View Full Version : Нещо не ми е ясно ако може някои да ми помогне
Значи преди около месец точно на рд-то ми тръгнах с 1 момиче за тогава както ми я описваха неинте фр-та излезна супер точно и разбрано момиче и отначалото сичко вървеше като хората но преди седмица аз заминах за германия и вчера се прибирам радостен че ще я видя т'ва онова да си поговориме и влиам в 1 кафене и я гледам да се натиска с 1 момче тогава се обърнах излезнах и отидох в 1 момче и се напихме ... след което на мен ми хрумна да ида до тях да си поговоря с нея но така и отидох незнам защо ... по принцип не се вълнувам от такива изцепки но просто момичето ми е влезнало много в главата и нз кво да правя ако може някой савет ще сам благодарен :)
soulja_girl4e
07-22-2008, 11:51
ama pi4! tq ti izneverqva! kvo mu misli6 tolkova! reji! :shock:
pandelka
07-22-2008, 11:52
Ми според мене е най-добре да я разкараш то на так1в човек да му нямаш доверие пфф...нямало те е за някоя седмица и тая веднага да си намери друг да се натиска..ето колко те обича :?
LP_girl_14
07-22-2008, 11:55
Къв съвет да ти дам сладур... тебе те е нянало 1 месец,не 1 годиан и я не е успяла да ти бъде вярна!Представям си ако те няма за по-дълъг период.НО като е има в предвид че вие и 1 месец сте ходили...значи за такъв кратък период тя е нямала кой знае кви чувства към тебе,или пък просто не е гелдала на връзката ви насериозно и последното ми предположение => брат,тя е кучка ;)
Съвет: говориш с нея (ако мислиш че има смисъл) и после направо режеш!
dark_shadow_f
07-22-2008, 11:56
ama pi4! tq ti izneverqva! kvo mu misli6 tolkova! reji! :shock: + 1 Колкото и да я оби4аш това си е изневяра
NaNa_SladuRana
07-22-2008, 11:58
Ми според мене е най-добре да я разкараш то на так1в човек да му нямаш доверие пфф...нямало те е за някоя седмица и тая веднага да си намери друг да се натиска..ето колко те обича :? +1 за нея ти не си човека,който обича,а този с когото си губи времето,просто поредния бивш :)
didi_baby
07-22-2008, 12:04
Не те заслужава,щом при 1вия удобен случай се натиска с други...Все пак ти си знаеш
gPa3HuTeJl
07-22-2008, 12:05
" курви, курви на всяк1де, брат, чак ме хваща яд " - така се пееше в една песен, нали така..
NaNa_SladuRana
07-22-2008, 12:25
" курви, курви на всяк1де, брат, чак ме хваща яд " - така се пееше в една песен, нали така..
всъщност е "...пълно е с курви,чак ме хваща яд" :P ,но това е формалност :lol:
една седмица те е нямало и тая се е възползвала :shock: що не и го върнеш :-D натискай се пред нея с друго момиче...може да и влезе малко акъл в главата :( ...тая се е подиграла с тебе... :shock:
NaNa_SladuRana
07-22-2008, 12:48
една седмица те е нямало и тая се е възползвала :shock: що не и го върнеш :-D натискай се пред нея с друго момиче...може да и влезе малко акъл в главата :( ...тая се е подиграла с тебе... :shock:или пък я накарай да си направите тройка,няма как да откаже-ще се чувства виновна :razz: :razz: :razz: :razz:
samo7na7a
07-22-2008, 13:12
Ами аз си мисля,че е по-добре да отидеш и да поговориш с нея.Все пак и кажи,че си я видял в кафенето и това те е наранило.Ако е "разбрана",както ти казваш,може би нещата ще се оправят...Но теб те е нямало,само 1 месец :shock: .Поговори с нея,за да няма скрито-покрито...Моят съвет е,да я забравиш...Представи си за напред как ще е,след като ти изневерява при първия удобен случай.Айде успех!
PePeLePew
07-22-2008, 13:16
Пич не късай с нея веднага намери най-лесния и бърз начин да й го върнеш .... няма да оставаш длъжник на никой,а най-малко на няква смешна путка .... аз не бих понесал да ме правят така на балак всичко трябва да се върне с лихвите
krisiiiiito
07-22-2008, 13:18
разкарай я ... щом се е натискала с друг значи това с теб не е било сериозно .. абе махай я ще си намериш друга успеех :)
Ех мерси на сички добри идеи ми дадохте :)
Obsession
07-22-2008, 13:52
Ми според мене е най-добре да я разкараш то на так1в човек да му нямаш доверие пфф...нямало те е за някоя седмица и тая веднага да си намери друг да се натиска..ето колко те обича :?
Точно. Не можеш да си с нея през цялото време, за да си сигурен, че ти е вярна. Абсурдно е да продължаваш каквито и да било отношения с нея.
_FaShIoN_
07-22-2008, 14:45
Щом е отишла при друг,значи за ти въобще не я интересуваш вече,преди може и да е имало нещо малко,което я е задържала при теб,но след като ти си заминла за Германия тфа нещо е изчезнало съвсем...така че,да не ти пука за такива мърли....свиркай си :D и смело напред.... :)
TheNewReligion
07-22-2008, 14:48
+1 Влезнала ти е в главата ... Да , бе , добре ! :? :? :? Утре ти ще влезнеш в на някое друго момиче... :D
Една седмица не е толкова дълго време , че да те забрави (ако те е обичала) Следователно както казаха другите едва ли е държала на връзката ви. При такива положения се слага чертата. Не можеш да накараш някой насила да бъде с теб.
F_CK_all_I_need_is_U
07-22-2008, 15:23
+1
vesinka91
07-22-2008, 19:42
+1 :)
всъщност е "...пълно е с курви,чак ме хваща яд" :P ,но това е формалност :lol:
абе я кажете коя е тая песен да я дръпна, бая истина има в нея
Ам..ти хубу ще я зарежеш,а ще можеш ли да я забравиш? :(
SunShinePearl
07-22-2008, 22:42
оф не се занимвай с дрисли и при това ти изневерява!!
Поговорете си... Помага :)
Vikitooo
07-23-2008, 00:03
Въобще не се занимавай с това момиче повече!