PDA

View Full Version : Хора помогнете

amstrad
07-21-2008, 19:54
iskam da vpe4atlq edno momi4e ot moeto selo no ne znam kak
tq e 1 godina po malka ot men ne e ot sramejlivite no prosto nqmam dymi .
tq haresva edin moi mn dobar fr no toi neq ne za6toto ima dryga koqto napulno go zadovolqva pi6ete mi HELP ME FAST!!! I WILL DIE !!!

Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)

AnzaRe
07-21-2008, 19:58
Можеш с думи и с действия.Примерно й казваш.
Когато те видя сърцето ми започва да бие лудо.Когато не си до мен,си мисля всяка минута за теб.Без теб немога,искам да бъда с теб,заедно в добро и лошо.Харесвам те и те обичам.
Може би това ще потръгне.
И после тя може да ти отговори така:
http://www.teenproblem.net/svalki/emoticons/9.gif baby

Айде успех.

amstrad
07-21-2008, 20:02
moje bi no ne znam dali 6te se vpe4atli :? :oops:

UnaBletoLoVeU
07-21-2008, 20:07
Когато те видя сърцето ми започва да бие лудо.Когато не си до мен,си мисля всяка минута за теб.Без теб немога,искам да бъда с теб,заедно в добро и лошо.Харесвам те и те обичам.

Айде успех.

Според мен, ако кажеш това толкова ще ти се смее и ще убиеш всички шансове (колкото и минимални да са) да те хареса/да си с нея.
"Жените не помнят очите на добрите" или нещо от тоя род беше..все едно. Дано си схванал идеята. Не казвам да си груб или нещо такова, просто не падай така. Зарибявай я леко, после се дръж безразлично, после пак я зарибявай, после пак безразлично и ще предизвикаш интереса й. Определено!

*Разбий сърцето на жената и тя ще те обича цял живот*

amstrad
07-21-2008, 20:12
da 6to ne vzema da i se izera na ystata ei sa mi pi6i po skype nekvi to4ki az i pi6a a pyk tq ne mi otg samo to4ki i tva e :o

jd9238
07-21-2008, 20:18
аве тя е селянка ве........ако и селянка не можеш да зарибиш .....какъв мъж си ти тогава ;D

UnaBletoLoVeU
07-21-2008, 20:22
Ечи май май не може :D
Ем явно не те харесва. Откажи се ;]

BaiToq
07-22-2008, 05:24
Селски пръчкиии...
Научете български :o

Harum_Scarum
07-22-2008, 05:29
Селски пръчкиии...
+1 :D

HelSy
07-22-2008, 05:31
даваш и 2 лева .. :lol: ``шти са фърли кът доги на кокъл ` ` :-|

amstrad
07-22-2008, 06:11
:shock:

miss_asi
07-22-2008, 07:47
хаха е тва е брат :lol: :lol: :lol:

drun-drun!
07-22-2008, 08:35
Завеждаш я на най-романтично място в селото ти като кошарата на овцете по цъфналата джанка.Ще набереш 1 джоб червени джанки,постиляш старата овчарска шуба на дядо ти ама преди тва я третирай с РАЙД!! След като седне до тебе даваш и джанки с сметана и наблюдавате красивите овце,от които се носи романтична миризма.След това думите ще дойдат от само себе си \:D/ \:D/ А и не си мий зъбите,за да може да осети коя е любимата ти храна :D :D :lol: :lol:

sladkish_14
07-22-2008, 08:39
Олеееее какви мнения обаче :lol: :lol: :lol: ..Абе еййй я се стегни :? ,какво момче си та да не можеш да свалиш момиче и то по-малко от теб :( Ние сме лесна плячка,само трябва да усетиш тънкостите. :-P Върти се повече около нея,научи малко повече подробности за нея и като я опознаеш по-добре ще разбереш коя е точната крачка,която трябва да направиш..Успех 8-)

didi_baby
07-22-2008, 08:42
Завеждаш я на най-романтично място в селото ти като кошарата на овцете по цъфналата джанка.Ще набереш 1 джоб червени джанки,постиляш старата овчарска шуба на дядо ти ама преди тва я третирай с РАЙД!! След като седне до тебе даваш и джанки с сметана и наблюдавате красивите овце,от които се носи романтична миризма.След това думите ще дойдат от само себе си \:D/ \:D/ А и не си мий зъбите,за да може да осети коя е любимата ти храна :D :D :lol: :lol:
Това е стратегията майна :lol: :lol: :lol:

sweet_nothings
07-22-2008, 08:43
Направо я целуни :smt058

Dan1
07-22-2008, 08:43
Евала на сички :grin: :grin: :grin:
вие тоа пич напрао го отказахте :-D
а доколкото до момичето тва трябва да ти идва от вътре на момента или бъди като някои други преди да излезеш с нея си направи 1 листче и си напиши на него за кво ше си говорите за да успееш :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :D 8-)

soul1199
07-22-2008, 08:58
e nqa6 li skype,govorete si bla bla i se 6e stane ne6o,pokani q na kafe 8)

drun-drun!
07-22-2008, 09:03
e nqa6 li skype,govorete si bla bla i se 6e stane ne6o,pokani q na kafe 8)Или при кошарата на село

bubsy_f
07-22-2008, 09:23
ХмМ, ако е някваа такваа надменна, със самочувствие, красавица и нз си кво си, ще иска наперен пичага...лошо момче... :-D то по такива си падат повечето глезени момичета...ДсСс...точки ще ти слага...що не и сложиш ти един... :razz: покажи и кой е ,,господаря" може да ти падне в ръчичките...ама най-хубаво да не се разправяш с такива надути селяци! :?

S_L_A_D_U_R_K_A
07-22-2008, 09:49
Селски пръчкиии...
:razz: Как да е впечетлиш ли? Ми бъди себе си, колкото и изтъркано да звучи

NaNa_SladuRana
07-22-2008, 12:44

Айде успех.
ако човека,с когото съм от дълго време,ми каже такава клиширана глупост, ще му се изсмея в лицето какво остава,ако ми го кажи някой,който ме сваля :razz: А бе не си струват усилията,заради някоя с която ще се виждате само през ваканцията :P

swee7_love_
07-24-2008, 18:09

Шти са хвърли кат' ястреб на мърша с 2лв :D :D :razz: :razz:

swee7_love_
07-24-2008, 18:11

Пич откаде да вземе момчето ЧЕРВЕНИ джанки от ЦЪФНАЛОТО джанково дърво :D :D

fdeizi
07-24-2008, 18:17
v4ko zapo4va s nameci usmivki pogledi i t.nproduljava6 da i namekva6 4e q haresva6 kato kazva6 po seriozni ne6ta i ako ne te haresva nqma da te prieme na seriozno togava se pravi6 4e vsi4ki dumi sa bili 6ega smisul sled kato kaje6 ne6to ot roda na sunuvah te obi4am te ili haresvam te ako ti kaje seriozno li ti 6te 4ue6 kak go kazva i spored tona ili se pravi6 na udaren ili si priznava6 4uvstvata uspeh i dano stane vsi4ko ok :):):)

LaDy_DaQnA
07-24-2008, 20:25

От друга джанка :razz: :razz: :razz: аз су чуда що романтиката на описанието куца

F_CK_all_I_need_is_U
07-24-2008, 20:31
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Vie go otkazaxte tfa mom4e....a sa seriozno .... pi6i i ... po skype ... off kaji i 4e qxaresva6 bez da ovurta6 i vij ko 6e ti napi6a.Taka e nai-burzo i liseny 8)

swee7_love_
07-27-2008, 10:23

От друга джанка :razz: :razz: :razz: аз су чуда що романтиката на описанието куца

нях нях нях :D :D :razz:

Иначе според мен е по - добре да й го кажеш в очите, защото няма да ти се изсмее баш брутално :D По скайп е по-кофти :?