View Full Version : На море...
mArMaLaDkA
07-22-2008, 15:21
Като сте на море и си харесате някое момче или момиче,как го заговаряте ? Давате ли му някакви сигнали,че ви е симпатичен или направо действате ? Можете да разкажете и случки как сте се запознали с някой.
pandelka
07-22-2008, 15:25
Ъм..направо отиам и се запознаваме..после може да ходим да пием по нещоо ии така се запознааме..така си фанах и едно гадже ама ск1сахме поради ..голямото разстояние :D
ThePowerOfLove
07-22-2008, 15:39
Миналата година като бях имаше няква група руснаци г/д колкото мене и на закуска винаги се засичахме и си бях харесала един и само се гледахме :-D И една вечер той ме попита къде се провада ескимо :D и аз го заведох,после седнахме на една пейка и си говорихме до 3часа,но дойде ръководителя им и го прибра,а на следващия ден се видяхме на плажа... Много яко беше :grin:
ninka_baby
07-22-2008, 15:47
миналата година на морето си харесах един,който беше в съседния хотел и само се зяпахме.. Една вечер с приятели отидохме на клуб..там се засекохме(танцувахме) .После ме попита къде ще ходим на дискотека,дойде и той иии почнахме да танцуваме накрая той ме обърка към него..,целуна ме иии от там се почна :) ..уж ходехме,ама..на морето не може много,много да се задържиш с един :P там е пълен разврат :D
MostHated
07-22-2008, 16:55
Отивам запознавам се, това е... а да излизаме после :D :-)
cherinka
07-22-2008, 17:17
Разчитам на големите ми тзитзи.
Ако не го привлекат, единствено настоявам с поглед.
Па като ни се засекат погледите се пипам някъде... я по шията, я по лявата гърда, я по баджака.. като се замисля до сега не съм се опитвала да заговарям някъде някого в някоя дискотека :-o освен веднъж и отидох и му казах Здравей, а той ми вика What аз му викам оу ъ? той вика what's your name и аз му викам Fine, thanks ..и се обърна на другата страна 8-) и след няколко дена осъзнах какво ми е казал......
Та така;)
А иначе ако е някъде на плажа по брега.. толкова съм срамежлива, та минавам с едно "Извенете колко е часа" или "Имате ли запалка?" 8-)
Де да знам, срам ме е да започна първа да свалям някого. :)
без да искам се блъскам и и омокрям циците с нещо (желателно е да е вода, че водката е скъпа и не трябва да се хаби) и после и ги чиста 8-)
TheGirlNextDoor
07-22-2008, 18:15
миналата година на морето се запознах с едно момче...всъшност той с мен :-D ...доиде и ми каза "как се казваш" ..и аз седа и го гледам 8-) там запознахме се ...говорихме си (бях с приятелки) после сека вечер се засичкахме по града и толкова...после не го видях повече :(
без да искам се блъскам и и омокрям циците с нещо (желателно е да е вода, че водката е скъпа и не трябва да се хаби) и после и ги чиста 8-)
Ама с кво ги чистиш,
че тая техника ми е интересна?
Примерно сваляш банските и и казваш
ей ся ще избърша.
Или си носиш парцал?
Ама с кво ги чистиш,
че тая техника ми е интересна?
Примерно сваляш банските и и казваш
ей ся ще избърша.
Или си носиш парцал?ам с квото имаш под ръка, ако нямаш нищо и имаш мускули може да си свалиш тениската 100% ше правиш секс вечерта :oops:
KisskilleRcHe
07-22-2008, 18:29
Директно отивам при девойката и й казвам, каквото имам да й казвам.... Не съм от хората, които се занимават с некви простотии като намеци и т.н.
Отивам и се запознавам с нея пък каквото сабя покаже. :o
FantaMen
07-22-2008, 20:08
Ае вие напрао ми чете мислите точно такава тема търсих.Днеска видях едно момиче на плажа и много ми хареса.Бях с един приятел и ми навам по брега и не я заглеждам после той ми вика на виж тази с черния бански.Обръщам се аз и тя ме гледа.Продължавам си тя пак ме гледа и ми се усмихва.Минавам втори път тя пак ме гледа и аз и се усмихнах.Утре пак съм на същия плаж и се чуда как да се запознаем.Няма да стане с истърканото Колко е часът? За тва даваите някви идеи. :-D
JahSoldier
07-22-2008, 21:01
Сдухвам се и пропускам шанса си .. :(
skatemore
07-22-2008, 21:06
Сдухвам се и пропускам шанса си .. :(
страшен подход за сваляне на женки имаш баце
gamercheto_
07-22-2008, 21:11
отиам и и казвам "желая те ма" и тя остава очарована от любезното ми държание и така стават раотите...ама това миналата год го правих незнам дали още минава
Играех си на сервитьорка в един стол.(т.е. стоях по 4 часа далеч от плажа, с/у легло, манджа и минимално заплащане)
Как се запознавам с хора? Усмихвам се, както обикновено, отивам и изръсвам някоя глупост, следва неописуем хилеж и вече всички ме обичат. 8-)
Обаче, ако съм си харесала някого... има 2 възможности - разпитвам хората, с които е(в негово присъствие) - "о, кога ще ме водите на дискотека, викате...", ала-бала... А, ако е някой срамежливичък, направо си го притеснявам и постоянно повтарям "а, не, няма да ми мълчиш"...
Като обобщение - говоря. И гледам всичко да е като на шега, че всеки да излезе невредим от ситуацията.(при не/желание)
soul1199
07-22-2008, 21:12
az sum si na moreto,za sq ne,no predi da sre6na gadjeto, naprao davam signali i deistvam
FantaMen
07-25-2008, 18:04
Някоя друга идея.Утре мисля да отида при същото момиче от предния ми пост.И просто нз кво да и кажа.Давайте идей на начинаещите :D :D :D