Влез

View Full Version : Тия хора са луди

moon_flower
07-21-2008, 10:40
Здравейте,
Значи,имам аз един въпрос.Кво им ства на всички въздрастни хора...Все едно след 30 години просто изтерясват.
Ето я и историята:
Събирам се снощи с една приятелка в нас.Не пием,не пушим,не се друсаме.И се събираме двете..пускаме си музика и почваме да се ебаваме с разни познати по скайпа.Ще кажете детска история...еми детска е.И са кулминационния момент...на сутринта пристигат нащще и викат:Къде са наркотиците и алкохола?
И аз седа и гледам като някъв олигофрен,защото тамън бях заспала и викам,че няма.Тия като почнаха да ми разправят кво е станало...долу охраната щал да вика полиция,защото от апартамента се чували викове и крясъци и те знаели,че ние двете сме се отрязали и сме се сбили..и после много ги било страх да почукат,защото можело да ги пребием.Забележете какъв смелчага ни е охраната...мамин златен...И съседката редом с кучто била долу.Изнесе се в момента,в който слязхоме...и забележете сега...гледали сме ужаси в хола...дам...Училищен мюзикал е най големият ужас,който съм гледалав живота си...направо умряхот страх...осебено на сцената с целувката.
И сега как да му обесниш на тва говедо под нас,че не сме се колили,а сме слушали музика и сме се смяли....
А пича от охрана си слушашебубулечка кючек,но на него нищо не му казват...
И са въпроса ми е:Тия хора нормални ли са?От 2 години нее имало шум в апартамента и един път братче да се шуми малко....и каква фантазия имат само...аз не бих могла да измисля такъв филм...
И остава въпросът какво ще правя с майка ми,защото тя ми вярва за всичко,но ми е супер сърдита...
Мерси,че сте обарнали внимание на темата ми. :)

BaBy_bS
07-21-2008, 10:52
просто седни и поговори с нея ;) ако трябва и идете да ти направят тест за наркотици :)

remember_me
axaxax :D ne6to podobno stava pri mene ponqkoga :D poneje sam s baba mi lqtoto..na6te rabotqt.i nali znae6 staromodno mnenie? kipna mi ot neinite tapi obqsnenie i izbuhnah.strohi6 polovinata 4inii i 4a6i i obarnah masata i sega... po4ti vsi4ko e tip top :D a po temata..ne moje6 li da izvika6 taq tvoq priqtelka da obqsni malko na roditelite ti kak sedqt ne6tata? po princip na mene tova mi pomaga. biha se vsu6ali v dymite na nqkoq moq priqtelka e ne v moite :D

ThunderGoddess
На майка ти ще й мине. Другия път по-полека с музиката. Верно не вдигате често шум, ама хората искат да се засраховат, че не смятате да започнете да го правите :-D

xXxScreamxXx
07-21-2008, 10:53
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
олее тия верно не са у ред ....
и идея си нямам какво да те посъветвам ..
предполагам си разказала историята така ясно както и на нас ...
и все пак е странно .. :? :? :? :?

sladur4etyYy
07-21-2008, 11:23
обясни й какво всъщност сте правили..ще те разбере . ина4е...има6 доста истери4ни съседи, а охраната ви сиг бяга с 200 само като мерне някой циганин да приближава :razz:

moon_flower
07-21-2008, 17:46
Мерси хора :D Аз им обесних на нашите и на майка ми..уж ми вярват и ме накзаха 5 дена да не излизам... :D иначе охраната верно е много страхлив. :D

Qnchety
07-21-2008, 19:13
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Мале бахти лудаците. :D :D :D Наистина вече рядко се срещат хора с нормален мозък :razz:

chefff :>
07-21-2008, 19:21
ЛОЛ :D :D тия като с класа кат бяхме на екскурзия и 1 момче и 1 момиче се гонят из коридора и тая долу дет беше извика госпожите докара ги при нас и вика : АЗ ЗНАМ КАКВО ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ, ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ СЕКС В ХОТЕЛА ! 14 годишни... :Д

Forest_girl
07-21-2008, 19:25
Леле, майка ти никво доверие ли ти няма?! :shock:

N0_feAR
07-21-2008, 19:28
ЛОЛ :D :D тия като с класа кат бяхме на екскурзия и 1 момче и 1 момиче се гонят из коридора и тая долу дет беше извика госпожите докара ги при нас и вика : АЗ ЗНАМ КАКВО ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ, ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ СЕКС В ХОТЕЛА ! 14 годишни... :Д
е ти пък то ако на 14 вече не си прайл секс що за човек ще си :lol: :shock: няма да си в крак с модата, а това е недопустимо! 8-)
и за да не е спам - към авторката:хубу че си се разбрала с ваще :-D

Ros
07-21-2008, 20:53
Говори с майка ти и обясни всичко,кажи й да не вярва на всичко,което казват и така :wink: А за наказанието ми се струва,че е малко несправедливо. :shock: Все пак сега ти е времето да се забавляваш,а пък и майка ти трябва да ти има повече доверие :)

moon_flower
07-22-2008, 00:50
ЛОЛ тия като с класа кат бяхме на екскурзия и 1 момче и 1 момиче се гонят из коридора и тая долу дет беше извика госпожите докара ги при нас и вика : АЗ ЗНАМ КАКВО ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ, ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ СЕКС В ХОТЕЛА ! 14 годишни... :Д
Е не,уби ме! :D :lol:
***Pinki*** точно това и мисля да направя. :) Само я чакам да дойде да говорим...по телефона ми казва,че ми вярва и че ме разбира,но си има граници за всичко...и все пак...не сме правили бог знае какво,а и е 1 път в годината...наказанието наистина е глупаво,но поне е само до 25ти..

nefchi_bs
07-22-2008, 09:13
оххх бабите пред моя вход са същите прибирам си се аз беше 11 часа и ония сутринта викат на майкиа : пък твойта дъщеря се прибира посреднощите пияна,дрогирана :shock: майка естесвено им тегли една майна :D

а по темета по-добре се опитай спокойно да им обясниш що за извратени мозъци живеят около вас 8-)

soul1199
07-22-2008, 09:19
:shock: :D :D tea hora ne6o sa sanyvali,kakva vi e ohranata samo :D :shock: govori s maika si i se izqsnete 8) ne samo,kakvo sa izmislili 8-)

soul1199
07-22-2008, 09:25
е ти пък то ако на 14 вече не си прайл секс що за човек ще си :lol: :shock: няма да си в крак с модата, а това е недопустимо! 8-)
и за да не е спам - към авторката:хубу че си се разбрала с ваще :-D :razz: :razz: :razz:

moon_flower
07-22-2008, 12:23
Мерси хорица...са само я чакам да дойде. :D

Ros
07-22-2008, 13:13
***Pinki*** точно това и мисля да направя. :) Само я чакам да дойде да говорим...по телефона ми казва,че ми вярва и че ме разбира,но си има граници за всичко...и все пак...не сме правили бог знае какво,а и е 1 път в годината...наказанието наистина е глупаво,но поне е само до 25ти..

ами така е най-добре...имаш късмет,че е до 25ти,щото малко остана.Поговорете и ше се оправите,а пък и вие не сте правили нещо кой знае какво...аз слушам музика на маx,така че и да се звъни на вратат не чувам,а после казвам на майка ми,че ако съседите кажат нещо да знае,че не е вярно :D Успех :)

moon_flower
07-22-2008, 13:46
ами така е най-добре...имаш късмет,че е до 25ти,щото малко остана.Поговорете и ше се оправите,а пък и вие не сте правили нещо кой знае какво...аз слушам музика на маx,така че и да се звъни на вратат не чувам,а после казвам на майка ми,че ако съседите кажат нещо да знае,че не е вярно Успех
Мерси,май ще мисе размине,защото майка ми няма да се прибира до морето,а там едва ли ще си трови живота. :grin:

BlackWings
07-22-2008, 15:13
ОО не , майчице , за пореден път се убеждавам , че ако искаш да си докараш неописуеми проблеми на главата достатъчно е само да кажеш на съседката баба на пейката пред блока , каквото и да е по различно от "Добър ден" :shock: Бахти филмите , бахти сценариите дето са измислили тези твоите съседи и охраната ! Омг , да не живееш в старчески дом , където всички си лягат с кокошките ... Добре че майка ти е разбрана и ти е повярвала... Човек да не може музика да си пусне - ужас - това си е твоята къща бе ! :?

Имам подобен проблем , живея в блокче в което са почти само пенсионери и възрастни хора , и какви ли не легенди са се носели за нас - един път бабата от долу вика , че сме и хвърлили ЧЕХЛИТЕ , и че сме крали книги от тавана :shock: И че са ме прибирали мутри до нас мъртвопияна и надрусана. :shock: А пък тая мухла под нас - представяш ли си какво нахалство - ще вика на майка ми - "Няма да си каните гостите у вас преди 4 часа , защото ми пречат като се качват по стълбите , ще ги каните по нормално време"! Същата тая мухла ми се кара един път - да не хвърлям хляб на врабчетата в градината , че щели да ИЗПОТЪПЧАТ! Ооо не , повярвай не си единствената с кофти съседи :lol: Номера е да не ти пука:)

moon_flower
07-22-2008, 15:20
ОО не , майчице , за пореден път се убеждавам , че ако искаш да си докараш неописуеми проблеми на главата достатъчно е само да кажеш на съседката баба на пейката пред блока , каквото и да е по различно от "Добър ден" Бахти филмите , бахти сценариите дето са измислили тези твоите съседи и охраната ! Омг , да не живееш в старчески дом , където всички си лягат с кокошките ... Добре че майка ти е разбрана и ти е повярвала... Човек да не може музика да си пусне - ужас - това си е твоята къща бе !

Имам подобен проблем , живея в блокче в което са почти само пенсионери и възрастни хора , и какви ли не легенди са се носели за нас - един път бабата от долу вика , че сме и хвърлили ЧЕХЛИТЕ , и че сме крали книги от тавана И че са ме прибирали мутри до нас мъртвопияна и надрусана. А пък тая мухла под нас - представяш ли си какво нахалство - ще вика на майка ми - "Няма да си каните гостите у вас преди 4 часа , защото ми пречат като се качват по стълбите , ще ги каните по нормално време"! Същата тая мухла ми се кара един път - да не хвърлям хляб на врабчетата в градината , че щели да ИЗПОТЪПЧАТ! Ооо не , повярвай не си единствената с кофти съседи Номера е да не ти пука
Викам,как не са ни взели у лудницата още с такива съседи... :D

Ros
07-22-2008, 17:22
Мерси,май ще мисе размине,защото майка ми няма да се прибира до морето,а там едва ли ще си трови живота. :grin:

оооо значи вече всичко е ок...няма как на морето да мисли съседите какво са казали :)

LP_GirL
07-22-2008, 23:28
аааа това ме разби, аз си мислех че моите съседи не са в ред :) това не си е работа .... надявам се майка ти вече да не се сърди, а другият път като се събирате, нарочно си пусни някой ужас, надуй го до край ..... нека мрът от страх :) :P