View Full Version : махайте докато можете
Iskam da kaja na vsichki momcheta i momicheta che ako neshto ne vyrvi vyv tqhnata vryzka-postoqnno se karate , revnuvate ne mojete da se ponasqte no vi spira misyltta che go/q obichate.. mi az pa mnoa da vi kaja che toi/tq ne e nito e posledniq chovek koito shte bude s tebe !
taka che ot lichen opit vi kazvam ne tyrpete nqkoi da vi se kateri po glavata a davaite-kusaite dokato mojete che posle stava strashno :) :)
Мм, да, идея си нямаш (а може би си имаш!), колко си прав/а.
И аз съм вече на тоя принцип. Компромиси трябва да се правят, ама някои хора от компромис не разбират...
Имала съм връзка дето уж много се обичахме, ама нон-стоп се карахме и не можеше само една "любов" да ни стопли, нали? Само че аз тогава не мислех като теб и 3 месеца се мъчих с говедото, докато ми щракне че работата е безнадеждна и трябва го разкарам. Е, признавам си че и аз бях ужасяваща половинка :lol: (като характер)
Само скандали, бла-бла..
Така че човека е прав и го послушайте! ;] Някои връзки нямат перспектива и колкото и да не ни се ще, трябва да ги приключим.
И аз съм вече на тоя принцип. Компромиси трябва да се правят, ама някои хора от компромис не разбират...
Имала съм връзка дето уж много се обичахме, ама нон-стоп се карахме и не можеше само една "любов" да ни стопли, нали? Само че аз тогава не мислех като теб и 3 месеца се мъчих с говедото, докато ми щракне че работата е безнадеждна и трябва го разкарам. Е, признавам си че и аз бях ужасяваща половинка :lol: (като характер)
Само скандали, бла-бла..
Така че човека е прав и го послушайте! ;] Някои връзки нямат перспектива и колкото и да не ни се ще, трябва да ги приключим.
dam i az sym taka samo 4e az go tyrpq tva ne6to 1 godina ... ujas
sega imam 4uvstva kum drugo mom4e koeto haresvam mnogo sum planuvala ne6to mnoo zlobno za toq neblagodarnik :D :D :D :D :D :D :D
pandelka
07-22-2008, 07:23
Добре :razz:
soul1199
07-22-2008, 07:31
:---) kakto kaje6 :P
sladkoto_ohluv4e
07-22-2008, 07:39
Прав/а си :o :D
sega imam 4uvstva kum drugo mom4e koeto haresvam mnogo sum planuvala ne6to mnoo zlobno za toq neblagodarnik :D :D :D :D :D :D :D
Хехех колко познато и аз бях така...Година,че и повече ...два часа сме супер,чак човек да ни завиди на щастието...и след секунда,без да се усетим кой как и защо - ние пак пред скъсване...и то за дребни работи...,ама така сме се карали 30 мин... и пак сме най-щастливите.От цялата история сдобряването беше...ммм приказка :)
И така всеки ден през няколко часа..Имахме и периоди в които ни държеше по седмица - щастие...Но най-накрая постигнахме консенсус - ВРЕМЕ...Вече три години си го даваме това време,всеки си е поел по своят път и си е намерил или си търси своето щастие :)
miss_asi
07-22-2008, 07:42
Прав/а си!Не можем да поставяме друг на първо място.
SunShinePearl
07-22-2008, 07:48
Е най-после някой да го каже :D и аз съм на това мнение :-)
Нормално е да се сложи край на връзка, ако тя не върви и не се разбирате.Идва един такъв момент понякога.Възможно е караниците да спрат, от личен опит го знам.Но трябва да се положи усилие, а не да се държите и двамата като деца и да изкарвате все другия крив, и да не отстъпвате, не става така.А за качването на главата ...не е задължително само той да се качва на твоята.
Само скандали, бла-бла..
ДАВАЙ МАЦКА! :lol: :-) :D
VerryBerry
07-22-2008, 08:14
Така си е..
Е най-после някой да го каже :D и аз съм на това мнение :-)
sladkish_14
07-22-2008, 08:59
Мммм,не е точно така :? Понякога нещата седят по-различно :) Пък и всяка връзка си има такива периоди,ако се научим да късаме само заради разправии,то тогава един ден като се омъжа сигурно ще искараме 2 години заедно :( Мисля,че трябва да се научим да преодоляваме проблемите още от сега .. Пффф не знам !!До голяма степен имаш право. :wink:
love_bites
07-22-2008, 08:59
абсолютно си права но за съжаление мен винаги мисълта че го обичам ме спира
колко мило,че ни предупреди (:
NaNa_SladuRana
07-22-2008, 09:02
На същото мнение съм и въпреки това правя всичко наопаки :(
NeLLy_BaBy
07-22-2008, 09:06
И аз съм съгласна.Наистина когато не върви една връзка е по-добре да сложиш края. По-болезнено е да живееш с илюзията за нещо, което не е така и никога няма да бъде, откокото да имаш силите да се откъснеш от него. Лично аз колкото и да ми е трудно винаги ще избера второто. Болката с времето минава, а и пред нас винаги има нови и нови възможности просто трябва да гледаме напред .
love_bites
07-22-2008, 09:08
И аз съм съгласна.Наистина когато не върви една връзка е по-добре да сложиш края. По-болезнено е да живееш с илюзията за нещо, което не е така и никога няма да бъде, откокото да имаш силите да се откъснеш от него. Лично аз колкото и да ми е трудно винаги ще избера второто. Болката с времето минава, а и пред нас винаги има нови и нови възможности просто трябва да гледаме напред .
ммм блазя ти,наистина мн ти звиждам...мен винаги сърцето ме води а не разума което не е мн хубаво
sladkish_14
07-22-2008, 09:12
Това звучи много тъжно :-# ..На фона на песента която слушам в момента : Enrique Iglesias - Hero ..и на факта,че обичам безкрайно един човек с който не може да бъдем ИСТИНСКИ заедно ..
davaite macki d gi razbieeeeeeeeeeeeem :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt077 :smt077 :smt077 :smt077 :smt077 :smt077 :smt077 :smt077 :smt077 :smt077 :smt077
ха саботаж :razz: и няма един защитник на момчешката страна :lol:
И аз подкрепям. Някои хора наистина не разбират какво е компромис и уважение. Но проблема е че съм прекалено всеотдайна....
BlackWings
07-22-2008, 11:24
Дам , идва един момент в който наистина караниците са повече от хубавите моменти , и почваш да се замисляш кога за последно с тоя човек сте си прекарали хубаво без скандали и т.н....
Но пак съм на мнение , че без тия неща пък няма тръпка никаква - всичко цветя и маргаритки и любов - тва става само по приказките. И когато нещо не върви , не бива първата реакция да е - " Аа щом се караме , значи не сме един за друг - край късаме , щото така прочетох във форума"...
Сега е по лесно , защото сме млади и има много връзки пред нас - къде успешни , къде неуспешни - по- лесно е да зарежеш някого ей-така,щото сте се скарали. Но ако всички мислят като вас - толкова съпружески двойки щяха да зарежат деца и дом и да се разведат след 1-2 години , поради "неразбирателство" - без да се опитват да оправят нещата...По лесно е да захвърлиш счупената чаша и да си купиш нова м:)
Просто трябва човек да си претегли нещата и да прецени какво е дал в тая връзка и какво е взел , и да прецени дали е нужно да се провали една връзка , при положение , че перфектни хора НЯМА :)
gPa3HuTeJl
07-22-2008, 12:10
~egoistiC, сине майчин... 3800 мнения и пак не си се научил да пишеш на кирилица :?:
По Темата :
- А СТИГА БЕ, АЗ НЕЗНАЕХ :!:
soulja_girl4e
07-22-2008, 12:16
ма как вееее?! тряя да се мъчим докрая! само страхливците бягат от боя! дръж до дупка!
HePeAJIeH
07-22-2008, 12:42
Евалата
- А СТИГА БЕ, АЗ НЕЗНАЕХ :!:
неграмотник
cherinka
07-22-2008, 14:00
И аз подкрепям. Някои хора наистина не разбират какво е компромис и уважение. Но проблема е че съм прекалено всеотдайна....
Днес нещо само подкрепям другите.. :)
Нямам сили да мисля, за да пиша.
megasexy
07-22-2008, 14:03
Iskam da kaja na vsichki momcheta i momicheta che ako neshto ne vyrvi vyv tqhnata vryzka-postoqnno se karate , revnuvate ne mojete da se ponasqte no vi spira misyltta che go/q obichate.. mi az pa mnoa da vi kaja che toi/tq ne e nito e posledniq chovek koito shte bude s tebe !
taka che ot lichen opit vi kazvam ne tyrpete nqkoi da vi se kateri po glavata a davaite-kusaite dokato mojete che posle stava strashno :) :) Ако искам. Късането е най-лесно.
alex_devv
07-22-2008, 16:41
Много правилно!
Не е зле повече хора да те послушат 8)
*SwEeTy_KiTtY*
07-22-2008, 16:51
И мен ме спираше.Спираше ме и мисълта,че ще страдам,ще ми е криво,ще се чувствам сама и ще знам,че сама съм си виновна...И кфо стана?!Оня ме заряза и се чувствах (и още се чувствам) 100 пъти по-гадно отколкото ако аз го бях зарязала....Така че вече си имам едно на ум (както казаха и преди мен) -компромис за никого повече и за нищо.Като не ми изнася- "довиждане" и кой от къде е... :)
VinDiesel
07-22-2008, 17:38
Аз такова отношение немога да търпя :) и не съм търпял няма и да търпя
moon_flower
07-22-2008, 17:59
Вярно...и все пак едно е да го кажеш,друго е да го извършиш...
mumiikataa
07-23-2008, 05:49
Наистина не трябва да се чака.Няма смисъл.Все пак има много момчета и момичета...
firegirlll
07-23-2008, 06:20
+1 :?
ImmortalForever
07-23-2008, 06:51
Мога да ви кажа, че момичето е супер право! Няма смисъл да си губим времето!Аз бях така- 3 месеца...непрекъснато се карахме, не знам дали ще се съберат 3 дена да сме били щастливи....и само караници.... в които той дори не си прави труда д ми с еобади да ми се извини...все аз му тичам зад гъза..И меко казано ми се качи на главата, че и отгоре... И даже си мислех, че не мога да го зарежа, че ш ми е адски мъчно "О, боже не мога да живея без него" бла бла и кфо..Казах му.рекох и отсекох: До тука сме пич!Много яко репдставление ми изигра, ама фащай пътя!" и кфо ...Уважих го с 3 сълзи и изядох два шоколада ( големи ) :---) Така че хора късайте когато усетите че вече не издържате, не позволявайте да ви се качват до няма и къде..Пълен респект към авторката на темата ! :)
krisiiiiito
07-23-2008, 18:15
така си е :P
da i az sym na tfa mnenie eto naprimer imam edna fr na koqto gadjeto i e ujasen tip drusa se lyje q zakysnqva abe napravo i se e ka4il na glavata daje na rd-to i reshi che mu se hodi za riba :-x i vsichki i kazvame zareji go toq neblagodarnik ama tq ne ta ne obicham go e na tfa lubov li mu vikate :shock: zarekla sym se nikoga da ne stigam do tam che da tyrpq takiva idiotshtini zaradi ednata lubov!
gangstata
07-24-2008, 00:37
и аз съм на тва мнение..даже,ако може преди тва да стъпчете партньора психически-още по-добре...
alkobalko
07-24-2008, 14:10
По принцип и аз съм на това мнение, щом нещо не върви, няма смисъл да се мъчите взаимно. Лично аз не бих търпяла връзка, в която има недоверие, вечни скандали и неоснователна ревност. И в такъв случай едната гола любов не е достатъчна.Но в действителност е по-трудно, когато се стигне до момента, в който трябва да се вземе решение.
Pliok0019
07-24-2008, 14:19
Не съм на това мнение. Ако има Истинска любов ще има и компромиси. Ще има взаимно доверие, което се доказва непрекъснато. За мен това е една нормална част от любовта.
Rebirthing
07-24-2008, 17:29
Така е, няма смисъл да си пропилявате бъдещето с някой такъв/такава.