PDA

View Full Version : Не иска с език :(

ali_baba
07-21-2008, 00:13
Здравейте!Хванах си едно момиче (на 15 години) (аз съм на 17), което не иска да се целува с език.Аз съм и първото гадже и в началото беше доста срамежлива, а сега (след 3 срещи) се поотпусна малко и вече се целуваме по устните доста и това и харесва.Проблема е, че не иска да се целува с език!Моля я доста пъти и постоянно я питам зачо не иска и тя казва "защото така" или "просто не искам" неща от този сорт.......Когато се опитам да и пусна език тя си стиска зъбите или се отдръпва.......
За пъври път попадам на такъв случай и не зная какво да правя и защо не иска.....?
Моля помогнете!!!

gangstata
07-21-2008, 01:44
Хрумвало ли ти е,че сигурно досега не се е целувала с език и може да я е срам..

Saymon90
07-21-2008, 05:46
То е близко до акъла защо - защото се притеснява. Нормално е, щом не се е целувала до сега.
Просто й дай малко време и се постарай да я накараш да се чувства спокойна с теб. И недей да настояваш непрекъснато за език, защото така я изнервяш ;)
Имай предвид, че всеки първи път е труден, особено за момичетата.

pandelka
07-21-2008, 05:51
Ми нормално ти си и п1рвото гадже и до сега не се е целувала с език..малко и е странно сигурно и незнае как да го направи точно..(то не че е голямата филофосия де :-D ) !! ;) А вече защо не иска да опитате може би не е сигурна дали ще стане ..Според мен и дай малко време..ако после пак не иска се замисли :? ;)

mArMaLaDkA
07-21-2008, 06:18
Мислех първо да не отговарям в темата,защото каквото и да кажа,няма да е по-различно от по-горните мнения.А аз мразя да се повтарям.Затова ще си го извъртя по моя си начин. 8-)
Тя досега не се е целувала въобще,а ти се учудваш защо не ти пуска език.Егати гения трябва да си.Ти си й първото гадже,тя се притеснява.Особено при целувката с език.Страхува се да не те олигави,да не би да не ти хареса,да не се изложи.Напълно нормално е.Вместо да я предразположиш,ти директно действаш.Голяма грешка.Поизчакай малко.

unfaithful1234
07-21-2008, 06:46
Мислех първо да не отговарям в темата,защото каквото и да кажа,няма да е по-различно от по-горните мнения.А аз мразя да се повтарям.Затова ще си го извъртя по моя си начин. 8-)
Тя досега не се е целувала въобще,а ти се учудваш защо не ти пуска език.Егати гения трябва да си.Ти си й първото гадже,тя се притеснява.Особено при целувката с език.Страхува се да не те олигави,да не би да не ти хареса,да не се изложи.Напълно нормално е.Вместо да я предразположиш,ти директно действаш.Голяма грешка.Поизчакай малко.
+111111

MartyParty
07-21-2008, 07:35
То е близко до акъла защо - защото се притеснява. Нормално е, щом не се е целувала до сега.
Просто й дай малко време и се постарай да я накараш да се чувства спокойна с теб. И недей да настояваш непрекъснато за език, защото така я изнервяш ;)
Напълно съм съгласна.Само да добавя,че и мен в началото много ме беше страх да не объркам нещо с тези розови приятелчета...абе право да си кажем, поне 1 месец мина,преди да се престраша.(можеш да си представиш какво желязно търпение трява да има човекът да мен 8-) )

didi_baby
07-21-2008, 07:38
Накарай я да се поотпусне,защото то не е 1 нещо-че и първо гадже и първа целувка,нормално е да е притеснена

shady^baby
07-21-2008, 07:46
Ми нормално ти си и п1рвото гадже и до сега не се е целувала с език..малко и е странно сигурно и незнае как да го направи точно..(то не че е голямата филофосия де :-D ) !! ;) А вече защо не иска да опитате може би не е сигурна дали ще стане ..Според мен и дай малко време..ако после пак не иска се замисли :? ;)
+

kuklichka_bg
07-21-2008, 08:17
i az ne obicham mnogo mnogo da se celuvam s ezik

TheMaggie
07-21-2008, 08:21
Йъп.. :?

AnzaRe
07-21-2008, 09:01
Ако не иска не я натискай,нека тя сама да реши кога ще се целува с език.

drun-drun!
07-21-2008, 09:26
Не си мие зъбите и не иска да ти мерише на зеле с кокали :D :D

tuzaro
07-21-2008, 10:03
да молиш гаджето да се целувате с език.... то или става или не....

ali_baba
07-21-2008, 10:10
Преди време имах едно момиче на което пак и бях първото гадже и там нещата бяха каквито ги описвате.Тук обаче все едно има някаква пречка или някакъв проблем....
Какво може да е това?

fc
07-21-2008, 10:15
Мязаш на терорист ... Али Баба , едва ли някое момиче иска да се целува с език с Али Баба

_FaShIoN_
07-21-2008, 10:17
Щом не го е правила до сега никога със сигурност й е много притеснено за това да не те захапе без да иска,как ще се престави първия път....и ти си бил така...опитай се да я предразположиш.... :)

258
07-21-2008, 10:29
Разбирам я напълно.И аз не съм го правила досега и когато едно момче се опита да ме целуне просто нещо ми стана и се одръпнах.Незнам защо. :(
Дай и малко време.Когато е готова,ще разбереш.

ali_baba
07-21-2008, 10:33
....и ти си бил така...
Не бях :D

Pliok0019
07-21-2008, 10:36
+1

gPa3HuTeJl
07-21-2008, 11:09
aXHaHXhAXaHXAHXAHXAHXhAHxa ми може да няма език, бе ?
ahXhAHXhAX

pasii_sladuranata
07-21-2008, 11:20
Йъп.. :?

Iv4eTy
07-21-2008, 11:25
Ами нормално да не иска, сигурно досега не се е целувала и я е срам. Не я притискай и я предразполагай. Все в един момент тя ще се отпусне и нещата ще се оправят.

cuppycake
07-21-2008, 11:41
i az bqh taka.. 6te prozvu4i mn grubo ama ponapii q malko i 6te se otpusne :)

PePeLePew
07-21-2008, 11:49
с оглед разврата който завалдява младото поколение това ми излгежда странно даже не мога да повярвам просто 1 целувка като всички други няма нищо по-специално .... т'ва момиче май не е много в час с нещата.Вземи я ориентирай

S_L_A_D_U_R_K_A
07-21-2008, 13:08
Да, сигурно не може и е страх да опита, предразположи е

bubsy_f
07-21-2008, 16:39
Ем щом си и първтото гадже...ест...че ще я е срам...ще се притеснява...дали ще го направи добре или не... :) дай и време...накай я да си мисли така че може да ти има доверие...и че не си поредния идиот на който всяко момиче трябва да пусне език... давай го по полека...може би някой ден тя самата ще те целуне по тоя начин 8-)

BaiToq
07-21-2008, 16:48
Ако не иска не я натискай,нека тя сама да реши кога ще се целува с език.
Абе как няма да я натиска,бе.
Той ше ръждяса,ако не се мляскат
до 3-4 дена.

П.П.Готин вълк :grin:

SunShinePearl
07-21-2008, 18:24
ми може и да я е гнус преди да се целувам си мислех че е гнусно :lol: след 2 часа предгръдки аз го поисках така че не и говори за това прегръщай си я и от само себе си ще стане успех :)

soulja_girl4e
07-21-2008, 18:30
edna poznata q iznasiliha vyv vhoda na bloka i i ot togava ne iska da se celuva s nikoi.... prosto kato si zatvori o4ite i vijda toq iznasilva4a. tva e mn gadno, moje da i se e slu4ilo ne6to takova (nedai si boje).
ideqta mi e 4e sig e ne6to psihi4eski....

N0_feAR
07-21-2008, 18:55
Преди време имах едно момиче на което пак и бях първото гадже и там нещата бяха каквито ги описвате.Тук обаче все едно има някаква пречка или някакъв проблем....
Какво може да е това?
Елементарно Уотсън, малка е, първо гадже си й, не се е целувала с език до сега, срамежлива е.....ти вместо да я предразположиш направо действаш. Или ше почакаш още (тъпо ама...) или ще я светнеш за схемата "кис кис"

*SwEeTy_KiTtY*
07-21-2008, 19:20
Сигурно се притеснява,може да я е страх да не се изложи или да не те отблъснес "невежеството" си(не го казвам с лошо чувство),може пък и да е гнуслива...има достатъчно причини да не иска!Просто недей да си толкова настоятелен,кажи И,че няма нищо страшно,че ще мине супер,успокой я!
Айде успехче! :-)

GreenFairy
07-21-2008, 19:29
Маже би и е малко рано де да знам... Може пък верно да се притеснява да не се изложи, може да не ти се кефи толкова много или просто да не се зарибява по целувки с език... Кой я знае... Аз примерно също съм леко невежа, ама не се дърпах :D

lauta_girl
07-21-2008, 21:31
Не си мие зъбите и не иска да ти мерише на зеле с кокали :D :D
С всяка изминала тема все по изтрещяли неща казваш... :D :D :D

ali_baba
07-21-2008, 21:33
Тази вечер като си сложих ръчичката между краката и не се дърпаше много......После като останахме сами започнах да и казвам да се отпусне, че няма нищо страшно, и че няма от какво да се притеснява, но пак нямаше успех с целувката :shock:

lauta_girl
07-21-2008, 21:35
значи според мен момента наближава още малко пойсчакай имай търпение :) Успех от мен :)

tuzaro
07-21-2008, 21:35
Тази вечер като си сложих ръчичката между краката и не се дърпаше много......После като останахме сами започнах да и казвам да се отпусне, че няма нищо страшно, и че няма от какво да се притеснява, но пак нямаше успех с целувката :shock:давати да я бараш за пържолата пък целувки не дава :shock: :shock: тва е жена като за мене, ако ти омръзне да ми кажеш 8-)

lauta_girl
07-21-2008, 21:40
Тази вечер като си сложих ръчичката между краката и не се дърпаше много......После като останахме сами започнах да и казвам да се отпусне, че няма нищо страшно, и че няма от какво да се притеснява, но пак нямаше успех с целувката :shock:давати да я бараш за пържолата пък целувки не дава :shock: :shock: тва е жена като за мене, ако ти омръзне да ми кажеш 8-)
Е ти пък остави на момчето приятелкатаа :D

NaNa_SladuRana
07-21-2008, 21:58
ще и дойде музата,не се бой :P

feniksSs
07-21-2008, 22:00

:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:

Преди тва с рачичката щях да ти кажа момичето се притеснява и за тва, ама там да пуска пък език не, я се увери че няма психически проблеми

soul1199
07-21-2008, 22:02
tq se e pritesnila,tova e momentno sustoqnie

soul1199
07-21-2008, 22:04

:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:

Преди тва с рачичката щях да ти кажа момичето се притеснява и за тва, ама там да пуска пък език не, я се увери че няма психически проблеми :shock: :D

LizZz
07-21-2008, 22:13
Тваааа е неква ненормална работа.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gerinceto
07-21-2008, 22:25
losho ... :) ama zamisli se,ima vreme tq 6te se pootpusne.SPOKOINO

gerinceto
07-21-2008, 22:25
Тваааа е неква ненормална работа.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AXHAHXHAXHAXHAH

IDEPENDENT
07-21-2008, 22:26
ъзтзтзтз ми малка пикла дето още не разбира явно ;)
или и има нещо на езика :D
Поговори с нея, ако не НОЖИЦА... тъпо е :D :D

mistake
07-22-2008, 15:40
Ми щом си и първото гадже е нормално до са да не се е целувала. Не обвинявай , а имай малко търпение. Това рано или късно ще се случи , просто трябва време. рАдвай се на времето прекарано с нея и покажи че си загрижен за нея. Пъвата целувка при момичетата е много важна и повечето я помнят. :grin:

alex_devv
07-22-2008, 16:34

+1

pet_14
07-22-2008, 16:59
HA MEH Да

lipsvashh_mi
07-22-2008, 18:02
+1 ...или пък го смята,за лигавоили пък смята,че няма да й хареса..
варияанти много..ти изчакай,не я пришпорвай :?

freezingskull
07-22-2008, 19:18
hgj

tuzaro
07-22-2008, 19:19
кво стана, пусна ли език вече??

vesinka91
07-22-2008, 19:32
da moje da ne se e celuvala i da si pomisli 4e poneje oshte nemoje shte i se podigrasih po dobre i kaji napravo che ne ti puka che ne se e celuvala s nikogo i che shte se radvash da si 1-q koito shte q celune ili neshto takova za da q otpusnesh i posle probvai ;) :P mislq 4e shte stane :P nqma k1v drug da e problema :)

InDo
07-22-2008, 19:37
Просто ще се примириш със това когато тя е готова сама ще ти предложи тва е най-доброто решение според мен :)

sLaDkA_GrEsHkA
07-22-2008, 21:49
xaxa az bqh absolutno sushtata i otgovarqh to4no taka ! da ne bi az da sum momi4eto.... abe verno az sum na 15 a moq e na 17.. :D ima logika =] samo che a z purvite 3-4 meseca ne iskah da se celuvam s ezik... predstavqsh li si... i na mene si mi e purvi taka che :)))) prosto ne mojeh da se otpusna dostatu4no sramejliva sum mi trqbva vreme nese davam lesno inat sum ! MAGARE :)

chocoleptic
07-22-2008, 22:48
Може да има инфекция или смъртоносна зараза !!

:lol: :lol:

moon_flower
07-22-2008, 23:01
Абе кво..и аз се мотах бая време докато се целуна с език..бая притеснено ми беше.Са момичето го е срам...при мен се случи така,че просто ме награби и нямах избор,ама ми хареса.Може и ти да пробваш. :D

junjuly
07-23-2008, 13:42
ха,....еми ще чакаш бе,...аааа момичето не иска и толкоз,..аааа насилници малки :grin:

da_e
07-23-2008, 13:45
може да я е гнус .. имам една приятелка на 16 която е и само като си помисли че всички се целуват с език и иде да повърне.. за нея това не е нищо повече от разменяне на слюнки

sLaDkA_GrEsHkA
07-23-2008, 14:08
може да я е гнус .. имам една приятелка на 16 която е и само като си помисли че всички се целуват с език и иде да повърне.. за нея това не е нищо повече от разменяне на слюнки

kakvo li shte stane ako nqkoi i ze izplue v ustata... 8-)

da_e
07-23-2008, 14:10

kakvo li shte stane ako nqkoi i ze izplue v ustata... 8-)

може само да предполагаме :-D

LaDy_DaQnA
07-23-2008, 15:16
ami moqta 1-vata celuvka be6e s ezik prosto nqma6e vreme dori da mrydna otna4alo se dyrpah tolko mng 4e ne e istina prosto me be6e strah misleh si 4e nemoga i tfa onova ama sled 1-viq pyt posledva 2-ri 3-ti 4-ti [tva za edin den] posle o6te me be6e sram oba4e postepenno s vremeto vseh sama da iskam i :) prosto ti trqbva mng tyrpenie

tuzaro
07-23-2008, 15:17
ami moqta 1-vata celuvka be6e s ezik prosto nqma6e vreme dori da mrydna otna4alo se dyrpah tolko mng 4e ne e istina prosto me be6e strah misleh si 4e nemoga i tfa onova ama sled 1-viq pyt posledva 2-ri 3-ti 4-ti [tva za edin den] posle o6te me be6e sram oba4e postepenno s vremeto vseh sama da iskam i :) prosto ti trqbva mng tyrpenieуау 4 целувки за един ден :shock: :shock: никога не ми се е случвало :oops:

mon4eto
07-23-2008, 15:21
Просто не знае какво да прави с езика и затова не иска.Опитай се да поговориш с нея като и кажеш,че няма нищо срамно в това да не знаеш и,че никой не се е родил научен...Нещо от този сорт...Айде успех :)

da_e
07-23-2008, 15:23
ami moqta 1-vata celuvka be6e s ezik prosto nqma6e vreme dori da mrydna otna4alo se dyrpah tolko mng 4e ne e istina prosto me be6e strah misleh si 4e nemoga i tfa onova ama sled 1-viq pyt posledva 2-ri 3-ti 4-ti [tva za edin den] posle o6te me be6e sram oba4e postepenno s vremeto vseh sama da iskam i :) prosto ti trqbva mng tyrpenieуау 4 целувки за един ден :shock: :shock: никога не ми се е случвало :oops:

ау взе ми сумите от устата :lol: точно това и аз си мислих :razz:

LaDy_DaQnA
07-23-2008, 15:28

ау взе ми сумите от устата :lol: точно това и аз си мислих :razz:

ама как се ебавате е мен беше ме мнг срам понеже и на мен ми беше 1-виа и 1-вата ми целувка беше с език :D :razz: :D ако знаете кфи емоции бяха :razz: :razz:

ExTaSy__BaBy <3
07-24-2008, 17:56
И аз бях така в началото :oops: Преди вобще не харесвах целувките с език защото не бях толкова добра в целуването,но с времето всичко се оправи :) Според мен на 15 вече е крайно време да се вземе в ръце но все пак и дай малко време да се отпусне :)

fdeizi
07-24-2008, 18:33
az sq sum na 14 i vse o6te nqmam purva celuvka tka po edno vreme hodeh s edno mom4e i trqbva6e da doide tozi moment vse nqkoga pregry6thme se toi se opitva6e da me celune a az se obry6tah na drygata strana ne za6toto ne iskah a za6toto me be6e strah da ne se izloja pred nego mn jalko i sega sujelqvam dai i vreme i prikazvaite kaji i da ne se pritesnqva i vsi4ko 6te stane sled kato e ot li4en opit ;) sega mom4eto e dale4 ot men i osuznavam kolko sum sgre6ila tka 4e deistvai ;) i sled purvata celuvka i napravi kompliment kolko hubavo se celuva ili kakvi sladki ezici puska kolkoto i da ne ti e haresala celuvkata :P:P

trayana
07-24-2008, 18:41
+1

mon4eto
07-25-2008, 12:06
Aide kaji pusna li ezik ve4e :-D

Chrissie
07-25-2008, 17:58
Съвсем нормално е да не иска да се целува така,още повече,като се има предвид,че ти си й първото гадже.Дай й малко време,не я притискай.До колкото разбрах,тя е доста срамежлива-това е още една основателна причина.Дай й повече лично пространство и ще видиш,че след време,тя сама ще го пожелае.Просто изчакай малко,не бързай толкова.Карай я по-полека.За теб това може да е нещо нормално,но за нея е нещо много повече,нещо специално.Не я притискай толкова и ще видиш,че когато свикне да е с теб,ще разбереш дали е готова за следващата стъпка.Нали знаеш...Step by step.
Успех! :)

Mr.Shorty
07-25-2008, 18:30

+1 Малко или много и сам трябваше да се досетиш че това е причината.Да не иска да се целуне.Просто накрай я по някакъв начин да не е толкова срамежлива и да се отпусне.

mel4ety
07-25-2008, 19:20
всяко нещо с времето си 8-)

sweeetmaniche
07-25-2008, 21:34
Или до сега не се е целувала с език ,или не й харесва :wink: :-o

gPa3HuTeJl
07-25-2008, 21:36

До 80 години дали ш'е могат да си направят сефтето :?:

skatemore
07-25-2008, 21:37
Здравейте!Хванах си едно момиче (на 15 години) (аз съм на 17), което не иска да се целува с език.Аз съм и първото гадже и в началото беше доста срамежлива, а сега (след 3 срещи) се поотпусна малко и вече се целуваме по устните доста и това и харесва.Проблема е, че не иска да се целува с език!Моля я доста пъти и постоянно я питам зачо не иска и тя казва "защото така" или "просто не искам" неща от този сорт.......Когато се опитам да и пусна език тя си стиска зъбите или се отдръпва.......
За пъври път попадам на такъв случай и не зная какво да правя и защо не иска.....?
Моля помогнете!!!

да баце , може да се притеснява :) а ти недей нахалства сложи се на нейно место брат

tuzaro
07-25-2008, 21:38

До 80 години дали ш'е могат да си направят сефтето :?: тя лейди даяна едно време имаше едно гадже дето много обичаше, пък той ми се караше по скайп че го ебавам :lol: :lol:

mirelchety
07-25-2008, 21:46
Май няма смисъл да повтарям всичко, което е написано по-горе.
Аз имах подобна случка. Много се притеснявах и постоянно се дърпах. Ама след няколко дни вече се престраших ( имах страх, че няма да се справя и че много ще се изложа). Но напротив - много добре се получи. :) Така че - остави я да реши кога ще е готова. Стига си й давал зор. Все някога ще стане :o :grin:

buttertoast
07-28-2008, 06:35
Хах да,и при мен беше така .. много се дърпах,но накрая се 'предадох' и мисля,че се получи добре(и как иначе,на фона на супер-романтична песен).Така че,дай й време да се отпусне,предразполагай я .. просто е срамежлива :)

ThunderGoddess
07-28-2008, 08:19
Не давай зор, по-спокойно я карай. И аз отначало много се притеснявах изобщо за целуването ... хъм ... каква ирония на съдбата, и аз тогава бях на 15. Дай и поне няколко дена, все някога ще се престраши а опита 8)

fenkatakrisi952
07-28-2008, 08:56
Не бързай-и аз съм така.....Може да я е страх как ще се представи ако ти имаш повече опит :(

miss_asi
07-28-2008, 08:58
+++

aka6a_vamp
07-28-2008, 09:17
може езика ти да е като на жаба и девой4ето да го е гнус....

kill me whit a kiss
07-28-2008, 09:51
сигурно не си мие зъбите :D

tedy_hi91
07-28-2008, 10:10
i az bqh taka.. 6te prozvu4i mn grubo ama ponapii q malko i 6te se otpusne :)
Вяро е :-D . Ама не прекалявай .. :D :D :D

vesinka91
07-28-2008, 10:15
moqta 1va celuvka prosto se sluchi sled neq posledvaha oshte dosta...no ako neq q e sram prosto q nakarai da se otpusni :) i deistvai ;)

aka6a_vamp
07-28-2008, 10:47
moqta 1va celuvka prosto se sluchi sled neq posledvaha oshte dosta...no ako neq q e sram prosto q nakarai da se otpusni :) i deistvai ;)
тук не става въпрос за първа целувка...мом4ето има кариеси :D

SuperSizee
07-28-2008, 10:54

От много приказки няма смисъл,но това което пише в цитата е най-точно.

TheGirlNextDoor
07-28-2008, 20:37
аае де няма ли да кажеш кво стана :?:... ний тука ти всязахме в положението ...ти на държиш под напрежение :( :-D

niksy_bub
07-28-2008, 20:40
+1 нормално е да се притеснява предразположи я.. 8)