View Full Version : ако
BlackRainbow__
07-22-2008, 01:57
:D :D :D
SunShinePearl
07-22-2008, 02:04
кво ти пука кво говорят прави си секс като искаш :D :D
lauta_girl
07-22-2008, 02:07
Дам дам..правилно исказване :)
Harum_Scarum
07-22-2008, 05:02
Оле маикооо :? После се сардите на момчетата че ви еб*ли само за едната броика.... М виж че и такива момичета има..Ти не си вред ше се еб*ш с някаф мухлю там само защото скоро нямало да си хванеш никои ОМГ....Ммм така както го описа ти си перфектното "курве на 16 години" Според мен няма смисал но "пуууусти хормони" :D тТи си решаваш и дано да вземеш правилното решение...Аиде успех!
DisciplineAndOrder
07-22-2008, 05:44
и мене много хора не ме одобряват,ама да съм се самоубила заради тва?
същото е и с тебе:обичаш го-не слушаш останалите
даже да е пропаднали наркоман :-o
krem4et0
07-22-2008, 05:48
На 16 си и не можеш да устискаш, докато си намериш някой сериозен. Помисли си, че ако го направиш днс с него, утре може да срещнеш човекът за теб и да съжаляваш, че не той ти е бил 1-ви. Не си престарила, напротив. Малка си още да осъзнаваш нещата напълно и за секс си малка.
Emii vijj milaa...purvo ti si na 16 i normalno e dosta mom4eta da ti dopadat.. :-) ubachi problema e che ne go obi4a6!!! ako obi4a6 edno mom4e i ako go napravi6 s nego ..rezyltata e neopisyem ..a ako neispitva6 n6 kum nego ..se edno ni6to ne si napravila ...i 6te sujelqva6 stra6no mn ..apuk i otkude znae6 4e nqq si nameri6 gadje..nz sama si preceni .. no as te suvetvam da izdurji6 pone do 17 ako moje6..togava 6te si po zrqla za kakvoto i da bilo
По принцип, принципно не е много добре да казваш попринцип толкова често но това все пак е попринцип. попринцип може принципно да използваш думата попринцип когато принципно се налага да я използваш, така че най-добрия принцип е да не използваш "по принцип". Та така... да не те ебе за другите скачай в леглото земи си презервативи Durex нормални щот тоя може да няма и тва е. а за другите да не те ебе завистта е голяма навсякъде.
EDIT: 6mate, ти на колко си годинки 12? Като не го обича няма да изпита удоволствие от секса ли? Секса е едно, а това да изпитваш чувства е съвсем друго. Ако пича знае някои номерца в леглото ще изпита кеф, който ще я побърка, ама ти явно ги разбираш.
EDIT2: ELINCETO, извинявай ама ти тъпа ли си ква си? Като е на 16 години и прави секс с някое момче, което и допада не означава, че е курва. Ние момчетата като правим секс с някоя случайна не сме курвари, а момичето 1 път да направи секс и курва ще я наречете. Курва нещо съвсем различно. Я първо помислете след това пишете коментари.
Най - хубаво е да го направиш с човек, който наистина обичаш, не с който ти попадне, сега дай тоя те привличал - ще го направиш, оня те привличал - и с него ще го направиш, и после какво - ще ходят да те разнасят, че си го правила с целия град, ми то ако тръгнеш да го правиш с всеки, който желаеш - Мале! Ама все пак твое си решение - като искаш, прави го, никой няма да те спре. Интересно само ми беше изказването ти, че те спира мнението на хората - та ти ще ходиш да си разправяш личния живот ли? :shock: :shock: :shock: Нали за това е личен!!!!
Най - хубаво е да го направиш с човек, който наистина обичаш, не с който ти попадне, сега дай тоя те привличал - ще го направиш, оня те привличал - и с него ще го направиш, и после какво - ще ходят да те разнасят, че си го правила с целия град, ми то ако тръгнеш да го правиш с всеки, който желаеш - Мале! Ама все пак твое си решение - като искаш, прави го, никой няма да те спре. Интересно само ми беше изказването ти, че те спира мнението на хората - та ти ще ходиш да си разправяш личния живот ли? :shock: :shock: :shock: Нали за това е личен!!!! :smt097
gamercheto_
07-22-2008, 20:44
ти кво публично достаяние ли ще го правиш това че си спала с него...пък и факта че знаеш че и др е отварял...абе според мен иди спи с него и толкоз като се чустваш готова за секс нападай :grin:
didi_baby
07-22-2008, 20:44
Абе какво ти пука за мнението на другите,ти ако искаш го направи и толкова
Според мен ако мислиш,че няма да съжеляваш го направи.
Dehumanization
07-22-2008, 20:49
направи го сега .. щото после може да нямаш възможност :D :D
Такааа...вероятно въпроса ми е глупав, :oops: но искам да чуя и чуждото мнение :-D Значи на 16 години съм, нямам приятел в момента, но има едно момче с което сме много близки, забивали сме се няколко пъти, но не ходим...Както и да е...значи, девствена съм попринцип, обаче се чувствам готова да правя секс, не знам...както казвате, то момичето си познава и попринцип съм на мнение че е хубаво първия път да е с постоянен партньор, когото обичам и т.н., но тфа момче така ме привлича...а и като се знам, сериозно гадже няма да си хвана скоро... :oops: Знам че той ще си свърши работата както трябва, бил е първи и на други, но...спира ме мнението на околните. Те не го харесват и няма да одобрят да се случи нещо между нас (за гаджосвания, камо ли па за секс) и тфа ме побърква...искам ако може да чуя и чужди мнения по въпроса...
Благодаря предварително!
Това се случва веднъж в живота и поне според мен трябва да се направи със човек,на когото наистина държиш ,а не с някого на който само те привлича физически.
Интересно само ми беше изказването ти, че те спира мнението на хората - та ти ще ходиш да си разправяш личния живот ли? :shock: :shock: :shock: Нали за това е личен!!!!
И на мен тва ми беше любопитно :-o Обаче не виждам нищо нередно в това първият ти път да не е с любовта на живота ти, а с някой, който те привлича.
Аз бях точно като теб - връзките ми бяха за по седмици, имах си момче, с което се забивахме постоянно, но не ходехме. И аз се чувствах готова тогава, но и аз като теб не смятах, че съм пригодена за сериозни връзки. Мнението на околните... печен, забавен, убеждаваха ме да тръгна с него, но аз си бях решила, че не искам.
И така... направихме го с въпросния (дилемата, пред която си ти), няколко дни подред си мислех "Как можах да го направя?!", обаче честно казано предпочитам да имам някакъв опит преди да се появи Принцът на бял кон, а не да се чудя после дали ще ме зареже, задето не му пускам...
А иначе Купидон ще те стрелне изневиделица, когато най-малко очакваш, или поне така стана с мен ;) Успех :-)
BlackRainbow__
07-22-2008, 20:55
оууу :grin:
gerinceto
07-22-2008, 20:56
emi kfo znachenie ima kakvo mislqt drugite za tova,to reshenieto si e izcqlo tvoe
Бе не тряа ти пука ама въобще какво мислят другите ! Ти като се омъжваш кво ? Ще питаш майка/баща и приятелките ти дали да му кажеш "ДА" на сватбата или кво ?
По принцип, принципно не е много добре да казваш попринцип толкова често но това все пак е попринцип. попринцип може принципно да използваш думата попринцип когато принципно се налага да я използваш, така че най-добрия принцип е да не използваш "по принцип". Та така... да не те ебе за другите скачай в леглото земи си презервативи Durex нормални щот тоя може да няма и тва е. а за другите да не те ебе завистта е голяма навсякъде.
EDIT: 6mate, ти на колко си годинки 12? Като не го обича няма да изпита удоволствие от секса ли? Секса е едно, а това да изпитваш чувства е съвсем друго. Ако пича знае някои номерца в леглото ще изпита кеф, който ще я побърка, ама ти явно ги разбираш.
EDIT2: ELINCETO, извинявай ама ти тъпа ли си ква си? Като е на 16 години и прави секс с някое момче, което и допада не означава, че е курва. Ние момчетата като правим секс с някоя случайна не сме курвари, а момичето 1 път да направи секс и курва ще я наречете. Курва нещо съвсем различно. Я първо помислете след това пишете коментари.
+1
щом си готова действай..кво толкова лошо има в секса?!
DevilWish
07-22-2008, 21:41
Абеее ,да не ти пука ,ти го искаш ,Вие сте близки ,така че действай . . . гледай само да не се влюбиш в него и бъди готова с мисълта ,че всичко е само секс ,а след това ще сте просто познати ;) :-o
LiLGrizzly
07-22-2008, 22:43
emi.. ne pravi sex s nego.. ela pri men za men sami hybavi ne6ta govorqt 8) 8-)
не ги слушаи другите праи си секс :D :D
Scorpi_94
07-23-2008, 22:24
Не питай,а направо давай.Ако го иска и той,не ти трябва чуждо мнение!!!
PS!!!Понеже каза,че е бил с много момичета,гледай само да не завъдиш някой Сифилис или нещо такова!!!Всичко ще бъде OK!!! =; =; =;
Удри уино :lol: т.е. напълно правилно разгърнато мнение :-o
sladur4etyYy
07-23-2008, 22:31
някои от вас веднага ''най добре с човек когото обичаш...'' дрън дрън.ами тя пък иска с този човек и тва е . всеки има различно мнение и виждане за 1-ия път, това е нейното, щом иска да е с това момче, нека да е с него.
към авторката: ако наистина си сиг че искаш той да ти е 1-ия , не виждам защо изобщо се замисляш за мнението на другите, тва си твое решение с кого ше спиш, те нямат никакво право да се месят дори да са хора чието мнение уважаваш :? ти не си тръгнала да им се пъхаш под завивките и да ги съдиш, така че ако и те те уважават, не би трябвало да ти правят проблеми
+1
GabisiTa
07-24-2008, 12:04
Щом искаш да е с него, а и се чувстваш готова, го направи :)
Rebirthing
07-24-2008, 12:12
Абе и аз преди все се чувствах готова, но това е от хормоните :D не съм врачка за да ти кажа как ще се чувстваш после и дали ще съжаляваш, ако искаш почакай малко още, ако пък и тогава нагона ти е толкова голям се хвърляй на рибата :lol: .
nina_inlove
07-24-2008, 13:25
Vij mila, az ima seriozen priqtel, na 18 sam i vse o6te ne sam gotova ta kaji mi kak ti se po4uvstva gotova. Tova si e tvoe re6enie, no az te savetvam da pomisli6 vnimatelno.
Ти си преценяваш дали да правиш секс,мисля че трябва да почакаш докато си намериш сериозен приятел!! 8)