Влез

View Full Version : Играчки

Romeo_is_dead
07-20-2008, 23:36
Просто искам да си го излея някъде че се дразня. Мойто момиче ме прави на луд и това дразни много защото аз такива неща не обичам. Казва че съм първото момче което обича и иска да е само с мен. Има някъв в друг град с който били като брат и сестра но аз не съм тъп и виждам че я сваля от всякъде, всеки път като се скараме тя все говори с него за това колко го обичала и такива ми работи, днес пред мен и звъни бившото и и казва че я обича а тя му казва че и липсвал, днес ми се направи а мен ме беше страх да не я нараня ако я зарежа. Само ми обяснява защо не сме се ебали и аз и казвам че е малка (тя е на 15) и тя само се цупи и цупи, ми като иска такъв има много за кво се гаври с мене и ме дразни само, знае какъв съм и се опитва да ме направи някакъв долнопробен. Нейна приятелка все плаче заради един който я върти, днеска той отишъл да се напие и да се нашмърка с приятели вместо да е с нея и аз и брат й се изнервихме много и ако го бях видял щях да му счупя главата заради което гаджето се разсърди защото ми станало гадно.

Абе не знам глупости ама..

zaraaa
07-20-2008, 23:42
Явно приятелката ти, едва ли те обича, sorry, че ти го казвам така в прав текст, но това, което прави, не показва, че те обича, както твърди, явно просто си и удобен по някакъв начин и си те върти ли върти, седнете и поговорете, изяснете се, няма смисъл да си с нея, явно не те заслужава :?

dark_shadow_f
07-20-2008, 23:53
Как можеш да й търпиш поведението.Да каже на бившия си 4е й липсва- това зна4и 4е има 4увства към него.И знаеш 4е оня дето й е уж като брат, я харесва.Направи нещо!!!Не разбираш ли 4е те прави на глупак?Или говори с нея да се промени или направо скъсайте.Защо продължаваш да я търпиш. :o

umri
07-20-2008, 23:58
Здрав секс и трябва и ще се укроти. Толкова ли е грозна, че не си е боднал още?

Ruthless
07-21-2008, 05:55
За бивши и т.н.:
1. Първо предупреждение
2. Второто предупреждение
3. Млатене

С думи и т.н., работа не се върши. От личен опит ти го казвам.

pandelka
07-21-2008, 05:56
Мн зле се д1ржи с тебе :o ..ама ти и позволяваш..яяя и покажи малко кой командвааа :shock: ..или ше влиза в ред или...да се маха.. :shock: Аз ако бях на твое място не бих т1рпяла и щях да го к1сам тоя дет се д1ржи така с мене :o ..но п1к и кат си захаресвам някой си го избирам добре ;)

mArMaLaDkA
07-21-2008, 06:08
Според мен тя не те обича,по-скоро те има за собственост.Иска да си само нейн и да й вървиш по свирката.Просто девойката иска всичко да е нейно.Ти не трябва да помагаш на приятелките й,да не се заглеждаш по други момичета(примерно),докато тя се задява с бившото си гадже пред очите ти.Типично мислене на 15-годишна.
Има две причини за всичко това:
1.Това,което описах по-горе.
2.Може би я е страх да не те загуби или пък е чела по разни сайтове,чувала е от приятелките си,че не трябва да е залепена за теб,а да се заиграва и с други момчета,като по този начин ти да си мислиш,че можеш всеки момент да я загубиш.Нещо такова. :-o

Факт е,че ако не обясниш на момичето,че те дразни инфантилното й поведение и тя не го приеме насериозно,на теб ще ти писне по някое време и сам ще се решиш да й биеш шута.

И между другото бившия й приятел не е виновен-той й е казал,че има чувства към нея все още,тя е отвърнала.В тоя случай,тя е виновна,понеже му дава надежди,а ходи с теб.Айде успех.

jghgh
07-21-2008, 06:52
знае какъв съм и се опитва да ме направи някакъв долнопробен

ей тва много ми хареса :grin:

А по темата... Ще бъда кратка - разкарай я тая лигла ;]]]

Явно си мисли че всичко й е даденост, но и тва си е урок който се научава след време... Много са й сбъркани представите около живота явно. :-o

MartyParty
07-21-2008, 07:20
Апф... :lol: Ясна е работата.Не е толкова трудно да се досетиш,че на тая връзка и е дошъл краят.Изхабена до краен предел е подходящо определение.Цупи ти се,защото е убидена,че си и отказа,а е била почти 100% сигурна ,че веднага ще и се нахвърлиш.Добра изненада бих казала,обаче тя още реагира като дете на откази и тропа с крак.Този неин "приятел",то е очевадно,определено я харесва.Като добавим и бившия и това значи ,че бебо определено е попрекалила и трябва да я поставиш на място с една твърда и внезапна раздяла.

sasha_90
07-21-2008, 07:41
Това момиченце май е започнало да те върти на малкия си пръст.Ти се тревожиш за нейната приятелка-тя се цупи,а когато тя се зарибява с бившия пред теб-това не се счита,така ли?Така правят 15 годишните хлапачки,не знаят какво искат.А когато имат нещо хубаво не съумяват да го запазят.Вземи я сложи на мястото й.Зарежи я,не ти трябва.

AnChItOoOo
07-21-2008, 08:08
Оффф и моя бившия ходи сега със "СЕСТРА СИ"......Която преди време ми обясняваше как на нея всичко може да каже..винаги му помага....и т.н.

Romeo_is_dead
07-24-2008, 23:54
За бивши и т.н.:
1. Първо предупреждение
2. Второто предупреждение
3. Млатене

С думи и т.н., работа не се върши. От личен опит ти го казвам.

Аз й казах че ако го разбера ще му счупя главата, от тогава нещо не звъни, същото с "брат й". Усети се че тоя я сваля и му тегли на него една майна. Както и да е оправиха се нещата.

gPa3HuTeJl
07-24-2008, 23:59
Момичето иска секс... ти не я шибаш ш'от е малка :?: :shock:
Абе, изклецак ти от Марс ли падаш :?:
Момичетата на по 14 години имат вече повече бройки от майките си... па тая твойта не и даваш... я се стегни... така като не и ГО даваш.. ш'е отиде при друг... или там с оня ... по приятелски да се начукаляк... да полапа пацака малко и да се в1рне при тебе ДА ТЕ ЦУНЕ...
Марсянец :!:

Romeo_is_dead
07-25-2008, 00:08
Или марсиянец или дебил, аз предпочитам да си ходя до марс.

За тия на 14 години кво да следвам техния пример ли? Ако отиде при некой друг да я изчука още по-добре за мене, и без това не се занимавам с курви и направо ще и кажа да следва тоя пример и да почва да прави бройки, нали тва е важното за вас.

gPa3HuTeJl
07-25-2008, 00:08
за кои нас :?:

Rebirthing
07-25-2008, 00:22
Аз ако бях мъж да съм я зарязъл отдавна :-o

didi_baby
07-25-2008, 04:50
Какво я търпиш тая лигла...качила ти се е на главата вече :(

miss_asi
07-25-2008, 06:33
Само се чудя как я търпиш ... :shock: ... Тва е края!Зараже я. :P

PePeLePew
07-25-2008, 09:10
абе я и скъсай путката от ебане пак после за гавра и хвърли една 10ка да се пребере с такси и и кажи повече да не те търси освен ако не става въпрос за чукане :-P като не иска с добро.....

gerinceto
07-25-2008, 19:46
Явно приятелката ти, едва ли те обича, sorry, че ти го казвам така в прав текст, но това, което прави, не показва, че те обича, както твърди, явно просто си и удобен по някакъв начин и си те върти ли върти, седнете и поговорете, изяснете се, няма смисъл да си с нея, явно не те заслужава :?