Влез

View Full Version : Секс на плажа ииии... :)

t1n4e7o
07-21-2008, 14:57
НЯкой от вас правил ли е секс на плажа или вътре в морето.. След 2 седмици ще заминавам за морето с приятеля ми а още от много време ми е било интересно какво е да правиш секс във водала... :oops: :-D :-D :-D или на плажа.. :P Всичко добре, но ме притеснява едно нещо.. Незнам доколко е безопасно това..? Чувала съм, че на плажа може да ти попаднат песъчинки в срамните части.. (ако мога така да се изразя..) или пък във водата да има някакви бактерии? Искам да попитам дали някой е правил подобно нещо или дали знае нещо по въпроса? Благодаря предварително! :)

blackfate
07-21-2008, 15:00
Ми да, определено във вода може да попаднат някви бактерии и гадинки ... а и водата увеличава съпротивлението, намаля скоростта ... и резултат, правите го изключително бавно ...
а за на плажа ... една добре изтупата хавлия ... после той и отгоре ти ... и пак не се силете мн мн

hahavteen
07-21-2008, 15:25
Е да опасно си е ама аз съм го правила на плажа и нищо ми нямаше после. Единствения проблем беше че после една седмица не можех да си измия пясъка от косата 8-)

EritYy
07-21-2008, 16:39
сексът във вода е напълно безопасен... :wink:

SpOrTs_GiRl
07-21-2008, 16:42
Стига да не е в басейн .. :?

drun-drun!
07-21-2008, 16:55
НЯкой от вас правил ли е секс на плажа или вътре в морето.. След 2 седмици ще заминавам за морето с приятеля ми а още от много време ми е било интересно какво е да правиш секс във водала... :oops: :-D :-D :-D или на плажа.. :P Всичко добре, но ме притеснява едно нещо.. Незнам доколко е безопасно това..? Чувала съм, че на плажа може да ти попаднат песъчинки в срамните части.. (ако мога така да се изразя..) или пък във водата да има някакви бактерии? Искам да попитам дали някой е правил подобно нещо или дали знае нещо по въпроса? Благодаря предварително! :)

Не съм правил но съм навитак.Ако имаш път през Варна лятото може да си решим и двамата проблемите :-)И нейния приятел ли ще оправиш хахахаххахахахаха

megasexy
07-21-2008, 16:57
Не искам да умирам преди да съм пробвала. :D

Harum_Scarum
07-21-2008, 17:49
Такава тема имаше!И с една дума ще те боли повече ако сте в водата :)

Rebirthing
07-21-2008, 18:19
Такава тема имаше!И с една дума ще те боли повече ако сте в водата :)

+1 :wink:

AngerFist90
07-21-2008, 18:21

Не съм правил но съм навитак.Ако имаш път през Варна лятото може да си решим и двамата проблемите :-)И нейния приятел ли ще оправиш хахахаххахахахаха
великолепната 3кааааа :razz: :razz: :razz: :razz: :lol:

DevilWish
07-21-2008, 18:25
Няма да я боли във водата ,от къде го измислихте :D :shock: Ама наистина не е особено хигиенично ;) На пясъка . . .това и на мен ми е мечта ,ма по-добре го направете върху някоя скала ;)

Harum_Scarum
07-21-2008, 18:27
Няма да я боли във водата ,от къде го измислихте :D :shock: Ама наистина не е особено хигиенично ;) На пясъка . . .това и на мен ми е мечта ,ма по-добре го направете върху някоя скала ;)
Ще ти намера темата и щи покажа :P

Harum_Scarum
07-21-2008, 18:40
Цитат:Първо, във вода не е яко...
Тъпо е. Не съм физик, и изобщо не разбирам, ама си го обяснявам с това, че от водата самото триене, което е много важно намалява и един вид все едно нищо не правиш...
Смотано е... ! И пак цитат:При всяко вкарване, ще ти вкарва и малко вода, което е особено болезнено за момичето. ! И пак цитат : Да ти кажа, секса във вода не е кой знае какво ... Вярно е, че не съм го правила, но имам доста познати, които са, и няма нито 1 положителен отзив, нито от момчето, нито от момичето ...
1во водата забавя всичко и трябва да го правите мега бавно, за вас нз, но мен бавния секс ме изнервя
2. той трябва да е макс внимателен да попадне колкото се може по малко вода - демек още по бавен...
3.при всяко проникване на вода - възможност от инфекция
4. при всяко проникване - дискомвофт ...
За 10те минути "кеф", който дори няма да е кеф, не си заслужава после да си с инфекция или нещо подобно ... а ако е обществен басеин - 100% сиг, ако е море, също.
По добре някъде другаде ...
И пак : Също така водата може да причини временна суша, защото тя отмива естествените лубриканти произведени от тялото, което от своя страна да доведе до болка и раздразнение.
Наличието на сапун във водата може да предизвика скъсване на презерватива направен от латекс.

Ако сте решили да практикувате секс по този начин бъдете осведомени с рисковете и го практикувайте внимателно.
Е това от мени :D

B.O.OM..
07-21-2008, 18:43

На скала :shock: :shock: :shock: :shock: WTF????

faxy
07-21-2008, 19:03
Ami da az s1m go0 pravila v1v vodata nqmah nikakvi zdravoslovni problemi s bakterii i takiva ne6ta malko0o po stranno0o e n0o0 ne6to0opo taka po nestandartno0 :) na pqs1k ne s1m probvalano0o mi se iska..

ReZoN
07-21-2008, 20:42
И кво ще го направите в морето и после някое детенце ще плува в спермата на гаджето ти .. дори и в теб да свърши или в презерватив пак влиза във водата сперма .. повдига ми се понякога и заради ей такива експерименти се гнуся да влизам във водата понякога ... [-X

t1n4e7o
07-21-2008, 20:56
И кво ще го направите в морето и после някое детенце ще плува в спермата на гаджето ти .. дори и в теб да свърши или в презерватив пак влиза във водата сперма .. повдига ми се понякога и заради ей такива експерименти се гнуся да влизам във водата понякога ... [-X

Хахаха е ти ме разби :D :D :D По принцип нявсякъде вдата е мръсна, може и малко, но е.. И ти да не би да си мислиш, че ако някоя и друга двойка не го направят във водата, няма и други замърсители? Например корабите, които изхвърлят нефтени отпадъци.. къде ти нефта, къде ти няколко грама сперма... а и всичко се пречиства... поне така съм чувала.. отмива си се всичко и си отива навътре в морвто ли нз... :) та соред мен ако проблема е в спермата, то следователно няма проблем :D

anna1989
07-21-2008, 23:22
Стига да не е в басейн .. :?i da ne e vyv voda :-D

anna1989
07-21-2008, 23:24
И кво ще го направите в морето и после някое детенце ще плува в спермата на гаджето ти .. дори и в теб да свърши или в презерватив пак влиза във водата сперма .. повдига ми се понякога и заради ей такива експерименти се гнуся да влизам във водата понякога ... [-Xte laina i umreli neshta se reqt vyv vodata , a ti za spermolina se pritesnqvash... :D