View Full Version : Эапоэнах се с него в чата
Melissa123
07-22-2008, 18:25
Эдрасти на всички.Регистирах се специално,эа да пусна таэи тема.Прпоблемът ми е тъп и го энам,но ме мъчи,эатова ще се радвам да получа някакви мнения и съвети,доколкото е въэможно де.Ето го и него.Преди 2 години и нещо единственото момче,към което съм имала силни чувства,ме напусна.Бяхме эаедно доста кратко време,но чувствата ми бяха доста сили и въпреки че мина толкова време,все още ги има.Така е ,эащото доста трудно се влюбовам,но пък влюбя ли се,доста дълго ми държи.Оттам ми идват доста проблеми,но все пак мисля,че е по-добре така,отколкото да се "влюбвам" във всеки втори младеж,който срещна.Както и да е.Ето и какво стана в последно време.Срещам всякакви хора,но никой не ми прави впечетление.Срещам хора,с които имам какво да си кажа,мога да говоря эа почти всичко,но някак си я няма тръпката.Раэбирате ме.Преди 2 седмици някаъде си бях вкъщи,бях болна и нямаше какво да правя.Реших,эа да се пораэнообраэя ,да вляэа в един чат на абв.Там ми писаха всякакви хора,но ми направи впечетление само един човек,с който раэговорът ни потръгна доста скоростно.Определено ми беше интересен като човек,мисли много треэво,споделя моите въэгледи по доста теми.Има чувство эа хумор,дори ме раэсмива.И така.Оттогава си пишем в скайп.Чувствам нещо странно.Не мога да кажа,че съм влюбена,эащото все пак не се паэнаваме лично.Но и с онова момче,което вече толкова време обичам,се эапоэнахме в Скайп,видяхме се и стана голям филм...не мисля,че эапоэнанство в чат не може да прерастне в нещо повече,эащото опитът ми покаэва противното.Както и да е.В началото приемах нещата добре,но вече не е така.Драэня се,эащото той е от друг град,който не е особено блиэо до моя.Иска да се видим.Аэ също искам,но не съм му го кэала,эащото не обичам да покаэвам много много чувствата си,което може би не е добре,но пък не мога да го променя от раэ.Както и да е.Мисля,че той следва в моя град,което оэначава ,че след лятото може би ще си дойде.Не энам...странно ми е ,че иэпитвам такива чувства эа втори път към човек от чата.Но е хубаво.Наистина усещам,че е точен.Иска ми се да му кажа какво чувствам и колко ми е странно,но както каэах-не мога да си иэкаэвам много много чувствата....абе това ме мъчеше,эатова я пуснах темата.Мерси,че я прочетохте.Ако имате какво да кажете,давайте. :)
отивам в чата на абв, дано и аз си намера някоя :oops:
Такаа...твоята история
разтопи моята иначе неразтопима душа.
Сега ще бъда добър,няма да се ебавам. :-D
Просто го забрави,девойче :D
От друг град,не си го виждала,
само в чата...мисли трезво.
Според мен потърси друг.
Или чакай той да те намери.
Ако има възможност да се видите, тогава го направете :wink: Все пак в чата е едно, а на живо съвсем различно :) Знаеш ли го какъв е - по чата може да е мн мил, много приказлив и всичко най, най, но на живо да не струва 5 пари :P Съветвам те да опиташ да не се прехласваш толкова по него
Такаа...твоята история
Според мен потърси друг.
Или чакай той да те намери.гадно е да не си го виждал, и аз така се излъгах един път, повече няма да повторя :oops:
Melissa123
07-22-2008, 18:46
Такаа...твоята история
Според мен потърси друг.
Или чакай той да те намери.гадно е да не си го виждал, и аз така се излъгах един път, повече няма да повторя :oops:
Прекалено гроэна ли се окаэа? :D
Попринцип не ценя само външността.По-важно ми е да има кво да си кажа с човека,щото съм имала и случай да срещна некой голям красавец, с който кат седнеме на по кафе и си мълчим,ако тръгна да каж анещо,той отговаря "Ъхъъ" :D
Такаа...твоята история
Според мен потърси друг.
Попринцип не ценя само външността.По-важно ми е да има кво да си кажа с човека,щото съм имала и случай да срещна некой голям красавец, с който кат седнеме на по кафе и си мълчим,ако тръгна да каж анещо,той отговаря "Ъхъъ" :Dне беше прекалено красива за мене, 120 килца с мустаци като на сом...
Такаа...твоята история
Според мен потърси друг.
Попринцип не ценя само външността.По-важно ми е да има кво да си кажа с човека,щото съм имала и случай да срещна некой голям красавец, с който кат седнеме на по кафе и си мълчим,ако тръгна да каж анещо,той отговаря "Ъхъъ" :Dне беше прекалено красива за мене, 120 килца с мустаци като на сом...
Това бях аз 8-) честито, няма оттърване от мен :razz: :-P
А по темата -> Сподели му, няма да изгубиш нищо :) От личен опит ти го казвам. :-| \:D/
Такаа...твоята история
Според мен потърси друг.
А по темата -> Сподели му, няма да изгубиш нищо :) От личен опит ти го казвам. :-| \:D/дай снимка да вида :-o
Такаа...твоята история
Според мен потърси друг.
А по темата -> Сподели му, няма да изгубиш нищо :) От личен опит ти го казвам. :-| \:D/дай снимка да вида :-o
Нямам.Толкова съм пълна и толкова ми е дълъг мустака, че няма апарат, който да може да ме обхване цялата :razz:
Stefityyy
07-22-2008, 19:37
hahahha zabavni :-P
a inache t`va ot chata e vqtar rabota
ot opit ti kazvam :smt079
GreenFairy
07-22-2008, 19:48
А успех, въпреки че трубва да го видиш на живо. Може и да се получи, искрено се надявям, но помисли - какво ще правиш ако имате възможност да се виждате само веднъж на 3 месеца и повярвай ще ти е адски гадно. Ще се чустваш като в някякъв ад... Но за сметка на това нямя дя забравиш всеки миг в който сте били заедно... Успех
vesinka91
07-22-2008, 19:54
Ако има възможност да се видите, тогава го направете :wink: Все пак в чата е едно, а на живо съвсем различно :) Знаеш ли го какъв е - по чата може да е мн мил, много приказлив и всичко най, най, но на живо да не струва 5 пари :P Съветвам те да опиташ да не се прехласваш толкова по него]
+1 :)
didi_baby
07-22-2008, 20:39
Ако има възможност да се видите, тогава го направете :wink: Все пак в чата е едно, а на живо съвсем различно :) Знаеш ли го какъв е - по чата може да е мн мил, много приказлив и всичко най, най, но на живо да не струва 5 пари :P Съветвам те да опиташ да не се прехласваш толкова по него]
+1 :)
И аз съм съгласнa със zaraaa :)
fifinkathefreak
07-22-2008, 21:19
Пробвай..от опит глава не боли.
А,да,и чат-любов съществува. :)
gamercheto_
07-22-2008, 21:33
и аз си мислих до преди време че връзките по нета са вятар работа но излезе така че от известно време съм с момиче с което се запознах в нета! и сега сме си мн щастливи заедно!така че моето мнение е да си решиш дали искаш да си с него и ако е така да го приемеш какъвто е!а за разстоянието верно че е гадно но това не е причина да не сте заедно!
soul1199
07-22-2008, 21:39
probvai da se vidite na jivo i ottam 6e potrugnat ne6ata 8)
Трябват ти повече приятели,и излизания :wink:
sasha_90
07-23-2008, 14:00
Не очаквай кой знае какво,все пак това е чат и винаги може да бъдеш излъгана.
6tom go haresva6 ne se otkazvai Wink uspeh Dancing
VampireGirl666
07-23-2008, 19:06
Просто го забрави.И даже да имете връзка,тя ще продължи най-много 2-3месеца.Това чата не си е работа.Почни да излизаш повече с приятели на различни места и ще видиш,че има и други хора.Успех
Malka_4arovnica
07-23-2008, 19:19
Знаете ли и на мен ми се случи нещо подобно и много добре разбирам как се чустваш ,но рано или късно ще осъзнаеш ,че ти е нужно много повече от едно писане в скайп и оттам се тръгва с проблемите и с изчерпването на теми колкото и да ти е интересен -ще искаш повече така че се постарай да не го приемаш толкова насериозно :-)
Jessika_MG
07-23-2008, 19:52
Зарязвай го веднага! Или остани само с приятелските чувства. Обстоятелствата ти не са оферта.
Pliok0019
07-23-2008, 19:57
Пролемът не е това, че връзката ви би започнала в чата. Лошото е, че сте от различни градове и нямате бъдеще заедно.
LaDy_DaQnA
07-24-2008, 09:28
мене ми се случва точно обратното ..... той твърди че ме обича аз не му вярвам а и не мога , а и не го обичам нито харесвам .....
Эдрасти на всички.Регистирах се специално,эа да пусна таэи тема.Прпоблемът ми е тъп и го энам,но ме мъчи,эатова ще се радвам да получа някакви мнения и съвети,доколкото е въэможно де.Ето го и него.Преди 2 години и нещо единственото момче,към което съм имала силни чувства,ме напусна.Бяхме эаедно доста кратко време,но чувствата ми бяха доста сили и въпреки че мина толкова време,все още ги има.Така е ,эащото доста трудно се влюбовам,но пък влюбя ли се,доста дълго ми държи.Оттам ми идват доста проблеми,но все пак мисля,че е по-добре така,отколкото да се "влюбвам" във всеки втори младеж,който срещна.Както и да е.Ето и какво стана в последно време.Срещам всякакви хора,но никой не ми прави впечетление.Срещам хора,с които имам какво да си кажа,мога да говоря эа почти всичко,но някак си я няма тръпката.Раэбирате ме.Преди 2 седмици някаъде си бях вкъщи,бях болна и нямаше какво да правя.Реших,эа да се пораэнообраэя ,да вляэа в един чат на абв.Там ми писаха всякакви хора,но ми направи впечетление само един човек,с който раэговорът ни потръгна доста скоростно.Определено ми беше интересен като човек,мисли много треэво,споделя моите въэгледи по доста теми.Има чувство эа хумор,дори ме раэсмива.И така.Оттогава си пишем в скайп.Чувствам нещо странно.Не мога да кажа,че съм влюбена,эащото все пак не се паэнаваме лично.Но и с онова момче,което вече толкова време обичам,се эапоэнахме в Скайп,видяхме се и стана голям филм...не мисля,че эапоэнанство в чат не може да прерастне в нещо повече,эащото опитът ми покаэва противното.Както и да е.В началото приемах нещата добре,но вече не е така.Драэня се,эащото той е от друг град,който не е особено блиэо до моя.Иска да се видим.Аэ също искам,но не съм му го кэала,эащото не обичам да покаэвам много много чувствата си,което може би не е добре,но пък не мога да го променя от раэ.Както и да е.Мисля,че той следва в моя град,което оэначава ,че след лятото може би ще си дойде.Не энам...странно ми е ,че иэпитвам такива чувства эа втори път към човек от чата.Но е хубаво.Наистина усещам,че е точен.Иска ми се да му кажа какво чувствам и колко ми е странно,но както каэах-не мога да си иэкаэвам много много чувствата....абе това ме мъчеше,эатова я пуснах темата.Мерси,че я прочетохте.Ако имате какво да кажете,давайте. :)
Така, без да пиша много... ти разказа доста подробно мен и някои минали мои събития. Даже в момента и аз си говоря много с едно момче по скайп, но си говорим с камера и микрофон, и е по-различно. И на мен той ми е мн симпатичен, и на пръв поглед това което търся.. но и тои е от др град и то в др край на България, иначе казва че няма търпение да ме види... ама е така, ще се видим някой ден, но няма да задълбочавам нещата, защото няма смисъл да се прехласваш много по човек, които няма да виждаш често и с когото е кажи речи невъзможно да сте заедно. Съветвам те и ти да направиш това. А иначе, ти се радвай че си намерила този човек да си пишеш с него, защото аз като срещнах този ми светна лампичката, че все пак образът които ми е в главата е осъществим :oops: Така че момиче, радвай се на приятеля които си намерила в нет пространството, и търси нещо да ти е налесно, че иначе е мн трудно (пак от моите мемоари е това :oops: ) хайде успех и гледай да се влюбваш е нещо реално!
Това все едно аз съм го разказвала. :D
purple__love
07-24-2008, 12:43
i az predi dve godini sre6tnah edno mom4e v 4ata...prosto bez da iskam popadnah na negoviq nick...vidqhme se...i ot pruv pogled se vliubih...dori o6te kogato vidqh snimkata mu...da kaje6 4e e bil mn hubav ne....dori obiknoven,no za men be6e vsi4ko i ujasno mnogo go obiknah...be6e strahotna prikazka...koqto ne zavur6i s 6tastliv krai...spored men...nqma zna4enie kude i koga si sre6tnala mom4eto, stiga da te kara da se 4uvstva6 nepovtorimo i specialna...otdai se na 4uvstvata si...nima ot strah cql jivot 6te se krie6?!
pepita87
07-24-2008, 13:28
Da,otstrani izglejda nerealno...glupavo...dori i tupo,moje bi...no moqta istoriq e po4ti su6tata!Irc dade start na sega6nata mi vruzka...S edna razlika,4e sme ot razli4ni gradove,no imame babi v edin i su6ti grad...toi me be6e vijdal i az go znaeh po fizionomiq,no ni6to pove4e...ta predi 2 godini zapo4nahme da si pi6em v 4ata...za sujalenie toi be6e v druga durjava..doide si,ne6tata potrugnaha..vsi4ko stana kato na film...i koito tvurdi,4e vruzkite ot 4ata sa fasul rabota da se udari!Jiveem zaedno ve4e,preminahme prez tolkova mn.premejdiq,no sme zaedno!Tova e 4oveka,koito naistina sum obi4ala nai-mnogo v jivota si i 6te produljavam da obi4am,jivot i zdrave vsi4ko da e nared!Na 21 god.sum i sum suvsem na qsno s 4ystvata si i suvsem ne smqtam,4e tova e prosto edna irc prezentaciq,naprotiv ot cqlata rabota se polu4i ne6to mnogo krasivo!
SabrinaAa
07-26-2008, 20:32
Spored men ako 6te si tarsi6 gadje ne go pravi v 4atovete i to osobeno v abv....imam vsqkakvi hora,nezne6 s koi si pi6e6.Moje da ti pra6ta snimka ,no v sa6toto vreme da ne e 4oveka za kogoto se predstavq...lubov po internet za mene nqma..kakto predi ima6e edna reklama.."NIKOGA NEZNAE6 KOI SEDI OT DRUGATA STRANA" Za tova ako se sremi6 po-barzo da zabravi6 drugoto mom4e koeto tvardi6 4e obi4a6...ima si kafenca...parkove diskoteki i mnogo drygi mesta na koito moje da se zapozne6 s gotini mom4eta ...no ne i v internet! Tova e moeto mnenie..ako iska6 go priemai! :) :) :) :) :)
Трябва развлечения,дискотеки,парк ове,кафета,разходки и така.В интернет не си е оферта да си търсиш гадже!