Влез

View Full Version : Споделено за ... една невероятна връзка!

xxXroshawkaXxx
07-21-2008, 16:40
Първоначално:просто искам да споделя.Не се фукам ако някой мисли така.Просто имам нужда да го направя...да го кажа..да кажа, че го обичам.(Позволете ми да заменя думата "гадже" с "приятел").

[ :smt007 ]...

::: Всичко започна, когато скъсах с едно момче.Той беше готин, но не ме обичаше.Аз него също не го обичах.Тогава видях снимките на сегашния ми приятел в www.impulse.bg и написах коментар.Нещо от сорта на "сладур {} ".После той също ми написа коментар.Не помня какво точно.(Нека уточня, че с него се познаваме от миналото лято, но не сме комуникирали...даже и здрасти не си казвахме..за мен той беше просто поредното момче).Е...започнахме всеки ден да си пишем коментари в сайта.Комплименти.Сладки изказвания..,но само така..приятелски.След време той беше поискал скйпа ми от една моя приятелка.Започнахме да си пишем всеки ден.Обикновени неща "как си","какво правиш","каква музика слушаш"...
Започвах да се влюбвам и го усещах.Имах нужда да го видя.Изпитвах странно усещане, когато ме лъскаеше с думи.

И така..в един слънчев ден се уговорихме да се видим в една детска градина.Бяхме много деца.Преди да отидем там с една приятелка го видяхме.Той ме беше предупредил, когато го видя, да не го отминавам и да кажа "здрасти".Каза ми, че след малко ще дойде.Отидохме там и седнахме в беседката.Всички знаеха че съм го харесала.Той дойде.Там беше и бившия ми (момчето, което споменах по-горе).Той най-много ме притискаше.Казваше ми да седна до него и на него му казваше да седне до мен.

Поседяхме малко при другите, когато той ме попита дали искам да отидем на стадиона.Още не бях казала, че ми се ходи и вече трима човека казаха, че ще дойдат с нас.Тръгнахме, но точно когато излизахме от детската той каза на другите да се разкарат.Нещо от сорта "Махайте се, за какво сте ми вие..само тя ми трябва".

Тръгнахме към стадиона, но той каза да отидем в парка, защото на стадиона имаше мнохо хора.Усамотихме се в парка и започнахме да си говорим.Опознавахме се.Точно когато стана интересно наще ми се обадиха да си ходя.Той предложи да ме изпрати.Съгласих се.Точно пред нас той ме спря.Каза "Чакай!Трябва да те питам нещо...".Аз го погледнах.Попита ме дали искам да бъда с него.Отговорих с едно твърдо и ясно "Да!".От начало той не можеше да повярва.Аз също.Целунах го.Прегърнах го и се прибрах.След това отново си писахме по скайп.Бях много щастлива.

В началото на връзката ни си мислех, че това ще бъде поредната игра на чувства.Нали знаете 1-2 седмици и после "Аре чао, беше ми приятно.".След време започнах да му вярвам.Казваше ми, че ме обича доста пъти и го правеше в очите ми.Тогава разбрах какво е любов.

От тогава споделям всичко с него.Той е един от най-добрите ми приятели...и нещо повече.Обичаме се вече два месеца и се чувствам прекрасно.Имам чувството, че съм направила правилния избор.Искам да прекарам живота си с това момче.

ОБИЧАМ ГО!

П.П.-аз съм на 14, той на 16...

:smt008 :smt007 :smt007

Благодаря на всеки, който ще прочете откровението ми.Можете да споделите ;) .

BaiToq
07-21-2008, 16:44
Браво,това да се чува.

drun-drun!
07-21-2008, 16:45
Какво да споделим..Колко прекрасно чувство е любовта :? Бъдете щастливи и тва е :)

Pliok0019
07-21-2008, 16:49
Радвам се за вас. :)

WondeR TeddY
07-21-2008, 16:54
Ами мн се радвам за вас!Браво :grin: Дано да сте щастливи дълго време заедно. :)

bubsy_f
07-21-2008, 16:57
МмМ страхотноо...обичайте се... късметчее... :-) :-) :-) :P

Remini
07-21-2008, 16:59
Имам чувството, че съм направила правилния избор.Искам да прекарам живота си с това момче.

Още си мъничка и доста наивна.Но пък живей си живота...това е едно от най-приятните неща,които могат да се случат на човек.

dolce_lady94
07-21-2008, 17:00
Mnogo se radvam za vas . S men se poluchi gore doly sushtoto priqtelq mi e na 16 az na 14 . purvona4alno ne osuznavah 4e go obi4am i 4e toi bi napravil mnogo zaradi men . Mnogo go obi4am :)
I pojelavam tova na vseki ! :-) :-) :) :) :smt007

megasexy
07-21-2008, 17:05
Имам чувството, че съм направила правилния избор.Искам да прекарам живота си с това момче.

Още си мъничка и доста наивна.Но пък живей си живота...това е едно от най-приятните неща,които могат да се случат на човек.
+1

zaraaa
07-21-2008, 17:14
Еее много хубаво, радвам се за вас, бъдете все така щастливи :wink:

xxxSnowflakexxx
07-21-2008, 18:10
Radvam se za vas!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :P :P :P :P

SunShinePearl
07-21-2008, 18:16
+1 радвам се за вас :)

pandelka
07-21-2008, 18:17
Exee..браво супер..честито радвам се..само тва да се чува ..Чао :-)

Boyd
07-21-2008, 18:52
Успех в бъдеще!

*SwEeTy_KiTtY*
07-21-2008, 19:05
Radvam se za vas!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :P :P :P :P

И азззз!Браво,браво! :-) :grin: :grin: :grin:

GreenFairy
07-21-2008, 19:38
Браво! Така трябва, хората да се обичат... Ама все пак е доста пресилено да казваш, че искаш да прекараш живота си с него. Наистина имай си едно на ум, въпреки, че знам че звучи тъпо, знам как се чустваш когато си влюбен. И все пак знай, че един ден ще свърши, искрено се надявам да не е скоро. Много успехи и любов

didi_baby
07-21-2008, 21:12
С мен се случи почти същото,историята ми има сходни моменти с твоята.Вече съм 1 година с този човек и съм ужасно щастлива,пожелавам ти го и на теб,че и 100 пъти по-хубаво.Това е прекрасно чувство :)

Ros
07-21-2008, 21:33
Бравоо :grin: да се обичате много и дълго време да сте заедно :P

NaNa_SladuRana
07-21-2008, 22:13
Честито :-)

gerinceto
07-21-2008, 22:23
syper :)

=)
07-21-2008, 22:23
абе на 14 да знаеш какво е думата "обичам" ми е малко странно
+ това ходите има няма 2 месеца
За да обичаш един човек трябва доста повече сама ще го разбереш като порастнеш :)

lauta_girl
07-21-2008, 23:03
Радвам се за вас.. :P Аз също съм с човека който наистина обичам вече от 1 година и 3 месеца :)

Sasha2k8
07-21-2008, 23:33
Искрено се радвам за теб и приятеля ти.... дано още много много много сълго да сте си заедно и да се обичате :-)

butty
07-22-2008, 14:10
Здравей!
Не искам да ти разбивам представите за любов и т.н.. но си мисля, че за 2 месеца едва ли сте могли да усетите наистина любовта.. не искам да коментирам годините ви,защото нямам право..защото и аз като тръгнах с приятеля ми бях на 14, той - на16.. а сме вече 3 години заедно. Може да си много по-зряла , може и да не си, не знам. Но просто искам да ти кажа да бъдете щастливи, да опитвате от всичко в този живот, но да знаеш че животът не е розов.. с тозьи човек скоро ще започнете да се карате за различни неща-дребни и не чак толкова.. тогава ще разбереш дали наистина го обичаш..дали си готова да направиш всичко за него .. и т.н.
Все пак ви пожелавам много любов ;)

Erica
07-22-2008, 14:25
Обичаме се вече два месеца и се чувствам прекрасно.Имам чувството, че съм направила правилния избор.Искам да прекарам живота си с това момче.
ОБИЧАМ ГО!

Доста силни думи,като се има предвид възрастта ти.
Но браво,честито - дано сте си така щастливи и за напред.

Raderfort
07-22-2008, 14:32
:)

Raderfort
07-22-2008, 14:34

Raderfort
07-22-2008, 14:34

xxXroshawkaXxx
07-22-2008, 17:48
Обичаме се вече два месеца и се чувствам прекрасно.Имам чувството, че съм направила правилния избор.Искам да прекарам живота си с това момче.
ОБИЧАМ ГО!

Доста силни думи,като се има предвид възрастта ти.

Но браво,честито - дано сте си така щастливи и за напред.

защо всички взимате за много тъпо нещо, тва, че съм на 14....и казвам тези думи ???
:-x
Казвам това, което чувствам.И 14-годишните сме хора...НЯМАМЕ ЛИ ПРАВО ДА ОБИЧАМЕ?!?! :x :x :x :-x

xxXroshawkaXxx
07-22-2008, 17:49
абе на 14 да знаеш какво е думата "обичам" ми е малко странно
+ това ходите има няма 2 месеца
За да обичаш един човек трябва доста повече сама ще го разбереш като порастнеш :)

Казвам го защото го чувствам...какво значение има възрастта по дяволите!!!!? :-x :x :? :? :?

menta_loverka
07-22-2008, 20:05
Лол, 2 месеца, браво това е супер че се обичате, но не мислиш ли, че това е прекалено малко време за да казваш такива неща като "да сме заедно за цял живот"?! Е, да ти си малка още т'ва ти е първата любов и за това е така. Нормално е. Всички сме го минали, но сме време ще осъзнаеш, че не е трябвало да пишеш тази тема, защото всичко си има начало и край!

Maeva
07-22-2008, 20:14
Първоначално:просто искам да споделя.Не се фукам ако някой мисли така.Просто имам нужда да го направя...да го кажа..да кажа, че го обичам.(Позволете ми да заменя думата "гадже" с "приятел").

[ :smt007 ]...

::: Всичко започна, когато скъсах с едно момче.Той беше готин, но не ме обичаше.Аз него също не го обичах.Тогава видях снимките на сегашния ми приятел в www.impulse.bg и написах коментар.Нещо от сорта на "сладур {} ".После той също ми написа коментар.Не помня какво точно.(Нека уточня, че с него се познаваме от миналото лято, но не сме комуникирали...даже и здрасти не си казвахме..за мен той беше просто поредното момче).Е...започнахме всеки ден да си пишем коментари в сайта.Комплименти.Сладки изказвания..,но само така..приятелски.След време той беше поискал скйпа ми от една моя приятелка.Започнахме да си пишем всеки ден.Обикновени неща "как си","какво правиш","каква музика слушаш"...
Започвах да се влюбвам и го усещах.Имах нужда да го видя.Изпитвах странно усещане, когато ме лъскаеше с думи.

И така..в един слънчев ден се уговорихме да се видим в една детска градина.Бяхме много деца.Преди да отидем там с една приятелка го видяхме.Той ме беше предупредил, когато го видя, да не го отминавам и да кажа "здрасти".Каза ми, че след малко ще дойде.Отидохме там и седнахме в беседката.Всички знаеха че съм го харесала.Той дойде.Там беше и бившия ми (момчето, което споменах по-горе).Той най-много ме притискаше.Казваше ми да седна до него и на него му казваше да седне до мен.

Поседяхме малко при другите, когато той ме попита дали искам да отидем на стадиона.Още не бях казала, че ми се ходи и вече трима човека казаха, че ще дойдат с нас.Тръгнахме, но точно когато излизахме от детската той каза на другите да се разкарат.Нещо от сорта "Махайте се, за какво сте ми вие..само тя ми трябва".

Тръгнахме към стадиона, но той каза да отидем в парка, защото на стадиона имаше мнохо хора.Усамотихме се в парка и започнахме да си говорим.Опознавахме се.Точно когато стана интересно наще ми се обадиха да си ходя.Той предложи да ме изпрати.Съгласих се.Точно пред нас той ме спря.Каза "Чакай!Трябва да те питам нещо...".Аз го погледнах.Попита ме дали искам да бъда с него.Отговорих с едно твърдо и ясно "Да!".От начало той не можеше да повярва.Аз също.Целунах го.Прегърнах го и се прибрах.След това отново си писахме по скайп.Бях много щастлива.

В началото на връзката ни си мислех, че това ще бъде поредната игра на чувства.Нали знаете 1-2 седмици и после "Аре чао, беше ми приятно.".След време започнах да му вярвам.Казваше ми, че ме обича доста пъти и го правеше в очите ми.Тогава разбрах какво е любов.

От тогава споделям всичко с него.Той е един от най-добрите ми приятели...и нещо повече.Обичаме се вече два месеца и се чувствам прекрасно.Имам чувството, че съм направила правилния избор.Искам да прекарам живота си с това момче.

ОБИЧАМ ГО!

а откъде си?

sLaDkA_GrEsHkA
07-22-2008, 21:20
lubov da ima drugoto nqma zna4enie ;)

soul1199
07-22-2008, 21:29
mn se radvam za teb,makar,4e ne te poznavam,prekrasno e,4e se obi4ate i ,4e si vqrvate,jelaq vi samo lubov i prekrasni migove zaedno :) :-)

JahSoldier
07-22-2008, 21:46
Страхотно :-) Това, че си на 14 не пречи да обичаш. Не ги слушай тия забудените, които се мислят за много големи :)

krem4et0
07-23-2008, 12:20
Като станеш на 20 и сте вече 6 години заедно, говори дали той е мъжа на живота ти. Радвам се за вас, ама ти е рано за такива генерални заключения. Та ти си ДЕТЕ!

MiMcHeToOo
07-23-2008, 12:28
Честито! :) Да се обичате все така :)

huligankata
07-23-2008, 12:49
Дано сте дълго време щастливи заедно :)

junjuly
07-23-2008, 13:27
Искам да прекарам живота си с това момче.

ОБИЧАМ ГО!

НА 14 СИ ГОТОВА ЗА СВАТБА :grin: :-D ЕВАЛА ....

junjuly
07-23-2008, 13:28
Искам да прекарам живота си с това момче.

ОБИЧАМ ГО!

НА 14 СИ ГОТОВА ЗА СВАТБА :grin: :-D ЕВАЛА ....

shoko_girl
07-23-2008, 13:37
Хахахахахахахахахахаха е тва беше връх на сладоледа :grin: ...Не се самняваай..ще прекараш живота си с него :-D ..спрете се с тези глупости бе начи.. :D

xxXroshawkaXxx
07-23-2008, 16:10
а откъде си?

От Банско :) :P

xxXroshawkaXxx
10-28-2008, 16:50
П.П. Месеците станаха 5! :D :P

xxXroshawkaXxx
10-28-2008, 16:53
Айде, айде слагайте катинар! =D>

krem4et0
10-28-2008, 17:21