View Full Version : Защо й прилошава?
niki_butt
07-21-2008, 20:12
Абе я кажете че аз се притеснявам. С приятелката ми докато правихме секс презерватива се измакна бях сваршил и очевидно бесхе попаднало в нея това което нетрябваше. 3 седмици по к1сно на нея и дойде цикала и в сащия ден в които и сварши започна да и става лошо и да повраща като хапне малко пове4е... Кажете защото не сам достатачно компетентен На 15 сам (казвам го за да няма коментари от сорта "тея на 12 години са ебали и тнт...) много ще сам ви благодарен за помощта.
Поздрави от мен !!!
т.7
krem4et0
Щом й е дошъл цикъла..няма паразити.
Щом й е дошъл цикъла..няма паразити.
i ima testove za taz rabota
Spox sig i e prilo6alo0oot jegite ili ot nqkoqhrana ..6tom i e do6lo0 problem nqma..
niki_butt
07-21-2008, 20:17
тя почти неяде... не е от храна аз затова с епретесних но ... вие ме успокоявте засега...
SpOrTs_GiRl
07-21-2008, 20:18
тя почти неяде... не е от храна аз затова с епретесних но ... вие ме успокоявте засега...
Може би е от това, че почти не яде ..
Rebirthing
Ами има тестове за тази работа, а и как може на 15 да правиш секс а да не знаеш нищо за женската анатомия :( .
niki_butt
пък и вече два дни подред повраща секи ден и аз се притеснявам за нея
пък и вече два дни подред повраща секи ден и аз се притеснявам за нея
Вземете си тест по-добре...
Но щом и е дошло аз проблеми не виждам..
Освен ако не е цветна бременност..ама не ми се вярва...хм
я по -добре тест!...
B.O.OM..
07-21-2008, 20:40
Май има анорексия....или някво заболяване на стомаха...тря да се пита специалист....но няма да ставаш татко тва е ясно,но на 15 си...земи прочети нещо за женската анатомия...няма да е зле... :D :D :D :D :D :D :D :D 8) 8) 8)
kak taka shti se izmukne we ... az sum na 14 i kato si sloja prezervativ edvam go maham nz kuv sex ste pravili :D :D :D
Сега има такъв вирус ..спокойно .. :) Питай я дали дриска също
sladkish_14
07-21-2008, 21:33
Кажете защото не сам достатачно компетентен На 15 сам (казвам го за да няма коментари от сорта "тея на 12 години са ебали и тнт...)
То и 15 ти е било ранко.И защо винаги след секс,като на момичето му стане лошо трябва да е бременна ... :?
preichetoy
07-21-2008, 21:37
Може би е от това, че почти не яде .. Мдааа!
Абе я кажете че аз се притеснявам. С приятелката ми докато правихме секс презерватива се измакна бях сваршил и очевидно бесхе попаднало в нея това което нетрябваше. 3 седмици по к1сно на нея и дойде цикала и в сащия ден в които и сварши започна да и става лошо и да повраща като хапне малко пове4е... Кажете защото не сам достатачно компетентен На 15 сам (казвам го за да няма коментари от сорта "тея на 12 години са ебали и тнт...) много ще сам ви благодарен за помощта.
Поздрави от мен !!!
be hora ne se zabremenqva tolkova lesno ako 6te6 i 10 pati da i se prazni6 vatre kato ne e bila v yvolaciq nqma kak da stane ,pak i na neq i e do6lo kakvo se pritesnqva6
tc tc tc pisna mi da cheta takiva hora dety nemogat dase kontrolirat.Am sig pishkati te oshte mn tunka i za tva se vadi condoma logichno e am i katy nemojete da se kontrolirate karaite na chikiii :-x
CuteBaby
07-21-2008, 22:58
Щом и е дошло няма проблем,но пък ако искате не ви пречи да си направи и тест.А относно това че и става лошо може да е от това че не яде или някакъв вирус.. ;)
gerinceto
07-21-2008, 23:58
da si napravi test.su6testvuva i cvetna bremennost
just_a_girl_z
07-22-2008, 01:30
ако и тя се притеснява да си направи тест, въпреки че няма смисъл, след като й е минал цъкъла. наполседък има мн вирусни заболявания даже мойте малки братовчедки който са на 3 годинки сега са болни. така че сигурно е някой вирус.
roltirirang
07-22-2008, 02:31
3 седмици значи е била в овулация ма някой не могат да смятат май да си вадят календарите.Цветната бременност вече е толкова срещана плюс това на тая възраст може да си и направил доста по-големи проблеми,ако си имал предишни връзки. :-x