View Full Version : Играчки
Romeo_is_dead
07-20-2008, 23:36
Просто искам да си го излея някъде че се дразня. Мойто момиче ме прави на луд и това дразни много защото аз такива неща не обичам. Казва че съм първото момче което обича и иска да е само с мен. Има някъв в друг град с който били като брат и сестра но аз не съм тъп и виждам че я сваля от всякъде, всеки път като се скараме тя все говори с него за това колко го обичала и такива ми работи, днес пред мен и звъни бившото и и казва че я обича а тя му казва че и липсвал, днес ми се направи а мен ме беше страх да не я нараня ако я зарежа. Само ми обяснява защо не сме се ебали и аз и казвам че е малка (тя е на 15) и тя само се цупи и цупи, ми като иска такъв има много за кво се гаври с мене и ме дразни само, знае какъв съм и се опитва да ме направи някакъв долнопробен. Нейна приятелка все плаче заради един който я върти, днеска той отишъл да се напие и да се нашмърка с приятели вместо да е с нея и аз и брат й се изнервихме много и ако го бях видял щях да му счупя главата заради което гаджето се разсърди защото ми станало гадно.
Абе не знам глупости ама..
Явно приятелката ти, едва ли те обича, sorry, че ти го казвам така в прав текст, но това, което прави, не показва, че те обича, както твърди, явно просто си и удобен по някакъв начин и си те върти ли върти, седнете и поговорете, изяснете се, няма смисъл да си с нея, явно не те заслужава :?
dark_shadow_f
07-20-2008, 23:53
Как можеш да й търпиш поведението.Да каже на бившия си 4е й липсва- това зна4и 4е има 4увства към него.И знаеш 4е оня дето й е уж като брат, я харесва.Направи нещо!!!Не разбираш ли 4е те прави на глупак?Или говори с нея да се промени или направо скъсайте.Защо продължаваш да я търпиш. :o
Здрав секс и трябва и ще се укроти. Толкова ли е грозна, че не си е боднал още?
Ruthless
07-21-2008, 05:55
За бивши и т.н.:
1. Първо предупреждение
2. Второто предупреждение
3. Млатене
С думи и т.н., работа не се върши. От личен опит ти го казвам.
pandelka
07-21-2008, 05:56
Мн зле се д1ржи с тебе :o ..ама ти и позволяваш..яяя и покажи малко кой командвааа :shock: ..или ше влиза в ред или...да се маха.. :shock: Аз ако бях на твое място не бих т1рпяла и щях да го к1сам тоя дет се д1ржи така с мене :o ..но п1к и кат си захаресвам някой си го избирам добре ;)
mArMaLaDkA
07-21-2008, 06:08
Според мен тя не те обича,по-скоро те има за собственост.Иска да си само нейн и да й вървиш по свирката.Просто девойката иска всичко да е нейно.Ти не трябва да помагаш на приятелките й,да не се заглеждаш по други момичета(примерно),докато тя се задява с бившото си гадже пред очите ти.Типично мислене на 15-годишна.
Има две причини за всичко това:
1.Това,което описах по-горе.
2.Може би я е страх да не те загуби или пък е чела по разни сайтове,чувала е от приятелките си,че не трябва да е залепена за теб,а да се заиграва и с други момчета,като по този начин ти да си мислиш,че можеш всеки момент да я загубиш.Нещо такова. :-o
Факт е,че ако не обясниш на момичето,че те дразни инфантилното й поведение и тя не го приеме насериозно,на теб ще ти писне по някое време и сам ще се решиш да й биеш шута.
И между другото бившия й приятел не е виновен-той й е казал,че има чувства към нея все още,тя е отвърнала.В тоя случай,тя е виновна,понеже му дава надежди,а ходи с теб.Айде успех.
знае какъв съм и се опитва да ме направи някакъв долнопробен
ей тва много ми хареса :grin:
А по темата... Ще бъда кратка - разкарай я тая лигла ;]]]
Явно си мисли че всичко й е даденост, но и тва си е урок който се научава след време... Много са й сбъркани представите около живота явно. :-o
MartyParty
07-21-2008, 07:20
Апф... :lol: Ясна е работата.Не е толкова трудно да се досетиш,че на тая връзка и е дошъл краят.Изхабена до краен предел е подходящо определение.Цупи ти се,защото е убидена,че си и отказа,а е била почти 100% сигурна ,че веднага ще и се нахвърлиш.Добра изненада бих казала,обаче тя още реагира като дете на откази и тропа с крак.Този неин "приятел",то е очевадно,определено я харесва.Като добавим и бившия и това значи ,че бебо определено е попрекалила и трябва да я поставиш на място с една твърда и внезапна раздяла.
sasha_90
07-21-2008, 07:41
Това момиченце май е започнало да те върти на малкия си пръст.Ти се тревожиш за нейната приятелка-тя се цупи,а когато тя се зарибява с бившия пред теб-това не се счита,така ли?Така правят 15 годишните хлапачки,не знаят какво искат.А когато имат нещо хубаво не съумяват да го запазят.Вземи я сложи на мястото й.Зарежи я,не ти трябва.
AnChItOoOo
07-21-2008, 08:08
Оффф и моя бившия ходи сега със "СЕСТРА СИ"......Която преди време ми обясняваше как на нея всичко може да каже..винаги му помага....и т.н.
Romeo_is_dead
07-24-2008, 23:54
За бивши и т.н.:
1. Първо предупреждение
2. Второто предупреждение
3. Млатене
С думи и т.н., работа не се върши. От личен опит ти го казвам.
Аз й казах че ако го разбера ще му счупя главата, от тогава нещо не звъни, същото с "брат й". Усети се че тоя я сваля и му тегли на него една майна. Както и да е оправиха се нещата.
gPa3HuTeJl
07-24-2008, 23:59
Момичето иска секс... ти не я шибаш ш'от е малка :?: :shock:
Абе, изклецак ти от Марс ли падаш :?:
Момичетата на по 14 години имат вече повече бройки от майките си... па тая твойта не и даваш... я се стегни... така като не и ГО даваш.. ш'е отиде при друг... или там с оня ... по приятелски да се начукаляк... да полапа пацака малко и да се в1рне при тебе ДА ТЕ ЦУНЕ...
Марсянец :!:
Romeo_is_dead
07-25-2008, 00:08
Или марсиянец или дебил, аз предпочитам да си ходя до марс.
За тия на 14 години кво да следвам техния пример ли? Ако отиде при некой друг да я изчука още по-добре за мене, и без това не се занимавам с курви и направо ще и кажа да следва тоя пример и да почва да прави бройки, нали тва е важното за вас.
gPa3HuTeJl
07-25-2008, 00:08
за кои нас :?:
Rebirthing
07-25-2008, 00:22
Аз ако бях мъж да съм я зарязъл отдавна :-o
didi_baby
07-25-2008, 04:50
Какво я търпиш тая лигла...качила ти се е на главата вече :(
miss_asi
07-25-2008, 06:33
Само се чудя как я търпиш ... :shock: ... Тва е края!Зараже я. :P
PePeLePew
07-25-2008, 09:10
абе я и скъсай путката от ебане пак после за гавра и хвърли една 10ка да се пребере с такси и и кажи повече да не те търси освен ако не става въпрос за чукане :-P като не иска с добро.....
gerinceto
07-25-2008, 19:46
Явно приятелката ти, едва ли те обича, sorry, че ти го казвам така в прав текст, но това, което прави, не показва, че те обича, както твърди, явно просто си и удобен по някакъв начин и си те върти ли върти, седнете и поговорете, изяснете се, няма смисъл да си с нея, явно не те заслужава :?