Влез

View Full Version : Бихте ли простили?

Amateur
07-22-2008, 12:18
Бихте ли простили на гаджето си ако е спала с бившото си гадже 2 пъти докато е била с вас?

pandelka
07-22-2008, 12:20
Бих му простила ако е спал три п1тиии..за два няма да му простя :D

Ако го направи веднъж и си признае ще му простя но втори п1т ако разбера независимо от кого прошка няма да има :? :? :?

dark_shadow_f
07-22-2008, 12:21
Естествено 4е НЕ

Nefarian
07-22-2008, 12:22
омг ти луд ли си.. спраскай и сливата и я зарежи

NaNa_SladuRana
07-22-2008, 12:24
ако разбера от него-да! "Всеки разкаял се заслужава опрощение!" :)

MakeMeLaugh
07-22-2008, 12:32
Ще ги поговоря с нейния ангел-хранител да я остави за 5 минутки сама... :evil:

8-)

buffalo88
07-22-2008, 12:33
Първо копелето ще го изяде... после на онаа й теглиш майната.. бати кво е това? Прай си изводи дали още не се интересува от бившия си ;]

Amateur
07-22-2008, 12:34
Еми първо разбрах от него и от други тя до последно отричаше и преди 1 час си призна....а иначе влюбен съм до уши но ако си повтори грешката незнам...вярно е че се скъса да плаче както и аз сега и мн тъпо...

NaNa_SladuRana
07-22-2008, 12:36
Еми първо разбрах от него и от други тя до последно отричаше и преди 1 час си призна....а иначе влюбен съм до уши но ако си повтори грешката незнам...вярно е че се скъса да плаче както и аз сега и мн тъпо...Пич ,ти сам си знаеш дали и вярвяш,но ако продължите и ти и нямаш вече доверие за какво говорим?!Режи я и това е :)

miloto_girl_4e
07-22-2008, 12:41
Дреме ти дали реве или не :!:
Да е мислила преди да прави простотии и то не един път, а ЦЕЛИ два пъти :!:
Ако си толкова влюбен в нея ще и простиш това ми е ясно ..
Но нали знаеш, че веднъж появи ли се съмнение и просто връзката отива на кино...
Само страдания, съмнения и т.н простотии ще има около вас..

jujulinkaa
07-22-2008, 12:59
Но нали знаеш, че веднъж появи ли се съмнение и просто връзката отива на кино...

+1.. сега ще ти се качи на главата и ще го повтаря защото ще зная че щом си им простил веднъж можеш и още веднъж и така..зарежи я не си струва може сълзите им да не са били истински ако те обича няма да ти изневери

shady^baby
07-22-2008, 13:11
Само страдания, съмнения и т.н простотии ще има около вас..+1 :?

HePeAJIeH
07-22-2008, 13:18
да си го начука

didi_baby
07-22-2008, 13:23
За 1 път мога да се замисля ама 2 пъти...вече става нахално

Erica
07-22-2008, 13:41
В случаят , не е интересно какво мислим ние и какво бихме направили ние.Ами ти като си толкова хлътнал,вземи седни и се опитай за момент да оставиш чувствата на страни,и след това помисли трезво и обмисли нещата.Мислиш ли че си способен,да преглътнеш всичко,смяташ ли че ще можеш да и имаш доверие отново,какво бъдеще виждаш в тази връзка от тук нататък?Отговори си на тези въпроси,сравни плюсовете и минусите и сам ще стигнеш до правилното решение за самият теб!Айде успех!!!

megasexy
07-22-2008, 13:45
Бихте ли простили на гаджето си ако е спала с бившото си гадже 2 пъти докато е била с вас?
Бих простила само един единствен път, и ако си заслужава.

Echi
07-22-2008, 13:51
Отричала е? Да върви на майната си...

cherinka
07-22-2008, 13:54
В случаят , не е интересно какво мислим ние и какво бихме направили ние.Ами ти като си толкова хлътнал,вземи седни и се опитай за момент да оставиш чувствата на страни,и след това помисли трезво и обмисли нещата.Мислиш ли че си способен,да преглътнеш всичко,смяташ ли че ще можеш да и имаш доверие отново,какво бъдеще виждаш в тази връзка от тук нататък?Отговори си на тези въпроси,сравни плюсовете и минусите и сам ще стигнеш до правилното решение за самият теб!Айде успех!!!
A така. :)

Мислиш ли, че си способен да преглътнеш всичко
...едва ли...
Дори да продължиш да си с нея, знаеш ли колко смешен ще си в очите на другия? И в нейните... и едва ли ще спрат да се виждат.

hgfh
07-22-2008, 13:56
ако разбера от него-да! "Всеки разкаял се заслужава опрощение!" :)

+1

Obsession
07-22-2008, 14:00
Никога не бих простила подобно нещо.

westggirl
07-22-2008, 14:03
Еми първо разбрах от него и от други тя до последно отричаше и преди 1 час си призна....а иначе влюбен съм до уши но ако си повтори грешката незнам...вярно е че се скъса да плаче както и аз сега и мн тъпо...
то нестига че не е 1 път а и не си го разбрал първо от нея :? доверието е отишло подяволите ... нз до къде може да стигнете

sasha_90
07-22-2008, 14:06
Не.Първо,ако ме обичаше нямаше да си легне с друга,камо ли два пъти.И второ,който изневери внеднъж,го прави отново и отново.

Amateur
07-22-2008, 14:15
Dalgo mislih dali da ti go napi6a,no i v davat slu4aq ni6to ne gybq! Znam 4e nikoga ne bi mi go prostil...znam 4e sega ima6 za jalka kurva..no az vse pak 6te te pomolq ot cqloto si sarce da mi prosti6 i zavinagi da ostane6 s men...! Zanam 4e e nevazmojno pone za men..nz ti na kakvo mnenie si ...no iskam da znae6 4e iskreno sajelqvam 4e postapih taka...i 4e adski mnogo te obi4kam i nemoga da si predstavq jivota mi bez teb!Ako naistina misli6 4e moje6 nqkoga da mi prosti6 i da mi povqrva6 4e sam se premenila i 4e nikoga pove4e nqma da ti izneverq...6te me napravi6 nai-6tastlivoto momi4e na sveta..n0 ako nqma nadejda me ostavi da pla4a i da se samosajelqvam za tova koeto napravih! I znai 4e kakvoto i da re6i6 az nikoga nqma da prestana da te obi4am...Nikoga! TI mi be6e vsi4ko koeto dava6e smisal na moq jivot i taka 6te si ostane!Ako misli6 4e ne sam se promenila i 4e nikoga nqma da mi prosti6 po-dobre ne me tarsi..za6toto taka pove4e me boli...ako ne sam v skupe drasni edin sms da znam molqte...i o6te vednaj TI KAZVAM 4E MNOGO SAJELQVAM znam 4e tova ne e dostata4no no ako mi dade6 o6te edin 6ans 6te ti dokazvam do kraq na jivota si 4e ti si edinstven za men i 4e nikoga nqma da pogledna dryg ;( OBI4AAM TE POVE4E OT VSEI4KO NA TOQ SVQT! 6TE 4AKAM OTGOVORA TI! dori i da izglejdam jalka 4e ti se molq da mi dade6 6ans ne mi pre4i bih ti padnala na kolene samo i samo da sme zaedno za6totot bez teb za men nqma jivot!

ДА И ПРОСТЯ ЛИ?ЛИЧНО АЗ НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ.......

hahavteen
07-22-2008, 14:24
Изневяра бих простила. Всъщност май всичко бих простила стига да се случи ВЕДНЪЖ! Повтори ли грешката късам без да давам обяснения :o

pandelka
07-22-2008, 14:26
Dalgo mislih dali da ti go napi6a,no i v davat slu4aq ni6to ne gybq! Znam 4e nikoga ne bi mi go prostil...znam 4e sega ima6 za jalka k***a..no az vse pak 6te te pomolq ot cqloto si sarce da mi prosti6 i zavinagi da ostane6 s men...! Zanam 4e e nevazmojno pone za men..nz ti na kakvo mnenie si ...no iskam da znae6 4e iskreno sajelqvam 4e postapih taka...i 4e adski mnogo te obi4kam i nemoga da si predstavq jivota mi bez teb!Ako naistina misli6 4e moje6 nqkoga da mi prosti6 i da mi povqrva6 4e sam se premenila i 4e nikoga pove4e nqma da ti izneverq...6te me napravi6 nai-6tastlivoto momi4e na sveta..n0 ako nqma nadejda me ostavi da pla4a i da se samosajelqvam za tova koeto napravih! I znai 4e kakvoto i da re6i6 az nikoga nqma da prestana da te obi4am...Nikoga! TI mi be6e vsi4ko koeto dava6e smisal na moq jivot i taka 6te si ostane!Ako misli6 4e ne sam se promenila i 4e nikoga nqma da mi prosti6 po-dobre ne me tarsi..za6toto taka pove4e me boli...ako ne sam v skupe drasni edin sms da znam molqte...i o6te vednaj TI KAZVAM 4E MNOGO SAJELQVAM znam 4e tova ne e dostata4no no ako mi dade6 o6te edin 6ans 6te ti dokazvam do kraq na jivota si 4e ti si edinstven za men i 4e nikoga nqma da pogledna dryg ;( OBI4AAM TE POVE4E OT VSEI4KO NA TOQ SVQT! 6TE 4AKAM OTGOVORA TI! dori i da izglejdam jalka 4e ti se molq da mi dade6 6ans ne mi pre4i bih ti padnala na kolene samo i samo da sme zaedno za6totot bez teb za men nqma jivot!

Ако и вярваш,че няма да го направи и прости аз лично нз не и знам характера нз дали по принцип когато обещава нещо го изп1лнява..и за тва ти реши

Erica
07-22-2008, 14:30
Dalgo mislih dali da ti go napi6a,no i v davat slu4aq ni6to ne gybq! Znam 4e nikoga ne bi mi go prostil...znam 4e sega ima6 za jalka k***a..no az vse pak 6te te pomolq ot cqloto si sarce da mi prosti6 i zavinagi da ostane6 s men...! Zanam 4e e nevazmojno pone za men..nz ti na kakvo mnenie si ...no iskam da znae6 4e iskreno sajelqvam 4e postapih taka...i 4e adski mnogo te obi4kam i nemoga da si predstavq jivota mi bez teb!Ako naistina misli6 4e moje6 nqkoga da mi prosti6 i da mi povqrva6 4e sam se premenila i 4e nikoga pove4e nqma da ti izneverq...6te me napravi6 nai-6tastlivoto momi4e na sveta..n0 ako nqma nadejda me ostavi da pla4a i da se samosajelqvam za tova koeto napravih! I znai 4e kakvoto i da re6i6 az nikoga nqma da prestana da te obi4am...Nikoga! TI mi be6e vsi4ko koeto dava6e smisal na moq jivot i taka 6te si ostane!Ako misli6 4e ne sam se promenila i 4e nikoga nqma da mi prosti6 po-dobre ne me tarsi..za6toto taka pove4e me boli...ako ne sam v skupe drasni edin sms da znam molqte...i o6te vednaj TI KAZVAM 4E MNOGO SAJELQVAM znam 4e tova ne e dostata4no no ako mi dade6 o6te edin 6ans 6te ti dokazvam do kraq na jivota si 4e ti si edinstven za men i 4e nikoga nqma da pogledna dryg ;( OBI4AAM TE POVE4E OT VSEI4KO NA TOQ SVQT! 6TE 4AKAM OTGOVORA TI! dori i da izglejdam jalka 4e ti se molq da mi dade6 6ans ne mi pre4i bih ti padnala na kolene samo i samo da sme zaedno za6totot bez teb za men nqma jivot!

Аз вече си казах мнението!

cherinka
07-22-2008, 14:32

Щом казва никога - не!
Аз като лъжа и казвам "еди си кво НИКОГА повече 8-) "

А и от друга страна ако е било само секс - аз бих простила, ако ще и 8 пъти да ми го причинат това.
Аз го гледам от тази страна - прощавам единствено само защото и аз бих искала да ми простят ако сгафя така. 8)
После нищо няма да е постарому, ама така е.. съдба.....
Пък и имаше едно споменче:

Мога да простя и да забравя.
Мога да простя, но не и да забравя.
Не мога да простя, но мога да забравя.
Не мога да простя, нито да забравя!

NeLLy_BaBy
07-22-2008, 14:35
Ако си признае самия той, може би бих могла да му простя, но вече няма да е същото. Ще трябва доста усилия да положи , за да спечели доверието ми отново. Ако я обичаш наистина прости й, но ако се случи пак късай, защото ще се повтаря и повтаря.... Решението е твое. Не се влияй от мнението на другите толкова, защото ти си единствения човек, който може да реши заслужава ли си дай простиш. Помисли добре, защото в такъв момент човек се влие доста от това, което другите му казват да направи.

BAD_KID
07-22-2008, 14:53
Аз бих простила но не бих продължила връзката защото както казаха човек направили го веднъж не се знае дали ще повтори но направи ли го два пъти със сигорност ще има и трети и все пак ти си знаеш и ти трябва да решиш аз ти казах това е което аз бих направила. И едис съвет не се влияй от мнението на околните.

gostut
07-22-2008, 15:01
Дето е текло пак ще тече...

ти си решаваш кво да правиш

mistake
07-22-2008, 15:25
Лично аз не бих простила. Щом има изневяра , значи някъде е останал недоволен от връзката. Аз не бих изневерила , ще очаквам това и от половинката си. Но тук ти трябва да решиш. Случило се е веднъж , втори път ... от къде си сигурен че тва няа да се случи и трети и четвърти? Казват че силните хора прощават... е ти можеш да простиш , ама дали ще го забравиш. Винаги тва ще те глозга отвътре.

Neftochimic
07-22-2008, 16:32
абе.... колкото и да я обичаш..... мхм....
като те обича толкова много колкото твърди защо е спала ДВА пъти с него? тва за теб ако е много обичате си остани с нея.... :(

alex_devv
07-22-2008, 16:38
много ясно че не

cherinka
07-22-2008, 17:24
Казват че силните хора прощават... Напротив!
Мда.
Или й прости, или я убий :)

VinDiesel
07-22-2008, 17:50
Казвам и чао загинаги и подминавам като я видя

NightSky
07-22-2008, 17:53
Ако си признае сам може и да простя. Ако науча от друг човек, независимо кой, няма да простя никога. Унижението да разбера такова нещо от друг човек би ме заболяло повече и от изневярата.

moon_flower
07-22-2008, 17:57
Не.

Qnchety
07-22-2008, 18:01
Естествено 4е НЕ

+100

vesinka91
07-22-2008, 20:53
Бих му простила ако е спал три п1тиии..за два няма да му простя :D

Ако го направи веднъж и си признае ще му простя но втори п1т ако разбера независимо от кого прошка няма да има :? :? :?
saglasna s1m s teb :)

258
07-22-2008, 22:00
Ведниж,два пъти,три пъти-не ми дреме.Прошка за такова нещо-НЕ.И дали ще си признае,или не,дали ще се разкайва,или не,също грам не ме интересува. 8) :smt097 :smt021

любомир
07-22-2008, 23:00
НЕ!

Vikitooo
07-23-2008, 00:11
НЕ ! Прекалено голям инат съм, а да не казвам колко ще ме заболи след такова нещо. :o

koalka
07-23-2008, 07:08
не.

raia338
07-24-2008, 10:09
nikoga... :(

MartyParty
07-24-2008, 10:42
:razz: Аааааа как...Много ясно,че ще му простя.То си е напълно нормално,даже ще го обичам още повече.Момчетосе е почувствало самотно,защо да му се сърдя.

mulgore
07-24-2008, 10:50
Не.

Wrathchild
07-24-2008, 10:52
И 1 път да е било няма да му простя.

babity
07-24-2008, 11:41

Ти луд ли си бе? Виж, че те прави за 2 стинки, бе! Не се подвеждай по сълзите и хленченето... ние сме подли и зли! Едно е да те разпитва какво би направил ако разбереш и след това, като знае, че няма да скъсаш с нея да си признае (говорим само при положение, че от другъде няма как да разбере), а съвсем друго е да отрече! Щом е отрекла - значи те е излъгала, а щом те е излъгала... трябва да я скъсаш!

soulja_girl4e
07-24-2008, 12:10
още на първия път му бие шута :o много риба има в морето :?

GabisiTa
07-24-2008, 12:16
Ако беше веднъж можеше да се замисля да му простя, завиди от обстоятелствата при които е станало, чувствата ни един към друг и т.н., но 2 пъти - разбира се, че НЕ! :?

paranoia
07-24-2008, 12:24
Prostish li i,vruzkata vi sama shte se razpadne,prosto zashtoto doverieto nqma da go ima veche,napravi si smetka,iskash da si gubish vremeto v karanici i opaseniq,ili da namerish nqkoi koito nqma da napravi sushtoto

chester_love
07-24-2008, 12:33
е сега зависи с коя е преспал :grin: амии зависи ама дано не става че горкия ми приятел ще се озове в Пирогов :D

**Naley*
07-24-2008, 12:51
Не бих му простила и първия път,а да не говориме за повече от 1 път :D

butty
07-24-2008, 13:13
Здравей!
Тя просто те лъже много гадно... как може да казва, че ти си и всичко след като ти е изневеерила два пъти..ако беше така...тя нямаше даже да си помисля да ти изневери... Предполагам, че боли много, но няма смисъл да я търпиш, зарежи я .. по-добре ще е за теб, няма да страдаш просто. Не знам от колко време сте заедно де.. ако сте от повечве време ( над година,две) ще ти е още по-трудно да я зарежеш след толкова време заедно.. но тя просто те е лъгала и мамила през цялото време..
Не ги разбирам тези хора... аз съм заедно вече с един човек 3 години .. и знам че просто няма как да ми изневери..защото е имал хиляди възможности(сега той е студент по София, работи там) и е постоянно там.. но НЕ ГО Е НАПРАВИЛ.. не се е поддал..
Просто я зарежи и не се тормози. Ще те боли в началото, после ще ти мине.. Късмет

pepita87
07-24-2008, 13:17
Ne,ne bih!No i nqma takuv variant,za6toto ot tazi "biv6a"liubov e ostanalo edno golqmo i mislq nerazru6imo priqtelstvo,za koeto dori im zavijdam,4e vupreki vsi4ko sa uspeli da suhranqt!!!

loving_you_
07-24-2008, 13:21
Ако го е направил веднъж и ми признае може би ще му простя, но ако се повтори - в нинакъв случай. В крайна сметка той може да преспи още 10 пръти с някоя и да си признава - и какво - аз трябва да му прощтавам всеки път?!?

alkobalko
07-24-2008, 14:21
Никога, това за мен е предателство, а това не го прощавам. Може да е било грешка, но всеки плаща за грешките си. А аз никога не бих се унижила като простя за това предателство.

Erica
07-24-2008, 15:28
Ne,ne bih!No i nqma takuv variant,za6toto ot tazi "biv6a"liubov e ostanalo edno golqmo i mislq nerazru6imo priqtelstvo,za koeto dori im zavijdam,4e vupreki vsi4ko sa uspeli da suhranqt!!!

Това едва ли е приятелство....по скоро взаимна изгода,или по-лошо единият има чувства все още и другият се възползва от това и получава,това от което има нужда...Ако беше приятелство,едва ли щеше да я подтикне към изневяра и то точно с него...Та нали приятелите са за да ни помагат,а не да ни бутат надолу към пропастта...

cinderella_gugutka
07-24-2008, 15:35
ами аз бих му простила само при условие 4е съм сиг 4е не изпитва нищо към нея,съжалява мн за това което е направил и 4е мен ме оби4а страшно мн

pepita87
07-31-2008, 17:13

Това едва ли е приятелство....по скоро взаимна изгода,или по-лошо единият има чувства все още и другият се възползва от това и получава,това от което има нужда...Ако беше приятелство,едва ли щеше да я подтикне към изневяра и то точно с него...Та нали приятелите са за да ни помагат,а не да ни бутат надолу към пропастта...

Kva iznevqra?Ot negova strana sum sigurna,4e vsi4ko e minalo,ostanalo e vsi4ko tam..nazad!Ne6to ne shva6tam komentara ti...

partychild
07-31-2008, 17:30
ne! az dori neznam dali bih mogla da mu prostq i celuvka.... :? pspbeno sex :o

miss_asi
07-31-2008, 17:34
+1 Аз не бих простила дори да си признае!

AR147
07-31-2008, 17:36
:shock: да й простя ?!.... да бе :lol: ...

BaiToq
07-31-2008, 18:36
Не.
Аз да не съм идиот :-o

sladkata_bebz
07-31-2008, 20:35
Цели два пъти,ми тя ако иска да ходи всяка седмица при него и после да се връща да и прощаваш...е това вече е нахално...какво се замисляш изобщо,може да я обичаш страшно много,но тя се подиграва с теб...

gangstata
07-31-2008, 20:36
не..

sLaDkA_GrEsHkA
07-31-2008, 20:44
ne she go zareja shtoto 2 puti sa malko !

sweet_baby_cool
07-31-2008, 21:05
Ами Не. Първият път може би, но втория ... може и бой да яде :o

UnABooMBeR
07-31-2008, 21:09
Трябва да си некаф баси изрода за да му простиш,аз няма да и простя дори само ако излезе с него пък камоли да спи с него...

delina
07-31-2008, 21:10
Всеки заслужава да му бъде простено, но само веднъж.Никога не бих простила една и съща грешка два пъти