ми е поставял ултиматоми, а найстина му се искаше много. Това все пак са си нужди.. Но колкото и да е искал, след като съм му казала, че не съм готова никога не ме е притискал ..

lips_of_anegel
07-21-2008, 07:34
Хм .. действията му по никакъв начин не показват, че я обича .. Да, и мен ме боля МНОГО .. Но моя ме изчака толкова, колкото трябваше .. Изчака ме, докато сама му кажа и покажа, че го искам .. И найстина не чака малък период от време .. Доста си почака .. Но за това време не ме е притискал, нито ми е поставял ултиматоми, а найстина му се искаше много. Това все пак са си нужди.. Но колкото и да е искал, след като съм му казала, че не съм готова никога не ме е притискал ..
така и трябва да е,аз съм на същото мнение,за тва казвам 4е и аз ако спя с моми4е което я боли(въпреки 4е ми се е слу4вало) ще 4акам докато е готова и няма да я насилвам колкото и да го искам

kohboo
07-21-2008, 07:45

изобщо не е така,сигурна съм.щото тя му е пуснала анален,той кво не може да и влезне в положението-боли я.тя не е виновна за тва..не е ли така.аз също бих из4акала ако приятелката ми я боли и ще пробваме и ще 4акаме докато спре да я боли.а не се ли замсиля6 4е може той да не я предразполага и за тва да я боли.......
Аве ти у ред ли си 10 месеца са това ... ае ти да седиш 10 месеца на сухо, защото 10 месеца мацката не може да се отпусне ... да го еВа ... ти имаш ли представа колко много време е това. 10 седмици да е - ПАК ЩЕ Е ОГРОМНО ВРЕМЕ. ПАК ЩЕ Е МЕГА ЖЕРТВА от страна на пича.

А той е търпял 4 пъти повече ... и не мислите ли, че щом 10 месеца (не случайно го повтарям толкова често, за да осмислите какъв огромен период от време е това) той я е чакал да се отпусне, не е направил голяма саможертва?
И всеки път се отлага, отлага, отлага. Ами извинявайте, ама т'ва който и от вас да е на негово място ще почне да се съмнява ... ще реши, че приятелката му е с него "за пред хората" или просто е решила да го мотае така и накрая да го скъса.

10 месеца ... ебахти ... па и още искат :o

10 месеца ли те чака?

"би изчакал", ама не си чакал 10 месеца нали? :shock:

Аз се очудвам, че е изтърпял толкова много време ... ако не му пукаше и беше само за ебането, щеше да изчака месец, месец и половина и като вижда, че не става да я отреже ....

SpOrTs_GiRl
07-21-2008, 07:45
така и трябва да е,аз съм на същото мнение,за тва казвам 4е и аз ако спя с моми4е което я боли(въпреки 4е ми се е слу4вало) ще 4акам докато е готова и няма да я насилвам колкото и да го искам

Всъщност дали я боли или не .. има значение, но все пак тя трябва да се почувства готова и психически, не само физически. :) ..
Въобще .. приятеля на авторката е пълен боклук .. Ако найстина имаше чувства към нея, щеше да я чака 2 години ако трябва !! .. Защото любовта е да правиш компромиси, да се съобразяваш, да правиш и да даваш всичко за дадения човек .. а не да поставяш ултиматуми и да си гледаш собствения кеф..

didi_baby
07-21-2008, 07:54
Мацка,вярно е че ако те обичат истински ще направят всичко за теб,но ще видиш,че когато обичаш секса е прекрасен,а и момчетата наистина си имат нужди.Аз не съжалявам че го направих,няма такова удоволствие,повярвай ми,особено ако го обичаш и ако си готова ест,но 10 месеца...

lips_of_anegel
07-21-2008, 07:54
"би изчакал", ама не си чакал 10 месеца нали? :shock:

Аз се очудвам, че е изтърпял толкова много време ... ако не му пукаше и беше само за ебането, щеше да изчака месец, месец и половина и като вижда, че не става да я отреже ....[/quote]
първо съм моми4е...........и спя с моми4ета и второ 4акала съм.......4 месеца......и знам какво е....ти 4акал ли си ......а ебати говедата сте зан4и и после как жените да не танат лесбийки дееба :-x :-x :-x :-x

sasha_90
07-21-2008, 08:01
Приятелят ти е глупак и не те обича.И аз имам връзка(6 месечна) и още не сме правили секс,но е ставало въпрос за него.Когато му отказах,той каза"щом не си готова,няма".

hottie
07-21-2008, 08:02
Значи от една страна момчето чака 10 месеца, което не е малко особено за мъж и го разбирам, че изявява желание за това.
Но от друга страна(и тук са събират повече негативни страни), той не е трябвало да ти поставя ултиматум ОСОБЕНО при положение, че вече правите секс(било то анален).
Може би щях да го оправдая по някакъв начин ако не правихте анален, но извинявай за думите твоя приятел е пълен глупак и егоист, който си е наумил само едно. Според мен въобще не трябва да чакаш да те зареже, а да го зарежеш ти, да видим как ще реагира :) такива момчета заслужават по един шут в задника и това е всичко.

sh3_1s_7h3_0n3
07-21-2008, 08:05
Колкото и да е правил всичко за теб и да е доказвал, че те обича, едно такова малоумно изказване обезсмисля абсолютно всичко.

SK0RP10N
07-21-2008, 08:40
Ostavi tozi mindiliak.
Za momchetata (povecheto) e po-goliam kef da chukash niakoe momiche otzad, tai kato tam e dosta po-tiasno.Da, obache tvoia nastoiava za vaginalen.Ima 2 vazmojnosti:
1. Da e ot tipa, na koito poveche im haresva vaginalnia.
2. Da te izchuka "otpred", za da moje posle da se hvali, che ti e bil parvia.
+ tova ti sama si kaza, che e niakakav grubovat tip.V predstavite mi tozi miaza na majka razgonena gorila

GiVe_mE_A_sMiLe:)
07-21-2008, 08:56
Как го търпиш още?!
Не те обича. Или поне не достатъчно. Или след време страшно ще съжалява за тая постъпка. Скъсай с него. Ако наистина те обича, ще разбереш. Ако ли не, толкова по-добре за теб. И стига с тия нужди. Аз като съм момиче, к'во нямам ли нужда от секс. Напротив, почти всеки ден си искам.. Т'ва са глупави оправдания, както каза някой преди мен от секс имат нужда и момичетата и момчетата, и т'ва е естествено продължение на връзката, когато има любов. Обаче когато и 2мата искат и са готови. И ако има любов, не можете да ми кажете, че той си има нужди и я обича ама не може да я изчака. Да, бе. Моя ме изчака близо година. Не ме е карал нито веднъж. Само си каза, че му е кеф, обаче ако аз не искам и той не иска. Далече съм от мисълта, че не му се е искало. И все пак се държа човешки с мене и даже изчака аз да си поискам. И през цялото време ме подпитваше боли ли ме, добре ли ми е и т.н. Направо си го беше страх да не ми причинява болка. А тоя твоя при положение, че тебе те боли толкова много, че изобщо и не искаш, секс к'во се прави и на всичкото отгоре твърди, че те обича. И не е и на сухо даже. Правите анален... Честно, ако гаджето ти ми беше пред очите, щеше да му изредя родата.... :D
А, и бтв ти стига си се лигавила... изглеждаш свестна и мисля, че ще ме разбереш без да се обиждаш. Боли те, 'щото не си предразположена, не искаш а го правиш заради горе споменатия сульо... Намери се някой, който държи на теб и който ще се погрижи да ти остави хубави спомени от първия ти секс и тогава ще търпиш много по-малко болка... 8)

Xtuning
07-21-2008, 09:08

А защо все момчетата треа да ви се лепкат , да се праят на идиоти и какво ли още не за да ви превлекат вниманието , а вие само си седите и се кефите ?!!?

nikup
07-21-2008, 09:18
Ето ти сега и мнението на един влюбен до уши МЪЖ, не случайно казвам мъж, а не момче, не бяха чак толкова отдавна тийнейджърските ми години, но се наложи да порасна. Ясно ми е, че той прави компромиси заради теб и че ти правиш и трябва да е така, но това е нещо, с което НЕ БИВА да правиш компромис и да му даваш нещо, за което не си готова. Не късай с него веднага, може би наистина те обича, макар че това ти трябва да го усещаш, любовта не е нещо само на думи, а и на действия, разграничавайки се от секса има много други неща в една връзка. По неговите действия и думи се разбира дали наистина те обича, знам, че една връзка не е само секс и има неща, които не си написала за това се разграничавам леко от мнението, че не те обича. Не му давай, докато ТИ не се почувстваш готова, а ти ще усетиш кога е момента, повярвай ми, ако той наистина те зареже само защото не му даваш вагинален секс, той не е човека за теб. Секса с любов е едно не само физическо удоволствие, но и едно неповторимо емоционално удовлетворение, особено първия път.

Много разбъркан пост се получи, но надявам се ме разбра, ако наистина те обича - ще чака, защото просто не може да живее без теб.

WaKo
07-21-2008, 09:45
Абе хайде стига плюхте човека - понеже приятелката му писала тук и всички зад нея - като при Мартина Вачкова... Ако той вземе да пусне една тема отдолу всички ще му пишете "махай я тая, не те обича, иначе досега да ти е пуснала"... Какво значи не я обичал, пък тя много го обичала и затова 10 месеца се лигави да й го вкарат. Хайде сега - никоя не е умряла от тази болка. Издържала на анален секс, за който казва, че не я болял - значи си е била доста отпусната и приятеля й доста е успял да я предразположи - е, все ще е успее и да изтърпи и другото - още повече е повече от ясно, че й се иска, въпреки че друго казва. Пък и защо той да не я обича? Тя не му пуска 10 месеца, нормално човека да си помисли обратното и да реши да действа на принципа "или или" - все пак не може човек да си губи безкрайно времето с лигавщини. Момичетата и жените не разбирате малко мъжката психика и си викате, че "е, какво толкова, най-малкото ще се откаже от секса" :shock: Най-малкото.... За мъжа да откаже секса е възможно най-голямото нещо, от което може да се откаже, повярвайте ми. Пък и в крайна сметка секса е нормалното развитие на една връзка, защото след време останалите неща почват да се изчерпват. А и за мен няма по-добър начин за изразяване на чувствата от секса и това какво правиш в него.
А, иначе мацка, по твоя въпрос няма един отговор - ти сама трябва да решиш като най-добре се абстрахираш от феминистките и лесбийските изказвания тук - ти си преценяваш. Ако го обичаш толкова и се чувстваш готова - направи го. Все някога ще стане - дали с този, дали с друг. Пък и вече като си правила анален секс за мен не си девствена, така че не виждам какво толкова има да му мислиш. От друга страна, ако не се чувстваш готова - ами, не го прави - това са неща, които си ти оставят следа в съзнанието за цял живот и като цяло на нагласата ти към секса, а щом казваш, че не си готова и нямаш нужда от секс, по-добре да не го правиш, защото направите ли го веднъж нали си наясно, че ще иска да го правите отново след това. Но ако избереш тоя вариант ти е ясно какво ще последва. Каквото и да решиш трябва да си готова да си понесеш последствията. Въпреки, че горе защитавам мъжката позиция и аз не одобрявам точно тоя ултимативен начин на изказване, въпреки че го разбирам. Така че ти си решаваш. Но имай предвид, че колкото и да ти се струва, че го обичаш и е единствен и т.н. .... Вярвай ми - не е така. След него ще имаш много други, така че ако имаш някакви съмнения недей се поддава на лъжливи любовни чувства.
А това за истински влюбения, че ще чака... ми за мен това са глуспости - ако е девствен, може и да чака, но ако е по-зрял и е правил секс - да, ще изчака определен период, но поне за мен 10 месеца неколкократно превишават този период - колкото и да съм влюбен няма да изчакам толкова, да не говорим, че колкото по-влюбен е един човек толкова повече му се иска да е с другия.

Wrathchild
07-21-2008, 09:55
Виж сега, попринцип във всяка връзка секса има значение. Защото когато обичаш някой има и физическо привличане и имаш желание да правиш секс с този човек. Но пък и той трябва да има предвид, че ти си девствена и ще се наложи да изчака. Обаче и ти грешиш малко или много - в крайна сметка ти го държиш вече 10 месеца, кофти му е със сигурност. А ми прави впечатление, че теб те е страх единствено от болката - тя е нормална и все някога ще се наложи да потърпиш малко.
Впрочем за тия, които казаха, че той не я обича след като иска да прави секс с нея ще ги попитам - а тя обича ли го след като не иска да стигат до там?

krem4et0
07-21-2008, 09:58
kohboo, с моя пич се чакахме взаимно да станем готови 18 месеца, значи може и 10. Е, ние и двамата бяхме девствени. И мацката казва в друга тема, че правят секс (анален) редовно, а не 1-2 пъти!

Wrathchild
07-21-2008, 10:06
kohboo, с моя пич се чакахме взаимно да станем готови 18 месеца, значи може и 10. Е, ние и двамата бяхме девствени. И мацката казва в друга тема, че правят секс (анален) редовно, а не 1-2 пъти!Ами ето... в крайна сметка не е толкова трудно да му даде и вагинален, след като му е позволила да правят анален...

hottie
07-21-2008, 10:08
WaKo : Не съм съгласна напълно с теб. Т.е. съгласна съм с това, което каза за мъжката психика.
Но едно е да кажеш : "скъпа вече трудно издържам, много ми се иска да минем по нататък, наистина не мога да чакам още много дълго."
Друго е да каже : "кажи ми до вечерта какво ти е решението или късаме !"

И моето първо гадже ме чака около година и ми намекваше, че вече му е тъпо да ме чака, но не ми е поставял ултиматум. И аз сама си взех решение.
По този начин той я стресира още повече.

krem4et0
07-21-2008, 10:08
И аз така мисля.за мен аналния е по-интимен и по-болезнен. но просто ми се струва, че има психологическа бариера. А и в другата си тема тя каза, че са опитали! Поне се е помъчила.

babity
07-21-2008, 10:10
kohboo, с моя пич се чакахме взаимно да станем готови 18 месеца, значи може и 10. Е, ние и двамата бяхме девствени. И мацката казва в друга тема, че правят секс (анален) редовно, а не 1-2 пъти!Ами ето... в крайна сметка не е толкова трудно да му даде и вагинален, след като му е позволила да правят анален...

Пък и... к'вото и да е то е само веднъж! Стискай зъби и ще стане работата. В смисъл... ако го обичаш и ако си сигурна, че и той теб - Пусни му! Рано или късно ще ти се наложи да го направиш независимо дали с него или не. Защо да си проваляш връзката така?

sladkъ_mackъ
07-21-2008, 10:24

А относно конкретно по темата - пича седи 10 месеца (така разбрах) без секс ... само веднъж/два пъти предполагам си му дала анален. Та ... 10 месеца пича се жертва и седи на сухо, заради теб. Не мислиш ли, че това е достатъчна жертва от негова страна. Той е доказал с тея 10 месеца, че те обича и е готов на много големи компромиси. Просто наистина се постави на негово място ... той очевидно си мисли, че ти го правиш на глупак. да той ми призна,че си мисли,че го правя на глупак,но далеч не седи 10 месеца на сухо :-x :-x Аз си мисля,че момчетата просто искат там да свършват и така,какво толкова има значение къде ше го ръгат :-x И аналния е секс нали :-o И изобщо не са 1/2 пъти за тея месеци-Винаги,когато сме заедно го правим! Имало е случаи,в които прай по 5/6 тека изобщо не е на сухо!Иначе и аз мисля,че търпеливо ме чака доста време,ако не ме обичаше,щеше да ме зареже и да си търси курви,които лесно да му пускат :( :(

hottie
07-21-2008, 10:39
Никой не може да вземе решение на твое място. Ти го познаваш най-добре. Нашето мнение е прекалено субективно.
Помисли си, поговорете си. Може да те обича, но не е правилно да ти поставя ултиматум.
Успех :)

WondeR TeddY
07-21-2008, 11:07
Ами кво да ти кажа освен че приятеля ми ме чака вече 1 год.,всъщност се чакаме взаимно де защото и на двамата ще ни е за пръв път,но тва няма мн голямо значение,и той си иска,но НИКОГА не ме е притискал и не е правил тъпи изказвания. :-) В твоя случай е малко по различно ама щом те обича,както ти казваш,е направил грешка да ти каже:"или довечера ми пускаш или късаме...".Щом не е на сухо и сте опитвали толкова пъти,но те е боляло може да изчака или да те предразположи по-добре...да е по-мил,по-нежен...ддз и аз.но тва си е твое решение все пак,само да не съжаляваш после :) Успех! :grin:

DevilWish
07-21-2008, 11:17
(избързах и с аналния,не бях готова,но го направих заради него)

еми както си му пуснала там така му пусни и отпред!какво толкова не мога да разбера...като не искаш да го направиш с някой загубеняк си го направи с приятеля ти!а относно връзката без секс!начи аз съм с приятелката ми от 8 месеца и няколко дни...от различни градове сме виждаме се но до сега не сме го правили(поради едно малко проблемче което възникна) но не мислим да се зарязваме заради това че не правим секс!
И аз така мисля ;) По-добре на този ,с който вече си направила нещо ,отколкото с някой ,който и толкова време няма да те чака ;)
А и потърпи малко болка ,след това ще дойде само кеф повярвай ми ;)

FlipY
07-21-2008, 12:08
uf ot 1 strana ti si prawa ,prawite analen wse pak,ama zashto samo ot negowa strana da ima jertwi? nali se obichate uj? ne mojesh iztraesh 4-5min bolka kolkoto da mu mine meraka? :?

Silvi21
07-21-2008, 12:42
e verno si e bez sex nemoje ma nali ta obi4a 6te trae a 6to ne mu kaje6 kat ta obi4a tolkos i kat nemoje bez sex 6to nemoje te predrazpoloji ako tolkos e zavisim ot sexsa negovori dobre 6tom nemoje te nakara se otpusne6 q malkuu na negy mu se skarai kav sex iska kat nemoje te otpusne da ti stane spokoiny aAA :x

fake
07-21-2008, 12:56
абе, а от аналния секс не те ли боли? 8-) 8-) 8-) 8-)

Fx1
07-21-2008, 13:04
Е да, но все пак момчетата си имат своите нужди :oops:

А момичетата нямат ли нужди? С какво "нуждите" им на момчетата са по-различни? Нужди имали...айде не говорете заучени глупави фразички!

Авторката да го зарязва веднага. Какво значи "каза ми, че ще ме зареже, ако не правим секс, ама иначе държи на мен, обича ме, много неща е правил за мен". От първото му изказване става кристално ясно, че не държи на теб, камо ли да те обича. Такъв ултуматум автоматична значи край. Заради глупави момичета, които не слагат край след подобна изцепка, някои момченца продължават да поставят такива "условия", надявайки се мацката да е достатъчно мекушава, че не само да не ги зареже, а и да им пусне.

Отвори си очите.

Wrathchild
07-21-2008, 13:15
Тук проблема идва от ултиматома. Мен ако ме питате и двамата не държат толкова един на друг, колкото казват.

hottie
07-21-2008, 13:18
Тук проблема идва от ултиматома. Мен ако ме питате и двамата не държат толкова един на друг, колкото казват.

:smt038

Sofff
07-21-2008, 13:21
Така ще става дума за секс,такаче надявам се да не съм сбъркала раздела :-D С гаджето ми сме заедно от 10 месеца.Правили сме само анален(имам такава тема,сорри,че се повтарям),поради необясними и за мен точно причини,защото и 2та го искаме(да правим вагинален),но мн ме боли,мн съм страхлива,не издържам и на най-малка болка,той е малко по-грубичък,смисъл такъв си му е характера и структурата.. И май не може да ме предразположи добре.Та така всеки път пробваме,не става и отлагаме(с обещания от моя страна,че следващия път ще му дам).Така 10 месеца. Тази вечер ми каза,че колкото и да ме обича не може така повече да издържи,че един вид го държа без секс и го правя на глупак.. А аз може би просто не съм готова и не изпитвам ни най-малка нужда от секс(избързах и с аналния,не бях готова,но го направих заради него)Каза,че ще ме зареже ако не го направим този път.Сега ми е обидно и криво,че толкова му е до секса,но е момче има си нужди и го разбирам..Той наистина ме обича,направи мн за мен и аз за него и искам той да ми е 1я,не искам за такова нещо да скъсаме и после да съжалявам и да го направа с некой тъпанар,дето не държи на мен :? Какво мислите за тази ситуация??За думите му,какво да правя,май нямам избор :( И въпроса ми е има ли двойки тук,които са заедно без секс?Може ли при истинска любов секса да остане на по-заден план :? Дали го вълнува само секса и няма толкова чувства,или просто иска да си задоволи нуждите и това не му пречи да ме обича :( :( :(
така според мен 1во ако толкова дуржи не теб ще изчака да си готова и 2ро има други начини освен жагиналния секс, които също могат да ви доставят удоволствие . . . оралния например аз още не съм го направила с приятеля ми а ходим от 7 месеца само орален но то си е до човека , с който си успех :? :-)

Sofff
07-21-2008, 13:22
лелел как го написах тряяше да е държи на теб и вагиналния сори

Rebirthing
07-21-2008, 13:26
Каква любов какви пет лева,хората са казали "Любовта е сляпа",според мен ако при любовта има ултиматоми то това не е любов,това си е чисто изнудване :? .

Sofff
07-21-2008, 13:28
Каква любов какви пет лева,хората са казали "Любовта е сляпа",според мен ако при любовта има ултиматоми то това не е любов,това си е чисто изнудване :? .
дам съгласна съм 8)

vodka_f
07-21-2008, 13:30
а ти не се ли възбуди поне веднъж през цялото това време, за да си поискаш сама отпреде? ....иначе, ако аз бях щях да скъсам с това момче......!!!

BITCH_FROM_HELL
07-21-2008, 13:32

+1

WaKo
07-21-2008, 15:55

мда, така си е работата...
@the_hottie - по повод предишния ти пост - нали и аз това съм писал, че не одобрявам ултимативния начин. Както сама си писала има си начини да се кажат по тактично тия работи и да постигнат по-добър резултат, отколкото ултиматуми. А още повече не мога да разбере какъв му е зора на тоя човек като всъщност прави секс с нея...
Ама това май е потвърждение на мнението ми, че човека насищане няма - ако правите само вагинален - ще иска анален, ако прави пък само анален, ще почне да си умира за вагинален... Винаги се стремим към това, което нямаме :)

DisciplineAndOrder
07-21-2008, 16:13
ако той е на 15-връзка без секс може
ако е на 20-съмнявам се ;)

B.O.OM..
07-21-2008, 19:34
Ебати глупака е тоя твоя приятел, без да го познавам ти го казвам..

добре вие, вие слепи ли сте в такива ситуации.. той ти казва 'ти не искаш да правим вагинален секс, значи те зарязвам' - при все че ти не просто 'не искаш', а си имаш най-нормално и разумно обяснение - боли те.
Естествено, че той не умее да те предразположи - не знам да има момиче, което при правилния начин и голяма възбуда да я боли чак толкова много, че да не може да го изтърпи. Като изключим първите пъти при повечето, когато е нормално..

Не стига, че по твоето описание ми изглежда като сексуално неграмотен олигофрен, ами има и претенции. Мен ако питаш - помисли си добре и му тегли една майна, щото е с теб явно само заради секса)
+1

Ophelia
07-21-2008, 23:24
Според мен като цяло си избързала с аналния ,защото това значи,че си готова и на нещо повече.Според мен колкото и да те обича като се замисля и аз не бих чакала 10 месеца да се сети и за моите нужди макар,че ако ме задоволява по други начини и година ще чакам вагиналния.Ако държиш на него толкова много или му пусни вагинален или се разберете по-честичко да му пускаш анален и да му правиш свирки.Все пак във всички случеи свършва.

preichetoy
07-21-2008, 23:28
Тук проблема идва от ултиматома. Мен ако ме питате и двамата не държат толкова един на друг, колкото казват. Всичките ти постове много ме кефят!

lauta_girl
07-22-2008, 00:04
С моя приятел ходим вече 1 год и 3 месеца и правихме секс чак на 6-тия.Той ми беше казал когато се чуствам готова да му кажа защото неискал да ме насилва..и така.. :-) мацка ако пича найстина те обича обесни му нещата както ги виждаш от твоя страна и се надявам да те разбере :) Успех :-)

zaiobaio
07-22-2008, 08:56
мойто момиче, щом от една пишка те боли и те е страх толкова, какво остава като раждаш след време.
стегни се и му кажи да те предразположи МНОГО ДОБРЕ и ще ти се прииска и няма да те е страх.
според мен той няма от какво да се оплаква, все пак прави секс и то анален. доста мъже си мечтаят да са на неговото място, а той даже се оплаква.. :? :? :?

hottie
07-22-2008, 09:16

мда, така си е работата...
@the_hottie - по повод предишния ти пост - нали и аз това съм писал, че не одобрявам ултимативния начин. Както сама си писала има си начини да се кажат по тактично тия работи и да постигнат по-добър резултат, отколкото ултиматуми. А още повече не мога да разбере какъв му е зора на тоя човек като всъщност прави секс с нея...
Ама това май е потвърждение на мнението ми, че човека насищане няма - ако правите само вагинален - ще иска анален, ако прави пък само анален, ще почне да си умира за вагинален... Винаги се стремим към това, което нямаме :)

Не съм прочела като хората :oops:

passion92
07-22-2008, 10:03
moq priqtel kaza 4e 6te me iz4aka kogato sym gotova togava ... i taka i stana ... no purviq pyt naistina si bolq .. no se svikva ... no az sum na mnenie 4e analniq sex pove4e boli .. taka 4e nz kakvo se prenasq6 ... kaji mu kak ti haresva .. kak ti e priqtno .. da se opita da e po-nejen purviq pyt i taka :)

6mate
07-22-2008, 19:56
sujelqvam ..o6te sum malka i daje nqqm ppravo da davam mnenieto si no mislq che ne si gotova o6te...apuk i ti si go kaza :)

nevito0
07-22-2008, 21:17
пф..тва че ти го е казал така вобще не означава,че не те обича..може да се дразни,че всеки път му обещаваш,а не го изпълняваш..илли че не държиш достатъчно на него :?
ти явно смяташ,че това е човекът,с когото искаш да го направиш,така че не виждам проблем..ще се наложи да изтърпиш малко болка
айде успех;] :-) 8)

LiLGrizzly
07-22-2008, 22:38
ae pusni my ! za nas tfa mom4eta.. kolkoto i da vi ubi4ame.. tfa ni e kato da qdem.. prosto na nas ni e mn priqtno i ne mojem da izdurjame mn bez sex !

MapTa
07-22-2008, 22:39
сладка моя, осъзнай се - мъжете са свине! Каквото и да правим за тях, те никога не са доволни и наситени... :?

angelchety
07-22-2008, 22:55
Ние със приятеля ми сме от година и 5 месеца заедно и никога секса не е бил главното нещо във нашата връска миличка..прави си изводите дали те "обича" толкова колкото ти казваш .. :)

pdd
07-22-2008, 23:23
Как го търпиш още?!
Не те обича. Или поне не достатъчно. Или след време страшно ще съжалява за тая постъпка. Скъсай с него. Ако наистина те обича, ще разбереш. Ако ли не, толкова по-добре за теб. И стига с тия нужди. Аз като съм момиче, к'во нямам ли нужда от секс. Напротив, почти всеки ден си искам.. Т'ва са глупави оправдания, както каза някой преди мен от секс имат нужда и момичетата и момчетата, и т'ва е естествено продължение на връзката, когато има любов. Обаче когато и 2мата искат и са готови. И ако има любов, не можете да ми кажете, че той си има нужди и я обича ама не може да я изчака. Да, бе. Моя ме изчака близо година. Не ме е карал нито веднъж. Само си каза, че му е кеф, обаче ако аз не искам и той не иска. Далече съм от мисълта, че не му се е искало. И все пак се държа човешки с мене и даже изчака аз да си поискам. И през цялото време ме подпитваше боли ли ме, добре ли ми е и т.н. Направо си го беше страх да не ми причинява болка. А тоя твоя при положение, че тебе те боли толкова много, че изобщо и не искаш, секс к'во се прави и на всичкото отгоре твърди, че те обича. И не е и на сухо даже. Правите анален... Честно, ако гаджето ти ми беше пред очите, щеше да му изредя родата.... :D
А, и бтв ти стига си се лигавила... изглеждаш свестна и мисля, че ще ме разбереш без да се обиждаш. Боли те, 'щото не си предразположена, не искаш а го правиш заради горе споменатия сульо... Намери се някой, който държи на теб и който ще се погрижи да ти остави хубави спомени от първия ти секс и тогава ще търпиш много по-малко болка... 8) +1 8)