View Full Version : Защо мъжете правят секс със жени,които не им харесват?
sladkish_14
07-21-2008, 13:31
Как така ? Ми може би,защото са свине и са само за едното ръга*е :o ..Поне такъв е мъжа,които използва жената,без дори да я харесва.
`SunFlower`
07-21-2008, 13:31
защото понякога са прекалено разгонени....не казвам че всички го правят,но има и много такива....въпрос на лични принципи:)
SpOrTs_GiRl
07-21-2008, 13:37
За бройка.
FeelMyPain
07-21-2008, 13:39
За бройка.
По-скоро не.По-скоро щото са загорели и щом има дупка става...
Оня ден едва се отървах от една курва..пф :-o
И после нии сме били виновни, аре стига филми плс.
хахах за да си задоволят нуждите
Pliok0019
07-21-2008, 13:41
Защото за тях е много по-важно отколкото за нас визията на даден човек. Така, че за повечето от тях не е проблем да чукат красива мацка, с която не биха имаи обща тема за разговор.
Harum_Scarum
07-21-2008, 13:42
Еми защото др не им пускат : )
SpOrTs_GiRl
За бройка.
По-скоро не.По-скоро щото са загорели и щом има дупка става...
Оня ден едва се отървах от една курва..пф :-o
И после нии сме били виновни, аре стига филми плс.
Не съм казала всички, но някои са за бройката .. Имаше едно момче в един сайт .. как съм го запомнила и аз не знам .. беше си написал на описанието .. "грозна, дебела квато и да е чукам Сичко важна е бройката !! " ..
Преди тази работа с "бройката" беше доста нашумяла .. Сега до колкото съм забелязала вече не е точно така .. :?
IDEPENDENT
Щото хубавите не им пускат :D
marina star
07-21-2008, 14:04
za6totyo moje boi nqmat 6ans s tezii,noito haresvat?!
zashtoto ni e omryznalo samo krasivi da ebem... ( na men oshte ne mi e omryznalo...)
Ако са наистина загорели,не е от значение момичето.
margo_93
07-21-2008, 14:36
Хм...знам ли,нека мъжката част се включи по-активно за да разберем нещо и от тяхната психология....
DisciplineAndOrder
07-21-2008, 14:41
абе глупости.. за да правиш секс с някой,който не те привлича,трябва да си доста..смотан :-o
абе глупости.. за да правиш секс с някой,който не те привлича,трябва да си доста..смотан :-o
И това е опция :D
АлкохолааАААА олееееееееееее.......това е при4ината напииш се при4ука ти се и си4ки са хубави :D
fenkatakrisi952
07-21-2008, 15:37
защото понякога са прекалено разгонени....не казвам че всички го правят,но има и много такива....въпрос на лични принципи:)
+1
Ми за да правят секс - мъжете сме като сме загорели сме като тока - вървим по най-малкото съпротивление :D Което понякога може да се окаже някоя не особено привлекателна :) Ама какво да се прави - нали сме благородни същества - и по-грозничките момичета заслужават секс
А кога жените ще спрат да слагат всички мъже под общ знаменател?
Как така ? Ми може би,защото са свине и са само за едното ръга*е :o ..Поне такъв е мъжа,които използва жената,без дори да я харесва.
Докато не поумнеете , така ще е :D
soul1199
07-21-2008, 16:27
АлкохолааАААА олееееееееееее.......това е при4ината напииш се при4ука ти се и си4ки са хубави :D :D nali znae6 i mujete i jenite y tumnoto sa hybavi :D :D
megasexy
07-21-2008, 16:42
]Щото хубавите не им пускат :D :lol: :lol: :lol:
drun-drun!
07-21-2008, 16:54
Преди викате мъжете са свине,защото си падат по готини мацки и по-грозните нямат шанс.Сега съвсем др. май вие сте по зле от нас ама айде без коментар повече.
FuTBoLisT4e_16
07-21-2008, 17:04
Аз съм от тея дето са правили секс със момичте дето не ми харесва...
Иии мога да кажа че не го правя за бройката а за подобряване на сексуалните възможности :)
Първия път си супер зле...свършаш за 5 мин...ама после със всеки следващ път ставаш по-добър :) Затова квото падне малко по сгодно еба..
Понякога хубавото тяло компенсира физономията на щъркел на някой момичета и за тва стават за секс...
Няма грозна жена, има малко изпита ракия.
sladkъ_mackъ
07-21-2008, 18:58
Ако са наистина загорели,не е от значение момичето.+1 Офф баси свините са :-x :-x :-x Ш зема дъ стана лиЗбийкъ :-D
Za6toto0o mom4etata ne sa kato0o momi4etata da spqt s mom4eta koito0 haresvat.Za momi4etata izjivqvaneto0o e po skoro0o emocionalno0o dokato0o mom4etata (pove4eto0) t1rsqt samo0 k1de da si izpraznqt 4aenite torbi4ki...
B.O.OM..
07-21-2008, 19:18
Ми те просто си търсят място,където да си навират ....но не вс са такива... :) :) :) :) :)
Има момчета,които еб*т всичко женско.Без значение години,раса и т.н.И закво го правят ли?Щот си няат друга раота :D
soul1199
07-21-2008, 19:30
]Има момчета,които еб*т всичко женско.Без значение години,раса и т.н.И закво го правят ли?Щот си няат друга раота :D :D :D ti predstavq6 li si,ako imaha rabota,ko 6e6e da stane :D
botevistta
07-21-2008, 19:32
Куцо, кьораво и сакато - има ли дупка, е злато...
Честно казано, няма такова нещо, като да правиш секс с жена, която не харесваш... Ако си много загорял, всяка ти се струва като най-яката и секси пичка която си виждал... Но ако я изплющиш, ще ти сес трува като най-грозната... А бе объркана работа - хормони... :grin: :grin: :grin: